13/5/19

Αυτή είναι συμπεριφορά δημοκράτη; Κοτζιάς εναντίον πολιτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Βούλωσέ το και άκου, χουντικέ»!

«Φασισταριά» χαρακτήρισε τους πολίτες που διαφώνησαν μαζί του ο πρώην υπουργός
Έντονα αποδοκίμασαν τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά Έλληνες της Γερμανίας, κατά την διάρκεια εκδήλωσης που ο ίδιος ήταν ομιλητής στο Μόναχο για την ελληνική εξωτερική πολιτική και την Συμφωνία των Πρεσπών.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, πολίτες που παρακολουθούσαν εξέφρασαν την διαφωνία τους, διακόπτοντάς τον.
Ο κύριος Κοτζιάς δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «ακροδεξιούς, φασισταριά, χουντικούς» όσους διαφώνησαν μαζί του, χρησιμοποιώντας εκφράσεις «άκου χουντικέ» και «βούλωσέ το και άκου»!
Ο ίδιος μάλιστα θεώρησε ότι οι πολίτες, μέλη μακεδονικών συλλόγων τον απείλησαν.
Τελικά η ένταση εκτονώθηκε όταν κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους απομακρύνθηκαν από την αίθουσα.


ΠΗΓΗ: protothema.gr

21 σχόλια:

  1. Ο σταλινικός ινστρούχτορας και κόκκινος φασίστας βρίζει επειδή δεν έχει επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θα ήμουν σε μια συνάθροιση πολιτική σαν εκείνες που έκαναν παλαιά και γέμιζαν όλο το κέντρο της Αθήνας ή όλη την παραλία θεσσαλονικης , πάντα με τα σημερινά δεδομένα θα έλεγα. ...
    Ελληνικέ λαέ, έτσι όπως τα έκανες τώρα ...... σκάνε και κολύμπα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από άνθρωπο που δεν μπορεί να ελέγξει τα πάθη του(πχ το φαγητό) τι περιμένεις?
    Ο άλλος παντρεμένος και χωρισμένος 3-4 φορές.
    Ο άλλος ομοφυλόφιλος.
    Ο άλλος άθεος.
    Ο άλλος χτυπούσε τραπέζι μπροστά στους πολίτες και μας έλεγε ότι θυσιάζεται κιόλας.
    Ο άλλος τα ξαναβρήκε με τη γυναίκα του για να πουλήσει "σωστό" προφίλ και να διεκδικήσει πρωθυπουργία.

    Και όλα τα κόμματα τους οικονομικά και ηθικά χρεοκοπημένα και μας λένε ότι θα κάνουν μια χρεοκοπημένη χώρα να σταθεί ξανά ισχυρή. Για φτύσιμο όλοι τους!

    Να τους χαίρονται όλα αυτά τα κοιμισμένα ζώα που τους ψήφισαν ασχέτως κόμματος.

    Αυτοί είναι ηγέτες που θα κάνουν τον Τούρκο να τρέμει?!

    Να γίνει χρεοκοπία και να χτυπήσουν και Τούρκοι.
    Η Ελληνική κοινωνία χρειάζεται μια γερή σφαλιάρα να ξυπνήσει.
    Με τέτοιους ηγέτες και τέτοιο πόπολο τώρα φαίνεται γιατί 400 χρόνια ήμασταν ραγιάδες. Χρειάζεται μια δυνατή σφαλιάρα για ξύπνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεώργιε, τα γαϊδούρια σε σκασανε !!!
      Πάντως έχεις δίκιο! !

      Διαγραφή
    2. Απολυτα σωστος Γιωργο.Ας γινει το κακο.Δεν εχουμε αλλη λυση.Δεν θελουμε ...αλλη.Ας γινει λοιπον....

      Διαγραφή
  4. Όλοι σας έχετε απόλυτα δίκαιο
    Τα Σκόπια έπρεπε να διατηρήσουν το σύνταγμα τους τη σημαία τους και το όνομα τους Μακεδονία όπως τα είχαν αναγνωρίσει 140 κράτη. Δυστυχώς όμως τώρα η Μακεδονία έγινε βόρεια Μακεδονία οι οι απανταχού «εθνικόφρονες» Ελληνες αντιδρούν με την χρήση του γνωστού υβρεολόγιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τους "Εθνικόφρονες" και δες ο Αλέξης πόσο "Δημοκράτης" είναι:

      Ένας λαός είχε διαφορετική γνώμη κι αυτός αντί να κάνει δημοψήφισμα τον έγραψε στα κάκαλα του.Και βγήκε με θράσος να πει μετά: "Θα κάναμε δημοψήφισμα για το πως θα ονομάζονται οι γείτονες μας?"..γείτονες που κλέβουν ένα όνομα που δεν τους ανήκει!

      Όχι θα αφήσουμε έναν αμόρφωτο σε γενικές γνώσεις τύπο με τη διεθνιστική παρέα του, χωρίς να κάνει σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και χωρίς δημοψήφισμα για σοβαρό Εθνικό θέμα να αποφασίζει μόνος του!

