4/2/10

"Tον επόμενο πόλεμο όχι μόνο θα τον χάσεις, αλλά εσύ και η οικογένειά σου θα χάσετε και την εξουσία"


Ο Λίμπερμαν προειδοποιεί τον πρόεδρο της Συρίας ότι «θα χάσει τον πόλεμο και την εξουσία» σε περίπτωση που εμπλακεί σε πόλεμο με το Ισραήλ.
Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Αβίγκντορ Λίμπερμαν προειδοποίησε σήμερα τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ ότι «θα χάσει τον πόλεμο και την εξουσία», εάν προκαλέσει μία στρατιωτική σύγκρουση με το Ισραήλ.

«Το μήνυμά μας προς τον Άσαντ είναι ξεκάθαρο: τον επόμενο πόλεμο όχι μόνο θα τον χάσεις, αλλά εσύ και η οικογένειά σου θα χάσετε και την εξουσία», δήλωσε ο Λίμπερμαν σε ομιλία του που μεταδόθηκε από το ισραηλινό κρατικό ραδιόφωνο.

«[Ο Άσαντ] δεν ενδιαφέρεται ούτε για τις ανθρώπινες ζωές, ούτε για τις ανθρωπιστικές αξίες, αλλά μόνο για την εξουσία», πρόσθεσε ο ισραηλινός υπουργός, για να καταλήξει: «Ελπίζω ότι η Δαμασκός θα λάβει το μήνυμα».

Την Τρίτη, ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ είχε προειδοποιήσει από την πλευρά του ότι «ελλείψει ειρηνευτικής συμφωνίας με τη Συρία, μπορεί να εμπλακούμε σε μία στρατιωτική αντιπαράθεση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε γενικευμένο πόλεμο».

kathimerini.gr



25 σχόλια:

  1. "Δουλεια δεν εχει ο διαολος, γα...τα παιδια του"!Αυτη η δηλωση του Ισραηλινού ΥΠΕΞ πως προέκυψε;Υπαρχει καποιο "background story" το οποιο αγνοούμε, η προκειται για "κεραυνο εν αιθρία" και "ο,τι βρεξει ας κατεβάσει"(με την μονη διαφορα, οτι αυτο που θα "βρεξει" αυτην την φορα, θα ειναι ιδιαιτερα "βαρυ" για τα κεφαλια μας, καθοτι υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης ολόκληρης της Μ.Ανατολής συμπεριλαμβανομενου και του Ιραν);Μήπως το Ισραήλ έλαβε την άδεια να "ανοίξει τις πορτες του τρελοκομειου";Γνωριζει καποιος απο την ομήγυρη κατι σχετικο μ'αυτην την ιστορια;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λιμπερμαν εχει σχεση με τον υποκοσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ' αυτον το λεχριτη ουτε η εβραιοπληκτη Κλιντον δεν θελει να κανη χειραψια.
    Ειδατε οι εβραιοι ποιους κανουν υπουργους; Μονον τους καλους εγκληματιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Ehud Barak ειχε δηλώσει απλώς οτι εαν δεν επιτευχθει ειρήνη με την Συρία ειναι πιθανός ενας πόλεμος μεγάλης κλίμακας αναμεσα στις 2 χώρες κάποια στιγμή(λογικό συμπέρασμα...).Ο σύριος όμως υπεξ Wallid Moallem το πήρε σαν απειλή δηλώνοντας οτι αν το ισραηλ κηρύξει πόλεμο στη συρία αυτή θα επιτεθεί στις πόλεις του ισραηλ.σε απάντηση ο Lieberman μιλώντας σήμερα στο πανεπιστήμιο Bar Ilan είπε οτι αν ο Assad προκαλέσει το ισραηλ το καθεστώς του θα καταρρεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την Τετάρτη, ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών Ουάλιντ αλ Μουαλέμ προειδοποίησε το Ισραήλ να αποφύγει οποιοδήποτε σχέδιο πολέμου κατά της Συρίας, κρίνοντας ότι μια τέτοια σύγκρουση θα μετατραπόταν σε «γενικευμένο πόλεμο». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Σύρος υπουργός σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με δηλώσεις του Ισραηλινού υπουργού Άμυνας Εχούντ Μπαράκ. «Απουσία μιας ειρηνευτικής συμφωνίας με τη Συρία, θα μπορούσαμε να βρεθούμε σε μια στρατιωτική αντιπαράθεση, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο», είχε δηλώσει τη Δευτέρα ο Ισραηλινός υπουργός.

