21/2/10

Προσοχή: Ο Λύκος στην αντάρα χαίρεται! Εν μέσω κρίσης κοιτάξτε τί ετοιμάζουν!

Ένας Θεός ξέρει τί έχουν να δουν τα μάτια μας. Σε μια περίοδο που απειλείται η ίδια η υπόσταση της χώρας, σε μια περίοδο που απαιτείται κοινωνική συνοχή για την αντιμετώπιση της κρίσης, η κυβέρνηση ασχολείται με προγράμματα μητρικής γλώσσας μεταναστών. Μωραίνει κύριος όν βούλεται απωλέσει.

Προγράμματα διδασκαλίας μητρικής γλώσσας
Θα αρχίσουν από την επόμενη χρονιά στα σχολεία με αλλοδαπούς μαθητές


Της Μαριας Δεληθαναση
Στη διδασκαλία της μητρικής γλώσσας αλλοδαπών μαθητών σε σχολεία με μεγάλο ποσοστό παιδιών μεταναστών και στη δημιουργία ζωνών εκπαιδευτικής προτεραιότητας σε σχολεία με μεγάλη ετερογένεια (αλλοδαποί, Ρομά, μειονοτικές ομάδες) προχωρά από την επόμενη σχολική χρονιά το υπουργείο Παιδείας. Τα προγράμματα διδασκαλίας μητρικής γλώσσας θα είναι αρχικά πιλοτικά, ενώ ήδη έχουν αρχίσει τις εργασίες τους οι ομάδες που θα συντάξουν τα σχετικά εγχειρίδια.
Η υπουργός Παιδείας κ. Αννα Διαμαντοπούλου μίλησε χθες στο διεθνές συνέδριο για τη Μετανάστευση, της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδας, για την αδήριτη ανάγκη να προσαρμοσθεί η Ελλάδα στο σύγχρονο εκπαιδευτικό και κοινωνικό αίτημα της πολυ-πολιτισμικότητας. Ετσι τα αναλυτικά προγράμματα αλλάζουν άρδην από την 1η Δημοτικού έως και την 3η Λυκείου ώστε η συνείδηση της εθνικής ταυτότητας να αναπτύσσεται παράλληλα με τη συνείδηση της διαπολιτισμικότητας.
Σε ό,τι αφορά τους ενηλίκους αλλοδαπούς, τα υπ. Παιδείας και Εσωτερικών θα προχωρήσουν, μετά την ψήφιση του νόμου για την ιθαγένεια, στην αλλαγή του τρόπου πιστοποίησης της ελληνομάθειας. Πλέον θα παρέχεται απ’ όποιο πανεπιστημιακό ή άλλο ίδρυμα παρέχει εχέγγυα για αδιάβλητες διαδικασίες. Ετσι θα ξεπερασθούν τεχνικά εμπόδια που έχουν στερήσει πολλούς αλλοδαπούς από την πιστοποίηση ελληνομάθειας.
Ο υπ. Εργασίας κ. Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε για την ανάγκη να διευρυνθούν τα έσοδα του κράτους με την ασφάλιση αλλοδαπών χωρίς άδεια παραμονής. Οπως είπε, η πρόταση του υπουργείου για προπληρωμένο κουπόνι, με το οποίο θα εξασφαλίζονταν εργοδοτικές εισφορές για οικόσιτο προσωπικό και αγρεργάτες απορρίφθηκε, διότι το 2011 θα ισχύσει κοινοτική οδηγία που απαγορεύει την ασφάλιση παρανόμων. «Ομως, είπε, θα μπορούσε να είχε εφαρμοσθεί τουλάχιστον για το 2010. Βασική μας επιδίωξη (σ.σ. του υπουργείου) είναι να νομιμοποιηθούν οι 100.000-150.000 παράνομοι μετανάστες που εργάζονται. Ομως το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα».

