23/2/10

Ειρήσθω Αναμείνατε στο ακουστικό σας!


Θ Α Ρ Σ Ε Ι Ν ΧΡΗ Έλληνες Κύπριοι. Οπλιστείτε με θάρρος, Συνέλληνες. Σύμπας ο Ελληνισμός. Άνω σχώμεν τας καρδίας, αδέλφια. Ιδού, εγνωσμένος μέγας ηγέτης της απροσκύνητης εθνικής αντίστασης των Ελλήνων, αρχηγός της Μεγάλης Παράταξης, πρόεδρος του ΔηΣυ, ο κ.κ. Νίκος Αναστασιάδης, υποδεχόμενος εν Κύπρω τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ. της μητρός Ελλάδος, Αντώνη Σαμαρά, ζήτησε την «επαναστρατολόγηση», την «επανεπιστράτευση», τη «νέα συστράτευση του συνόλου του Ελληνισμού, στην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της Κύπρου».

Ηχήστε οι σάλπιγγες! Οι σημαίες οι φοβερές της Λευτεριάς, ξεδιπλωθείτε στον αέρα! Ο Αναστασιάδης ζήτησε την επαναστρατολόγηση των όπου γης Ελλήνων!

Γ Ι Α ΤΙ ακριβώς ζητά την επαναστρατολόγησή μας ο Μέγας Ηγέτης, θα το βρείτε στις δηλώσεις του όταν, νομοταγής στους θεσμούς και στα όργανα του Αττίλα, πέρασε προχθές από τις διόδους του στις σκλαβωμένες περιοχές και συμφώνησε το Όραμά Του, με το Κόμμα του Αφτζί του ψευδοκράτους: Τη «Διζωνική, Δικοινοτική, Ομοσπονδία, με Πολιτική Ισότητα». Ήτοι, εξίσωση του ελληνικού 82% με το τουρκικό 18%. Που μεταφράζεται, στη μέχρι τούδε ΠΡΑΚΤΙΚΗ Χριστόφια - Ταλάτ, σε: «Συνεταιρισμό Δύο Συνιστώντων Στέιτς», με τουρκική εκ περιτροπής προεδρία και «σταθμισμένη» εξουδετέρωση της ελληνικής πλειοψηφίας του 82%. Για την «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ συμμετοχή» των Τούρκων στην κυριαρχία εφ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ της νήσου. Συμπεριλαμβανομένων και των μέχρι τούδε ελεύθερων περιοχών Πάφου, Λεμεσού, Λάρνακος και Λευκωσίας, ως υπηκόων του «Συνεταιρισμού»!

Σ Υ Ν Α Γ Ε Ρ Μ Ο Σ σήμανε για τους όπου γης Έλληνες: Σαλπίζει πανεθνικό αγώνα, σε συμφωνία με το Κόμμα Αφτζί, ο ηγέτης του ΔηΣυ: Παραιτάτε τις δουλειές σας. Και τις ιδιοτέλειές σας. Αφήστε τα της βιοτικής μέριμνας, ώ Έλληνες και Ελληνίδες. Επαναστρατολογηθείτε! Ψυχή τε και σώματι. Όπλο, κράνος, εξαρτύσεις: Στον πανελλήνιο αγώνα των κ.κ. Αναστασιάδη - Αφτζί, που κήρυξε, με την άφιξη Σαμαρά, ο ικανότερος Νέος Αρχηγός του Αγώνα των Πανελλήνων κ.κ. Αναστασιάδης. Τι ακριβώς θα κάμνετε, άμα τη επαναστρατολογήσει σας, αναμείνατε στο ακουστικό και θα το μάθετε. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ του πανελλήνιου αγώνα θα εκδώσει, οσονούπω, τις κατάλληλες προκηρύξεις: «Με την βοήθειαν του Θεού, με πίστιν εις τον τίμιον αγώνα μας, με την συμπαράστασιν ολοκλήρου του Ελληνισμού», να επιτύχουμε τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, με Πολιτική Ισότητα. «NE MULTU TURKUM DIYENE», όπως θα 'λεγε κι ο Αφτζί, αντιγράφοντας, από τις πλαγιές του σκλαβωμένου Πενταδακτύλου, εκείνο το τεράστιο του Κ. Ατατούρκ, «τι ευτυχία να λες ότι είσαι Τούρκος»…
ΣΗΜΕΡΙΝΗ-ΛΑΖ.ΜΑΥΡΟΣ