    Ο Μουαλέμ υποστήριξε, εξάλλου, ότι το Ισραήλ «φυτεύει τους σπόρους της πολεμικής ατμόσφαιρας» με τις απειλές για επιθέσεις στο Ιράν, το Λίβανο και τη Λωρίδα της Γάζας. «Μη δοκιμάζετε την αποφασιστικότητα της Συρίας, εσείς Ισραηλινοί, γνωρίζετε ότι ένας πόλεμος αυτή τη φορά θα έρθει στις πόλεις σας. Αναζητήστε την οδό της ειρήνης», δήλωσε ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, σύμφωνα με τον οποίο «το Ισραήλ οδηγεί την περιοχή (σ.σ.: Μέση Ανατολή) προς τον πόλεμο και όχι προς την ειρήνη». «Το Ισραήλ δεν είναι σοβαρό όταν αναφέρεται στην επιθυμία για ειρήνη», πρόσθεσε ο Άσαντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύριος υπουργός Εξωτερικών προς Τελ Αβιβ: Μην δοκιμάσετε τη δύναμη της Συρίας
    04-02-2010 10:55:05

    Ο Σύριος υπουργός Εξωτερικών Walid al-Muallem προειδοποίησε το Ισραήλ ενάντια σε κάθε πράξη «τυχοδιωκτισμού» όπως είπε χαρακτηριστικά, που μπορεί να πάρει ξεκινώντας ένα πόλεμο εναντίον της χώρας του, λέγοντας πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι σε θέση σε κίνδυνο τη σταθερότητα στην περιοχή.

    «Εσείς οι ισραηλινοί δε θα πρέπει να δοκιμάσετε τη δύναμη της Συρίας καθώς ξέρετε πως ο πόλεμος θα μπεί μέσα στις πόλεις σας», είπε ο σύριος υπουργός κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης που έδωσε με τον ισπανό ομόλογό του Miguel Angel Moratinos ο οποίος επισκέπτεται τη Δαμασκό.

    «Επιστρέψτε στη λογική, ακολουθήστε το μονοπάτι της ειρήνης και εφαρμόστε αυτό που απαιτεί η ειρήνη, δίκαια και ισομερώς. Εάν ξεσπάσει πόλεμος στην περιοχή, θα απλωθεί παντού, έστω και αν αρχικά θα αφορά μόνο το νότιο Λίβανο ή τη Συρία» προειδοποίησε στην ίδια συνέντευξη.

    Πρόσφατα και κάτω από τουρκική διαμεσολάβηση Συρία και Ισραήλ ξεκίνησαν συνομιλίες για την επίτευξη μιας γενικής συμφωνίας ειρήνης, οι διαπραγματεύσεις όμως σταμάτησαν καθώς δε σημειώθηκε πρόοδος το Σεπτέμβριο του 2009. Αιτία για την αποχώρηση της Συρίας από αυτές ήταν η ισραηλινή επέμβαση στη Λωρίδα της Γάζας.

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=10679&Itemid=52

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα καθήσουν τελικά στο τραπέζι οι Σύριοι για να κάνουν ειρηνευτική συμφωνία? Προς εκεί είναι η πίεση. Τελικά μάλλον θα καταφέρουν να γίνουν συνομιλίες αλλά για το αποτέλεσμα αμφιβάλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ασχολούσαστε περισσότερο με το Μεσανατολικό δεν θα κάνατε τέτοιου είδους.....άσχετα σχόλια!

