3/8/11

Η Τουρκία προκαλεί «συναγερμό» σε Αθήνα - Τελ Αβίβ

Ανησυχία σε Αθήνα και Τελ Αβίβ προκάλεσε η πρόσφατη κρίση στις σχέσεις Ταγίπ Ερντογάν και στρατιωτικών, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.
Η εφημερίδα «Star» κάνει αναφορά στο θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τίτλο «Στην Τουρκία παραιτήθηκαν στρατιωτικοί και αυτό ανησύχησε το Τελ Αβίβ και την Αθήνα». Στο ίδιο θέμα αναφέρεται και η «Taraf» σε μονόστηλο των εσωτερικών σελίδων, με τον τίτλο «Ετέθη σε συναγερμό η Ελλάδα». Η «Yeni Safak» γράφει για το ίδιο θέμα με τον τίτλο «Δεν επικράτησε ένταση στην Τουρκία, αλλά στην Ελλάδα».

Η «Hurriyet» δημοσιεύει στις εσωτερικές σελίδες της τηλεγράφημα του πρακτορείου Anadolu από την Αθήνα με τίτλο «Συναγερμός για την Τουρκία στην Ελλάδα». Στο τηλεγράφημα γίνεται αναφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», στο οποίο αναφέρθηκε ότι μετά την προστριβή μεταξύ της Κυβέρνησης Ερντογάν και των στρατιωτικών, τα Υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών της Ελλάδας ετέθησαν σε κατάσταση συναγερμού και σαν αιτιολογία παρουσιάστηκε το ενδεχόμενο η εσωτερική κρίση στην Τουρκία να έχει απήχηση στο Αιγαίο.

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η «Sabah» στις εσωτερικές σελίδες, με τον τίτλο «Ο αθηναϊκός Τύπος ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι σε συναγερμό». Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η «Cumhuriyet» στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Οι παραιτήσεις αιτία συναγερμού στη γειτονική χώρα».

Η «Haberturk» γράφει για το θέμα στην πρώτη σελίδα με τον τίτλο «Η Ελλάδα είναι ένα μυστήριο» και αναφέρει ότι, ενώ στην Τουρκία παραιτούνται στρατιωτικοί, τρομάζει η Αθήνα.
http://www.sigmalive.com/

2 σχόλια:

  1. Εμ βέβαια! στη Τουρκία γίνεται ανασυγκρότηση Εθνικού Στρατού, ξεφεύγουν από το μάντζμεντ των Ροτσιλδικών του Ισραηλινού, απεναντίας το Ισραήλ όλο και παίρνει μεγαλύτερο ποσοστό του μάνατζμεντ στην Ελλάδα, ΕΕ! να μη σημάνει συναγερμός!

    Πάντως γεγονός είναι ο Τούρκικος λαός περιμένει οι απόγονοι των Ιώνων να αναζητήσουν τα πατρικά τους χωριά και εδάφη, ΑΝΤΕ να ζητήσει το Ροτσιλδικό Ισραήλ να αναζητήση η Ελλάδα τα θέατρα τα Στάδια και τα μνημεία του πολιτισμού της, μα αυτοί έχουν υποθήκη όλη την Ελλάδα από το 1824!

    Καλά μη χτυπάτε εν τάξη! έχουν και το Βενιζέλο με την ΠΡΩΤΟΝ ΜΠΑΝΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με θεό το χρήμα όσοι ελπίζουν να επικυριαρχήσουν με αιφνιδιασμούς ή σωθούν με αυτό χωρίς αγώνες...ΜΠΙΠ

    Η πείρα είναι μία κτένα που την αποκτάς όταν είσαι τελικά φαλακρός...

    Αριστόβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.