      Και γιατί να το "λύσει" το θέμα ο Αλέξης και να τους βάλει στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ?
      Επειδή το είπε η πρεσβεία ή επειδή τους αναγνώρισαν 140 χώρες?!
      Να τους άφηνε απ' έξω εκβιαστικά όπως οι άλλοι. Εκεί μέχρι να υποχωρήσουν ή να διαμελιστούν τα θρασίμια.Χωρίς τη δικιά μας υπογραφή εκεί μέχρι να προσκυνήσουν για κάτι που δεν τους ανήκει!
      Τι είναι η Μακεδονία ρε?! Ξέρεις πόσοι έχουν πεθάνει γι' αυτό τον τόπο?!
      Τα ισοπεδώνουμε όλα επειδή κάποιοι έχουν διεθνιστική μαλάκυνση και προσκυνάνε τον Αμερικανό σαν σκυλάκια?!

      Είσαι σοβαρός?! Θα δεις στις εκλογές που θα πάει ο Αλέξης σου. Εκεί που του αξίζει.
      Έρχεται ο Κυριάκος που τώρα το παίζει άνετος κι αυτός. Μετά θα πέσει και το ξύλο της αρκούδας και θα δουν πως φτιάχνεται ο ταραμάς.
      Με τα μυαλά αυτών των τύπων στο τέλος θα δούμε και κάνα Κασιδιάρη πρωθυπουργό και θα φτάσουμε στο άλλο άκρο. Ελπίζω να μη φτάσουμε κι εκεί.
      Έχουν καταστρέψει όλοι τους τον τόπο και ΤΟΛΜΑΣ να μας λες και "Εθνικόφρονες" ή "φασίστες" κτλ χαρακτηρισμούς του Αλέξη?'
      Όλοι αυτοί που το παίζουν "πατριώτες" ή "προοδευτικοί" και τρέμουν στην ιδέα της σύγκρουσης για τα Εθνικά Δίκαια. Όλοι αυτοί που ήταν βύσματα στη θητεία τους, που είναι διεφθαρμένοι όσο δεν πάει, που υπογράψανε για τις φαρμακευτικές, για τα δημόσια έργα, για τα εξοπλιστικά του στρατού μας και που υπογράψανε ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ την υφαρπαγή του δημοσιου και ιδιωτικού πλούτου?!

      ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ!

      Ποιος είσαι εσύ που θα χαρακτηρίσεις ΕΜΑΣ, έναν ολόκληρο λαό επειδή πολύ απλά σου θίξαμε τον χοντρό διεθνιστή ή τον Αλέξη σου?!

      Ναι ΡΕ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ"! ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΚΙΝΗΤΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ 15 ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ!

      ΑΠΌ ΚΕΝΤΡΩΟ ΣΟΙ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΠΑΣΟΚ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ" ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ, ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟΥΣ. ΠΡΩΗΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ, ΝΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΝΕΟΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ Β. ΕΒΡΟ.

      ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΒΥΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΣΑΜ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΥ! Αυτοί είναι οι πρώτοι που προσκυνάνε τον Σαμ μόλις δουν τα δολάρια. Σταματάνε μετά τα “επαναστατικά”.

      Υπηκοότητα, 8.000 δολάρια/μήνα μισθό και πριν τον μισθό υποτροφία 5.000/μήνα και στρατιωτική εκπαίδευση δίνει στους καλύτερους. Όχι σε αυτούς που θα τους βοηθήσει στην πολιτική ή στο επάγγελμα τους επειδή εξυπηρετούν την πρεσβεία. Αυτούς τους θεωρεί β’ κατηγορίας σε ικανότητες πουλημένους ιθαγενείς για τις τοπικές δουλειές μόνο. Αυτή είναι η ταρίφα του.
      Φτου! Σε αυτόν, στη σημαία του, στα αστέρια του στη σημαία του, στις ψεύτικες αρχές και αξίες του και σε κάθε προδότη Βαλκανοταλιμπάν που θα δεχθεί να προσκυνήσει χωρίς σοβαρό εθνικό αντάλλαγμα ή θα πάρει και την ταρίφα αυτού που μαζί με τους Βρετανούς ανοίξανε την πόρτα στον Αττίλα! Αυτοί είναι οι πραγματικοί βιαστές Ελληνίδων, οι δολοφόνοι Ελληνόπουλων, οι προδότες ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ που πέθαναν σε Τουρκικές φυλακές.

      Αι Σιχτίρ πια!

      Διαγραφή
    2. Τον κακό σου τον καιρό.Μακάρι να γίνει επιστράτευση και να δείς ποιους θα πυροβολώ.

      Διαγραφή
    3. Χρηστάκο, είναι όχι μόνο δικαίωμά μας, αλλά και υποχρέωσή μας να βρίζουμε τους προδότες σκοπιανοτσολιάδες. Και άν σου κακοφαίνεται τώρα, που να δείς αργότερα που θα χαθεί και το μεροκάματο των συριζοτρόλ

      Διαγραφή
    4. Χρηστο, οταν ο Συριζα σε πληρωνει για τα posts κραταει και ΦΠΑ?