    Ας ξεπεράσομε επιτέλους αγκυλώσεις και ανούσιες έχθρες.

    Με το Ισραήλ μόνο καλές σχέσεις πρέπει να έχομε...τώρα πια.

    Είναι για το συμφέρον μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μα τόν Γιαραμπή,τόν αλλάχ καί τόν τουτατή,έρχεται η 'μέρα τών τρελλών'.καί γαία πυρί μιχθήτω. σαλόμ γιαλόμ.

    γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περαστικά στους φιλο-Ισραηλινούς και στους οπαδούς της "Ελληνο-Ισραηλινής Συμμαχίας"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. περιμένετε σε λίγο καιρό θα πάει ο μουστάκιας ο ερτογάν να τους συμφιλίωση περιμένετε και θα δείτε,όλα μέλι γάλα όλοι δουλεύουν για τον άξονα τουρκίας ισραήλ ακόμα και η συρια.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενα βιντεάκι για τον κύριο Λίμπερμαν

    http://www.youtube.com/watch?v=YtuKO06RAqo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ bio,μην αφήνεις να πλανώνται στον αερα υπονοούμενα που αφορούν την καταγωγή του συγκεκριμένου συμβούλου του ΓΑΠ, διοτι υπαρχει κίνδυνος να κατηγορηθείς για "αντισημιτισμό" και "ρατσισμό"!Ο mr "ΝΤΙΚΙΟΥΣΥΝΗ" και "ΑΛΙΤΙΑ" καραδοκεί!Θα λες(και θα γραφεις)οτι, πρωθυπουργεύοντος του Γιωργάκη, άπαντα βαινουσι καλως εν Ελλάδι!Όπως βλέπεις, μεχρι και ο Καρατζαφέρης τον "αβαντάρει"!
    υπερβολές ενος μεσήλικα(56 "γεματα")φαντασιόπληκτου ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚOY ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΗ όπως η αφεντιά μου!
    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O Ypourgos Eksoterikon tou Isdrail einai gnosto tois pasi oti einai akraio kai filiopemo stoixeio gia auto alloste eixe provlima sto egjrithei o diorismos os Ypourgou eksoterikon) Episis ligo prin ton diorismo upirxan uponoies gia emploki tou se skandala kataskeuastikon epixeiriseon (Isos gia auto einai filiopolemos)KAI OI ISDRAILIN OI KAI OI PALESTINIOI EXOUN DIKAOMA NA EXOUN PATRIDA ME TYPAKIA OMOS SAN AYTON TO KYRIO KA TOUS TYPOUS TIS HAMAS APO TIN ALLI POLI APLA DEN THA YPARXEI POTE EIRINI!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. >Σύριος υπουργός Εξωτερικών προς Τελ Αβιβ: Μην δοκιμάσετε τη δύναμη της Συρίας<

    Χα, χα, χα!!!! Αγέννητος ήταν στον 6 ημερών και όχι μόνο; Δεν θυμάται την νίλα του 1982, όταν Ισραηλινοί κομάντος τους άρπαξαν ρωσικό ραντάρ, ξεμοντάροντας το και σηκώνοντας τα κομμάτια με ελικόπτερο;

    Σε ένα κράτος όπου η δικτατορία είναι διαδοχική, όπως η "δημοκρατία" στην Ελλάδα, τι περιμένεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Αγαπητέ bio,μην αφήνεις να πλανώνται στον αερα υπονοούμενα που αφορούν την καταγωγή του συγκεκριμένου συμβούλου του ΓΑΠ, διοτι υπαρχει κίνδυνος να κατηγορηθείς για "αντισημιτισμό" και "ρατσισμό"!Ο mr "ΝΤΙΚΙΟΥΣΥΝΗ" και "ΑΛΙΤΙΑ" καραδοκεί!Θα λες(και θα γραφεις)οτι, πρωθυπουργεύοντος του Γιωργάκη, άπαντα βαινουσι καλως εν Ελλάδι!Όπως βλέπεις, μεχρι και ο Καρατζαφέρης τον "αβαντάρει"!
    υπερβολές ενος μεσήλικα(56 "γεματα")φαντασιόπληκτου ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚOY ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΗ όπως η αφεντιά μου!
    Μίνως."


