1/12/09

Ειρήσθω:Αντώνης Σαμαράς ε π ε ι γ ό ν τ ω ς

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ συνέβη και κάτι καλό. Εξελέγη λαοπρόβλητος αρχηγός της αντιπολίτευσης, στη μητέρα Ελλάδα, ο Αντώνης Σαμαράς. Η σημασία της εκλογής του και, μάλιστα, απευθείας από τον λαό και, ιδίως, έναντι της κ. Ντόρας Μητσοτάκη - Μπακογιάννη, υπερβαίνει τις αυτονόητες ανάγκες ανανέωσης κι ενδυνάμωσης του στραπατσαρισμένου στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου ε.έ., πρώην κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Υπερβαίνει το καταχαντακωμένο, ώς τον πάτο, ελλα-δικό μας κράτος. Επεκτείνεται στο σύνολο του Ελληνισμού.

Αφορά κατεπειγόντως και τον κυπριακό Ελληνισμό και το διακυβευόμενο κυπριακό μας κράτος. Ενδιαφέρει ζεστά και άμεσα το σύνολο του Έθνους. Στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στη Διασπορά. Που αναζητεί, απεγνωσμένα, Ανορθωτική Ηγεσία. Ικανή να προασπίσει αποτελεσματικά τα ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του Ελληνισμού. Και να τον οδηγήσει στην πολιτική άνοιξη και στην εθνική άνθηση και ακμή.

Ε Μ Ψ Υ Χ Ω Ν Ε Ι το Έθνος, στην παρακμή όπου εσύρθη, ο εκλογικός θρίαμβος που οι Ελλαδίτες Νεοδημοκράτες επεφύλαξαν, την Κυριακή, στον Αντώνη Σαμαρά. Με τις ανυποχώρητα θαρραλέες θέσεις του στα εθνικά μας θέματα. Εμψυχώνει τον κυπριακό Ελληνισμό η αταλάντευτη σταθερότητά του στην προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας, απέναντι στα παλαιο-Ανανικά και νέο-Ανανικά σχέδια μετατροπής της Κύπρου σε τουρκο-βρετανικό προτεκτοράτο.

Ε Γ Κ Α Ρ Δ Ι Ω Ν Ε Ι τους Έλληνες Κυπρίους η φαεινή πλέον, από χθες, ελπίδα, ότι στην Αθήνα επιτέλους ο λαός επέλεξε ηγέτη ικανό ν’ αποτολμήσει έμπρακτα, ως αποτελεσματική αντιπολίτευση πρώτα, να βάλει χειρόφρενο στις Ανανικές κατολισθήσεις των κυβερνώντων. Το εκεί χειρόφρενο, ως πολλαπλασιαστής ισχύος, θα γίνει εδώ παλλαϊκό… κυπριακόν αντρόσιν! Από έναν ολοπρόθυμο και πανέτοιμο, γι’ αυτό, λαό.

Ε Γ Κ Α Ρ Δ Ι Ω Ν Ε Ι την Κύπρο το όραμα και το σχέδιο Σαμαρά, «Θ’ αγωνιστούμε για ν’ αλλάξουμε την Ελλάδα, να την κάνουμε Ελλάδα της ελπίδας». Επειδή εκφράζει το μόνιμο όραμα, το διαρκές αίτημα και τους πιο μύχιους ανέκαθεν πόθους του κυπριακού Ελληνισμού: Ελλάς η ελπίδα μας! Και όχι ο… «ξιπετσισμένος κουρκουτάς» μας!

