10/6/10

Ρωσία: Θα παγώσει η πώληση πυραύλων S-300 στο Ιράν

Η Ρωσία θα παγώσει τη σύμβαση πώλησης πυραυλικών συστημάτων S-300 στο Ιράν, ύστερα από την επιβολή και νέων κυρώσεων από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών εις βάρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας,μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

"Φυσικά, η σύμβαση παράδοσης των πυραυλικών συστημάτων S-300 θα παγώσει", μετέδωσε το Interfax, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή από τη ρωσική βιομηχανία όπλων.

Μέχρι στιγμής ρώσοι αξιωματούχοι είχαν δηλώσει ότι οι κυρώσεις δεν θα εμπόδιζαν την πώληση των S-300, ενώ οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έχουν επανειλημμένα καλέσει τη Ρωσία να μην προχωρήσει στην πώληση πυραυλικών συστημάτων στο Ιράν.

iKypros

3 σχόλια:

  1. Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ,με όλη την τεχνολογία που διαθέτουν,τρέμουν τους S-300. Κι'εμείς...τους έχουμε και σκουριάζουν! Αν αυτό δε λέγεται εσχάτη προδοσία,οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους.

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Η Ρωσία κέρδισε την Ουκρανία χωρις αντιδράσεις, όπως βλέπουμε. Η δυτικόφιλη Τιμοσένκο έμεινε χωρις στήριξη. Κα΄τι λοιπόν έπρεπε να δώσει η Ρωσία σε ανταλαγμα. Το Ιραν έμεινε συνεπως χωρίς πυραύλους και εισέπραξε κυρώσεις. Έτσι διευθετούνται τα διεθνή θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.