    Πολύ ωραιο το μονταζ! Καταπληκτικό! Θα το ζήλευε ακόμα και ο "φοβερος και τρομερος" Μανιαδάκης, ο αρχηγος ασφαλειας του Μεταξα! Και βλεπω οτι κανεις τον κοπο και με διαβάζεις! Χίλια ευχαριστώ για αυτό! Και μιας και με διαβάζεις, απαντησε -αν εχεις βέβαια την δυνατότητα να απαντήσεις- και στο παρακατω, διοτι ο mr "ΑΛΙΤΙΑ" και "ΝΤΙΚΙΟΥΣΙΝΙ" μάλλον "πεταει αητό"!Ουτως η αλλως διακατεχεστε απο την ιδια chutzpah, οποτε η απάντηση σου θα εχει την ιδια ακριβώς αξια με του "προφεσορα"!
    ..........................

    Και επειδή monsieur le docteur δηλώνεις ιστορικός, ας μιλήσουμε για ιστορική "αλίτια" και για "ντικαιοσύνη".
    Τι ειδους εδαφη της Παλαιστίνης(η οποια απο το τελος του Α' παγκοσμιου πολεμου αποτελούσε Αγγλική αποικια και εδω ειναι να τρελαινεται κανεις, διοτι για αλλη μια φορα στην ιστορια, "δυο γαϊδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα")παραχωρούσε στους Εβραιους της διασπορας το 1917 η περίφημη "Διακήρυξη Μπάλφουρ";Μήπως επρόκειτο για μια παρα πολύ στενη λωρίδα γης; Σεβαστηκαν ποτε οι Εβραιοι αυτην την συνθήκη; Μηπως όλο αυτο που σημερα αποκαλουμε Ισραηλ ειναι αποτέλεσμα της ενοπλης δρασης των επίλυδων(σαν να λεμε των λαθρομεταναστων στην Ελλαδα)εναντι των ντόπιων Παλαιστινίων(σαν να λεμε των Ελλήνων);Οι επίλυδες δεν ήταν αυτοι που δημιούργησαν παραστρατιωτικές(ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ)οργανωσεις οπως η "Χαγκανα", η "Στερν" και η "Ιργκουν" και τρομοκρατούσαν ηδη απο το 1928 τους ντοπιους αλλα και τους Αγγλους(αυτους καλα τους εκαναν);Στην δραση αυτων των οργανώσεων δεν οφειλεται το γεγονος οτι σημερα οι περισσότεροι Παλαιστίνιοι ζουν εκτος Παλαιστίνης(δηλαδή οι επίλυδες μετέτρεψαν τους ντόπιους σε πρόσφυγες, "αντε και στα δικά μας");Ο Αριελ Σαρον(παλιο στελεχος της "Χαγκανα")δεν ηταν αυτος που συμμαχοντας με τον διαολο("παλια μου τεχνη κοσκινο" και "το αιμα νερο δεν γινεται"),δηλαδη με τους Λιβανεζους Χριστιανους φαλαγγιτες,τους επετρεψε-στις 15-17 Σεπτεμβρίου 1982-να εισβαλουν στα προσφυγικα Παλαιστινιακα στρατοπεδα "Σαμπρα" και "Σατιλα" και να "σφαξουν στο γονατο" πολλα γυναικόπαιδα των Παλαιστινίων;
    http://greece-palestine.blogspot.com/2007/09/25.html
    Οχι τιποτε αλλο, αλλα επειδη αναρωτήθηκες "τις ήρξατο χειρων αδίκων"!


