20/11/19

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Είναι ταξιδιώτισσα στον χρόνο; - Nέα θεωρία συνωμοσίας


Η εμφανής ομοιότητα του κοριτσιού της φωτογραφίας με την Γκρέτα Τούνμπεργκ είχε σαν αποτέλεσμα να ξεκίνησει ένας διάλογος στα social media

Χαμός για μία ακόμη φορά στο διαδίκτυο για την νεαρή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ. Αυτή τη φορά όχι από οπαδού ή πολέμιούς της για τη δράση της ενάντια στην κλιματική αλλαγή αλλά για μία (ακόμη) θεωρία συνωμοσίας.

Αφορμή μία φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1898 στον Καναδά και η οποία ανήκει στο αρχείο του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον. Στη φωτογραφία αυτή φαίνεται ένα κορίτσι μαζί με άλλα παιδιά να αντλούν νερό από πηγάδι.


Η εμφανής ομοιότητα του κοριτσιού της φωτογραφίας με την Γκρέτα Τούνμπεργκ είχε σαν αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας διάλογος στα social media, όπου μεταξύ άλλων κάποιοι κάνουν λόγο για μια «ταξιδιώτισσα του χρόνου», ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως η φωτογραφία έχει υποστεί επεξεργασία.


ΠΗΓΗ: Newpost.gr

3 σχόλια:

  1. Ἀπορῶ πού δέν βλέπουν ὅτι διαφέρουν σαφῶς, ὡς δύο διαφορετικά πρόσωπα. Μοιάζει τό βλέμμα λίγο, ἀλλά τῆς Γκρέτα Τούνμπεργκ τά μάτια στούς βολβούς εἶναι σαφῶς διαφορετικά. Τά σφιχτά χείλη καί οἱ παρόμοιες μύτες προξενοῦν ἐντύπωση ἴδιου προσώπου ἀλλά τῆς Γκρέτα Τούνμπεργκ εἶναι σαφῶς πιό ἐπιμήκη τά χείλη, ἡ δέ μύτη ὀγκωδέστερη κατά 5% τουλάχιστον.
    (ὡς πρός τήν ἀκρίβεια τοῦ ποσοστοῦ, 5%, ἁπλῶς ἀστειεύομαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Εχει χαζέψει ο κόσμος. Και εμείς μαζί του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πιθανότητα να βρεθεί σε όλο τον κόσμο κάποιος που να σου μοιάζει ειναι πολυ κοντά στο 1 , δηλαδή οι περισσότεροι έχουμε σώσιες, αν εκτός απο τους εν ζωη βάλουμε και τους θανόντες τότε σίγουρα μπορεί να βρει ο καθένας 1 που να του μοιαζει ακριβώς ! Δεν ειναι παράξενο,Φυσικό φαινόμενο εξηγήσιμο απο την περατότητα του γενετικού υλικού,Δεν ειναι άπειρο το Dna.Μπορει να υπήρχε και παλιά Γκρέτα δηλαδή που να δούλευε στα χωράφια,Εγω ψάχνω εναν ίδιο να τον στέλνω στην εφορία και γενικά στις υποχρεώσεις για να ειμαι αόρατος στο κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.