2/3/11

Η ΕΛ.ΑΣ. θρηνεί, η Ελλάς αιμορραγεί

Η τραγική ιστορία του θανάτου των δυο άτυχων νεαρών αστυνομικών, δεν χρήζει διαπιστώσεων, αλλά άμεσων λύσεων.Οι νεαροί της ομάδας ΄΄ΔΙΑΣ΄΄ ήθελαν να κάνουν το καθήκον τους και να προστατέψουν εμάς, τους ανήμπορους πολίτες που έχουμε γίνει η εύκολη λεία ληστών !!

Αυτό που συνέβη χθες, μας πάει αρκετά χρόνια πίσω. Μας θυμίζει εποχές που δεν υπάρχει κράτος, που δεν λειτουργεί τίποτε και ο καθένας κάνει ότι θέλει, δίχως να σέβεται τα δικαιώματα και την ελευθερία του συμπολίτη του.

Παρακολούθησα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και σχεδόν καμία δεν το έχει ως πρώτο και βασικό θέμα. Εκεί καταντήσαμε η οικονομία- άψυχο, να κυριαρχεί έναντι του θανάτου δύο άτυχων, νέων παιδιών εν ώρα δουλειάς!

Θα μας απαντήσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Παπουτσής, πότε θα μεριμνήσει για τον εξοπλισμό του προσωπικού του; Θα μας παρουσιάσει χρονοδιάγραμμα πότε θα επισκευαστούν τα αυτοκίνητα και οι μηχανές της ΕΛ.ΑΣ;

Γνωρίζω πολύ καλά ότι τις επισκευές των μηχανών τις πληρώνουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί με τον ΄΄ μειωμένο΄΄ μισθό τους, καθώς και τα αλεξίσφαιρα!

Καλώ όλα τα παιδιά που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία να αντιδράσουν και να πιέσουν τη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Τέρμα πια στις απώλειες των αθώων ψύχων. Τέρμα πια στους εγκληματίες και στους εκτελεστές. Άμεση εφαρμογή των νόμων του κράτους.Καλύτερη εξάσκηση και ανάλυση τεχνικών στην αντιμετώπιση των εγκληματιών.Τα συλλυπητήριά μας είναι το ελάχιστο στο πόνο των οικογενειών, που έχασαν τα παιδιά τους.

Τις ευθύνες θα τις αναλάβει κάποιος με τη παραίτησή του ή χάθηκε κάθε ίχνος ευαισθησίας και ευθιξίας;Αναφέρομαι στον Υπουργό και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και όχι στους αξιωματικούς υπηρεσίας. Θα κάνουμε κράτος με ασφάλεια και νόμους ή όχι;;;
Κωνσταντίνος Σ. Μαργαρίτης
Δημοσιογράφος-http://www.newsbomb.gr

27 σχόλια:

  1. Η παραίτηση δεν βελτιώνει τίποτα απολύτως, ούτε σε επίπεδο ασφάλειας του πολίτη ούτε σε επίπεδο ασφάλειας των αστυνομικών που παίζουν τη ζωή τους κάθε μέρα στο πεζοδρόμιο.

    Φταίμε όλοι για την πολιτική κατάντια (μην τολμήσει κανείς και δώσει σε αστυνομικό ελευθερία υπεράσπισης της ζωής του γιατί θα πέσει όλη η γενιά του Πολυτεχνείου-Cayenne να τον φάει).

    ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ!!!!
    ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΑΓΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κράτος είναι ανύπαρκτο από πάσης απόψεως. Κάνει οικονομία και στην εκπαίδευση των αστυνομικών, τους οποίους στέλνει ως ερίφια επί σφαγή.
    Οι αστυνομικοί είναι αναγκασμένοι να αγοράζουν πολλά από τα χρειαζούμενα ιδίοις αναλώμασι, αφού η υπηρεσία δεν τους τα παρέχει.

    Από την άλλη, η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, αφού οι ποινές είναι ανύπαρκτες. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η κατάργηση της ποινής του θανάτου ήταν μέγα σφάλμα.

