9/8/10

ΟΤΕ Hellas Sat: δορυφορική μετάδοση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας

H θυγατρική του ΟΤΕ Hellas Sat ανακοίνωσε ότι ο ελληνικός δορυφόρος HELLAS SAT 2 παρέχει δορυφορική χωρητικότητα για τη μετάδοση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας από την Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα του Πόντου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την ΕΡΤ3 και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο ελληνικός δορυφόρος HELLAS SAT 2 θα προσφέρει δωρεάν τη δορυφορική χωρητικότητα -στις ώρες που απαιτείται ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο- για τη μετάδοση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας από την Ιερά Μονή της Παναγίας του Σουμελά στην Τραπεζούντα του Πόντου.

Η θυγατρική του ΟΤΕ Hellas Sat θεωρεί τιμή της να συμμετέχει στο μοναδικό αυτό γεγονός της Ορθοδοξίας και ευχαριστεί τη διοίκηση της ΕΡΤ3 που της παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από την κεραία του δορυφόρου S2, η οποία καλύπτει με ισχυρό σήμα τη Μέση Ανατολή και Κεντρική Ασία μέχρι το Αφγανιστάν.
express.gr

2 σχόλια:

  1. "ΟΥΤΖΟΠΟΥΛΑ ΕΠΕΝΤΕΣΕΝ ΑΠΑΝ'ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΝ ΕΠΗΓΕΝ Κ'ΕΤΑΓΙΑΝΕΨΕΝ ΣΤΗΣ ΔΕΒΑΣ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙΝ ΕΚΕΙ ΚΑΘΟΥΝΤΑΝ ΕΛΛΕΝΟΙ,ΑΤΟΝΑΝ ΦΟΒΕΡΙΖΝΕ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΕΛΛΕΝΟΙ,ΤΗΝ ΔΕΒΑΝ ΑΣ ΔΙΑΒΑΙΝΩ." ΔΙΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΤΙΣ 1000 ΚΑΙ 1 ΝΥΧΤΕΣ...
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.
    ντροπη μας.
    ντροπη μας.
    παμε πεσμένοι στα τεσσερα στα σπίτια μας και θα τους πληρώνουμε και θα τους παρακαλάμε κι από πάνω. Και θα έχουν και τηλεοπτικό υλικό να το εκμεταλλευτούν όπως και όποτε θέλουν.
    Ξέρουμε τώρα...
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ και γουσταρουμε και ποναμε και μας αρεσει...ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΚΑΙ... ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΕ 108 ΣΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.