16/11/19

Αξίζει να διαβαστεί με προσοχή: Το σχέδιο Kalergi και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τη μαζική μετανάστευση σε Ελλάδα και Ε.Ε.

Kalergi plan and the hidden interests behind mass immigration
Richard von Coudenhove-Kalergi (Photo: Wikipedia)
Richard von Coudenhove-Kalergi (Photo: Wikipedia)
Το σχέδιο Kalergi και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τη μαζική μετανάστευση σε Ελλάδα και Ε.Ε. - Μετάφραση Wan Wert

Το ζήτημα της μαζικής μετανάστευσης διχάζει επί του παρόντος το ευρωπαϊκό κοινό. Ενώ οι αριστεροί είναι υπέρ της πολιτικής των ανοικτών συνόρων και της μαζικής μετανάστευσης από τον τρίτο κόσμο, ο αριθμός των Ευρωπαίων που πιστεύουν ότι το πολυπολιτισμικό πείραμα απέτυχε αυξάνεται. Πιστεύουν ότι χρειαζόμαστε ισχυρότερους συνοριακούς ελέγχους που θα σταματήσουν τα κύματα μεταναστών που έρχονται στην Ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση, καθίσταται σαφές ότι η ελίτ των Βρυξέλλων έχει ορισμένα προσωπικά συμφέροντα κρυμμένα πίσω από την υποστήριξή της στην μαζική μετανάστευση. Οι νέοι φιλόδοξοι νόμοι και δηλώσεις που θα επιτρέψουν ακόμη πιο σταθερές μεταναστεύσεις δεν είναι ασφαλώς μόνο το αποτέλεσμα κάποιου άδικου ανθρωπισμού αυτης της ελίτ. Αλλά τα κύρια ερωτήματα που προκύπτουν μεταξύ των Ευρωπαίων είναι, ποια είναι αυτά τα κρυφά συμφέροντα; Γιατί πολλοί ευρωπαίοι ηγέτες είναι έτοιμοι να διακινδυνεύσουν τη φήμη τους, ακόμη και τις ψήφους τους, λόγω της σχεδόν φανατικής υποστήριξής τους στην μαζική μετανάστευση από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική στη γηραιά ήπειρό μας;

Εάν θέλουμε να γνωρίζουμε τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, πρέπει να ερευνήσουμε το αποκαλούμενο "σχέδιο Kalergi", το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τους πραγματικούς στόχους πίσω από τα γεγονότα στην Ευρώπη σήμερα, και πίσω από αυτήν την φαινομενικά παράλογη στήριξη για τη μαζική μετανάστευση. Ο άνθρωπος πίσω από αυτό το δυσοίωνο σχέδιο ήταν ο Richard von Coudenhove Kalergi, ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες και ιδεολόγους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά παρά τον σημαντικό του ρόλο στη δημιουργία της ΕΕ, παραμένει άγνωστος στο ευρύ κοινό στην Ευρώπη σήμερα.


Ιδεολογικός Πατέρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Ο Richard von Coudenhove-Kalergi, ένας από τους πρώτους υποστηρικτές της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και ιδρυτής της Πανευρωπαϊκής Ένωσης, θεωρείται ιδεολογικός πατέρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ήταν πρόταση του να γίνει ύμνος της Ευρώπης η 9η Συμφωνία του Μπετόβεν και η περίφημη σύνθεσή του "Ωδή στη Χαρά", και επίσης συνεργάστηκε στενά με την ομάδα που σχεδίασε τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αλλά η επιρροή του δεν σταμάτησε στους ύμνους ή τις σημαίες. Λειτούργησε πολύ βαθύτερα, στα ίδια τα θεμέλια της ΕΕ. Αυτός ήταν που με τα έργα του έθεσε το προσχέδιο της ΕΕ, υποστηρίζοντας την ενοποίηση των ευρωπαϊκών κρατών σε μια πανευρωπαϊκή οντότητα.

Ο Kalergi, ο οποίος, όπως θα δούμε, ανακοίνωσε την έλευση του νέου φυλετικά ανάμεικτου ανθρώπου, ήταν ο ίδιος φυλετικά ανάμεικτος. Ήταν μισός Αυστριακός και μισός Ιάπωνας,  και γεννήθηκε στο Τόκιο το 1894, όπου ο πατέρας του, διπλωμάτης και μέλος της αριστοκρατιας , διετέλεσε πρεσβευτής στην Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία. Πέρασε τα περισσότερα νιάτα του στα οικογενειακα κτηματα του  ,στην Τσεχοσλοβακία, μέχρι το 1908, όταν πήγε για σπουδές στη Βιέννη, όπου συνέχισε να ζει και να εργάζεται μετά τις σπουδές του. Εντάχθηκε στο διακεκριμένο Masonic Grand Lodas το 1921 και ίδρυσε το κίνημά του στην Πανευρωπαϊκή Ένωση ένα χρόνο αργότερα. Το κίνημα αυτό ήταν κυρίως υπέρ της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία των "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης με μια κοινή αγορά, κοινό νόμισμα και μια απεριόριστη, ελεύθερη κυκλοφορία του πληθυσμού. Οι αποικίες που κατείχαν τότε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες θα ενσωματώνονταν επίσης σε αυτό το νέο ευρωπαϊκό υπερκράτος, το οποίο στην πραγματικότητα θα επέτρεπε μαζικές μεταναστεύσεις των Αφρικανών στην Ευρώπη. Ο Kalergi ισχυρίστηκε ότι η διαρκής ειρήνη μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κατάργηση των εθνικών κρατών που ήταν κατά τη γνώμη του, λόγω των διαρκών αντιπαλοτήτων τους, ο κύριος λόγος των πολέμων στην Ευρώπη. Αυτές ήταν οι βασικές ιδέες και αρχές που εξήγησε ο Kalergi στο πανευρωπαϊκό του μανιφέστο, το οποίο δημοσιεύθηκε το 1923.

