25/7/12

Η Ελληνική Κυβέρνηση ως Νέα Τρόικα και ο νέος Εφιάλτης της Ελλάδας ως Άσυλο Ανιάτων

Ιωάννης Σακκάς, Πρώην Εισαγγελέας
Οι «ξύπνιοι» Έλληνες πολιτικοί κυβερνήτες και βουλευτές άνοιξαν την πόρτα της Απώλειας της Εθνικής Κυριαρχίας και μας έφεραν την γνωστή Τρόϊκα (ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ) και τα Μνημόνια. Πριν της εκλογές της 6/5/2012 τα κόμματα δεν παρουσίαζαν τα κοστολογημένα προγράμματά τους.
Με την προκήρυξη των επαναληπτικών εκλογών της 17/6/2012 τα κόμματα της κερκόπορτας, κυρίως Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ)  και ΠΑΣΟΚ,  του κατεστημένου δικομματισμού, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαλαλούσαν έντονα «με σοβαρότητα έμπειρων πολιτικών» την επαναδιαπραγμάτευση των Μνημονίων και τα κοστολογημένα  προγράμματά τους εντός ευρώ που δεν συνεπάγονται την επιβολή νέων μέτρων  σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών και ψηφοφόρων τους. 
Παρουσιάστηκαν ότι προσέφεραν δημοσίως νέα σοβαρή δημοκρατική αντίληψη, της δήθεν αποκάλυψης της αλήθειας και της εντιμότητας μέσα στο βάλτο της Απώλειας Εθνικής Κυριαρχίας που δημιούργησαν τα ίδια κόμματα με τα τόσα δομημένα ψεύδη τους όσο κυβερνούσαν. Οι Εφιάλτες υπήρχαν και άνοιξαν κερκόπορτες. Μετά τις εκλογές της 17/6/2012 ξεχάστηκαν τα διαλαλούμενα κοστολογημένα  προγράμματά τους εντός ευρώ, ως λύση για την μη επιβολή νέων μέτρων  και ως θεία δίκη εμφανίστηκε η Νέα Ελληνική Τρόϊκα, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και έρχονται νέα βαρύτερα-δυσβάσταχτα μέτρα που θίγουν ακόμα βαθύτερα τα συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών.
Η νέα κυβερνητική Τρόικα-ελίτ της πολιτικής σκηνής κάνει πως δεν καταλαβαίνει για τα προεκλογικά διαλαλούμενα κοστολογημένα  προγράμματά τους εντός ευρώ, ως λύση για την μη επιβολή νέων μέτρων. Ξαφνικά μετά τις εκλογές, η νέα κυβερνητική Τρόικα φαίνεται πως έχει  δομημένη απώλεια μνήμης. Ανίατη Ασθένεια των δομημένων Ελλήνων πολιτικών να μη θυμούνται αυτά που έλεγαν προεκλογικά, αφού γατζώθηκαν στην εξουσία και πήραν βουλευτική ασυλία. Έφτιαξαν το Άσυλο τους. Η ανίατη ασθένειά τους η ψευτιά και,  η εξαπάτηση εκλογέων ως ποινικό αδίκημα συνεχίστηκε για μία ακόμη φορά. Η νέα κυβερνητική Τρόικα, ως νέος Εφιάλτης για  την Απώλεια Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας (θυμηθείτε σχετική παλαιά δήλωση του Γιούνκερ της  ΕΕ), προγραμματίστηκε εκ νέου.
Η προτελευταία παράγραφος του αγγλικού κειμένου της Επιστολής Παπαδήμου-Βενιζέλου-Προβόπουλου προς Λαγκάρντ του ΔΝΤ, (This letter, memorandum, and attachments κλπ), που ενσωματώθηκε από τη Βουλή στο Νόμο 4046/14-2-2012 στη σελίδα 859 και δεν μεταφράσθηκε επίσημα στη Ελληνική Γλώσσα, συνεχίζει να εφαρμόζεται πιστά υπό των λήντερς (by leaders) της Νέας Ελληνικής Τρόϊκας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, με το δήθεν «προοδευτικό» αριστερό άρωμα εξουσίας.
Το δεύτερο και χειρότερο μνημόνιο δυστυχώς προχωρά την Απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας με την υψηλή συμπαράσταση της Νέας Ελληνικής Τρόϊκας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, μέσα στον ιερό χώρο της Δημοκρατίας. Δυστυχώς τι να πει κανείς.  Ανίατη Διαρκής Ελληνική Ασθένεια σε Άσυλο Ανιάτων, αθεράπευτων πολιτικών εντός ευρώ με φάσμα «νέας δημοκρατίας» και «νέου ήθους». Ενώ χρωστάνε, δυστυχώς έχουν ακόμα ρεύμα στο Άσυλο Ανιάτων πολιτικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.