    Ας ευχηθούμε να είναι οι τελευταίοι, αν και κάθε φορά τα ίδια λέμε και ποτέ δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι ώρα για αναλύσεις και σχόλια!!! Ας σεβαστούμε τη μνήμη αυτών των παιδιών και τον πόνο των δικών τους ανθρώπων!!! *Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ*

    "Γιασεμής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξλιζει να σημειώσουμε:

    1) Τις αμοιβές των δημοσίων υπαλλήλων όπως δημοσιεύονται σήμερα (χωρίς κανέναν κίνδυνο θανάτου, υγείας, ούτε καν κόπωσης, άγχους ή έντασης) σε σύγκριση με τον μισθό των αστυνομικών που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή (αν δούμε τα στοιχεία της εγκληματικότητας έχουμε πόλεμο)

    2) Τα εμετικά σχόλια των "αντιεξουσιαστών" στους γνωστούς ιστότοπους - δεν είναι ποινικά κολάσιμη η ενθάρρυνση και επιδοκιμασία τέτοιων εγκληματικών ενεργειών;

    3) Είναι φανερό ότι υπάρχει εντολή "αυτοσυγκράτησης" της αστυνομίας για να μη γίνει προβοκάτσια. Στα δεκεμβριανά του 2008 δεν υπήρξε αντίδραση, στον εμπρησμό της τράπεζας που στοίχισε τη ζωή στους υπαλλήλους, στη μολότωφ που πέτυχε τον αστυνομικό στο Σύνταγμα (ή μάλλον Ταχρίρ) είναι γνωστοί οι οργανωτές και υποκινητές. Πού είναι τα όρια, πότε θα αντιδράσει η πολιτεία, πότε θα αντιδράσει η δικαιοσύνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αξια και συνεπεστατα τα 22χρονα παιδια μας
    στο "Διας" αλλα δυστυχως με ελλειπη εκπαιδευση λογω ακομα μιας ανεπερκειας της Πολιτειας αυτης που τρωει τα παιδια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το απίθανο Κράτος οπερέτα, είναι υπεύθυνο για τον θάνατο των δύο αυτών νεαρών αστυνομικών!!

    Υπάρχουν αλεξίσφαιρα που οι σφαίρες των Καλασνίκωφ δεν τους κάνουν ούτε γρατζουνιά, δυστυχώς όμως δεν πωλούνται στο εμπόριο αλλά μπορούν να αγοραστούν μόνο από κράτη και μόνο σε μεγάλους αριθμούς!!

    Αντί αυτού το Κράτος οπερέτα προτιμά να αφήνει τους αστυνομικούς του "γυμνούς" για να αγοράζει πιο "χρήσιμα" υλικά, όπως είναι τα πολύ ισχυρά δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και άλλα "ευγενή αξεσουάρ", πάντα ΕΝΑΝΤΙΟΝ των πολιτών του!!! Πάντα στην υπηρεσία των ξένων αφεντικών!!

    Οι αστυνομικοί, το γνωρίζω από φίλο μου, αγοράζουν ιδίοις εξόδοις αυτόν τον προστατευτικό εξοπλισμό που δεν είναι και ό,τι το καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Άλλωστε, πόσα χρήματα να μπορεί να διαθέσει ένας, έτσι και αλλιώς, κακοπληρωμένος αστυνομικός;

    Λυπήθηκα βαθύτατα για τους νέους αυτούς, παρόλο που έχω αναπνεύσει τόνους χημικά στις διαδηλώσεις από πρόθυμους συναδέλφους τους.
    Όμως έτερον-εκάτερον. Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι είναι άχρηστη η αστυνομία, ειδικά υπό τις σημερινές συνθήκες εγκληματικότητας και του εσωτερικού ακήρυχτου πολέμου!!
    Το αντίθετο μάλιστα!! Η ΔΙΑΣ κάνει πολύ καλή δουλειά!!

    Είναι όμως μια αφορμή και για τους απλούς αστυνομικούς (γιατί οι αξιωματικοί είναι οι περισσότεροι διεφθαρμένοι) να αναλογιστούν όταν θα είναι έξω από την Βουλή, προς τα που αξίζει να στρέψουν τις κάνες τους. Εναντίον του λαού του οποίου είναι σάρκα εκ της σαρκός ή εναντίον των εθνικών μας προδοτών που δεν δίνουν πεντάρα τσακιστή για την ζωή τους;
    Ας απαντήσουν.

    Τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες και στους συναδέλφους τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Κράτος έχει ονοματεπώνυμα: των επικεφαλής των αντίστοιχων υπηρεσιών.