Υποστήριξη των διεθνών τραπεζιτών

Οι προτάσεις, οι απόψεις και οι ιδέες του Kalergi συγκέντρωσαν μεγάλη προσοχή και υποστήριξη μεταξύ πολλών σημαντικών πολιτικών εκείνης της εποχής, συμπεριλαμβανομένου του Ignaz Seipel, ο οποίος διετέλεσε δύο φορές ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας, του αυστριακού υπουργού Εξωτερικών Karl Renner, του πρώτου προέδρου της Τσεχοσλοβακίας Tomaš Masaryk, του Edvard Beneš πρώτου Τσεχοσλοβάκου υπουργού Εξωτερικών και δεύτερου πρόεδρόυ της, του Aristide Briand γάλλου πρόεδρου και βραβευμένου με Νόμπελ,του γάλλου πολιτικού Leon Blum , ο οποίος αργότερα διατέλεσε πρόεδρος της Γαλλίας τρεις φορές, και του αυστριακού πολιτικού και δικηγόρου Konrad Adenauer, ο οποίος αργότερα έγινε καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας.


Αλλά δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί που υποστήριξαν τις ιδέες και τις απόψεις του Richard von Coudenhove-Kalergi. Κέρδισε επίσης μεγάλη υποστήριξη μεταξύ ισχυρών τραπεζιτών. Μετά τη δημοσίευση του σημαντικότερου έργου του με τίτλο Πρακτικός Ιδεαλισμός το 1925, στο οποίο περιέγραψε λεπτομερώς το όραμά του για τη μελλοντική Ευρώπη, το Πανευρωπαϊκό Κίνημά του έλαβε μια γενναιόδωρη δωρεά 60.000 Γερμανικών χρυσών μάρκων από τον διεθνή τραπεζίτη Max Warburg. Ο Kalergi ήρθε σε επαφή με τον Max Warburg μέσω του Baron Louis Rothschild, εξέχοντος μέλους της περίφημης τραπεζικής οικογένειας Rothschild, η οποία είναι γνωστή ως μία από τις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο ακόμα και σήμερα. Οι Rothschilds ήταν φυσικά και μεγάλοι υποστηρικτές του Kalergi και των σχεδίων του για τη δημιουργία της Πανευρώπης, του υπερκράτους που θα ενώσει όλα τα ευρωπαϊκά έθνη σε μια ενιαία οντότητα. Με τη βοήθεια των Rothschilds και Max Warburg, ο Kalergi γνώρισε πολλούς ισχυρούς τραπεζίτες από την Wall Street, όπως ο Paul Warburg, ο αδελφός του Max Warburg, ο Jacob Schilf και ο Bernard Baruch. Ο Paul Warburg και ο Jacob Schilf είναι επίσης γνωστοί ως οι άνθρωποι που βοήθησαν στην ίδρυση της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας Καταθέσεων. Αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο προαναφερθείς Jacob Schilf, γνωστός καπιταλιστής, χρηματοδότησε τη ρωσική επανάσταση και τους μπολσεβίκους, και αυτός ήταν που έδωσε στον Τρότσκι τα οικονομικά μέσα για την επιστροφή του στη Ρωσία.


Πολλοί άνθρωποι είδαν τις προσπάθειες του Kalergi για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και την ενωμένη Ευρώπη ως ευγενή σκοπό. Πίστευαν ότι ο κύριος στόχος του ήταν η άνοδος του βιοτικού επιπέδου και η επίτευξη μιας διαρκούς ειρήνης, διότι ο ίδιος χρησιμοποίησε αυτού του είδους τη ρητορική, όταν έκανε κηρύγματα για τα ιδανικά του. Ισχυρίζονταν ότι αγωνίζεται για την ευημερία ολόκληρης της ανθρωπότητας. Αλλά κρυμμένα κάτω από αυτήν την ευγενή ανθρωπιστική ρητορική, ήταν τα οχι τόσο ευγενή προσωπικά συμφέροντα των κύριων οικονομικών υποστηρικτών του. "Η κρίση που βιώνουμε σήμερα στην Ευρώπη είναι στην πραγματικότητα οι άμεσες συνέπειες των στόχων τους και του αγώνα τους, ο οποίος εξακολουθεί να παρουσιάζεται ως ένα είδος ανθρωπιστικής προσπάθειας.

"Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλής"


Ο κύριος στόχος των σχεδίων του Kalergi δεν ήταν μόνο η κατάργηση των εθνικών κρατών. Προχώρησε πολύ περισσότερο από αυτό, καθώς ήθελε επίσης να διαγράψει τα ευρωπαϊκά έθνη, τα οποία θα αντικατασταθούν από το νέο είδος ανθρώπων, οι οποίοι θα ταίριαζαν καλύτερα στο όραμά του για ένα μελλοντικό ευρωπαϊκό υπερκράτος. Περιέγραψε αυτό το νέο είδος ανθρώπου στο προαναφερθέν βιβλίο του, Πρακτικός Ιδεαλισμός:
"Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανιστούν σταδιακά λόγω της κατάργησης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων. Η ευρασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια με την εμφάνιση των Αρχαίων Αιγυπτίων, θα αντικαταστήσει τη σημερινή ποικιλομορφία των λαών και την ποικιλομορφία των ατόμων. "


Και ακριβώς αυτό το όραμα του μελλοντικού πολίτη της Ευρώπης ήταν εκείνο που χαροποίησε τη διεθνή ελίτ των τραπεζιτών, των ελεύθερων μαζών και άλλων ισχυρών επιχειρηματιών, που άρχισε να χρηματοδοτεί την Πανευρωπαϊκή Ένωση, μετά τη δημοσίευση του Πρακτικού Ιδεαλισμού. Ήταν η ίδια ελίτ που βοήθησε τον Kalergi να μεταναστεύσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στο ξέσπασμα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου συνέχισε το έργο του και τον αγώνα για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ, έλαβε επίσης μεγάλη υποστήριξη από μεγάλες εφημερίδες, όπως η The New York Times, η οποία δημοσίευε τα άρθρα του σε τακτική βάση. Οι ιδέες του Kalergi κέρδισαν ακόμα και την υποστήριξη από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν μετά τον πόλεμο, όταν έπεσε πάνω σε ένα άρθρο γραμμένο από τον Kalergi σε κάποια εφημερίδα. Όσο για τον ίδιο τον Kalergi, μετακόμισε στη Γαλλία μετά τον πόλεμο, όπου συνέχισε τις προσπάθειές του για την ίδρυση του ευρωπαϊκού υπερκράτους. Ήταν πρωτοπόρος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και έθεσε επίσης τα θεμέλια για μια νέα παγκόσμια τάξη στην οποία τα ποικίλα έθνη θα εξαφανιστούν μέσω της ανάμειξης διαφορετικών λαών, και θα αντικατασταθούν σταδιακά από έναν μονοτονικό πληθυσμό, ή με διαφορετικά λόγια, από ένα ανθρώπινο κοπάδι που θα ελέγχεται από τις διεθνείς ελίτ.


Πρωτοπόρος της πολυπολιτισμικότητας

Οι ιδέες και οι απόψεις του Kalergi αντιπροσωπεύουν το σχέδιο για τη δημογραφική αντικατάσταση των ιθαγενών Ευρωπαίων μέσω του συνδυασμού φυλών και της προγραμματισμένης μαζικής μετανάστευσης. Λάβετε υπόψη ότι ο Kalergi συμπεριέλαβε επίσης αφρικανικές αποικίες στη νέα του Παναφρικανική Ευρώπη, πράγμα που θα σήμαινε ότι ο πληθυσμός της μαύρης ηπείρου θα μπορούσε ελεύθερα να μετακομίσει στην Ευρώπη. Οι συνέπειες αυτού θα ήταν φυσικά ένας νέος πληθυσμός μεταναστών, χωρίς μια σαφώς καθορισμένη ταυτότητα, ή μια αίσθηση ότι ανήκουν καπου και αν είναι πιστοί σε οποιαδήποτε κουλτούρα ή έθνος. Και αυτό ακριβώς είναι το είδος του πληθυσμού που θα ταίριαζε στις διεθνείς ελίτ, διότι γνωρίζουν καλά ότι είναι ευκολότερο να ελέγχουν μάζες ατόμων. Αυτές οι ελίτ προσδοκούν πλήρη εξουσία πανω μας και γνωρίζουν ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να επιτύχουν πλήρη κυριαρχία επί των άλλοτε ομογενών εθνών της Ευρώπης, τα οποία θα έμεναν πάντα πιστά στη δική τους παράδοση, πολιτισμό και θρησκεία. Έτσι ο μόνος τρόπος για να επιτύχουν την πλήρη κυριαρχία τους είναι η ανάμειξη διαφορετικών λαών και φυλών σε ένα ανθρώπινο κοπάδι, όπως ακριβώς αυτό που υποστήριξε ο Kalergi στα σχέδιά του. Τα σχέδια αυτά υλοποιούνται από ορισμένες ελίτ από τις Βρυξέλλες ακριβώς για τους προαναφερθέντες λόγους. Ο κύριος στόχος τους είναι η δημιουργία ενός νέου ολοκληρωτισμού της πολιτικής ορθότητας υπό τη μάσκα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από τη συνεχή υποστήριξή τους για τη μαζική μετανάστευση, για την διαρκη πιεση τους για Χαρτες και ψηφίσματα τύπου Μαρακές , και για την υποτιθέμενη λατρεία τους τους στην πλουραλιστική πολυπολιτισμικότητα που προωθούν καθημερινά μέσω των συμβατικών μέσων ενημέρωσης. Φαίνεται λοιπόν ότι ο Kalergi δεν ήταν μόνο πρωτοπόρος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, αλλά ήταν επίσης πρωτοπόρος της πολυπολιτισμικότητας και αρχιτέκτονας μιας νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.