Η Ε Π Ι Μ Ο Ν Η του λαού των ψηφοφόρων, ώς αργά τη νύχτα στα εκλογικά κέντρα, για να δώσουν τη θριαμβευτική νίκη και την ΕΝΤΟΛΗ στον Αντώνη Σαμαρά, σημαίνει πάρα πολλά σε καιρούς διόγκωσης της αποχής, απαξίωσης της πολιτικής, παρακμής της φιλοπατρίας και δήθεν παραίτησης των πολιτών. Σημαίνει, όντως, ότι: Έχουμε ελπίδες!
ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡ 1.12.09

Τα καλά εκείνα παιδιά της Αναν-ιάδος «Αλήθειας» που προεξοφλούσαν, στην κακιασμένη χολή τους, ότι η στήριξη του ημέτερου Κωστή Ν. Χατζηκωστή στον Αντώνη Σαμαρά, θα οδηγούσε δήθεν στην κατατρόπωσή του από την κ. Ντόρα τους, σκέφτονται, άραγε, να δημοσιεύσουν προσεχώς και κάποιο μικρούτσικο έστω «συγγνώμη»;
Λάζ. Α. Μαύρος
ΣΗΜΕΡΙΝΗ

10 σχόλια:

  1. Το άρθρο εκφράζει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματα και την αίσθηση πολλών που έψαχναν να βρουν ένα κράτημα και ένα αποκούμπι σε μιά εποχή όπου τα πλέον αυτονόητα κατακρίνονται.

    Ας ελπίσουμε να ανταπεξέλθει στην αποστολή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε Σωτήρη,
    Δεν παραγνωρίζω την αξιόλογη στάση του ΛΑΟΣ στα Εθνικά Θέματα, άλλωστε όσο μπόρεσα την κατέγραψα θαρραλέα. Ομως η Ν.Δ. είναι κόμμα Εξουσίας.

    Δεν ξεχνω την λανθασμένη του στάση ως ΥΠΕΞ στο ταξίδι στην ΑΛβανία (σε συνέχεια της μονομερούς άρσης του εμπόλεμου υπο του Υπέξ Κου Παπούλια.Δεν ξεχνώ την θαρραλέα του στάση απέναντι στην ΠΓΔΜ και στο "σε 10 χρόνια ποιός θα το θυμάται".

    Η Ελπίδα ήρθε απο την Δεξιά και το λέω κιας μην ανήκω στον ιδεολογικό της και πολιτικό της χώρο.Το ΠΑΣΟΚ θα έχει μια πολύ δυνατή αντίδραση (σε πολιτικό επίπεδο) σε όποιες ενέργειες στα Εθνικά Θέματα έρχονται σε αντίθεση με το λαικό αίσθημα και είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει σαν τροχοπέδη σε πολλά σενάρια εφιαλτικά για τον Ελληνισμό.

    Η πολιτική αυτή αντίδραση η πολιτική αυτή αντίσταση είναι σίγουρο ότι θα μεταφράζεται και σε εκλογικό κόστος.

    Απο την άλλη πλευρά η εκλογή Σαμαρά όπως και οι Εθνικές Εκλογές του Οκτωμβρίου (θεωρώ ότι το κόμμα των Πράσινων Οικολόγων θα είχε μπεί στην Βουλή με τόση αβάντα που είχε απο τα ΜΜΕ, ευτυχώς που τα Ιστολόγια κατέγραψαν το πραγματικό τους στίγμα) έδειξαν την δύναμη του δυαδικτυου.

    Δεν είναι λοιπόν η εκλογή Σαμαρά ένα απλό κράτημα , ενα απλό αποκούμπι, δίνει βάσιμες ελπίδες για την επίτευξη μιας Εθνικής Στρατηγικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου Kaykasie. Ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι ένας νέος Ντε Γκώλ για την Ελλάδα, αλλά μπροστά στην αντίπαλη προοπτική που υπήρχε, η επιλογή του είναι ελπιδοφόρα, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά διότι απέδειξε ότι μία μεγάλη μερίδα του λαού αγανάκτησε και εκφράστηκε δυναμικά.
    Πέραν τούτου με χαροποιεί το γεγονός ότι υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που είναι σε θέση να πάρουν θέση ασχέτως των προτροπών των βουλευτών τους και των πατρώνων τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Β΄Αθηνών με την συντριβή του εκεί επικρατέστερου βουλευτή. Το ίδιο ακριβώς πιστεύω ότι υπάρχει σε όλα τα κόμματα. Καθαρή και απλή σκέψη και κρίση. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας δίνει θάρρος. Τα πράγματα ίσως να μήν είναι τόσο απογοητευτικά. Υπάρχουν άνθρωποι πολλοί που βλέπουν και κρίνουν. Και ειδικά μέσω των ιστολογίων γίνεται εξαιρετική δουλειά. Το ότι δεν γίνεται "φασαρία" δεν πρέπει να μας ανησυχεί. Εξάλλου, όπως λέει κι ο λαός, οι άδειοι τενεκέδες κάνουν φασαρία.

