10/11/16

Οι ανοησίες μιας σειράς πολιτικών και δημάρχων, δίνουν το δικαίωμα στον Ερντογάν να μιλάει για τα σύνορα της καρδιάς των Τούρκων και τη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Ουρές από Τούρκους έξω από το σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ - Δείτε φωτογραφίες
Σήμερα τιμάται από τους Τούρκους η ημέρα του θανάτου του 
Ουρές σχηματίζουν οι Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη έξω από το σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ καθώς σήμερα τιμάται από τους Τούρκους η ημέρα του θανάτου του.
Στο χώρο όπου βρίσκεται το μουσείο-σπίτι του Κεμάλ έχουν συγκεντρωθεί επισκέπτες από διάφορες περιοχές της Τουρκίας κυρίως από την Ανδριανούπολη, το Μαρμαρά και την Κωνσταντινούπολη. 
Οι περισσότεροι, σύμφωνα με το Thessnews.gr είναι μαθητές και ενήλικες που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη με οργανωμένες εκδρομές. 
Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα δύο χρόνια αυτές τις ημέρες είχαν φτάσει περιπου 3.000-4.000 Τούρκοι.




Πρώτο Θέμα

4 σχόλια:

  1. Μπουτάρη δε θέλαμε ας φάνε Μπουτάρη τώρα. Είπαμε ας συγκρίνει κανεις τους Τούρκους και εμάς και αμέσως θα δει την κατάντια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ας πει κάποιος σε αυτά τα όρνια ότι ΔΕΝ γεννήθηκε σε αυτό το σπίτι ο Μουσταφά Κεμάλ. Αυτό είναι τού πατριού του με τον οποίον αλληλομισούνταν (ως λέγεται) με μίσος αβυσσαλέο.
    Υπάρχουν και αρκετά πειστικές έρυνες που τοποθετούν την γέννησή του στην περιοχή Λαγκαδά, όπου ήταν σε κτήμα επιστάτης ο πατέρας του. Όταν πέθανε ο τελευταίος, η μάνα του ξαναπαντρεύτηκε και εγκαταστάθηκαν με τον δεύτερο σύζυγό της στο σπίτι αυτό, το οποίο πιθανότατα να είχε κτίσει ο πρώτος της σύζυγος λίγο πριν πεθάνει, αλλά πάντως μετά την γέννηση τού Μουσταφά Κεμάλ.Άγνωστο πόσο χρόνο διέμεινε τελικά αυτός στο συγκεκριμένο οίκημα Σίγουρα όμως ΔΕΝ γεννήθηκε σε αυτό.
    Σχετικές πληροφορίες και στα links :
    http://www.zagalisa.gr/content/megalo-psema-kai-i-apokalypsi-tis-alitheias-o-moystafa-kemal-den-gennithike-sti-thessaloniki .
    Επίσης http://www.elzoni.gr/html/ent/281/ent.25281.asp κ.ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ''ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ''ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορω να καταλαβω οποιον ανησυχει και διαμαρτυρεται γι αυτη την κατασταση με τους Τουρκους και τις βλεψεις τους. Γιατι δεν αηδιαζει με την αποδοχη της υπαγωγης της εκκλησιας στις λεγομενες ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ στο Φαναρι? Δεν ατιλαμβανετε κανεις οτι ετσι μοιρολατρικα, εκχωρωντας σε ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΛΙΤΗ την εκκλησιαστικη διοικηση μερους της χωρας, ανοιγεται η Κερκοπορτα των Τουρκικων διεκδικησεων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.