20/2/10

Έντονα αντέδρασε η Άγκυρα στο ψήφισμα της κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων

Έντονα αντέδρασε η Άγκυρα στο ψήφισμα της κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων περί άρσης του καθεστώτος εγγυήσεων και παρεμβατικών δικαιωμάτων στην Κύπρο αν και δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση.

''Εάν οι πληροφορίες που φθάνουν από την Κύπρο είναι σωστές σχετικά με το ψήφισμα, η διαδικασία των διαπραγματεύσεων θα δεχτεί ένα ισχυρό πλήγμα και οι Ελληνοκύπριοι θα ευθύνονται για αυτό.

Εάν ο κ. Χριστόφιας είναι ηγέτης, θα πρέπει να αποδείξει τις ηγετικές του ικανότητες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Μπουράκ Οζούγκεργκιν, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Χουριέτ.

Διπλωματικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν ότι οι λεπτομέρειες του ψηφίσματος δεν έχουν φτάσει ακόμη στην Άγκυρα αλλά στην τουρκική πλευρά επικρατεί η εντύπωση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ελλάδα υποστηρίζουν το ψήφισμα.

''Εάν ορισμένοι κύκλοι προσπαθούν να δοκιμάσουν την Τουρκία μέσα από μια τέτοια στάση διαπράττουν λάθος,'' δήλωσε στην εφημερίδα μη κατονομαζόμενη διπλωματική πηγή.

iKypros
20/02/2010

6 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΕΖ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 3 ΠΠ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΝ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.....ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού να καλοκαιριάσει κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Prws 20 Φεβρουαρίου 2010 8:43 μ.μ. pes mas ti pineis kai den mas dineis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kapoioi edo pera trone pairierga xortarakia maalon.Pantos apo oti themamai kai oi Italoi to 40 ithelan na perasoun ta synora mas xoris na yparksei antistasi ek merous mas. Antistathikame stous Italous tha antistatohoume kai stous Rosous kai se opoiondipote allon zitisei to idio!(xoria pou to senario gia 3o pagkosmio oute gia senario epistimonikis fantasias)
    Zito i Ellada

    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα είναι τέλος πάντων τόσο δύσκολο να βρείτε τρόπο να γράφετε ελληνικά; Είναι απαράδεκτο να βλέπει κανείς αυτό το χάλι με τα greeklish.
    Θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να μην τα δέχονται, όπως δεν τα δέχονται και σε πολλά άλλα ιστολόγια.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.