    Η γενίκευση προσφέρει ασυλία στην ασύδοτη απραξία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλοι ,το μονο λαθος της αστυνομιας ειναι οτι υπερασπιζεταιτην Βουλη που ειναι το συμβολο της ξενοκρατιας,της βλακειας και της ποδηγετησης της ελλαδος απο την bank of england.
    Oπως υπερασπιζεται και τους ντοπιους καρακατσουλοεπιχειρηματιες σε βαρος
    των πολιτων και αδελφων τους οπως στο κορωπι...
    Οσον αφορα τα δυο αυτα παιδια ειναι θυματα των ταβλαδορων της Βουλης.
    Οπως ηταν και οι τρεις των ιμιων.
    Ο πολεμος δεν ειναι ο αοριστος οικονομικος οπως διατυμπανιζουν οι λεχριτες της βουλης.
    Ειναι ο ασυμμετρος πολεμος κατα της διεθνους εισαγωμενης τρομοκρατιας που ολοι οι "φιλανθρωποι" υπερασπιζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλεξίσφαιρα γιλέκα αμφιβόλου ποιότητας αγοράζουν οι ίδιοι από το Μοναστηράκι. Το ίδιο και κράνη που δεν είναι από κέβλαρ, αλλά απλά μοτοσυκλετιστικά.
    Η δε εκπαίδευσή τους είναι ελλειπής, το λένε όλοι. Μόνο επειδή έχουν φιλότιμο ανεβαίνουν στις μοτοσυκλέτες τους και αρχίζουν τις περιπολίες.

    Ας είναι οι τελευταίοι νεκροί, αν και με ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα...

    Η ΔΙΑΣ είναι υπηρεσία που χρειάζεται αστυνομικούς εκπαιδευμένους σκληρά.
    Είχα πει ότι οι κατώτεροι αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες θα έπρεπε να προέρχονται όλοι από τους ΕΠΟΠ των Ειδικών Δυνάμεων.

    Ας το σκεφτούν οι αρμόδιοι, οι οποίοι φέρουν πολύ μεγάλο μέρος ευθύνης για όλα τα θύματα της αστυνομίας στην Ελλάδα...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλο Ταξιδι.Θερμα συλλυπητηρια στις οικογενειες των αδικοχαμενων ηρωων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν το κράτος δεν είναι σε θέση να παρέχει ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες σήμερα, πόσο μάλλον μετά την επίσημη ανακοίνωση πτώχευση της χώρας. Τα μόνα ενεργά μέτρα ενάντια της εγκληματικότητας είναι τα (όπλα). H εξέγερση είναι υποχρεωτική.
    A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακου τζιμη κανεις δεν μου εγκυαται οτι αυτοι οι τυποι με τα καλασνικωφ
    δεν εχουν σφαιρες που διαπερνουν κεβλαρ και αλεξισφαιρα.

    Εδω προκειται για δολοφονους αστυνομικων εκ προμελετης.
    Και οι κυριοι υπευθυνοι ειναι οι 300(φθου κυριε τω στοματι μου)που τους αφησαν και τους αφηνουν αυτους τους εμμεσους και αμεσους δολοφονους να εισρεουν χυδην στη χωρα.Μηδενος εξαιρουμενου.
    Με πρωτεργατη τον "πονηρο"-πανιβλακα ,χαζοχαρουμενο,ξενερωτο μητσο-τακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόνον οι αστυνομικοί μπορούν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους κι να διεκδικήσουν το αυτονόητο δικαίωμα να τους δει το σπίτι τους στο τέλος της βάρδιάς τους. Τρόποι υπάρχουν, αρ...ιά όμως; Με τέτοιους λοιπον αδυδατωμένους από φαντασία συνδικαλιστές που έχουν απλώς θα περιμένουμε τους επόμενους νεκρούς και τις αντίστοιχες δηλώσεις και σκυλεύσεις.
    Πόσο λυπάμαι αυτά τα παληκαράκια και τους τραγικούς τους γονείς. Πόσο οργίζομαι με την κυβέρνηση και τους εισαγγελείς που συντηρούν και ενθαρρύνουν τέτοια εγκλήματα. Οι πρώτοι νομοθετούν ποινές χάδια άδειες και προνόμια για πορωμένους εγκληματίες προφασιζόμενοι ανθρωπιστικούς λόγους και οι δεύτεροι αποφυλακίζουν με ασυγχώρητη επιπολαιότητα και βαριά αμέλεια ισοδύναμη με δόλο. Αν διαπιστωθεί πως τα αποβράσματα είναι από εκείνους που έλαβαν άδεια απο τις φυλακές και δεν επέστρεψαν ποτέ, οι υπεύθυνοι σε κάθε επίπεδο θα πρέπει να εκτίσουν εξοντωτικές ποινές.
    Τι σκατά τρώει αλήθεια, η διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος με τα blogs που πανηγυρίζουν για τους φόνους ένστολων παιδιών προσμετρώντας τους σαν γκολ στα αντίπαλα δίκτυα; Γιατί δεν εφαρμόζετε και εκεί τον νόμο τσανακογλύφτες; Καυτή η πατάτα, περιμένετε και τις κρίσεις και τις προαγωγές, έτσι; Άστο λοιπόν για τους επόμενους.
    Όσο για τα τηλεοπτικά ΜΜΕ δεν νομίζω να έδειξαν πουθενά τα προσωπάκια του Γιάννη και του Γιώργου. Θα κατέστρεφαν την εικόνα που τόσο μεθοδικά και δόλια καλλιεργούν και που θέλει τον "μπάτσο" κάτι σαν ανδροειδές και απρόσωπο robocup χωρίς αισθήματα και ανθρωπιά...