Νέο κύμα
Κι αν στο υπουργικό συμβούλιο κυριαρχεί έντονος σκεπτικισμός για νέο κύμα νομιμοποιήσεων, οι εισηγήσεις του εκπροσώπου της Ομάδας Εργοδοτών κ. Πέντρο Αλμέιντα Φρέιρε, του προέδρου της ΓΣΕΕ κ. Γιάννη Παναγόπουλου και του διευθυντή του Εργαστηρίου Μελέτης Μετανάστευσης καθηγητή κ. Αντώνη Κόντη, περιείχαν επιχειρήματα ανάλογα με εκείνα του κ. Λοβέρδου. Ο κ. Φρέιρε είπε ότι «η νομιμοποίηση και η απόδοση ιθαγένειας στην Πορτογαλία ήταν το καλύτερο που έχει συμβεί. Πολλά προβλήματα έπαψαν να υπάρχουν και η διαδικασία ένταξης που ακολουθήσαμε μας επιτρέπει να βρισκόμαστε στην 1η θέση του σχετικού κατάλογου του ΟΗΕ». Ομως «κάποιοι μετανάστες έχουν προσόντα, αλλά οι δομές στα κράτη-μέλη δεν είναι έτοιμες να τα αξιοποιήσουν. Γιατροί εργάζονται ως σερβιτόροι, νοσοκόμες -που λείπουν στην Πορτογαλία- εργάζονται ως πωλήτριες και πρόσφατα συνάντησα οδηγό ταξί που ήταν πιλότος της ουκρανικής αεροπορίας».
Τον κώδωνα κινδύνου έκρουσε ο κ. Παναγόπουλος: «Εάν δεν καταφέρουμε να ενταχθούν στην επίσημη αγορά εργασίας οι μετανάστες δεύτερης γενιάς, το φαινόμενο της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας θα διογκωθεί, με αποτέλεσμα να προκληθούν εργασιακές και κοινωνικές δυσλειτουργίες».

Ετήσια συμβολή
Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κόντης αναφέρθηκε στην ετήσια συμβολή των αλλοδαπών στο ΑΕΠ κατά 3%. Οι μετανάστες συμπληρώνουν τους ημεδαπούς στην αγορά εργασίας και τους υποκαθιστούν ελάχιστα και μόνο σε ανειδίκευτες και χαμηλής ειδίκευσης εργασίες. Πληρώνονται κατά 20% λιγότερο από τους ημεδαπούς. Δημιουργούν δουλειές για τους ίδιους κι εμάς. Το ισοζύγιο μεταξύ φορολογίας που πληρώνουν και παροχών που απολαμβάνουν είναι ισοσκελισμένο. «Οπότε δημιουργούν θετικό ισοζύγιο για όλους», κατέληξε.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

25 σχόλια:

  1. Μπραβο! Ετσι θα γινουν Ελληνες και θα ενσωματωθουν! Καλλιεργωντας την εθνικη συνειδηση του τοπου καταγωγης των γονεων τους με τα χρηματα του Δημοσιου.

    Μερικοι εδω αναρωτιουνταν γιατι σωνει και καλα η κ. Δραγωνα επρεπε να παρει αυτη τη θεση και γιατι χαιρει τετοιας στηριξης απο την κ. Διαμαντοπουλου , παρα το γεγονος πως το πτυχιο της δεν της προσφερει ικανη στηριξη.


    Λοιπον, ολα εχουν μια λογικη. Προκειται για "ειδικη αποστολη" και σε ειδικες αποστολες χρειαζονται συγκεκριμενοι ανθρωποι.

    Λεφτα δεν υπαρχουν! Αλλα για να γινονται μαθηματα στη μητρικη των μεταναστων υπαρχουν. Και βεβαια, αυτοι θα εχουν ελληνικη συνειδηση. Οπως το λενε και στις τηλεορασεις "Αυτα τα παιδια μιλουν ελληνικα σαν και μας". Τωρα που δε θα μιλουν μονο ελληνικα, θα ειναι διπλης ιθαγενειας και αρα οχι σαν εμας; Η εθνικη συνειδηση τι ειναι; Διαμερισμα εξ αδιαιρετου να συνυπαρχουν 5-6;


    Ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται.