      Διαγραφή
    5. Την Α.Γερμανια την ειχαν αναγνωρισει 197 κρατη Χρηστο.Εκτος ενος .Σε ..εσκισαν στο μετρημα...( και ...δικαιωθηκε το ...ενα !!) Σε λιγα χρονια ...πολυ λιγα ..θα χαρω να τα ξαναπουμε αυτα...Ηθελα να δω τι θα λες...αν λες....Ληξιαρχειο Ελληνικο σε εχει γραμμενο η ξενο ?Υπαρχουν 147 προθυμα να σε μεταγραψουν....

      Διαγραφή
  5. «Βούλωσέ το εσύ και άκου, αμερικανοκομουνιστήρι»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτος απο γουρουνισια μουρη εχει και γουρουνισια ψυχη ο κομμουνιστογενης αλητης που που καταπροδωσε την Ελλαδα, σε αλλες εποχες δεν θα ειχε ζησει ουτε εβδομαδα μετα το απιστευτο μειοδοτικο του εγκλημα που του εξασφαλισε μια θεση αιωνια διπλα στον Εφιαλτη, τον Πηλιο Γουση και τον Νενεκο......ολες οι επερχομενες γενιες θα τον φτυνουν καταμουτρα και η λεξη κοτζιας θα ειναι η απολυτη υβρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εκλογική ήττα δεν είναι τιμωρία για τους δημοκρατες κεμαλοσυμμοριτες γιαυτό και δεν δείνουν δεκάρα γιαυτό...αυτοί θα κυβερνουν και ας χασουν...διότι ξέρουν ότι ο ..λαός απεχθάνεται το δόγμα μπαστουνάρε για προδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλησε ο μισθοφορος του Χονεκερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν κατανοώ τι είναι χειρότερο.
    Ο Κοτζιάς, ο Αl6$, κάτι μορφώματα σαν το Xri$to, το Dimitrief ή ...οι φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργος Γεωπόνος (13/5/19 10.19ΜΜ)
    Γιώργο Γεωπόνε
    Σε ποια γεωπονική σχολή διδάχθηκες αυτό το λεξιλόγιο;
    Ποιος ήταν ο καθηγητής σου;
    Μήπως ο Φύρερ;
    ΥΓ.
    1) Εγώ πάντως είμαι αυτοδίδακτος. Κανένας Αλέξης δεν με δίδαξε ήθος και πολιτική.
    2) Καιρός είναι να αρχίσεις να σκέφτεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. @ Χρήστος

      Τόσο απελπισμένος να σταθείς? Άρχισες το γνωστό ποίημα του κόμματος περί "φασιστών" κτλ? Μια ολόκληρη χώρα "φασίστες", "νεοναζί", "εθνίκια" ε?

      Εγώ δεν σου λέω να σκεφτείς γιατί οι παπαγάλοι απλά επαναλαμβάνουν τους χαρακτηρισμούς των αφεντικών τους που δεν έχουν και ήθος γιατί αν είχαν θα ήταν πραγματικά δημοκράτες, θα σέβονταν την θέληση του λαού και δεν θα ήταν υποκριτές. Δημοκρατία αλά καρτ δεν υπάρχει αγαπητέ. Ούτε δημοψήφισμα έγινε, ούτε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

      Ούτε σε ρωτάω που μάθατε το δικό σας ήθος με ποιους καθηγητές. Είμαι σίγουρος ότι καθηγητής του Αλέξη και δικός σου ήταν ο παππούς Ιωσήφ (Στάλιν) διότι δεν σεβαστήκατε ούτε τον Μίκη Θεοδωράκη. Να φανταστώ κι εκείνος που πήγε με το καροτσάκι του στην εξέδρα, είναι κι αυτός “φασίστας”, “χιτλερικός”, “Εθνίκι”, “Εθνικοκόφρων”, “Ναζί” κτλ.

      Θα τα δεις στις εκλογές ότι χαρακτηρισμούς και να επαναλαμβάνετε σαν παπαγάλοι. Δεν θα σας σώσουν αυτά διότι δεν σεβαστήκατε τη θέληση ενός ολόκληρου λαού. Δημοκρατία αλά καρτ δεν υπάρχει.

      Είπες και για το λεξιλόγιο μου..κανένα πρόβλημα...μιλάω δύο ειδών γαλλικά...τα κανονικά γαλλικά που έμαθα από μωρό μέχρι το γυμνάσιο στο κολέγιο και τα άλλα "γαλλικά" της "μετεκπαίδευσης" στο Λύκειο της Τούμπας. Ανάλογα την περίπτωση χρησιμοποιώ και τα κατάλληλα γαλλικά. Ενίοτε χρησιμοποιώ και τα "γαλλικά" στα γαλλικά.

      Πάρε τον στρατηγικό σύμβουλο του Αλέξη και ουρλιάξτε παρέα για "εθνίκια".


      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.