18/11/19

Αλλαχού έκμπαρ σε ελληνικό στρατόπεδο - Τί διαφορετικό από το να έχει καταλάβει το μέρος ο τουρκικός στρατός;


Η φωνή του μουεζίνη στα μεγάφωνα στη Μόρια, σε χώρο που ανήκει στον Ελληνικό Στρατό. Αναρωτιέμαι τι διαφορετικό θα βλέπαμε στο χωριό μας αν την περιοχή είχε καταλάβει ο Τουρκικός στρατός

5 σχόλια:

  1. Μην ανησυχείτε! Με το ιδιοφυές σχέδιο "αποσυμφόρησης" και διανομή σε όλη την ενδοχώρα σε ποσοστό 1% (μετά θα επέμβει ο Αλλάχ και θα σταματήσουν να έρχονται, για να μην εκτεθεί το κ. Μητσοτάκης), θα ακούτε Αλλάχ ου άκμπαρ σε όλη την Ελλάδα, που ούτε τουρκική εισβολή δε θα μπορούσε να καταφέρει (μέχρι τη Θεσσαλονίκη θέλουν οι Τούρκοι).

    Μετά από κάποιο διάστημα, θα αρχίσουν να σας λένε οι πολιτικοί για την ανάγκη να γίνει τζαμί σε κάθε πρωτεύουσα νομού.

    Στην Ιταλία, από το 2017, εμφανίστηκε η "Ισλαμική Συνιστώσα". Εδώ είναι βίντεο εκπομπής, που αναρωτιέται "Οι μουσουλμάνοι θέλουν τη δική τους Βουλή;"

    https://youtu.be/wYpIOgHpLyM

    Σύμφωνα με τους ιδρυτές, πρόκειται για μια "Συνέλευση που εκπροσωπεί τους μουσουλμάνους όλης της Ιταλίας ως προς τις σχέσεις τους με το κράτος, ανεξαρτήτως εθνικής προέλευσης". Κάποια από τα αιτήματα, τα οποία είναι αιτήματα που δεν ικανοποιήθηκαν από την ιταλική Βουλή, είναι μέχρι τώρα: "δυνατότητα έμπρακτης λατρείας της θρησκείας τους", να μπει μάθημα ισλαμικών θρησκευτικών στα σχολεία, αναγνώριση θρησκευτικών γάμων, το φαγητό στα σχολεία να είναι χαλάλ, να προστεθεί το Ισλάμ στη λίστα θρησκειών στις οποίες ο φορολογούμενος μπορεί να δώσει το 8 τοις χιλίοις της φορολογίας του και δε θυμάμαι τι άλλο.

    Εδώ είναι η ιστοσελίδα τους:
    https://www.costituenteislamica.it

    Χώρια οι διάφορες Ενώσεις Μουσουλμάνων που ήδη υπήρχαν...

    Στην Ελλάδα, θα γιορτάζουν οι ελίτ τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 21 και ταυτόχρονα, αν έβγαινε ο Κολοκοτρώνης από τον τάφο και περπατούσε στην Ομόνοια, θα φώναζε: "Τι έγινε ορε; Προσκυνήσατε ξανά το Σουλτάνο, μωρέ ραγιάδες; Γέμισε πάλι Αγαρηνούς η Ελλάδα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά τα λες αγαπητέ Oraculum, αλλά ποιός σε ακούει από τους εν Αθήναις πολιτικάντες μας, ...ο Δένδιας.......;

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πολιτικοί, είναι πάντα κουφοί, εκτός κι αν δουν ακατάσχετη αιμορραγία ψήφων. Τέτοιος κίνδυνος στην Ελλάδα δεν υφίσταται, λόγω νοοτροπίας ψηφοφόρου, οπότε γιατί να ακούσει...

      https://www.militaire.gr/stratigos-fragkos-kata-adoni-georgiadi-gia-ti-makedonia/

      Όπερ έδει δείξαι.

      Διαγραφή
    2. Καποιος πρεπει να τους βγαλει ασορτι και τα ματια.
      Αλλα με βαση τα βιντεο στις πορειες..η τα χειροκροτηματα στην Βουλη των Λορδων..η τις δημοσιες επισκεψεις τους γενικα βλεπεις το εξης : Ενα πληθος ανδρων και γυναικων να τους αγκαλιαζουν αλλοφρονες, να τους φιλανε ,να γελανε ηδονικα,να τους κανουν χειραψιες θερμες ,να τους χειροκροτουν κλπ.
      Με βαση αυτες τις εικονες που δεν ειναι ανθρωπινες..αλλα απο διεστραμμενους κροκοδειλους..δεν αξιζει τον κοπο να σωσει κανεις τιποτε..που δεν ειναι αξιο για καμμια σωτηρια...και εχει πρηξει ολα τα καρυδια στον πλανητη τοσα χρονια..Ακομη και τον Τζεκινς Χαν θα φιλουσαν με ηδονη και τους τροφοδοτες των φουρνων του Αουσβιτς...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.