    ΖΗΤΩ Η منظمة التحرير الفلسطينية
    ΖΗΤΩ Η حماس
    ΖΗΤΩ Η حزب الله

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!
    ...........................
    Και επειδή ο διαλογος μας διεξαγεται σε "πεπολιτισμενο" επίπεδο, μηπως γνωρίζεις κατι για καποιο "Deir Yassin" και τι συνεβη σ'αυτό στις 9 Απριλίου 1948;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. PROS TO "ATOMO" POU KRUVETAI PISO (KAI NTROPIAZEI) TO ONOMA MINOS
    EINAI I TRITI BFORA POU ROTO POTE TA MAROULOPROTOKOLA SOU VGIKAN ALITHINA APO OTI FAINETAI OMOS TA "ELLINIKA" SOUMALLON DEN EPERKOUN GIA NA MOU APANTISEIS KAI DISTIXOS DEN KSERO GERMANIKA KAI ARAVIKA (TA OPOIA TA GRAFEIS KATHOS VLEPO) GIA STO PO DIAFORETIKA!KAI EPIPLEON MIA POU THA DIAVASEIS DEN KOITAS LIGO POS ELEGAN TON TELEUTAIO VASILIA TIS SPSTIS PRIN APO TOUS ROMAIOUS (KAI YPOTITHEMENO APOGONO TU DIMARATOU) MIPOS TON ELEGAN NAVI?
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "...είναι διαδοχική, όπως η "δημοκρατία" στην Ελλάδα, τι περιμένεις"


    Και ποιο μοντελο δημοκρατιας εχεις να προτεινεις για την Ελλαδα;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. PROS "FROURAXO" SE EUXARISTO GIA TIN SUNERGASIA KAI TA KOMPIMENTA "OPS WELEGE KAI O MEGAS PETROS "OI SOUIDOI THA MAS DEIKSOUN POS THA TOUS NIKISOUME"! OI LEIKSEIS ITAN OLES OI DIKES SOU KAI ESTSI MOU EDOSES AFTONO ULIKO!AN DEN SOU ARESOUN NA MIN TIS CHRISIMOPOEIS! ARA TIN EPOMENI FORA POU THA ME PROSVALEIS KSEREIS...NEMO NEC IMPUNE LACESSIT!
    EPISIS ESY EXEIS TO THRASOS NA ME SUGRINEIS ME TON MANIADAKI; KAKO PAIDI O "THEIOS" SOU O ADOLFOS THA SOU EVAZE PIPERI STIN GLOSSA!PANTOS OSO PAS APODEIKNEUIS TOI TO RITO TOU SKAKESPEARE SOU TAIRIAZEI APOLITA! SINEXISE ETSI BRAVO!
    PARPETINTOS AN MPOREIS FISIKA NA APANTISEIS MPOREIS SE PARAKALO NA MOU PEIS POIS KEKINISE TOUS POLEMOUS TOU 1948 TOU 1956 KAI POIS APEILOUSE TOI THA TO EPANALAVEI TO 1967? (AN KAI STIN TELEUTAIA PERIPTOSI DE NTOUS VGIKE? EPISI GIA (DEUTERI FORA) POIOS ARNTHIKE TIN PROSFORA ANGNORISIS ENOS PALESTINIAKOU KRATOUS YPO TON ORO NA ANAGNORISTEI KAI TO ISDRAIL?TELEUTAIO EROTIMA POS LEGOTAN O MOUTIS TON IEROSOLIMON O O OPOIOS VOITHISE TOUS NAZI NA ORGANOSUN TIN 13 SS DIVISION "HANDSACR" (STIN OPOIA PAREPINTONTOS THA EKANES LAMPRI KARIERA OS EKPROSOPSO TYPOU I OS ARXIEKTELESTIS) MIPOS HOUSEIN ARAFAT?KAI TI TIAN TA PERISOTEA THIMATA TIS CHRISTAINOI OI EVRAIOI?
    ZITO I ELLADA I DIKAIOSYNI KAI I ALITHEIA!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    Σκωληκες* του διαδυκτιου τα παιρνουν για να μας πασαρουν την "φιλο-ειρηνικη" γραμμη Ισραηλ.