Υποστηρίξτε Το Περιοδικό Demokracija! Ας κάνουμε το περιοδικό Demokracija δυνατό! (ΕΔΏ)
Έχουμε αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, αλλά χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.
Το περιοδικό Demokracija και η ιστοσελίδα www.demokracija.si δέχονται επίθεση από αριστερούς κυβερνητικούς και αριστερούς ακτιβιστές. Όπου μπορούν, μας παρενοχλούν. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας για να σας παρέχουμε ποιότητα, ερευνητική δημοσιογραφία. Κάθε συνεισφορά, όσο μεγάλη ή μικρή, είναι τόσο πολύτιμη για το μέλλον μας.
Μπορείτε να προσφέρετε την φιλανθρωπική σας συνεισφορά στον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού μας: SI56 0430 2000 2879 817, το οποίο είναι ανοικτό στο NKBM (με αναφορά: SI00 1996 και αποδίδεται "στην Demokracija") ή δωρεά στο διαδίκτυο παρακάτω.
Για τις μεταφορές από το εξωτερικό εκτός του λογαριασμού συναλλαγών, αναγράψτε τον κωδικό SWIFT: KBMASI2X
Σας ευχαριστουμε για τη δωρεά σας!

ORIGINAL ARTICLE
The issue of mass immigration is currently dividing the European public. While those on the left are in favor of open borders policy and mass immigration from the third world, the numbers of those Europeans that believe that the multicultural experiment has fail is on the rise. They believe that we need stronger border controls which will stop the waves of immigrants coming to Europe. In every case it’s becoming clear that the elites from Brussels have some personal interests hidden behind their support for mass immigration. The new ambiguous laws and declarations which will allow even more steady migrations are certainly not just the result of some misgiven humanitarianism of those elites. But the main questions rising among Europeans are, what are those hidden interests? Why are many European leaders ready to risk their reputations, and even their votes, because of their almost fanatical support for mass immigration from the Middle East and Africa to our old continent?
If we want to know the answers to this questions, we have to research the so called »Kalergi plan«, which can help us understand the real goals behind the happenings in Europe today, and behind this seemingly irrational support for mass immigration. The man behind this ominous plan was Richard von Coudenhove Kalergi, one of the main architects and ideologues of European Union, but in spite of his important role in the creation of the EU, he remains unknown to the general public in Europe today.
Ideological Father of the European Union
Richard von Coudenhove-Kalergi, who was one of the first proponents of the European integrations and the founder of the Paneuropean Union, is regarded as the ideological father of the European Union. It was on his suggestion that the Beethoven’s 9th Symphony of his famous Ode to Joy composition became the hymn of Europe, and he also worked closely with the team that designed the flag of European Union. But his influence didn’t stop with the hymns or flags. It ran much deeper, to the very foundations of the EU. It was him who has through his works laid the blueprint of the EU, by advocating the unification of European states into one Paneuropean entity.
Kalergi who, as we shall see, announced the coming of the new racially mixed man, was himself of racially mixed background. He was half Austrian, half Japanese, born in Tokyo in 1894, where his father, a diplomat and a member of the nobility, served as the ambassador to the Austro Hungarian Empire. He spent most of his youth on the family estate in Czechoslovakia, until 1908 when he went to study in Vienna, where he continued to live and work after his studies. He joined the prominent Masonic Grand Lodge Humanitas in 1921, and founded his movement the Paneuropean Union a year later. This movement mostly stood for European integrations, which would result in the creation of the United States of Europe with one common market, common currency and an unrestricted, free movement of the population. The colonies which some European countries held at that time would also be incorporated into this new European super-state, which would in fact enable mass migrations of Africans into Europe. Kalergi claimed that a lasting peace could be achieved only with the abolition of the nation states which were in his opinion, because of their everlasting rivalries, the main reason for wars in Europe. This were the main ideas and principles which Kalergi explained in his Paneuropean Manifesto, published in 1923.
Support of the international bankers
Kalergi's proposals, views and ideas gained a lot of attention and support among many important politicians of that era, including Ignaz Seipel, who served twice as Federal Chancellor of Austria, Austrian Minister of Foreign Affairs Karl Renner, the first President of Czechoslovakia Tomaš Masaryk, the first Czechoslovakian Minister of Foreign Affairs, and its second president, Edvard Beneš, French president and Nobel prize winner Aristide Briand, French politician, who later on served as the President of France three times, Leon Blum, and Austrian politician and lawyer Konrad Adenauer, who later became Chancellor of West Germany.
But it wasn’t just the politicians who supported the ideas and views of Richard von Coudenhove-Kalergi. He also gained a lot of support among influential bankers. After he published his most important work titled Practical Idealism in 1925, in which he described in detail his vision of future Europe, his Paneuropean Movement received a generous donation of 60,000 German Goldmarks from an international banker Max Warburg. Kalergi came in contact with Max Warburg through Baron Louis Rothschild, a prominent member of the famous banking Rothschild family, which is known as one of the richest families in the world even today.  The Rothschilds were of course also big supporters of Kalergi and of his plans for the creation of Pan Europe, the super state which would unite all European nations into a single entity. With the help of the Rothschilds and Max Warburg, Kalergi became acquainted with many influential bankers from Wall Street such as Paul Warburg, the brother of Max Warburg, Jacob Schilf and Bernard Baruch. Paul Warburg and Jacob Schilf are also known as the people who helped establish the American Federal Reserve Bank. But what is even more interesting, is the fact that the above mentioned Jacob Schilf, a known capitalist, financed the Russian revolution and the Bolsheviks, and  it was him who gave Trotsky the financial means for his return to Russia.
