15/10/12

Η τουρκική κορβέτα “BAFRA”, εξερχόμενη από το λιμάνι της Σμύρνης,

 Κρουαζιέρα  τουρκικής κορβέτας μεταξύ Εύβοιας - Ανδρου
Σε ελληνικά χωρικά ύδατα εισήλθε το απόγευμα του Σαββάτου η τουρκική κορβέτα «Bafra», κατά το πλου της μεταξύ Εύβοιας - Ανδρου.Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, η τουρκική κορβέτα «Bafra», εξερχόμενη από το λιμάνι της Σμύρνης, εισήλθε την 13 Οκτωβρίου (19:00) σε Ελληνικά Xωρικά Ύδατα μεταξύ Εύβοιας – Άνδρου και κινούμενη μεταξύ Κέας – Κύθνου, εξήλθε την 13 Οκτωβρίου (22:00) ΝΔ Κύθνου.
Στη συνέχεια κινήθηκε σε Διεθνή Ύδατα Δυτικά Μήλου, ΒΔ Κρήτης, Νότια Κρήτης και με Ανατολική πορεία απομακρύνθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Οκτωβρίου εκτός ορίων FIR Αθηνών.
Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του.
http://www.imerisia.gr

2 σχόλια:

  1. Μια κωμόπολη Μπάφρα υπάρχει και στα Γιάννενα, ίσως σκεφτούν να στείλουν μερικούς πεζοναύτες και προς τα δώ, για να δούν τα πατρογωνικά εδάφη μιας και ο Δήμαρχος Ιωαννιτών θέλει να προσεγγύσει επενδυτες απο τη γείτονα.
    Ε!!! να μη δούν τί και που θα επενδύσουν οι φίλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο βλέπουν οτι δεν αντιδρούμε επαρκώς τόσο θα αμφισβητούν και θα προκαλούν. Όταν δείχνεις τα πισινά σου στον Τούρκο αυτός σου δείχνει τα μπροστινά του. Ήδη μας τον έχουν χώσει αρκετά βαθιά. Συγχωρέστε με αλλά νομίζω μας αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.