    *Οι σκωληκες ειναι γνωστοι σε πολλους κκαι ως σαγιανιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κε "καθηγητα" της μονόπλευρης ιστορίας(η αν προτιμας, μεγαλε ρεβιζιονιστη της ιστορίας,εφοσον,απο παλιοτερη παραθεση σου, ανα-γνωρίζεις μονο την συνθηκη του "Αγίου Στεφάνου"-η οποια εκθετει τους Ρωσους στα ματια των Ελλήνων- και αγνοεις παντελως την κατα 50 σχεδον χρονια παλαιοτερη ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ,δια της οποιας ουσιαστικα δημιουργειται το νεο Ελληνικο εθνικο κρατος ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!Αλλα ετσι ειναι αυτα τα πραγματα!Οταν απο το πρωϊ μεχρι το βραδυ οι Εβραίκες οργανωσεις της Αμερικης-ADL,AJC,AIPAC,κλπ- χεζουν πατοκορφα τους Ρωσους,πρεπει εσυ και οι ομοιοι σου, να συγχροτιστειτε μαζι τους,στην προσπαθεια τους να ευτελισουν οτιδηποτε εκπορευεται απο την Ρωσία, ακομα και τα θετικα!Και στα παπαρια σας η ιστορικη "ΑΛΙΤΙΑ" και "ΝΤΙΚΙΟΥΣΙΝΙ"!Αλλωστε "παλια σας τεχνη κοσκινο"!Στην αρνητικη προπαγανδα, ειστε "μανούλες"!), ξαναδιαβασε τις παραθεσεις και ΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!Διοτι δεν ταυτιζω εσενα με τον Μανιαδακη, αλλα τον εριφη που εγραψε στις 05 Φεβρουαρίου 2010 9:48 π.μ. Το επαναλαμβανω, ΣΤΙΣ 05 Φεβρουαρίου 2010 9:48 π.μ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΣΤΙΣ 05 Φεβρουαρίου 2010 9:48 π.μ.

    συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. συνεχεια

    Καλα αυτα που γραφεις, αλλα εξακολουθεις να "γκουρλώνεις" το σημειο που αφορα τις ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ και για το "τις ηρξατο χειρων αδίκων"!Κανεις ενα "κβαντικο" αλμα στην ιστορια και ξεκινας τα σχολια σου απο το 1948, ενω θα επρεπε να ξεκινησεις απο την "διακυρηξη Μπάλφουρ" του 1917!

    http://www.sansimera.gr/
    articles/25

    Να και ενας χαρτης της περιοχης στον οποιο φαινονται τα εδαφη που παραχωρουσε η διαβόητη αυτη διακυρηξη στους Οβριούς, καθως και τα εδαφη που κατεκτησαν δια των τρομοκρατικων επιθεσεων και των συνεχων πολεμων εναντιον των ντοπιων Παλαιστινιων!

    http://pontosandaristera.
    files.wordpress.com/2008/12/palestine.jpg

    Στην συνεχεια "κανεις το κοροίδο" πανω στο θεμα της ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ DEIR YASSIN ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 48 και εξακολουθεις να χρησιμοποιεις σαν επιχειρηματα τις γνωστες Φραγγικες παπαρδελες(διανθισμένες και με ολίγα Λατινικά!Επειδη δεν θελω να σε στενοχωρησω πολύ, θα σου κανω το χατηρι να παραδεχτω οτι πραγματι τα "πρωτοκολλα" ειναι ψευτικα!Τα παρακατω ομως δεν ειναι!)!
    Ιδου λοιπον ενα συντομο ιστορικό αυτου του αισχους, το οποιο το δημιουργησαν ανθρωποι που υπεστησαν τα πανδεινα στα στρατοπεδα συγκεντρωσης των Ναζι!Και αυτο το στοιχειο κατα την αποψη μου εχει την μεγαλυτερη βαρυτητα!

    συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. συνεχεια

    Στις 9 Απριλίου 1948 μέλη της εβραϊκής τρομοκρατικής οργάνωσης "Irgun"του Menachem Begin (που θα γινόταν πρωθυπουργός του Ισραήλ το 1977) μπήκαν στο ήσυχο αραβικό χωριό Deir Yassin και έσφαξαν κυριολεκτικά 250 άνδρες, γυναίκες, παιδιά, γέροντες και γέμισαν τα πηγάδια με τα πτώματά τους. Υπήρξαν επίσης αναφορές για βιασμούς και ακρωτηριασμούς.
    Η "Ιργκούν" πλαισιώθηκε και με την "Stern Gang" της οποίας ηγείτο ο Yitzhak Shamir, ο οποίος θα διαδεχόταν τον Μεχανέμ Μπεγκίν ως πρωθυπουργός του Ισραήλ. Επίσης ενισχύθηκαν και από την "Haganah", την πολιτοφυλακή του David Ben Gurion.
    Αυτές οι τρομοκρατικές ομάδες, "Ιργούν", "Στερν" και "Χαγκάνα" συγχωνεύθηκαν μετά για να δημιουργήσουν την "Ισραηλινή Αμυντική Δύναμη" (IDF - Israeli Defense Force), τις επίσημες δηλαδή Ένοπλες Δυνάμεις του κράτους του Ισραήλ. Οι τακτικές τους δεν άλλαξαν.
    Η σφαγή στο Ντέιρ Γιασσίν δημοσιοποιήθηκε τότε από τους ίδιους τους Εβραίους τρομοκράτες και οι σωροί των πτωμάτων παρουσιάστηκαν στα ΜΜΕ. Στην Τζάφα, που ήταν τότε κατά 98% Άραβες, όπως και σε άλλες αραβικές κοινότητες, φορτηγά με μεγάφωνα γύριζαν τους δρόμους προειδοποιώντας τον πληθυσμό να τραπεί σε φυγή απειλώντας τους με ένα νέο Ντέιρ Γιασσίν.
    Ο Μεναχέμ Μπεγκίν δήλωσε τότε: "Δημιουργήσαμε τρόμο ανάμεσα στους Αραβες και σε όλα τα γύρω χωριά. Με ένα κτύπημα, αλλάξαμε την στατηγική κατάσταση."

    http://www.deiryassin.org/mas.html

    http://www.counterpunch.org/martin05132004.html

    Να και το εμβλημα της τρομοκρατικης οργανωσης "Ιργκούν"!Ειναι ο χαρτης του "Eretz Israel" του μεγαλου δηλαδη Ισραηλ που θα εκτεινεται απο τον Νειλο μεχρι τον Εφρατη!Αυτο και αν ειναι "όραμα"!Ο θυμοσοφος Ελληνικος λαος εχει μια φραση για κατι τετοιες καταστασεις."ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ"!

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:IrgunEmblem.gif

    Ακολουθουν καποια αρθρα απο το περιοδικο "Αρδην" που αφορουν την περιοχη στην οποια αναφερομαστε, ορισμενα εκ των οποιων εχουν γραφει απο ρεφορμιστες Εβραιους(ευτυχως δηλαδη που υπαρχουν και αυτοι και "ισορροπει" καπως η "ζυγαρια" των Σιωνιστων).
    http://www.ardin.gr/taxonomy/term/757

    Οπως βλεπεις αγαπητε, οι Οβριοί απο την ημερα που πατησαν το ποδι τους στην Παλαιστινη "εσπειραν θυελλες" και τωρα "θερίζουν καταιγίδες"!Εγω λοιπον ως Ελλην πατριωτης που γνωριζει την ιστορια του,σαφως και υποστηριζω τα οπου γης εθνικοαπελευθερωτικα κινηματα, καθοτι η πατριδα μου οφειλει την ανεξαρτησια της σε ενα τετοιο!

