19/11/19

Σταύρος Καλεντερίδης: Τα ακούν αυτά οι μαύροι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ;


Stavros Kalenteridis

«Εθνικό ζήτημα» και «εθνικό στόχο» της Τουρκίας αποκάλεσε την Κύπρο ο τούρκος ΥΠΕΞ τη στιγμή που η ελληνική πολιτική ηγεσία περιορίζεται σε αόριστα φληναφήματα υποστήριξης προς την Κύπρο.
Φάνηκε για ακόμα μια φορά η τουρκική αδιαλλαξία μιας και ο Τσαβούσογλου ξεκαθάρισε πως δεν θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους. Και φανταστείτε ότι τα εξωνημένα κοινοβούλια Ελλάδας - Κύπρου έχουν ήδη παραχωρήσει την προδοτική διζωνική - δικοινοτική λύση σε αυτούς τους τραμπούκους...

 Τέλος, ο τούρκος ΥΠΕΞ κατηγόρησε την ΕΕ ως «απαράδεκτη» και «απερίσκεπτη» σχετικά με το βέτο στην ένταξη των Σκοπίων!

 Αυτά να τα ακούν οι μαύροι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι χρήσιμοι γραικύλοι τους υποστήριζαν και διατυμπάνιζαν, οι γελοίοι, πως η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών θα απομάκρυνε τα Σκόπια από τη σφαίρα επιρροής της Τουρκίας.

3 σχόλια:

  1. Μόνο χαζοί πίστευαν οτι αν αλλάξει το όνομα θα έφευγε απο την αγκαλιά της άγκυρας ! Απλώς παρουσίασαν ως τυράκι στη φάκα το γεγονός οτι αναλάβαμε την επιτήρηση του απεαναεριου χώρου της γειτονος...Ενα γεγονός που δεν εχει καμια γεωπολιτική σημασία.Εκτος αν επιτεθεί η Ρωσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχως που θα αναλαβει ο Πατριωτης να επιλυσει τα θεματα και να βαλει ταξη αφου πρωτα εφαρμοσει τον αντικαπνιστικο νομο την ψηφο των αποδημων και ενδεχομενως να κανονισει για προεδρο το Σαμαρα η την Διαμαντοπουλου.
    Εαν βεβαια οι Μογγολοι εγκαταστησουν καμια φρουρα στο Καστελοριζο η την Παναγια θα φταινε οι προδοτες που κυβερνουσαν ενω οι Πατριωτες δεν προκαμαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.