7/4/11

«Δυστύχημα» σύμφωνα με τους Αλβανούς εμπειρογνώμονες η δολοφονία Γκούμα στη Χειμάρρα

«Δυστύχημα» χαρακτηρίζει η έρευνα των εμπειρογνωμόνων τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα στη Χειμμάρα, πέρυσι το καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου των Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας εξέφρασε «την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό» της Ελλάδας.


Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι «αναμένουμε από την Αλβανία, ως κράτος-μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και υποψήφια προς ένταξη χώρα στην ΕΕ να εγγυηθεί την ορθή και ταχεία απονομή Δικαιοσύνης» και σημείωσε ότι «διατηρούμε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις ενέργειές μας στο μέλλον».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η έρευνα εμπειρογνωμόνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «ο Αριστοτέλης Γκούμας πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που προκάλεσε ο ίδιος».
«Στις 12 Αυγούστου 2010, ομάδα εθνικιστών καταδίωξε και δολοφόνησε τον ομογενή Αριστοτέλη Γκούμα, επειδή μιλούσε ελληνικά» απαντά ο εκπρόσωπος του υπουργείου των Εξωτερικών, τονίζοντας ότι αυτό το παραδέχθηκε τότε και η πολιτική ηγεσία των Τιράνων.

Ο κ. Δελαβέκουρας υπενθύμισε ότι «το έγκλημά τους καταδικάστηκε από το σύνολο του πολιτικού κόσμου στην Αλβανία». Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα δήλωσε τότε ότι «είναι μια απαίσια πράξη να δολοφονείται κάποιος που επιστρέφει σπίτι του. Είναι μια πράξη βάρβαρη». Ο τότε αντιπρόεδρος της αλβανικής κυβέρνησης Ιλίρ Μέτα δήλωσε: «Πιστεύω ότι η εισαγγελία και οι αρμόδιες αρχές θα διαλευκάνουν το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα και παράλληλα θα καταλογίσουν στους δράστες τη μέγιστη ευθύνη που προβλέπει ο νόμος».

«Η Ελλάδα δεν έχει καμία διάθεση ανάμιξης στις διαδικασίες της αλβανικής δικαιοσύνης, αλλά διατηρεί όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά ως προς τις ενέργειές της στο μέλλον» κατέληξε ο κ. Δελαβέκουρας. http://www.tanea.gr/

14 σχόλια:

  1. Φάρα ελεεινή και ξεφτιλισμένη. Όχι οι Αλβανοί, αλλά οι Δελαβέκουρες, για να μην πάρει η μπόρα όλους τους Έλληνες.

    Τους δώσαμε μ' αυτά τα χάλια το πράσινο φως για να μπούνε στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, οι εγκληματίες (εννοώ τους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες της Βουλής).

    Αν η Ελλάδα ήταν Ισραήλ, αυτό το κωλόκρατος δεν θα υπήρχε σήμερα.

    Εμείς τους ταΐζουμε, οι μακάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειμαστε οι ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της μεσογειου τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φιλε ποιος τους ταιζει? Εσυ τους ταιζεις? Οι ανθρωποι ειναι δουλευταραδες και κανουν τις δουλειες που οι Ελληνες ουτε ως εσχατη επιλογη δεν τις εχουν... (βλεπε οικοδομη και οικιακες βοηθοι) Απο αγορα εργασιας ξερεις καθολου... "δουλευω" σημαινει ανταλλασω καποιο δικο μου προσον, ταλεντο, κοπο, κλπ για λεφτα, αυτο δεν σημαινει πως λαμβανεις ελεημοσυνη αλλα ανταμειβεσαι για τον κοπο σου!!!!

    Ημαρτον πια με αυτο το "εμεις τους ταιζουμε" διοτι κανεις δεν ταιζει κανεναν αλλα κερδιζεις το ψωμι και τα λεφτα σου μεσω της Εργασιας. Αμα ηταν ετσι οι Ελληνες της Διασπορας θα επρεπε να νιωθουν υποχρεοι και κατωτεροι των Γερμανων, Αμερικανων, Αυστραλων κλπ ενω αυτο δεν αληθευει διοτι δεν ζητιανεψαν οι ανθρωποι αλλα ΔΟΥΛΕΨΑΝ!!!!

    Οσον αφορα το πορισμα ενα διαβημα φτανει και περισευει για να ερθουν στα συγκαλα τους και να μην το παιζουν μαγκες.

    Γεώργιος Μπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δολοφονία του δεν θα ξεχαστεί από τους Έλληνες!Όλα καταγράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Αλβανοί εθνικιστές λειτουργούν έτσι διότι γνωρίζουν ότι η "Αλβανία" είναι τεχνητό "έθνος" και "κράτος", που δημιούργησαν οι Δυτικοί για την διάσπαση της Ρωμιοσύνης.

    Οι "Αλβανοί" είναι εξισλαμισμένοι Αρβανιτόφωνοι Ρωμιοί(που προέρχονται από μίξη Ελληνόφωνων και Βλαχόφωνων Ρωμιών), που τώρα ξαναγίνονται Ορθόδοξοι και Έλληνες.

    Η Αρβανίτικη διάλεκτος, που είναι η επίσιμη γλώσσα της Αλβανίας και που έως πρόσφατα δεν ήταν καν γραπτή, είναι 50% Βλάχικα 30% Αρχαία Ελληνικά και 20% άλλες προσμίξεις.

    Η Ελλάδα οφείλει να επανελληνοποιήσει τους Αρβανιτόφωνους-Αλβανόφωνους και Βλαχόφωνους όλων των Βαλκανίων, χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον Ορθόδοξο από αυτούς θέλει να (ξανα)γίνει Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. East
    7 Απριλίου 2011 4:48 μ.μ.

