2/4/11

Δημιουργικές ασχολίες ΙI - Εισαγωγή στην Συμπεριφορά Αερίων

5 σχόλια:

  1. Αυτό το βίντεο δεν τιμάν καν το site σας για όποιο τον ανάρτηση. Είναι απάνθρωπο, σαδιστικό και απαευθύνεται σε υπάνθρωπους και αυτό αφορά και τον αναρτήσαντα.

    Ι.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι αστείο. Καθήκια κοροϊδευουν τον ανθρωπο, ο οποίος φαίνεται έχει διαννοητική υστέρηση.Και μετά λένε δώστου μια μπύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι ηλιου φανεροτερον οτι καποιοι δεν σας χωνευουν.
    Εσας του Ινφογνωμωνα εννοω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγάλτε το από το site. Σας δυσφημεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε μια κακιά πράξη [= διάπραξις] και στην παρουσίαση κακής πράξεως [π.χ. το βίντεο αυτό και εκατομμύρια άλλα]. Στο πρώτο θέμα όλοι οι λογικοί και πολιτισμένοι άνθρωποι ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ, ασφαλώς κι ο ίδιος ο ευαίσθητος Ιμφογνώμων, είμαι βέβαιος. Ωστόσο, στην παρουσίαση, οι αντιδρώντες είστε άδικοι στην κριτική σας. Με την λογική αυτή π.χ. θα πρέπει να βγούν από την Ιστορία όλα τα 'κακά' -έτσι όμως καταργείται η Γνώση, η Πληροφόρηση και προφανώς η Καταδίκη του κακού! Προσωπικά ευχαριστώ τους φίλους που ανήρτησαν αυτή έστω την ασφαλώς καταδικαστέα πράξη η οποία μας δίδει αφορμή να εισχωρήσουμε σε βάθος και μέγεθος στο μυστήριο της ανομίας στην ανθρώπινη ψυχή και βεβαίως να το καταδικάσουμε, με εκτίμηση +Απόστολος Γάτσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.