23/2/10

Ιδεολογικό... πατροκτόνο θέλει τον Παπανδρέου το Reuters

«Πατροκτόνος» θα πρέπει να γίνει, σύμφωνα με το Reuters, ο Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να κατορθώσει να ξεπεράσει τη δημοσιονομική κρίση της Ελλάδας. Όπως σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πρέπει να ανατρέψει την σπάταλη -όπως τη χαρακτηρίζει- πολιτική κληρονομιά του πατέρα του.

"Γνωρίζει πολύ καλά ότι η ιστορία τον αναγκάζει να προβεί σε μια πράξη ιδεολογικής και πολιτικής πατροκτονίας", δήλωσε ανώνυμα στο Reuters φίλος του Έλληνα πρωθυπουργού.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρεται στην περιόδους διακυβέρνησης του Αντρέα Παπανδρέου και αντιπαραθέτει την πολιτική του με τα μέτρα που καλείται να λάβει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μάλιστα, το Reuters υποστηρίζει ότι σε συζητήσεις τους στενοί συνεργάτες του Παπανδρέου, μεταξύ των οποίων και ο αδερφός του Νίκος, τον παρομοιάζουν ως έναν σύγχρονο "βασιλιά Οιδίποδα", που όπως και στην τραγωδία του Σοφοκλή είναι καταδικασμένος να σκοτώσει τον πατέρα του.

"Θαύμαζε και στήριξε πολιτικά τον πατέρα του, αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει", δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης, που χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Παπανδρέου, ως έναν Έλληνα εθνικιστή που αντιδρούσε στο ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ, ενώ τον Γιώργο Παπανδρέου, ως έναν "κοσμοπολίτη πατριώτη", που υποστηρίζει την παγκοσμιοποίηση, την ευρωπαϊκή διεύρυνση και τις καλές σχέσεις με την Τουρκία.

Στο ίδιο δημοσίευμα, παρατίθενται και δηλώσεις του προέδρου του ΙΟΒΕ, Γιάννη Στουρνάρα, που επισημαίνει ότι ο Παπανδρέου καθυστέρησε να αντιληφθεί το μέγεθος της δημοσιονομικής κρίσης. "Το καταλαβαίνει τώρα, αλλά θα είχαμε αποφύγει πολλά προβλήματα, αν είχε δράσει εγκαίρως, με το που ανέλαβε την κυβέρνηση τον Οκτώβριο", τονίζει ο κ. Στουρνάρας

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

20 σχόλια:

  1. Επιτέλους τον βρήκαμε το σωστό χαρακτηρισμό που ψάχναμε για τον Giorgos. Είναι "ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"! Αυτό είναι. Αλλωστε στο ΠΑΣΟΚ παντα ήταν μάννες στο να ευφερίσκουν νέους όρους και να κάνουν το μαυρο άσπρο. Παντως ο Giorgos είναι κοσμοπολίτης πατριώτης. Τώρα πατριώτης σε ποιά πατρίδα το συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tον πατέρα του τον σκότωσε απο τον
    καιρό που ήταν υπουργός εξωτερικών
    επι σιμήτη.
    Απο τότε αποτυχιμένος ήτανε άσχετα
    εαν είχε την κάλυψη του σιμήτη και των ΜΜΕ στα ζειμπέκικα που χόρευε.
    Ηταν άλωστε το πεπρωμένο του να ζει
    συνεχώς κάτω απο τη σκιά του πατέρα του και να μην μπορέσει ποτε να ολοκληρωθεί ούτε σαν άνθρωπος ούτε σαν πολιτικός.
    Μαμάκιας, άβουλος,καμένος , Αμερικα-
    νοποιημένος.
    Οτι χειρότερο για έναν πρωθυπουργό
    της Ελλάδας.

    ευχαριστω για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βιολογικά είναι εγγονός του Γ. Παπανδρέου και γυιός του Α. Παπανδρέου (έτσι νομίζω).

    Ψυχικά και νοητικά είναι ο Γιωργάκης της Margaret.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θεός βοήθησε καί μάλλον γλυτώσαμε από τήν μιά οικογένεια.
    Ας βοηθήσει νά απαλαχτούνε καί από τό Παπανδρέικο.....αλλά μέ τήν ψήφο τών λαθρο...εισβολέων δέν τό βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπως ο καθε αυτοαποκαλουμενος, αριστερο-προοδευτικος εθνομηδενιστης "καθυστέρησε να αντιληφθεί το μέγεθος της δημοσιονομικής κρίσης", οσο υποστηριξε και το αριστερο-φασιστικο σχεδιο Αναν (13.2.2010. Παπανδρέου: "πειραματόζωο η Ελλάδα", Χαλαρά και Επίκαιρα 2010, http://www.ifestos.edu.gr/).