    Λυπαμαι αλλά δεν ξέρεις τι λες.
    Η είσαι τελέιως ανιστόριτος ή προβοκάτορας ή και τα δύο μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Γεώργιος Μπ. 12:34 μ.μ.

    Ήλθαν σαν λαθρομετανάστες, ναι ή όχι; "Ταΐζω" υπό την έννοια ότι τους δώσαμε δουλειά. Καλό θα ήταν να σταματήσετε εσείς, οι λαθρομεταναστοπατέρες, το παραμύθι μ' αυτό το γελοίο "Οι ανθρωποι ειναι δουλευταραδες και κανουν τις δουλειες που οι Ελληνες ουτε ως εσχατη επιλογη δεν τις εχουν... (βλεπε οικοδομη και οικιακες βοηθοι)". Πριν έλθουν αυτοί, ποιος έκανε τις δουλειές όλες;

    Και το κερασάκι στην τούρτα: Συγκρίνεις τους Έλληνες που πήγαν στην Γερμανία και αλλού ΝΟΜΙΜΑ, με διακρατικές συμβάσεις, με τους λαθρομετανάστες, πολλοί των οποίων κουβάλησαν την εγκληματικότητα μαζί τους; Απορώ πώς ξέχασες να συγκρίνεις τους Αλβανούς λαθρομετανάστες με τους Β/Ηπειρώτες!!

    >Οσον αφορα το πορισμα ενα διαβημα φτανει και περισευει<

    Κατάλαβα τι σόι μάπας είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @1:52 Ναι, τροχαία γίνονται και εδώ...ομως εμείς ξοδευουμε χιλιάδες ευρω για να τους κάνουμε καλά ....και ολοι απο το χωριό τους που ερχονται εδώ στα νοσοκομεία ...ποιός πληρώνει ;;; μα φυσικά όλοι εμείς που πληρώνουμε αλλά περίθαλψη δεν δικαιούμαστε.Σύντομα ουτε και σύνταξη θα υπάρχει. Στραβά-πολύ στραβά αρμενίζουμε ...Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του Β.Α Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεώργιος Μπ.

    Ρε φίλε σίγουρα κρίνεις σε σχέσει με σένα τον ίδιο για να τους βγάζεις δουλευταράδες γιατί γενικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ήρθανε χωρίς χαρτιά χωρίς τίποτα και τους προσφέραμε τα πάντα, και οι δικοί σου που ξέρουν από αγορά εργασίας εκμεταλλευτήκανε την μεγάλη προσφορά εργασίας σε χαμηλές τιμές χωρίς ασφάλεια και ανύπαρκτη ποιότητα για αυτό οι Έλληνες ήταν επιλεκτική σε αυτές της δουλειές.

    Ο Ανώνυμος 9:32 με το ταΐζουμε εννοεί τα λεφτά που κερδίζουν τα βγάζουν και επενδύουν στην Αλβανία, ούτε εφορία δεν πληρώνουν εδώ, πάντα μιλώντας για τους περισσότερους.

    Τολμάς να συγκρίνεις τους Έλληνες μετανάστες με τους μπάτε σκύλοι αλέστε;
    Ας μην συνεχίσω γιατί θα παρεκτραπώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 'Ενα διάβημα ΠΟΤΈ ΔΕΝ αρκεί όταν έχεις να κάνεις με ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονία!


    Οι δολοφόνοι για άλλη μια φορά αθωώθηκαν. Αλίμονο στον νέο που τον σκότωσαν και την οικογενειά του.

    Ραγιάδες στο ΥΠΕΞ είσαστε για πολλές ροχάλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν, (άν βρε΄αδερφέ λέμε) οι όροι ήταν αντίστροφοι, η Ελλάδα θα τραβούσε το διάολό της από την Αλβανική κυβέρνηση για κάθε περίπτωση.
    Εμείς; Στο τέλος θα ζητήσουμε και.. συγνώμη.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατι τετοια "πορισματα" δειχνουν πως εννοουν οι αλβανοι τον ορο "ευνομια".Αν το τουρκικο κρατος ειναι κρατος ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ το αλβανικο αποδεικνυεται αξιος μαθητης του τουρκικου λογω ισλαμ να υποθέσω;Κατα τα αλλα συμφωνω με την αγαπητη Ελινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Στις 12 Αυγούστου 2010, ομάδα εθνικιστών καταδίωξε και δολοφόνησε τον ομογενή Αριστοτέλη Γκούμα, επειδή μιλούσε ελληνικά»

    Όταν ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών ονομάζει "ομογενή" τον ΓΗΓΕΝΗ και ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ Βορειοηπειρώτη, τότε τι περιμένετε; Όταν ο ίδιος ονομάζει "εθνικιστές" τους δολοφόνους του Μπερίσα, οι οποίοι τρομοκρατούν τους Β/Ηπειρώτες για να τους διώξουν, τι περιμένετε;

    Καμαρώστε ρεμάλι εκπρόσωπο του ΥΠΕΞ μας. Φτου να χαθείς, ζώο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 7 Απριλίου 2011 7:44 μ.μ.

    >Ο Ανώνυμος 9:32 με το ταΐζουμε εννοεί τα λεφτά που κερδίζουν τα βγάζουν και επενδύουν στην Αλβανία, ούτε εφορία δεν πληρώνουν εδώ, πάντα μιλώντας για τους περισσότερους.<

    Κάνει πως δεν καταλαβαίνει, διότι είναι ή Αλβανός, ή «λαθρομεταναστοπατέρας».

    Είκοσι δις «μαύρο» χρήμα εξάγουν οι μετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.