Many people saw Kalergi's endeavors for European integrations and a United Europe as a noble cause. They believed that his main objective was to raise the standard of living and to achieve an everlasting peace, because he himself used this kind of rhetoric, when preaching about his ideals; he claimed that he is fighting for the prosperity of the whole humankind. But hidden beneath this noble humanistic rhetoric, were not so noble personal interests of his main financial supporters. The crisis that we are witnessing in Europe today are in fact the direct consequences of their goals and of their struggle, which is still being presented as some kind of a humanistic effort.
»The man of the future will be of mixed race«
The main goal of Kalergi's plans was not just the abolition of the national states. He went much further than that, as he also wanted to erase the European nations, which would be replaced with the new kind of people, who would fit better into his vision of a future European super state. He described this new type of man in his above mentioned book, Practical Idealism:
»The man of the future will be of mixed race. The races and classes of today will gradually disappear due to the elimination of space, time, and prejudice. The Eurasian-negroid race of the future, similar in appearance to the Ancient Egyptians, will replace the current diversity of peoples and the diversity of individuals. «
And it was precisely this vision of the future citizen of Europe that delighted the international elite of bankers, freemasons and other influential businessmen, which started to finance the Paneuropean Union, after the publication of Practical Idealism. It was this same elite that helped Kalergi to immigrate to the United States at the outbreak of the Second World War, where he continued his work and struggle for the European integrations. While in the USA, he also gained a lot of support from major newspapers, such as The New York Times, which published his articles on regular basis. Kalergi's ideas even gained support from U.S. President Harry Truman after the war, when he stumbled upon an article written by Kalergi in some newspaper. As for Kalergi himself, he moved to France after the war, where he continued with his efforts towards the establishment of the European super state. He was a pioneer of the European integrations and he also set the foundations for a new world order in which the diverse nations will disappear through the mixing of different  peoples, and will gradually be replaced by one monotone population, or in different words, by one human herd controlled by the international elites.
Pioneer of Multiculturalism
Kalergi's ideas and views represent the plan for the demographic replacement of native Europeans through race mixing and planned mass migration. Keep in mind that Kalergi also included African colonies in his new Pan Europe, which would mean that the population of the black continent could freely move to Europe. The consequences of this would be of course a new population of mongrels, without a clearly defined identity, or a sense of belonging and loyalty to any particular culture or nation. And that is exactly the kind of population that would suit the international elites, because they are well aware that it is easier to control the masses of individuals. These elites crave total power over us, and they know that they could never achieve complete domination over the once homogenous nations of Europe, which would always stay loyal to their own tradition, culture and religion. So the only way for them to achieve total domination is by mixing different peoples and races into one human herd, which is exactly what Kalergi advocated in his plans. These plans are being put into action by certain elites from Brussels exactly for the above reasons. Their main goal is the creation of a new totalitarianism of political correctness under the mask of human rights. That is the real reason behind their constant support for mass immigration, for Marrakesh declaration type documents and resolutions that they are pushing, and for their praise of the supposedly so enriching multiculturalism that they are promoting through mainstream media every day. So it turns out that Kalergi was not only a pioneer of European integrations, but was also a pioneer of multiculturalism,and an architect of a new world order.
..........................
Support The Demokracija magazine! Let´s make The Demokracija magazine possible! (HERE)
We have readers around the world, but we need your support.
Demokracija magazine and website www.demokracija.si are under attack of leftist government and left-wing activists. Wherever they can, they harass us. We need your support to be able to deliver you quality, investigative journalism. Every contribution, however big or small, is so valuable for our future.
You can donate your charitable contribution to our bank account number: SI56 0430 2000 2879 817, which is open at NKBM (with reference: SI00 1996 and attributed “for Demokracija”) or donate online below.
For transfers from abroad in addition to the transaction account, enter the SWIFT code: KBMASI2X
Thank you for your donation!

20 σχόλια:

 1. Σκόπιμη ή αφελής παραπληροφόρηση.
  Η μεγάλη πηγή χρηματοδότησης του Καλέργη, όπως και τα αφεντικά του, τα οποία τον απέλυσαν το 1934 και τον ξαναπροσέλαβαν το 1946, ήταν Γερμανοί στρατηγιστές οι οποίοι οι ίδιοι έφεραν τον Χίτλερ στην εξουσία. Έχω σημαντικές μελέτες για τον Καλέργη. Ώρα να βάλουμε μυαλό και να μάθουμε να ερευνάμε.
  Το σχέδιο ανάπτυξης του Ισλάμ στην Ευρώπη ουδεμία σχέση έχει με τον Καλέργη. Ορισμένες από τις ψυχοπαθολογικές ιδέες του, και ο ίδιος, δεν είναι η πηγή του προβλήματος. Η προβολή προσώπων όπως ο Καλέργης και ο Σόρος ως τα μοναδικά κέντρα προβλημάτων απλά σκεπάζουν το έργο των δυτικών υπηρεσιών που φέρνουν το Ισλάμ στην Ευρώπη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και ποιές είναι αυτές οι δυτικές υπηρεσίες που φέρνουν το ισλάμ στην Ευρώπη;