Με πρόσκληση Αναστασιάδη-Επαφές Σαμαρά στην Κύπρο
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, έφθασε χθες βράδυ στην Κύπρο για την πρώτη επίσκεψή του ως αρχηγός της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τον κ. Σαμαρά είχε προσκαλέσει στην Κύπρο ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ παραθέτει απόψε επίσημο δείπνο προς τιμή του φιλοξενούμενου. Ο κ. Σαμαράς δήλωσε μετά την άφιξή του ότι η λύση του κυπριακού προβλήματος δεν μπορεί παρά να είναι βιώσιμη και λειτουργική και σύμφωνη με τα ψηφίσματα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

"Είναι πολύ βαθιά η συγκίνησή μας που επισκεπτόμαστε τη μεγαλόνησο τη μαρτυρική,
το χρυσοπράσινο φύλο που αναζητάει λύση και που η λύση δεν μπορεί παρά να είναι βιώσιμη, λειτουργική. Μια λύση σύμφωνη και με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ αλλά και με το ευρωπαϊκό κεκτημένο", είπε.

Χαρακτήρισε τις επαφές που θα έχει (με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ηγέτες των κομμάτων) χρήσιμες, προσθέτοντας πως αυτές "αποσκοπούν στο να μπορέσουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι σε ένα κοινό αγώνα, ένα κοινό μέτωπο προκειμένου να βρεθεί αυτή η βιώσιμη λύση".

Καλωσορίζοντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στην Κύπρο, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι η παρουσία του στην Κύπρο δεν αποτελεί "παρά την απόδειξη του ενδιαφέροντος για τα όσα διαδραματίζονται και, γενικότερα, για το δράμα της Κύπρου".

Ταυτόχρονα, ο Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του κ. Σαμαρά στην Κύπρο και των επαφών που θα έχει και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και με το σύνολο της πολιτειακής ηγεσίας "θα εκφράσει αυτό που και κατ' ιδίαν είχαμε πει σε δυο μέχρι σήμερα συναντήσεις, το μέγιστο ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας να δει να υπάρχει μια νέα συστράτευση του συνόλου του ελληνισμού στην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της Κύπρου". Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνοδεύεται στην Κύπρο από τον Δημήτρη Αβρααμόπουλο, τομεάρχη Εξωτερικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος
και τον Σταύρο Παπασταύρου, γραμματέα Διεθνών Σχέσεων.

Κωδικός άρθρου: 930728
ΠΟΛΙΤΗΣ - 22/02/2010, Σελίδα: 3

6 σχόλια:

  1. Αντώνη
    Ολες οι πράξεις τών πολιτικών(?) στήν Κύπρο στρέφονται εναντίον τής υπόστασης τού κράτους καί είναι αντίθετες τής θέλησης τού Κυπριακού λαού.
    Μήν ξεχνάς ποτέ ότι μιά κακή λύση θά είναι ζημιά γιά όλο τό Εθνος.
    Τό ΟΧΙ τού Τάσου ήταν πανεθνικό.
    Μήν ακούς κανέναν,είναι όλοι τους ανεπαρκείς κομματάρχες.
    Δέν έλαβαν υπόψιν τήν βούληση τού Κυπριακού λαού τό 2004 καί τρέχουν εργολαβικά νά τσιμεντώσουν τό ναί.
    Πού είναι η δημοκρατία τους;
    Πρόσεχε Αντώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >Μήν ακούς κανέναν,είναι όλοι τους ανεπαρκείς κομματάρχες.<

    Γιατί, ο Αντώνης τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εν λογω κυριος δεν ειχε πει ΝΑΙ στο σχεδιο Α(υ)ναν?
    Ευτυχως που υπηρξε ο Τασος τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη και ειπε ΟΧΙ. Σχεδον ολοι οι υπολοιποι Κυπριοι ηγετες (του Χριστοφια συμπεριλαμβανομενου) ηταν υπερ του ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ύστερα από τη στάση του στο σχέδιο Ανάν, αλλά και τη λύσσα του εναντίον του Τάσσου Παπαδόπουλου εκείνη την εποχή, ο Αναστασιάδης δεν μπορεί να πείσει ούτε τον εαυτό του στον καθρέφτη (άσε που δεν τον βοηθάει και η φάτσα του)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναστασιάδης - Ο Μητσοτάκης της Κύπρου!!!Για γέλια και για κλάματα!
    Αιωνία σου η Μνήμη,ΑΘΑΝΑΤΕ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ,που σταμάτησες τα σχέδια του.

    731

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. me kati tetious eftase to kypriako ekei pou eftase! kouragio adelfia mas kuprioi!
    Chtristos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.