25/10/11

Αναβλήθηκε η επίσκεψη Δ. Χριστόφια στην πλατφόρμα της Νoble

Αναβλήθηκε, λόγω του βεβαρημένου προγράμματός του, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια στην πλατφόρμα της Νoble, η οποία κάνει τη γεώτρηση για φυσικό αέριο στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ.

Ο Κύπριος Πρόεδρος θα μεταβεί αύριο στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ενώ από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τις συνομιλίες με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Ναυτεμπορική

2 σχόλια:

  1. Λόγω συναυλίας

    Αριστερό φιλί ζωής στον Πρόεδρο ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΑΔΑΜΟΥ

    ...Θερμής υποδοχής έτυχε χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας κατά την είσοδό του στο κατάμεστο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», όπου διεξήχθη η παγκύπρια συναυλία με βασικό σύνθημα «Πάνω απ΄ όλα η Κύπρος μας». Το πλήθος υποδέχθηκε τον Πρόεδρο υπό το σύνθημα «Χριστόφια, εμπρός-Μαζί σου ο λαός». Κατά την ομιλία του, ο Δημήτρης Χριστόφιας έστειλε μηνύματα ενότητας, αλλά ταυτόχρονα άφησε αιχμές και κατά των επικριτών του.

    Στη συναυλία που διοργανώθηκε από την Κίνηση Πολιτισμού, τραγούδησαν και έστειλαν το μήνυμα της ενότητας, οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, Αναστασία Μουτσάτσου, Λάρκος Λάρκου, Παντελής Θαλασσινός, ΟΝΑΡ, κ.ά. και παρευρέθησαν οι Υπουργοί, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρέ λέτε ενώ απ' αλλού φοβόμαστε το μπλοκάρισμα των γεωτρήσεων να μας έρθει από μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.