    Ο δε αυτοεξευτελισμος του "τρανου" πατερα εφτασε στο αποκορυφωμα, με το "εξω ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΗΠΑ" (ας μην ξεχαστει και ο θριαμβος Μιμι ...).

    Σιγα τον "ιδεολογικό πατροκτόνο" !

    Ειμαστε αξιοι των ηγετων και νοοτροπιων που ψηφιζουμε.

    Καλο ξεμπερδεμα !


    "... Η Ελλάδα μεταβάλλεται σταθερά σε χώρα με περιορισμένα κυριαρχικά δικαιώματα, δηλαδή δικαιώματα των οποίων η κυρίαρχη άσκηση εξαρτάται από τη βούληση και τις αντιδράσεις τρίτων, ενώ παράλληλα η στάση της γίνεται όλο και περισσότερο παθητική ή αντιφατική. … Πράγματι, το σημερινό δίλημμα είναι αντικειμενικά τρομακτικό και ψυχολογικά αφόρητο: η ειρήνη σημαίνει για την Ελλάδα δορυφοροποίηση και ο πόλεμος σημαίνει συντριβή. Η υπέρβαση του διλήμματος αυτού, η ανατροπή των σημερινών γεωπολιτικών και στρατηγικών συσχετισμών απαιτεί ούτε λίγο ούτε πολύ την επιτέλεση ενός ηράκλειου άθλου, για τον οποίο η ελληνική κοινωνία, έτσι όπως είναι, δεν διαθέτει τα κότσια. ..."
    («όπως στρώνει ο καθένας, έτσι και κοιμάται». Παναγιώτης Κονδύλης, 1996-97, Χαλαρά και επίκαιρα 2010, http://www.ifestos.edu.gr/)

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά,



    Γιατί ο Πλάτων τι έκανε σε σχέση με τον Παρμενίδη? Πατροκτόνος δεν ήταν?



    Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας μην κουράζεται. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσει ιδιαίτερα να γίνει πατροκτόνος, είναι ήδη.

    Πατροκτόνος δεν είναι απαραίτητα αυτός που σκοτώνει τον βιολογικό ή θετό του πατέρα αλλά και αυτός που φονεύει τους προγόνους του. Κατάργηση εορτασμού εθνικών εορτών, πρόθεση ψήφισης του γνωστού πλέον λαθρονομοσχεδίου, δωρεά ιθαγένειας σε ανθρώπους που μπορεί να γίνουν φίλοι μας, σίγουρα δεν είναι κατώτεροι από εμάς, όμως δεν είναι αδέλφια μας, δεν μπορούν να κατανοήσουν τον πόνο του Έλληνα.

    Πατέρας μας είναι και ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης, ο Σωκράτης, και όλοι εκείνοι και εκείνες που προηγήθηκαν και μας κληροδότησαν τα αρχέτυπα του Ελληνισμού.

    Το συλλογικό ασυνείδητο του κάθε λαού είναι ποτισμένο από την ιστορία του («Το συνειδητό μας αναπτύχθηκε, ο μ α δ ι κ ά και ατομικά, από τη σκοτεινιά και το λυκόφως του αρχέγονου ασυνείδητου» Jung Carl, Η ολοκλήρωση της προσωπικότητας), και είναι φανερό ότι η ιστορία δεν είναι τόσο μακρινή όσο νομίζαμε, μάλλον είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

    Οι Γερμανοί συνεχίζουν, με άλλο περιτύλιγμα, αυτό που ίσως άθελά τους κάποτε άφησαν στην μέση, οι Τούρκοι προχωρούν σε ένα δρόμο καταστροφής εσωτερικό και εξωτερικό, και ο κόσμος μοιάζει πιο ανώριμος από ποτέ, και θλιβερός.

    Δεν έχουμε περιθώρια, η Ελλάδα δεν έχει χρόνο, ήρθε η ώρα να ενηλικιωθούμε, να γίνουμε ο γονέας του εαυτού μας και να πάψουμε να αναζητούμε σωτήρες, να απαλλαγούμε ταυτόχρονα από την ανάγκη να διακρίνουμε παντού εχθρούς που φταίνε για όλα. Η μετάθεση ευθυνών είναι αιτία πολλών κακών, ενώ η ανάληψη αυτών είναι μονόδρομος για όποιον θέλει να προχωρήσει με δύναμη και αυτοπεποίθηση.