    Μετα το λαθρονομοσχεδιο, αντε με το καλο και το νεο κυμα νομιμοποιησεων και μετα κι αυτη στην ουρα για ιθαγενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή,στην γερμανία π.χ τα ελληνικής καταγωγής παιδιά μαθαίνουν ελληνικά με έξοδα του γερμανικού δημοσίου ;;; Δεν νομίζω,αφού τόσοι καθηγητές και δάσκαλοι είναι αποσπασμένοι για τα απογευματινά-επιπλέον των γερμανικών- ωράρια.Και όχι μόνον στην γερμανία.Αλλά ..... αφού τις ψηφίσατε θα τις λουστούμε...Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΡΕΙΟ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΓΑΠ.
    ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΄79 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 1:9 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ/ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΒΟΥΝ 10% ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΟΡΑ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ώρέ που πάμε; Ρε που πάμε;

    Αίσχος, αίσχος και αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλές οι διαμαρτυρίες, αλλά τους ψηφίσαμε , δεν τους ψηφίσαμε ?

    Πόσους βουλευτές έχει στο των Ελλήνων κοινοβούλιο η σημερινή κυβέρνηση ?? Γιατί παραπονιέστε τώρα?!!

    ότι παθαίνουμε το έχουμε κατακτήσει με το σπαθί μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pos kanete etsi akoma den einai ypoxreotiki i ekmathinsi tourkikon , alvanikon , roma, se ligo tha einai . H k Ntragona tha mas kanei ksenogloosous poliglod etsi to elege i giagia mou.Talos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η φωτογραφια αντανακλα πληρως το επιπεδο της παιδεια μας.Τα καταλληλα προσωπα στην καταλληλη θεση.Το υπουργειο θρησκευματων στο διαχρονικο εργο του κατα του Ελληνισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδικα μιλαμε, τωρα ειναι αργα. Οι Ελληνεs με την ψηφοs μαs δωσαμε το Okay για να γινουν αυτα που γινονται. Υπογραψαμε την διαλυση τηs Ελλαδαs. Θα μου πειτε "Δεν μαs τα ειχαν πει ολα αυτα προεκλογικα". Αν ειμασταν εξυπνοs και ωριμοs λαοs θα'πρεπε να τα ειχαμε προβλεψει.

    Ιθαγενεια ΝΑΙ μονο στο μωρο που γεννιεται στην Ελλαδα γιατι αυτο το μωρο δεν φταιει σε τιποτα. Να μεγαλωσει και να παει σε ελληνικο σχολειο μαζι με τα Ελληνοπουλα. Οι γονειs του και η χωρα προελευσηs τουs να φροντισουν να μαθει την μητρικη γλωσσα και τα ηθη και εθιμα των γονιων του, αν θελουν και αν κι'αυτο αργοτερα θελησει, αναλαμβανονταs και τα εξοδα.

    Οσοι μπηκαν παρανομα πρεπει να φυγουν.

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...το γελοίο είναι ότι μετά θα μας λένε πως αυτά τα παιδιά πρέπει να πάρουν ιθαγένεια, επειδή "μετείχαν της ημετέρας παιδείας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΛΟΙ Σ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ........ΤΟΥ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ. ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΙΛΩΤΕΣ. ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να γινει διαμαρτυρια σε καθε νομο μπροστα στα τοπικα γραφεια των βουλευτων. Να βαλουμε στο τραπεζι ολα τα θεματα, εθνικο, οικονομικο, μεταναστευτικο. Συνεχεια, μεχρι να μαs ακουσουν. Συνεχεια για να καταλαβουν οτι ο λαοs υπαρχει και αντιδρα. Δεν μαs στοιχιζει τιποτα, δεν ενοχλουμε κανενα. Να σταματησουμε αυτο το κατρακυλισμα. Ειμαστε 10.000.000 ανθρωποι. Να αντιδρασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειναι μάταιο και χωρίς νόημα να επιχειρηματολογεί κανείς για τα θέματα αυτά. Τά επιχειρήματά τους εξευτελίζουν κάθε εννοια λογικής αλλά αυτό λίγο τους ενδιαφέρει τους κυρίους και τις κυρίες αυτές αφο΄θ εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε ότι η λαθρομετανάστευση είναι ευλογία κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν το αντιλαμβάνεται. Κάνουν όμως ένα τραγικό λάθος. Τη γάτα ποτέ δεν τη στριμώχνεις στή γωνία γιατί θα σε ξεσκίσει. Αυτό κάνουν συστηματικά με τον ελληνικό λαό και θα το πληρώσουν πολύ ακριβά και σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι υπαρχει οικονομικο προβλημα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει διαλυσουμε την πατριδα μαs για 5-10 κ---μισθουs. Να τουs κανω τι, οταν αυριο θα αισθανομαι ξενοs μεσα στην χωρα μου;