   Διαγραφή
  2. Αυτές που έφτιαξαν τις ΜΚΟ και βάζουν τους φορολογούμενους και τους δήθεν φιλάνθρωπους να τις χρηματοδοτούν. Οι Αυστριακές υπηρεσίες κατήγγειλαν δημόσια τις ΗΠΑ ως κέντρο οργάνωσης του μεταναστευτικού.

   Διαγραφή
  3. στις ''Αναμνήσεις'' του, ας δούμε ένα απόσπασμα από αυτές:
   «Στις αρχές του 1924, λάβαμε ένα τηλεφώνημα από το Βαρώνο Louis de Rothschild. Ένας από τους φίλους του, ο Max Warburg από το Αμβούργο, είχε διαβάσει το βιβλιο μου και επιθυμούσε να μάθει για εμάς [το κίνημα της Πανευρώπης]. Προς μεγάλη μου έκπληξη, ο Warburg μας πρόσφερε αμέσως 60.000 χρυσά μάρκα για να συντηρήσει και υποστηρίξει το κίνημα μας τα πρώτα τρία χρόνια... Ο Max Warburg, ο οποίος ήταν ο πιό διακεκριμένος και σοφός άνδρας με τον οποίο ήρθα ποτέ μου σε επαφή, είχε ως αρχή να χρηματοδοτεί αυτά τα κινήματα. Παρέμεινε ειλικρινώς ενδιαφερόμενος για την Πανευρώπη (Pan-Europe) σε όλη του τη ζωή. Ήταν ο Max Warburg o οποίος πραγματοποίησε το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1925 ώστε να με παρουσιάσει στον Paul Warburg και στο χρηματοδότη Bernard Baruch.»

   Διαγραφή
  4. Αγαπητέ, ο Καλέργης δεν υπήρξε όργανο των Εβραίων τραπεζιτών. Το αντίθετο έγινε. Οι εργοδότες του Καλέργη που ήταν το βαθύ Γερμανικό κράτος-κεφάλαιο, τον έβγαλαν στη διεθνή σέντρα για να μαζέψει χρήματα. Όταν ανέλαβε ο Χίτλερ απλά τον έβαλαν να συνεργαστεί μαζί με τον Χιτλερ. Αρνήθηκε, και τον έβαλαν στην άκρη, νομίζοντας ότι ο χίτλερ θα εκπληρώσει τα σχέδιά τους. Όταν απέτυχε, τον ξαναπροσέλαβαν. Έχω μελετήσει όλη τη ζωή και τα βιλία του Καλέργη. Οι ρότσιλντ και βάρμπουργκ είναι λογιστές-βιτρίνες του πραγματικού διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος.

   Διαγραφή
 2. Το παράδοξο είναι ότι όλοι λένε ότι φέρνουν μουσουλμάνους κι άλλους για να ελέγξουν τις μάζες αλλά συμβαίνει στην πράξη το αντίθετο, βλέπε Γαλλία κλπ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 1)Award
  European Prize for the Chancellor

  The European Society Coudenhove-Kalergi has awarded Chancellor Angela Merkel the European Prize 2010. The prize is awarded every two years for exceptional contributions to the European unification process.

  https://archiv.bundesregierung.de/archiv-en/hidden-hier-nur-knoten-verlinken-die-auch-publiziert-sind-fuer-preview-elemente-test-etc-nur-preview-hidden-node-verwenden/homepage/european-prize-for-the-chancellor-477196

  2)Vienna, 16 November 2012 President of the European Council Herman Van Rompuy Acceptance speech on the occasion of the Award of the European Prize Coudenhove-Kalergi 2012 "Peace and the European idea"

  https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/PRES_12_476

  3)ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ
  COUDENHOVE-KALERGI RICHARD