    Οι ηγεσίες που ε μ ε ί ς επιλέγαμε στάθηκαν προδοτικές απέναντί μας και εκτεθήκαμε διεθνώς, όμως έχουμε πολύ δυνατό ανθρώπινο δυναμικό και φιλότιμο και δύναμη, αρκεί να πεισμώσουμε.

    Πολύ θα ήθελα με την ευκαιρία να μου πει κάποιος ποιες εταιρείες και ποια προϊόντα παράγονται στην Γερμανία και προτείνω να μποϋκοτάρουμε τα προϊόντα αυτά, έτσι σε ένδειξη μιας μικρής εκδίκησης για την πρόσφατη «προσβολή» του χαζοπεριοδικού τους, που αποκαλύπτει τις κρυμμένες εντολές του συλλογικού εγώ των Γερμανών (αν και κανείς δεν μπορεί να με προσβάλλει αν δεν το επιτρέψω εγώ).

    Όπως και να χει, ο χρόνος τρέχει εις βάρος μας φαινομενικά και ίσως και ουσιαστικά, όμως τουλάχιστον αρχίσαμε σαν Έθνος να κάνουμε κάτι αδιανόητο λίγα χρόνια πριν. Να σκεφτόμαστε.

    Ρ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι πολίτης του κόσμου και πατρίδα του είναι ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πατροκτονος και πατριδοκτονος με την αγορα των ψηφων των λαθραιων την μονη του ελπιδα για επανεκλογη.

    Αντρεας
    Βοστωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Γνωριζει πολυ καλα οτι η ιστορια τον αναγκαζει να προβει σε μια πραξη ιδεολογικης και πολιτικης πατροκτονιας".

    ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ;

    "Θαυμαζε και στηριξε πολιτικα τον πατερα του".

    ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΠΟΙΟΝ;
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΜΑΚΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ
    ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    "κοσμοπολιτη πατριωτη", που υποστηριζει την παγκοσμιοποιηση, την ευρωπαικη διευρυνση και τιs καλεs σχεσειs με την Τουρκια.

    ΔΗΛΑΔΗ YΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

    "καθηστερησε να αντιληφθει το μεγεθοs τηs δημοσιονομικηs κρισης. Το καταλαβαινει τωρα".

    29 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ. ΚΡΙΜΑ!!!

    ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ SPREAD ΤΟΥ 10ΕΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε - Το υπουργείο εξωτερικών επιμένει να ακυρώσει τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου...

    Eπιμένει το υπουργείο εξωτερικών να ακυρώνει τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου σε όλες τις πρεσβείες και τα προξενεία της χώρας στο εξωτερικό! Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για τους απόγονους του Κολοκοτρώνη να πάρουν μια απόφαση που...

    μας υπενθυμίζει ότι απλά το κράτος θέλει να ξεχάσει τους προγόνους του. Δεν θέλει να ξέρει ποιοι και γιατί το έβγαλαν από τον Τουρκικό ζυγό. Θέλει να κάνει ένα νέο εκσυγχρονιστικό ξεκίνημα και να ξεκόψει από τις παραδόσεις αλλά και την θρησκεία. Αυτή είναι η αλήθεια και μας πονάει.

    Ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε. Είναι αλήθεια αυτό...

    Πηγή: http://troktiko.blogspot.com/2010/02/25_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πατροκτόνος ναί, ΕΓΩ γιατί να πληρώσω όμως τα πειράματα του μπαμπά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιμένουν για την 25η Μαρτίου!
    Toυ Νίκου Μελέτη

    Αντί το υπουργείο Εξωτερικών να παραδεχθεί την γκάφα της κατάργησης -λόγω... οικονομικής κρίσης- του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου από τις πρεσβείες μας στο εξωτερικό, επανήλθε δυστυχώς με νέα εγκύκλιο που κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Ετσι, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΞ με εγκύκλιο που υπογράφεται από τον διευθυντή της ΣΤ’ Γενικής Διεύθυνσης Προσωπικού πρέσβη Γ. Παΐζη απορρίπτει το αίτημα πολλών πρεσβευτών και προξένων να διοργανώσουν αδαπάνως για το ελληνικό Δημόσιο την καθιερωμένη δεξίωση για την εθνική εορτή, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι πρέπει να υπάρξει, λέει, ενιαία εικόνα σε όλες τις ελληνικές διπλωματικές αποστολές...

