2/9/19

Success story: Ηρθε στην Ελλάδα με 200 ευρώ στην τσέπη και σήμερα καλλιεργεί πάνω από 1.000 στρέμματα

Ένα αεροπορικό εισιτήριο αξίας 1.200 δολαρίων (22.000 ρουπίες) και 200 δολάρια στην τσέπη, που δεν τα ξόδεψε ποτέ, έμελλε να αλλάξουν τη ζωή του 49χρονου σήμερα Ινδού Γκουλτζάρ Σινγκ.


Ένα αεροπορικό εισιτήριο αξίας 1.200 δολαρίων (22.000 ρουπίες) και 200 δολάρια στην τσέπη, που δεν τα ξόδεψε ποτέ, έμελλε να αλλάξουν τη ζωή του 49χρονου σήμερα Ινδού Γκουλτζάρ Σινγκ, και όχι μόνο να τον φέρουν στην Ελλάδα, αλλά να αποτελέσουν τη βάση για την σημερινή του επιτυχία ως αγρότη-επιχειρηματία στον τομέα των φυλλωδών λαχανικών στα Μέγαρα Αττικής.
Στις επτάμισι ώρες πτήσης, διανύοντας 5.779 χλμ με το αεροπλάνο, ο 49χρονος Σπύρος, όπως ονομάζεται σήμερα, ύστερα από τη βάφτισή του στην Ελλάδα, είχε πολύ χρόνο να σκεφτεί, αλλά και να συζητήσει με τους άλλους τρεις συνταξιδιώτες φίλους του για όλα αυτά που θα έκαναν στη “γη της επαγγελίας” όπως την αποκαλούσαν, κατά την δεκαπενθήμερη παραμονή τους.

 Για τη συνέχεια in.gr

9 σχόλια:

  1. Τελεια , διωχτε ολους τους Ελληνες και μεζεψτε ολους τους ξενους , τωρα που πατε και καμμια 1300 στο Κιλκις θα γινει υπερδυναμη ισως φτασει στο βιοτικο επιπεδο την Ινδια θα καθαρισει ο Σπυρος, ακομα μενουν 1,5 δις Σπυροι να ερθουν, κουραγιο και τους φτανουμε.

    Όπως φροντιζει να μας ενημερωνει και ο Andpik σημερα, οι ξενοι στην Ελλαδα ειναι ή αριστουχοι ή επιτυχημενοι επιχειρηματιες , απο τα εκκατομυρια που ηρθαν παρανομα δεν υπαρχουν ξενοι μη επιτυχημενοι ή κακοποιοι ή επιδοτουμενοι για να ανοιξουν τις εν λογω επιχειρησεις, ουτε εγιναν καποιοι αριστουχοι με χαμηλοτερα κριτηρια...

    Ακομα και στον Ινφογνωμωνα γινεται ορατη η προπαγανδα, Ελληνας να μην ειναι και αμεσως να τον προσκυνησετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε τι βλακειες λέτε !!!! Σαν και αυτόν είναι πάρα πολλοί !!! Απλά εσείς ανεβάζετε τους ξένους και θαβετε τους Έλληνες !!!!!!Ξέρεις πόσοι Έλληνες εδώ στην Ελλάδα με πολύ λιγότερα χρήματα και με φορολογία στα ύψη έκαναν δουλειές μεγάλες !!!
    Αυτός είχε και το πλεονέκτημα. ... ξενος είναι αφήστε τον. ..
    Σηκώστε το ηθικό των Ελλήνων και αφήστε της βλακειες κατά μέρος !!!
    Ο Ινδός καλά έκανε και καλά κάνει! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα σαν τον κύριο Σπύρο να έρθουν άλλες διακόσιες χιλιάδες τουλάχιστον να δείξουν τι σημαίνει να είναι κάποιος αγρότης, επιχειρηματίας και πιστός. Το να γεννήθηκε κάποιος στην Ελλάδα και να είναι Ελληνόφωνος δεν φτάνει. Ο κύριος Σπύρος και άνθρωποι σαν και αυτόν είναι που κρατάνε την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Κινεζοι τα χονδρικης , οι Πακιστανοι τα λιανικης, οι Ινδοι τα χωραφια μας , ολοι καλα περνατε.

      Διαγραφή
  4. Άλλαξε όνομα βαφτίστηκε, πάει για πλήρη ενσωμάτωση. Κάποιοι άλλοι δεν ενσωματώνονται με τίποτα, εκεί είναι το κύριο πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί τα σημερινά ελληνόπουλα δεν μαθαίνουν κι αυτά τα μυστικά της πατρωας γης και καθονται στις καφετέριες ολημερίς να τους στέλνει ο πατέρας το μηνιατικο.... Αυτά που έχουν μείνει στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα και εσυ πιστευεις οτι η Ελλαδα δεν εχει κοσμο που να ξερει τι σημαίνει να είναι κάποιος αγρότης, επιχειρηματίας και πιστός και πρεπει να φερει Ινδους για να προκοψει επειδη οι Ελληνες ειναι τεμπεληδες και καθονται στις καφετεριες;

    Πως θα φαινοταν , λεω εγω τωρα κατι ακραιο κατι φανταστικο , να μην φερουμε Ινδους να παρουν τα χωραφια μας , αλλα να βοηθησουμε τα παιδια μας , να δημιουργησουν και μετα να κανουμε και αλλα παιδια σαν εθνος, ισως φερουμε και τα παιδια μας απο το εξωτερικο πισω!

    Ναι ειναι περιεργο το ξερω , δεν ειμαστε δα και Ινδοι αλλα θα μπορουσε να γινει η δουλεια και απο εμας , λεω εγω τωρα μπορει να ειμαι και ακραιος, αντι να φερουμε 200 χιλιάδες οπως επιθυμει ο Τζον Σμιθ να κανουμε εμεις και αλλα παιδια! Πρωτοτυπη ιδεα! Τι ειπα τωρα ετσι; Ισως ακουστει και ρατσιστικο δεν ξερω , αλλα το προτιμω, εχει ξαναγινει στο παρελθον, βασικα ετσι γινοταν ακομα και κατα την Τουρκοκρατία! Εμεις καναμε και τα παιδια και ολες τις δουλειες! Δεν χρειαζομασταν Ινδους, ουτε τοτε , ουτε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγας Αλεξανδρος Η ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!Ο ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΜΩΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΝΤΡΑΦΤ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ!ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!ΛΥΣΗ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ!ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θλιβερο που διαπιστωσα στην Ηλεια ειναι η συνεχιζομενη αποψιλωση απο νεο εργατικο δυναμικο (μονο Μπαγκλαντεζοι υπαρχουν και Πακιστανοι-και οι Αλβανοι εφυγαν). Μονο συνταξιουχοι που σιγα-σιγα πεθαινουν. Ποιος να δουλεψει στα χωραφια Ελληνας???? Καμμια ψευτοδουλεια ψαχνει, τσονταρει και η συνταξη των γερων και ολα καλα. Γυναικα δεν παει να μεινει σε εγροτικη οικογενεια για να παντρευτουν τα παιδια και λιαζονται στα καφενειο(καποιος γνωστος μου αναγκαστικα παντρευτηκε Αλβανιδα -πεινασμενη γαρ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.