  "Το βιβλίο του Ριχάρδου Κουντενχόβε Καλλέργη έχει χαρακτηριστεί, και όχι άδικα, ένα από τα σημαντικά κείμενα που επηρέασαν την πολιτική σκέψη του 20ου αιώνα. Ασφαλώς και δεν ήταν ο πρώτος που μίλησε για το σχέδιο δημιουργίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης. Είχαν προηγηθεί άλλοι διανοητές όχι πολλοί αλλά σημαντικοί στο χώρο τους, από τον Βίκτωρ Ουγκώ έως τον Λέων Τρότσκι που πρόσθετε τον χαρακτηρισμό "σοσιαλιστικές" στις ΗΠΕ όπου τον οδηγούσε η ανάλυσή του. Ο Ουγκώ ήταν οραματιστής και ο Τρότσκι επαναστάτης πολιτικός. Ο Κουντενχόβε Καλλέργης δεν είχε τα χαρακτηριστικά, γοητευτικά έτσι κι αλλιώς, ούτε του ενός ούτε του άλλου. Όχι πως δεν είχε τα δικά του ξεχωριστά και κοσμοπολίτικα χαρακτηριστικά: τέκνο γιαπωνέζας και αυστριακού με ελληνική ρίζα, πανεπιστημιακός σε διάφορες χώρες Ευρώπης και Αμερικής, διπλωμάτης, ακτιβιστής του φεντεραλισμού, αλλά και υποστηρικτής του Ντε Γκολ, αφού παλιότερα είχε πείσει για τα σχέδια του ανθρώπους σαν τον Αϊνστάιν ή τον Τόμας Μαν, για να μην αναφέρω πολιτικούς ενός ευρύτατου φάσματος χωρών και κομμάτων. Η επιρροή που άσκησε μάλλον οφείλεται στα χαρακτηριστικά της ίδιας της πρότασής του, που με περισσή σαφήνεια και λιτότητα (σε λιγότερες από 170 σελίδες...) εκθέτει στο ανά χείρας βιβλίο, αναφερόμενος σε συγκεκριμένα προβλήματα της εποχής του τα οποία αναλύει επίσης συγκεκριμένα, καταφεύγοντας συχνά και σε παράγοντες, σχέσεις και εξελίξεις της "μακράς διάρκειας" της ιστορίας. (...) (Από τον πρόλογο της έκδοσης)"

  https://www.politeianet.gr/books/9789608260696-coudenhove-kalergi-richard-peri-technon-paneuropi-167602

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 4. Weapons of Mass Migration: Forced Displacement, Coercion, and Foreign Policy (Cornell Studies in Security Affairs) Kindle Edition
  by Kelly M. Greenhill

  https://www.youtube.com/watch?v=GVOjN7bFt7w

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το βιβλιο του μεγαλοαστου που πρεπει να διαβαστει ειναι το: PraktischerIdealismus

  (https://archive.org/details/PraktischerIdealismus1925)

  οπου φαινεται το νεοφεουδαρχικο ελιτιστικο οραμα του κομητος και τεκτονος Καλλεργη (ειδε το "φως" στη στοά Quator Coronati/Bayreuth.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Όλη αυτή η κατάσταση πολύ πολιτισμού και της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης εκπορεύεται από διάφορα κέντρα εξουσίας των ΗΠΑ, και που έστω αν υπάρχουν πρόσωπα και ευρωπαϊκές ομάδες που παλαιότερα φαίνεται να είναι προπομποί, αυτό είναι κάτι συμπτωματικό. Άλλωστε δεν είναι μόνο ο Καλέργι και για παράδειγμα στις αρχές του 20ου αιώνα (1910 περίπου) από τους πρώτους σημαντικούς προ-εμπνευστές μίας ενωμένης Ευρώπης ήταν ο Αριστείδης Μπριάν, αλλά και αργότερα ο Ουϊνστολ Τσόρτσιλ που υπήρξε ο ουσιαστικός ιδρυτής της μετέπειτα Ε.Ε. (δείτε και ακούστε εδώ -κάπου στο 1945- τον σχετικό λόγο του στην Βιέννη νομίζω... https://www.youtube.com/watch?v=y5o2WF5K9Go ).

  Η όλη λοιπόν κατάσταση της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης μετά το 1980 και ιδιαίτερα μετά από το 1989 που κατέρρευσε η ΕΣΣΔ σχεδιάστηκε από κέντρα του βαθέως αμερικανικού κράτους καθώς και κορυφαίους του οικονομικούς παράγοντες.

  Οι ΗΠΑ βολεύονται να εξάγουν το τεράστιο μειονέκτημα που έχουν να είναι δηλαδή εντελώς ανομοιογενής πληθυσμός γνωρίζοντας ότι αν στο μέλλον (που σύντομα θα συμβεί) εκλείψει η συνεκτική ουσία που τους κρατάει στοιχειωδώς ενωμένους θα διαλυθούν εξ ων συνετέθησαν. Και έτσι προσπαθούν να έξαγουν το πρόβλημα που έχουν καταστρέφοντας και μετατρέποντας το ίδιο αδύναμα όλα τα άλλα κράτη που θεωρούν πιο ομοιογενή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Διόρθωση.. Ο Ουινστωλ Τσόρτσιλ, στην Ζυρίχη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. 1)Μετά την παραίτηση Καραμανλή, τον Οκτώβριο του 2009, κάτω από την ανύπαρκτη υπόθεση Βατοπεδίου, όπου η τότε κυβέρνηση δέχθηκε λυσσώδεις επιθέσεις από τα περισσότερα ΜΜΕ, βρισκόμαστε 10 χρόνια σε μία χώρα, από κάθε άποψη, σακατεμένη.

