2/5/11

Ο πρόεδρος Ομπάμα ανακοίνωσε ότι ο Οσάμα μπιν Λάντεν «είναι νεκρός»

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε μία έπαυλη έξω από την πρωτεύουσα του Πακιστάν Ισλαμαμπάντ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα και όπως είχε μεταδώσει λίγο πριν το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε την είδηση με έκτακτο τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό, τονίζοντας τη σημασία της είδησης για τον αμερικανικό λαό και ειδικώτερα για τους συγγενείς των θυμάτων των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, που, όπως ανέφερε, ήταν έργο που σχεδίασε ο νεκρός πλέον αρχηγός των ριζοσπαστών ισλαμιστών της Αλ Κάιντα.

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν νωρίτερα ότι έπειτα από χρόνια αναζήτησης για τον επικεφαλής της αλ Κάιντα από το τέλος του 2001 - οπότε εξαφανίστηκε στο Αφγανιστάν - ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός, ενώ έχει βρεθεί και η σορός του.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

8 σχόλια:

  1. Η ιστορια αναφερει την περιπτωση του Ελ Σιντ που για λογους σκοπιμοτητας αν και σκοτωμενο τον στησανε επανω σε ενα αλογο και επικεφαλης του στρατου του ενικησε τους αντιπαλους αν και νεκρος.
    Ετσι υπαρχουν οι πραγματικοι θανατοι και οι "θανατοι" σκοπιμοτητας σε αλλη χρονικη στιγμη.Κανεις δεν γνωριζει ακριβως ουτε και πειθεται απο ανακοινωσεις.
    Το ζητουμενο ειναι "γιατι τωρα" η ανακοινωση αυτη και που αποβλεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για να συμπληρωσω εδω μια προσφατη ειδηση απο το Associated Press σχετικα με αυτα που εγραψα παρα πανω =

    Breaking News Alert: Osama bin Laden has been buried at sea, the Associated Press reports
    May 2, 2011 4:07:56 AM

    Πλακα δεν εχουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαθαινω οτι δεν ...τον πεταξαν...ολοκληρο στην θαλασσα αλλα τον καψανε και πεταξαν την ...τεφρα του στην θαλασσα.Το τελειο εγκλημα.Ουτε DNA πλεον.
    Πιστευω οτι με την επισημοποιηση του προ 10ετιας θανατου του τωρα ηλθε η ωρα να επανασυνταξουν το κατασκευασμα τους οι δημιουργοι του.
    Διοτι λογω των πολλαπλων φυγοκεντρων εσωτερικων της τασεων η αλ καιντα και ιδιως μετα τα γεγονοτα στην βορεια αφρικη αυτα που εγιναν και αυτα που θα ακολουθησουν πρεπει να σφιξη η ζωνη της που χαλαρωσε και κρεμεται το παντελονι της.
    Αθανατες μυστικες υπηρεσιες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας εβαλαν μια φωτογραφια προιον φωτομονταζ στο διαδικτυο, με παραμορφωμενα χαρακτηριστικα, η οποια απ'οτι εχει ηδη διαρρευσει ειναι πλαστη.
    Ηταν τοσο ερασιτεχνες που ουτε τα μαλλια του δε γκριζαραν λιγο, λες και ηταν "αγεραστος" σαν τη Μαριαννα Βαρδινογιαννη. Στο τελος θα μα πουν οτι εκανε και Μποτοξ...
    Α και τι συμπτωση , πεταξαν το πτωμα του στη θαλασσα για να μην το αναζητησει κανεις εκ των υστερων....
    Μεγαλυτερη προπαγανδα αποπροσανατολισμου των ουτως ή αλλως αποχαυνωμενων και χαζοχαρουμενων Αμερικανων πολιτων δε θα μπορουσε να γινει. Λετε να εγινε ολο το σηνικο για να υποστηριξουν και τη επανεκλογη του Ομπαμα, μπαααα δε νομιζω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναί, και το Statford το έχει σήμερα ως κεντρική είδηση, τονίζοντας ωστόσο ότι ο τρόπος θανάτου του προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστός. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θεμα του κερδους απο Ομπαμα υπαρχει αλλα δεν ειναι το κυριαρχο.
    Ο ανυπαρκτος προεδρος των ΗΠΑ θελει να επωφεληθει και προσωπικα
    απο τα σεναρια που παιζουν αλλοι.
    Εξ αλου ολοι οι πολιτικοι ειναι μεγαλες η μικροτερες μαριονετες και δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση με αυτα που παιζονται.Απλως μαζευουν απο κατω και αναμμασανε τα τσοφλια απο το πασατεμπο που φτυνουν αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναί, ο Ομπάμα (και καθένας στη θέση του) θα προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσει σαν άσσο στο μανίκι του, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικό όφελος.
    Ο τρόπος που σερβίρουν αυτά τα σενάρια πάντως, είναι αρκετά χοντροκομμένος ακόμα και για τον μέσο πολίτη σήμερα.
    Ελλειψη φαντασίας, νομίζω ότι αποτυπώνει εκτός χαμηλό επίπεδο καλλιέργειας. Ολο με συνθήματα παλεύουν όλοι, που πριν τα ξεστομίσουν, τα ξέρουν και οι κότες. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολο με συνθήματα παλεύουν όλοι, που πριν τα ξεστομίσουν, τα ξέρουν και οι κότες

    Πραγματι οι κοτες πρεπει να τα ξερουν ολα ισως γιατι ξυπνανε νωρις το πρωι την ωρα που κοιμουνται τα τεμπελικα κοκορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.