    Μακάρι δε να επιτευχθεί και η Εθνική Στρατηγική, όπως λές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν περισσότεροι πολιτικοί σε όλους τους χώρους θελήσουν (ή αναγκαστούν, π.χ. Χριστόφιας το 2004) να αξιοποιήσουν έναν προ πολλού ψυλλιασμένο κόσμο, τότε θα έχει γίνει ένα πρώτο βήμα. Και εδώ απαιτείται αυξημένη κοινωνική πίεση με κάθε μέσο και βεβαίως μέσω του διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Kaykasie συμφωνώ 1000% με την άποψη σου σε όλα όσα γράφεις.
    Χρειαζόταν κάτι τέτοιο γιατί δυστυχώς ο .... Τζέφρυ μόνος του (ελέω ντόρας) θα έκανε πάρτυ σε όλα τα σοβαρά εθνικά θέματα. Τουλάχιστον να έχει και έναν πολύ δυνατό αντίλογο σαν τροχοπέδη που θα μεταφράζεται και σε εκλογικό κόστος. Ακριβώς όπως τα γράφεις.
    Εύχομαι καλή επιτυχία στον Αντώνη, για την Ελλάδα της ελπίδας, για την ελπίδα της Ελλάδας.
    Αντώνη πολύ μεγάλες οι προσδοκίες του κόσμου που σε ψήφισε και όλου του Ελληνικού λαού. Φρόντισε να μην μας απογοητεύσεις. Ο λαός είναι μαζί σου, φτάνει να τολμήσεις. Χρειάζονται γενναίες και γρήγορες αποφάσεις. Και προπάντων να ΑΛΛΑΞΕΙ επιτέλους αυτή η χείριστη νοοτροπία που έχουν περάσει όλοι οι αριστεροί και αναρχοκουκουλοφόροι της εθνομηδένισης, της απατρίας, της αγάπης τους προς τους.....λαθραίους και κάθε τι μή ελληνικό, την αντιμετώπιση της σημαίας ως....πανί, της ιδέας περί....φασισμού, ρατσισμού, εθνικισμού κλπ που έχουν καταφέρει κι έχουν περάσει στους Ελληνες. Να δώσεις στους άναρχους αριστερούς, την θέση που τους "αξίζει" για την κατάντια της Ελλάδας.....

    Ζήτω η Ελλάδα
    Καλή δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ...ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΝΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΒΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΣΩ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Ο Γ.Α.Π. ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΙΚΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ(ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΗΤΑΝ) ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Η Ν.Δ. ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ !
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΙ ΑΥΤΟΝ.
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ -ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΙ ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΟΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: "ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ". ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΧΑΛΗ! ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΜΗΝ ΚΡΑΥΓΑΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΕΧΕΙ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...
    Ο ΚΥΡΙΟΣ MIG ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ...
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ Η Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΕΕΕ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ....ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΣΕ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ...ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΟΜΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ... ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ...ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ(ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ) ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΓΟΗΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργο από την Πάτρα, εγώ είμαι από την Κρήτη και ψήφισα τον Αντώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ΕΙΤΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ.
    ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.ΘΕΛΩ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΧΝΟΥΝ "ΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΓΕΤΕΣ" ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΕΡΑ - ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΑΤΕ ΚΟΚΚΑΛΗΣ Ή ΠΑΤΕΡΑ΄Σ Ή ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΣΑΛΛΑΣ.
    ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ. ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.