  Κάποιες επισημάνσεις για την τελευταία δεκαετία:

  α)Το Δημόσιο χρέος έχει φθάσει στα 356 δισ. ευρώ, δηλαδή κοντά στο 190% του ΑΕΠ.
  β)Οι χρεοκοπημένες τράπεζες μας, ελέγχονται από ξένους.
  γ)Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια είναι πάνω από 90 δισ. ευρώ.
  δ)Οι καταθέσεις του κόσμου έχουν κατά μεγάλο μέρος αναλωθεί, τα πάσης είδους εισοδήματα έχουν υποστεί μεγάλες μειώσεις και οι φόροι εξακολουθούν να είναι υπερβολικά υψηλοί.
  ε)Εξοπλισμοί επί 10 χρόνια ουσιαστικά δεν έγιναν, ενώ η Τουρκία υπερεξοπλίστηκε.
  στ)Η χώρα σκανδαλωδώς υποθηκεύτηκε ολόκληρη για τα επόμενα 100 χρόνια στους Δανειστές της.
  z)Στην Παιδεία η ηθική διαστροφή επικράτησε, η ιστορία μας παραποιήθηκε και τα θρησκευτικά έγιναν θρησκειολογία.
  η)Τα σύνορα άνοιξαν διάπλατα και εκατομμύρια αλλοδαποί και αλλόθρησκοι λαθρομετανάστες, κάτω από το πέπλο του πρόσφυγα, εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα, ενώ πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας.
  θ)Υπογράφηκε η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.
  ι)Επιβλήθηκε οικονομική δικτατορία. Ακόμα και συναλλαγές με μετρητά άνω των 300 ευρώ θα απαγορευτούν.
  κ)Ακίνητα, ακόμα και με ηλικία άνω των 60 ετών, με παρέκκλιση ελάχιστα άνω του 2% στο εμβαδόν τους, χαρακτηρίζονται αυθαίρετα.
  λ)Από το 2012 η παραγραφή για τυχόν φορολογικές παραβάσεις έγινε από 5 ή 10 χρόνια, 20 χρόνια.
  μ)Η παραγραφή για τυχόν απαιτήσεις των Δήμων για δημοτικά τέλη, έγινε από 5 χρόνια 20 χρόνια.
  ν)Έγινε δημοψήφισμα που το αποτέλεσμα του αγνοήθηκε.
  ξ)Το Σύνταγμα συχνά παραβιάζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Οι αποφάσεις του ΣτΕ πολλές φορές παρακάμπτονται με νέους αντισυνταγματικούς νόμους.
  ο)Χάθηκε, γενικά, ο πατριωτισμός από τους πολιτικούς μας.

  2)Ποιο, άραγε, είναι το μέλλον της Ελλάδος?
  Φαίνεται πολύ Σκοτεινό.

  Συνοπτικά, οι κίνδυνοι είναι:

  Αφελληνισμός, Αποχριστιανισμός, Ηθικός Εκφυλισμός, τεράστια Δημογραφική Αλλοίωση, Ισλαμοποίηση, Οικονομική Εξαθλίωση και δικτατορία, σημαντικές Απώλειες Εδαφών.

  Υπάρχει άραγε ελπίδα, να σωθεί η Ελλάδα και το Ελληνικό Έθνος, από νέες Εθνικές Καταστροφές?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φωτη εισαι αστερι..κριτικης σκεψης.
   Για τον Καλεργη τι να πουμε ?? Αλλος ενας παρανοικος εξω απ το Δαφνι..που εγινε φιρμα οχι απο καποια αξια ..αλλα απ τα πονηρα κορακια. Ουτε μια αριστερη τριχα καπου ..αρχαιου Ελληνα φιλοσοφου. Πιθανον τριχα μαιμους...και μανταλακι μπουγαδας..

   Διαγραφή
  2. Υπάρχει ελπίδα. Βρες ηθικούς συμπατριώτες σου, συνεργάσου μαζί τους, κάνε καλύτερη την οικογένειά σου, τη γειτονιά σου, φτιάξε με άλλους μια τοπική ανθρώπινη κοινότητα βασισμένη σε αρχές και παραδόσεις. Όσο περιμένουμε από την εξουσία να φτιάξει τα πράγματα δεν θα έχουμε μέλλον.

   Διαγραφή
 9. ΑΤΙΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟΝ (ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΛΑΩΝ, ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΞΑΡΣΕΩΝ).......ΑΦΟΡΜΗ Ο ΚΑΛΛΕΡΓΚΙ... ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ "ΚΑΛΛΕΡΓΗΔΕΣ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Λοιπόν...

  Ο Kalergi (εν μέρει Κρητικής καταγωγής) περιγράφει πράγματι αυτή τη μετακίνηση πληθυσμών.

  Όχι όμως με την έννοια να γίνει τεχνητά, αλλά ως αναπόφευκτη ιστορική νομοτέλεια, για λόγους που εξηγεί στο βιβλίο.

  Άρα μάλλον έχουν τραβήξει λίγο αυτά που πραγματικά έγραψε ο ίδιος.

  Καλό σαββατοκύριακο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. "μισός Αυστριακός και μισός Ιάπωνας" Καμιά ελληνική ρίζα δεν είχε; το όνομα πού το βρήκε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η μανα του πατέρα του ήταν Καλέργενα. Οι Καλέργηδες έχουν ρίζες από τον αυτοκράτορα Φωκά και διαχρονικά υπήρξαν καλή φάρα. Ο Καλέργης αυτός αγαπούσε την Ελλάδα σαν σπίτι του, και το όνειρό του ήταν μια ευρώη όπως η Ελβετία του Καποδίστρια. Μην ακούτε παραπληροφόρηση. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε λαθρομετανάστευση και το σημερινό γερμανοισλαμικό ευρωπαϊσμό του Βερολίνου.

   Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.