    Πάνος Σοροπιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΛΗΝΕΣ
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η κατάργηση της θανατικής ποινής ήταν η αρχή του ξεχαρβαλώματος. Τώρα ούτε καν ισόβια υπάρχουν. Δίδονται άδειες, αποφυλακίζονται λόγω ελλείψεως χώρου, μειώνεται η ποινή με διάφορα μέτρα κλπ.

    Στην Ελλάδα, μπορεί κανείς να διαπράττει έγκλημα πιο ανώδυνα απ' οπουδήποτε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O Θεός νά αναπαύσει τίς ψυχούλες τους.


    Δέν μπορώ νά κρατηθώ καί νά μήν καταραστώ ένα σύστημα πού έχει επιτρέψει νά ανέβει η εγκληματικότητα στά ύψη καί κάθε μέρα νά θρηνούμε νεκρούς.

    Κατάρα στούς πολιτικούς, κατάρα στούς δημοσιογράφους, κατάρα στόν ΣΥΡΙΖΑ, κατάρα στούς αντιρατσίστες, κατάρα σέ όλους όσους μάς κουβάλησαν χιλιάδες ανθρωπόμορφα κτήνη πού σκοτώνουν γιά μερικά Ευρό.

    Κατάρα σέ όσους κατέστρεψαν τήν Ελλάδα πού ξέραμε, τήν Ελλάδα της γειτονιάς, της Ελλάδα της ασφάλειας, τήν Ελλάδα της δραχμής, τήν Ελλάδα μέ τίς ξεκλείδωτες πόρτες, τήν Ελλάδα των ελληνικών προϊόντων, τήν Ελλάδα μέ τά ελληνικά εργοστάσια, τήν Ελλάδα των διαχρονικών αξιών, τήν Ελλάδα της περισπωμένης, τήν Ελλάδα των ηρώων του 21, κατάρα σέ όσους κατέστρεψαν τό Μεταξουργείο, τήν Ομόνοια, τά Πατήσια, κατάρα στόν πολυπολιτισμό σας καί στή Νέα σας Τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δόλωμα,ενέδρα,τρόπος διαφυγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ fstav

    Δίκιο έχεις για τις κατάρες, αλλά δεν θα φέρουν τα παιδάκια αυτά στη μάνα τους.

    Σημασία έχει ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

    Όπως είπα και παραπάνω, το Κράτος έχει ονοματεπώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΠΟΨΗ:
    ΜΑΧΗ ΜΕ ΝΙΚΗ Ή ΗΤΤΑ.

    ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ:
    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ, Η ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ).
    ΟΙ ΑΣΤΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΟΝ ΕΤΟΣ.
    ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ.

    ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ:
    ΠΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ.

    ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ:
    ΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΤΟΣΟ Η EYRODENGFOR ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είδαμε και στο Τέξας πόσο μειώθηκε η εγκληματικότητα, με μια εκτέλεση θανατοποινίτη την εβδομάδα.
    Κάθε τρεις ώρες και μία δολοφονία !!!
    Γι΄αυτό δεν μπορούμε να λύσουμε κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα. Επειδή σκεφτόμαστε αμερικάνικα...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ;;;;;; (ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ "ΔΙΑΣ").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 'XANOYME' TOYΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΘΡΗΝΟΥΜΕ. 'ΧΑΝΟΥΜΕ' ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΘΡΗΝΟΥΜΕ. Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΣΣΑΡΕΙ Η ΤΡΕΜΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ 'ΖΗΤΑ', ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ 'ΟΡΓΙΟ' ΒΓΑΖΕΙ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΑΠ' ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΤΑΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΟΡΟΣ : ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (sic !!!!) ΑΝΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, Τ Ι ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ??? ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ??? ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ , ΘΑ ' ΧΕ ΓΙΝΕΙ : 'ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ', ΕΔΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΛΟΛΑΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ : 'ΠΑΡΛΑ' ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ 'ΠΑΡΛΑ', ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ, ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
    ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ, ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕΣ ΒΓΟΥΝ 'ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ', ΤΟΤΕ ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΡΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ,ΘΑ ΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ : 'ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ' !!!!!!!
    Αλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ομάδα "ΔΙΑΣ"είναι γιά τήν καταπολέμηση τού οργανωμένου εγκλήματος,γιά προστασία-ασφάλεια τών ελλήνων πολιτών,γιά ληστείες,παρεκτροπές τής καθημερινότητας!
    Γιατί έστειλαν αυτά τά όργανα στίς συγκεντρώσεις τών συνδικαλιστικών απεργειών καί μάλιστα στό Σύνταγμα;
    Τήν στιγμή πού υπάρχουν τά ΜΑΤ;
    Γιά νά εκτεθούν στούς Πολίτες; καί νά χάσει καί αυτή η τόσο καλή Υπηρεσία τήν εμπιστοσύνη τών Πολιτών;
    Όλοι χύνουν δάκρυα...κροκοδείλια!
    Καί βγαίνουν ένας κοντά στόν άλλον ειδικοί τής Αστυνομίας καί λένε ...καί λένε...καί λένε ...
    Δέν υπαρχει Αρχηγός ή Υπουργός ή εκπρόσωπος τους;γιά νά δείχνουν ενιαία γραμμή;
    Άν αυτά τά παιδιά προέρχονται απο τίς "ειδικές δυνάμεις"τού Στρατού,θά έπρεπε νά έχουν πιό λυμένα τά χέρια τους απέναντι σέ αδίστακτους παραβατικούς...!Ο νόμος νά επιτρέπει τήν γρήγορη χρήση τού όπλου καί προληπτικά!!!
    Νά εκπεδευτούν όπως οι Αμερικάνοι!
    Σού λέν stop αστυνομία!κόκκαλο...
    έτσι καί κουνήσεις τό αυτί ή τό μάτι....τέλειωσες!!!
    1η Μ.ΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όταν προτείνω οι υπηρετούντες στην αστυνομία να προέρχονται από άνδρες (και γυναίκες εάν υπάρχουν) των Ειδικών Δυνάμεων, εννοώ αυτοί να είναι ΕΠΟΠ και να έχουν υπηρετήσει μια ή περισσότερες πενταετίες στις Ε.Δ.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σχετικα με το τραγικο συμβαν, οι υπολοιποι αστυνομικοι που κατεφθασαν και ενω οι εγκληματιες δεν ειχαν φυγει ακομα τι ακριβως εκαναν;
    Δεν σας κανει εντυπωση οτι τις περισσοτερες φορες που εχουμε συμπλοκη αστυνομικων με οπλισμενους κακοποιους οι κακοποιοι καταφερνουν να διαφυγουν;
    Δυο τινα μπορει να συμβαινουν
    ή να ειναι ανεπαρκεστατοι οι αστυνομικοι ή
    να αποφευγουν να εμπλακουν πραγματικα ή και τα δυο μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προs 8:12 μμ
    OXI , ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ - ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ 'ΔΥΟ ΤΙΝΑ' ???
    ΓΙΑΤΙ 'ΤΥΧΑΙΝΕΙ' Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ - ΟΥΤΩΣ η ΑΛΛΩΣ - Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ 'ΕΞΩ'. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ η ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ???
    Αλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.