    Ολεs οι χωρεs εχουν οικονομικο προβλημα και καποιεs και μεγαλυτερο απο το δικο μαs. Γιατι μονο εμειs βγηκαμε στο ξεπουλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λεφτά υπάρχουν μόνο για οτιδήποτε αμβλύνει την εθνική μας συνείδηση.

    Η Αννούλα του χιονιά από τότε που εντάχθηκε στο προδοτικό σημιτικό μπλοκ ξέχασε πολλά και το μόνο που της έμεινε είναι η ακόρεστη επιθυμία να αναρριχηθεί πατώντας ακόμη και στο πτώμα της χώρας.

    Φίλιππος - Κοζάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί όπως δήλωσε και ο προεδρας της Δημοκρατίας που όλοι τόσο λατρεύετε,είμαστε όλοι μετανάστες!!!
    Καταλάβατε ραγιάδες μου;
    Σε λίγα χρόνια που όλοι εμείς οι νέοι άνθρωποι που κάναμε το λάθος να σπουδασουμε,θα έχουμε φύγει στο εξωτερικό,δημιουργώντας μια τρίτη έξοδο(οι Εβραίοι ποτέ δεν πραγματοποίησαν την έξοδο,γιατί πολλοί απλά ποτέ δεν ήταν στην αιγυπτο ως σκλάβοι)και αφήνοντας πίσω μας την πλειοψηφία του κοντά στον θάνατο πληθυσμού,ετσι να αδειάζει σιγά σιγα η χώρα απο Ελληνες και να γεμίσει απο οτιδήποτε άλλο.
    Καλα τα πατε ραγιαδες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Δραγωνα εχει γραψει ενα βιβλιο που μιλαει για την οθωμανικη αυτοκρατορια.οτι οποιος την παρεμποδιζει να κανει την δουλεια της ειναι ρατσιστης.και αλλα πολλα εχει γραψει.φαινεται οτι ειναι τουρκικης καταγωγης και απο αυτα που γραφει και απο τη φατσα της.εντωμεταξυ στερειται πτυχιου.η Διαμαντοπουλου εχει πει οτι η αγγλικη γλωσσα επρεπε να ναι επισημη της ελλαδας.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ SITE ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ «ΧΘΕΣ» ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΡΙΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΨΕΤΕ.

    ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ GOOGLE ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (Π.Χ. ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ) ΩΣ ΕΞΗΣ.

    ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ

    ΡΕΠΟΥΣΗ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ

    ΡΟΥΛΑ ΣΚΟΥΤΑΡΗ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ

    ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΚΛΠ

    ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.

    ΠΟΣΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ή ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ;

    ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΕΥΠ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ;

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ;

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ, ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΖΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ;

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ;

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ (ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ) ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

    Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ

    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

    ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. http://www.pa-sy-a.gr ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.

    ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ.

    ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.



    ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Βασική μας επιδίωξη (σ.σ. του υπουργείου) είναι να νομιμοποιηθούν οι 100.000-150.000 παράνομοι μετανάστες που εργάζονται."
    ----------------
    Ακόμη δεν έχουμε συνέλθει από το Λαθρονομοσχέδιο και άλλο χτύπημα σ΄αυτόν τον δύστυχο Ελληνικό λαό.
    Θα ξοδεύει ο Ελληνικός λαός από το υστέρημα του για να εκπαιδεύονται οι......Αλβανοί-Πακιστανοί-Αυγανοί-Ιρακοιρανοσυριομπαγκλαντεσιανοί-Σομαλοί-Νιγηριανοί κλπ κλπ στις γλώσσες τους.
    Μα καλά "φίλοι" του ΠΑΣΟΚ που έχετε εξαφανιστεί κι έχετε καταπιεί τις γλώσσες σας, κι εσείς όλοι οι "ανθρωπιστές" του κώλου, καταλάβατε τι γίνεται ;
    Μάλλον όχι γιατί....κοιμάστε.
    Μα καλά, ο κ. Τζέφρυ δεν έλεγε ότι θα τους δώσουμε Ιθαγένεια να λύσουμε πολλά προβλήματα και να ενταχθούν στην Ελληνική κοινωνία ταχύτερα-γρηγορότερα και ομαλά ;
    Ρε πανηλίθιοι, πως θα ενταχθούν ; Μαθαίνοντας τους, τις γλώσσες τους ή μέσω της Ελληνομάθειας ; Πως την εννοείτε την ένταξη ;
    ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ Ε ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ !!!!!
    Διαβάσατε πάνω-πάνω τι γράφει ; Χτυπήματα στη σειρά.
    Αυτό που λέγαμε όλοι εδώ μέσα οι μη "ανθρωπιστές", ετοιμάζεται να "νομιμοποιήσει" άλλους 100-150.000 ;
    Τα λέγαμα εδώ μέσα και όλοι λέγατε, όχι θα δώσει Ιθαγένεια στους νόμιμους. Κι αυτοί οι 100-150.000 μετά τι θα είναι ; Νόμιμοι δεν θα είναι ; Να δώσουμε και σ΄αυτούς Ιθαγένεια. Και μετά έχουν σειρά....κανά 1,5 εκατομύριο ακόμα. Και μετά (στο άκουσμα της Ιθαγένειας) θα έλθουν κι άλλοι, κι άλλοι, κι άλλοι και πάει λέγοντας.
    Ρε πανηλίθιοι, δίνετε Ιθαγένεια αφειδώς χωρίς να έχετε ασφαλίσει τα σύνορα ;
    Οπως βλέπετε έχει και πολλή συνέχεια. Και μην βιάζεστε εσείς όλοι, οι "ανθρωπιστές" του κώλου, να κατηγορείτε όλους εμάς. Να σας τα λέμε κι εσείς εκεί, "και όχι, δεν είναι έτσι" και "είναι οι τελευταίοι οι νόμιμοι που θα πάρουν Ιθαγένεια" και "δεν θα υπάρχουν άλλοι" και "θα ασφαλίσουν τα σύνορα" και και και......
    Είναι σαν τα "θα" του ανδρέα !!!!
    Εχει πολύ ψωμί μπροστά και φυσικά η κ "Διαμαντοπούλου" και η κ. "Δραγώνα" έχουν πολύ "δουλειά" και πολλά κονδύλια για να "φάνε", συγνώμη να "διαχειριστούνε"........

    Ζήτω η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. >(οι Εβραίοι ποτέ δεν πραγματοποίησαν την έξοδο,γιατί πολλοί απλά ποτέ δεν ήταν στην αιγυπτο ως σκλάβοι)<

    Ακόμη και σε ένα δελτίο καιρού, κάτι πρέπει να που μερικοί για τους Εβραίους, έστω και αν είναι ανοησία. Οι Εβραίοι έχουν γίνει είδος ναρκωτικού, που κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτό. Ενδιαφέρουσα περίπτωση για ψυχιατρική μελέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ , ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΜΕΤΑ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Π.Χ. Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ! ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ... και πρόσφατα συνάντησα οδηγό ταξί που ήταν πιλότος της ουκρανικής αεροπορίας».

    OFF TOPIC αλλά εντός κλίματος...

    Κάντε υπομονή θα δείτε και πιλότους της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας οδηγούς ταξί.