    ΖΗΤΩ Η منظمة التحرير الفلسطينية
    ΖΗΤΩ Η حماس
    ΖΗΤΩ Η حزب الله

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

    Μίνως.
    Υ.Κ.Μαθε και λιγα Αραβικά!Δεν χαθηκε ο κοσμος!Μπορει να σου χρειαστουν στο "κοσμοπολιτικο" Λονδινο που κατοικοεδρευεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατι δεν αναρτητε ολα τα σχολια; κ. Διαχειριστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ""Tον επόμενο πόλεμο όχι μόνο θα τον χάσεις, αλλά εσύ και η οικογένειά σου θα χάσετε και την εξουσία"

    Σωστή η απάντηση του Λίμπερμαν. Μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Ισραήλ, χωρίς ίχνος υπερβολής. Πού είναι το περίεργο; Μακάρι και η Ελλάδα να μπορούσε να δίδει τέτοιες απαντήσεις όποτε χρειάζονταν και προπαντός απαντήσεις που ο άλλος ξέρει ότι τις εννοεί αυτός που τις δίδει. ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!! Έχω βαρεθεί αυτό το ψωριάρικο, ψοφοδεές κράτος που ζω. Έχω βαρεθεί να είμαι καθημερινά ταπεινωμένος, γι αυτό επικροτώ το Ισραήλ και την Τουρκία και όποιο άλλο κράτος δεν αφήνει ούτε μύγα να κάτσει στο σπαθί του.

    @ Μίνως 05 Φεβρουαρίου 2010 3:56 μ.μ.

    Δεν προτείνω ΜΟΝΤΕΛΟ δημοκρατίας, αλλά αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Εκτός κι αν εσύ θεωρείς ότι αυτό το καραγκιοζιλίκι στην Ελλάδα είναι ... δημοκρατία! Η δικτατορία των συνταγματαρχών έχει πέσει εδώ και 36 (κοντά) χρόνια, καθώς και η μοναρχία, για να δούμε ελευθερία, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ασφαλώς να σταματήσει η κληρονομικώ δικαιώματι μεταβίβαση της ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, έστω και αν δεν είχε δικαιώματα, παρά πολύ περιορισμένα. Έγινε τίποτε απ' αυτά;
    Είδαμε να έρχεται μία ολιγαρχία κομματική, με κύριο γνώρισμα την οικογενειοκρατία, μία φαυλοκρατία άνευ προηγουμένου, χωρίς να τιμωρείται ποτέ κανείς, μίζες, ασύστολος πλουτισμός μίας μικρής τάξης ανθρώπων και διαδοχή στο βουλευτιλίκι. Εσύ είσαι ικανοποιημένος απ' όλα αυτά;
    Πώς θα μπορούσε να υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όταν η μία εκ των τριών εξουσιών, η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, δεν είναι ανεξάρτητη από την ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ; Πού ξανάδες σε σοβαρό και δημοκρατικό κράτος να διορίζονται οι ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; Και μετά διερωτώμεθα γιατί δεν ξεκαθαρίζουν τα σκάνδαλα.

    ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ μας κυβερνούν εδώ και 36 χρόνια και μου κάνεις τέτοιες ερωτήσεις; Σε τι διαφέρουμε τότε από την Συρία των Άσσαντ, την Ινδία των Γκάντι, την Κούβα των Κάστρο και όλα αυτά τα πεμπτοκοσμικά κράτη; Κατά τα άλλα είμαστε μέλος της ΕΕ και δη της ευροζώνης (τρομάρα μας!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.