    http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/2010/02/25_24.html

    Πατριωτικος κοσμπολιτισμος παιδι μου! ΑΔΑΠΑΝΩΣ και παλι δεν του αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΣ "ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ; ΕΝΑΣ ΣΚΕΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Ή ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΗ ΣΤΟΦΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ. ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΝΟΣ ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΥ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ !!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ, ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ Η ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ.
    Και πιστεύω να τα μάθατε τα νέα.
    Πρώτα έκοψαν τα μηχανοκίνητα τμήματα από τις εθνικές επετείους. Μετά έκοψαν τις εκδηλώσεις των προξενείων για τις εθνικές επετείους. Βέβαια όλα αυτά λόγω κόστους. Αντε κι εγώ λέω .... να το δεχτώ (που δεν είναι έτσι).
    Τώρα έκοψαν και παρέλαση 150 στρατιωτών στο Λιτόχωρο (200 μέτρα από το στρατόπεδο) για την επέτειο επανάστασης του Ολύμπου το 1878 και αυτό λόγω......κόστους ; Μήπως μας περνάνε για.....κότες ή για σπουργίτια χωρίς μυαλό ;
    Αφού έχουν κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό τους, γιατί δεν το λένε από την αρχή ;
    Μα το θεό, έτσι όπως πάει η κατάσταση θα προτιμούσα χίλιες φορές μια......επανάσταση, παρά αυτό το πράγμα.
    ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν έχουμε περιθώρια, η Ελλάδα δεν έχει χρόνο, ήρθε η ώρα να ενηλικιωθούμε, να γίνουμε ο γονέας του εαυτού μας και να πάψουμε να αναζητούμε σωτήρες, να απαλλαγούμε ταυτόχρονα από την ανάγκη να διακρίνουμε παντού εχθρούς που φταίνε για όλα. Η μετάθεση ευθυνών είναι αιτία πολλών κακών, ενώ η ανάληψη αυτών είναι μονόδρομος για όποιον θέλει να προχωρήσει με δύναμη και αυτοπεποίθηση.

    ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

    ΆΝΤΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΊΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλοι βάλουμε τον Γιωργάκη βλέπω, και όλοι, περιλαμβανομένης και εμού, σκεφτόμαστε θετικά όσον αφορά τον Ανδρέα και τον θεωρούμε μεγάλο πολιτικό.
    Ποιος όμως σκέφτεται ότι δεν είναι αυτός ο φουκαράς ο Γιωργάκης που έχει γίνει ο ζητιάνος της Ευρώπης εκείνος που μας έφερε σε αυτό το σημειό κατάντιας (γιατί περί κατάντιας πρόκειται). Είναι ο καλός πολιτικος, ο δημοκράτης και πραγματικά σοσιαλιστής πατέρας του.
    Βάλουμε το Γιωργάκη,όμως αυτός είναι που προσπαθεί για τη χώρα μας σε αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή της ιστορίας μας.
    Είδατε εσείς κανέναν Ανδρέα;Είδατε κανέναν Καραμανλίκο (έτσι για να μη λέμε μόνο το Γιωργάκη με υποκοριστικό);
    Πού είναι ο καταλληλότερος (πρωθυπουργός) να μιλήσει και να πει κάτι, να δώσει μία εξήγηση, να στηρίξει το λαό που έχει πάθει κατάθλιψη από τη μία με τα μέτρα τύπου Διεθνούς Νομ.Ταμείου και από την άλλη με τα ανθελληνικά παραλυρίματα κάθε μα κάθε μέρα σε όλο τον ξένο τύπο;
    Αυτός δηλαδή τη βγάζει 'λάδι'; (Κάποτε κι εγώ πίστευα ότι ήταν ο καταλληλότερος).
    Ευχαριστώ
    Ι.Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. En onomati tis krisis katargoun akomi kai ethnikes ekdiloseis, pou einai aneksodes, dioti oi presbeies kai otan akomi prosferoun kapoio poto (ouzo i kati allo me kapoion mikromeze) einai midaminis aksias kai den barynei simantika ton proypologismo tou YPEX.

    O eortasmos tis 25hs Martiou omos einai i monadiki efkairia epafis pou exoun oi Ellines stin Xeniteia mia fora ton xrono me to episimo elliniko kratos kai afto tora katargeitai, dithen logo oikonimikis kriseos.

    Oi logoi loipon mias tetoias katargisis einai pleon safos ANTETHNIKOI kai oxi oikonomikoi.
    Mas apagorebetai na giortazoume ethnikes epaiteious, esto kai ean den kostizoun sto dimosio oute mia dekara!!

    Asyllypto kakourgima kata tis istorias kai ton ethnikon paradoseon tou laou mas kai to xeirotero einai oti to dexomaste xoris sxedon antidrasi.

    Katantia Ellinon. Bravo mas !!°

    Xenokrates apo Bienni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στην Ελλαδα μετα απο μερικα χρονια θα ειναι σημαντικη μονο μια μερα, η 26η Ιανουαριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.