    Χμμμ... Τώρα που το καλοσκέφτομαι... δεν είναι και άσχημα, δεν είναι και άσχημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα σε όλους ,
    Εγώ ξέρω πως όταν κάποιος θέλει μπορεί αλλά το μπορώ και το θέλω έχει κόστος.
    Τι πάει να πει τι λένε αυτοί δεν το κατανοώ ε και;
    Δλδ εμείς ως μανάδες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα;
    Αν λέω αν το εκλάβουμε σαν μια δημοκρατική φασιστοειδή σκλαβιά που μας επιτρέπει να διδάξουμε και να γαλουχίσουμε τα παιδιά μας στο σπίτι να το κάνουμε.
    Οταν ξέρεις τον εχθρό βρίσκεις τρόπο να τον αντιμετωπίσεις .
    Δεν έχει σημασία αν κερδίσεις ή αν χάσεις στο τέλος κερδισμένος θα είσαι.
    Το γεγονός ότι κάποιοι αποφάσισαν (ακόμα και Ελληνόφωνα στοιχεία γιατί αυτοί δεν είναι Ελληνες) να μας καταστρέψουν εμείς δεν πρέπει να αντισταθούμε;
    Τα παιδιά μας μπορούμε να τα γαλουχίσουμε με ακόμα το χώμα είναι φρέσκο. Το σύνολο και το κόσμο τον οποίο συναναστρεφόμαστε τον επιλέγουμε δεν μας επιλέγει.
    Τις γνώσεις και τα επιχειρήματα μπορούμε και να τα βρούμε και να τα αναζητήσουμε.
    Ας μη ξεχνάμε ότι η Ελλάδα ανέκαθεν είχε προδότες στην ηγεσία της εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων κάποιων αναλαμπών.
    Δεν χάθηκε το έθνος , δεν χάθηκε το γένος δεν χάθηκε η ιστορία.
    Η αδιαφορία μας τα καταστρέφει και όχι ο πόλεμος που δεχόμαστε.
    Η σκέψη που έχουμε και λέει
    ''σιγά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη'' ή ''πως θα τα βάλω μόνος/η με όλους αυτούς είναι πολλοί είμαι ένας''.
    Δεν είναι΄έτσι και δεν πρέπει να είναι έτσι.
    Εμαθα ότι τον εχθρό τον πολεμάς με τα όπλα του.
    Εχουμε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων ας ασχοληθούν και οι γονείς και οι σύλλογοι.

    Ας μη τι δώσουμε αμαχητί;

    Οσο για τον φεμινισμό , θα πω το απλό όταν υπάρχει σεβασμός εκατέρωθεν τότε όλα τα άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
    Απλά χάθηκε ο σεβασμός και επιβλήθηκαν άλλα μέτρα και σταθμά για το ηθικό, το ανήθικο, το λάθος και το σωστό .
    Κανένας νόμος δεν μπορεί να σου επιβάλλει την ισότητα όταν δεν μπορείς να την επιβάλλεις στον εαυτό σου . Γι αυτό και τα περισσότερα σπίτια και οικογένειες είναι σύμφωνα με την ρήση:
    ''απ' έξω κούκλα απο μέσα πανούκλα''.

    Αν όμως ο καθένας αναλάβει το ρόλο του και σέβεται όπως απαιτεί να τον σέβονται τότε εχουμε κάποια πιθανότητα να μην εξαφανιστούμε ως Ελληνες από την Ελλάδα .Ειδάλλως θα ψάχνουμε τους μετανάστες Ελληνες για να βρούμε τον Ελληνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Ανώνυμος 11:04 π.μ
    Μιας και τελείς υπό καθεστώς περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας(μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι),να σε ενημερώσω οτι αναφέρθηκα στους Εβραίους μιας και μίλησα περί εξόδου,επίσης να σε ενημερώσω οτι οι έξοδος ουδέποτε πραγματοποιήθηκε γιατί πολύ απλα οι Εβραίοι απο νομαδική φυλή που ηταν εγκαταστάθηκε χωρίς να δώσει μάχη γιατί όλα τα αστικά κέντρα είχαν ερημώσει,έτσι δημιουργήθηκαν 2 μικρά βασίλεια τα οποία αρχικά ήταν υποτελή στους Αιγυπτίους και αργότερα στους Βαβυλώνιους ή Πέρσες.
    Εντάξει τώρα κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και ποιός, αλήθεια, θα μεριμνήσει για την εθνική ταυτότητα των Ελληνοπαίδων και για την "ευπρεπεστάτη" των γλωσσών, την Ελληνική; Εδώ φτάσαμε στο σημείο να έχουμε δασκάλους και καθηγητές που αδυνατούν να συντάξουν μισή σελίδα ή να εκφέρουν ένα σύντομο λόγο,χωρίς σολοικισμούς και βαρβαρισμούς.
    Κρατερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.