24/4/11

Σχόλιο Γάλλου σχολιαστή στο άρθρο του Nouvel Observateur για την αρμενική Γενοκτονία


Le Nouvel Observateur

Δεν πρέπει να εξαπατηθείτε, η TÜRKIYE εξαφάνισε ένα έθνος από τον χάρτη: την ΑΡΜΕΝΙΑ.

Εκατομμύρια νεκροί ...
Ναι! και με αυτή την επίκληση ο Χίτλερ έκανε τη δικιά του «γενοκτονία», δεδομένου ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η TÜRKIYE ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΥΡΩΣΗ!!! 

Αντιθέτως, ο Χίτλερ τιμωρήθηκε.

Οι Εβραίοι και οι Αρμένιοι κατατάσσονται και οι δυο στον ανθρώπινο φύλο, από τι ξέρω.

Γιατί λοιπόν δύο μέτρα και δύο σταθμά; ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΙΓΟΥΝ, και εξακολουθούν να σιγάσουν για μερκαντιλισμό (για εμπορικούς λόγους).

Εξαιρετική εκπομπή στη γερμανική ARTE τις προάλλες. Η καρδιά μου ανατράπηκε με αυτό το ντοκιμαντέρ.
Αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας διαπράχτηκε από τους «Νεότουρκους» όπως τους αποκάλεσαν την εποχή εκείνη.

Στη TÜRKIYE αυτή τη στιγμή υπάρχουν δρόμοι και πλατείες με τα ονόματα αυτών των δολοφόνων!

Είναι σαν να υπήρξαν στη Γερμανία δρόμοι και πλατείες με ονόματα σαν Χίτλερ, Χίμλερ, κλπ. ...

Ντροπή σε αυτή τη Ευρώπη του σχ@@α με επικεφαλής τον ανίκανο Μπαρόσο. 
ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ... προς  όφελος μιας Ευρώπης των πολιτών.

Κανείς μέχρι στιγμής δεν τόλμησε, για οικονομικούς λόγους, να καταγγείλει ανοιχτά την TÜRKIYE
Οι Αμερικανοί, γνωρίζοντας όλα αυτά, προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, διότι η TÜRKIYE είναι μία από τις προχωρημένες βάσεις τους, οπότε δεν τίθεται θέμα αποσταθεροποίησης.

Αυτό είναι καθαρά αηδιαστικό.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.

Ο Βενετσιάνος.

7 σχόλια:

  1. Θα μου επιτρέψετε να καταθέσω μια μαρτυρία ενος θύματος της μικρασιατικής καταστροφής και συγκεκριμένα της Σμύρνης το '22. Πρόκειται για τον παππού μου τον Κωνσταντίνο που εκει έχασε γονεις και τρια αδέλφια. Ο παππους μου λοιπον αν και έζησε εκεινη την μεγάλη συμφορά δεν έτρεφε κανένα μίσος για τους Τούρκους. Μου έλεγε πως αυτοι που μπήκαν και ξεκίνησαν τις σφαγες και τις πυρπολήσεις δεν ήταν οι γνωστοι Τούρκοι που ζούσαν μαζί τους στα παράλια τις Μικρασίας. Ήταν άγνωστες για αυτον φυλες. Άγριοι, πολύ μελαχρινοί, με γαμψές μύτες. Δεν ξέρω τι ήταν. Τσέτες; Κούρδοι; Πάντως εμφανισιακά είχαν μεγάλη διαφορά με τους Τούρκους που γνώριζε.
    Τους Τούρκους λοιπον δεν τους μισούσε. Τους κατονόμαζε τεμπέληδες, βρομιάρηδες, χαζους, άχρηστους και πολλά άλλα, αλλά δεν τους θεωρούσε κακους. Και ούτε μου είπε πως πήραν μέρος κι αυτοι στις λεηλασίες του '22. Ή τουλάχιστον δεν είδε κάτι τέτοιο με τα μάτια του.


    Ας πω όμως και την γνώμη του και την μαρτυρία του για τους σημερινους μας συμμάχους και εταίρους. Τους Γάλλους και τους Ιταλους.
    Αυτους λοιπον τους συχαινόταν και τους μισούσε και δεν ήθελε να ακουσει λέξει καλή γιαυταύς. Ο λόγος ήταν που είδε με τα ίδια του τα μάτια τους στόλους τους τις ημέρες που καιγόταν η Σμύρνη και σφαζόταν οι Έλληνες να βρίσκεται στο λιμάνι και όταν απελπισμένοι άνθρωποι κολυμπούσαν μέχρι τα πλοία τους και προπαθούσαν να σκαρφαλώσουν και να σωθουν τα πληρώματα τους πετούσαν πάλι στη θάλασσα. Μου έλεγε πως η θάλασσα είχε γεμίσει πτώματα ή ανθρώπους που στη κυριολεξία κλαίγανε και ζητουσαν βοήθεια αλλά τους έβλεπε σιγά σιγα να τους εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του και να πνίγονται. Ακόμη μου είπε πως κατα την διάρκεια της νύχτας κάποιοι προσπαθούσαν να ξεφύγουν πάνω σε βάρκες και μικρά σκάφη αλλά απο τον στόλο των Γάλλων και Ιταλών φωτιζόταν με προβολείς μέχρι να σκοτώσουν τα παράκτια πυροβόλα των Τούρκων κάθε επιβαίνοντα.

    Αυτα είχα να πω και να μεταφέρω, κυρίως αγανακτώντας γιατι κάποιοι που βοήθησαν τότε στις γενοκτονίες σήμερα παρουσιάζονται επιτιμητές της και σφυρίζουν αδιάφορα.

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ εμείς οι Ελληνες, παραλίγο να ονοματίσουμε δρόμο στην συνπρωτευουσα οδός "Κεμάλ Ατατούρκ"!

    Αίσχος σας κύριε Τρεμόπουλε, και αίσχος σε όσους σε ψήφισαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάκη??..αν ήμουν και εγώ τούρκος αυτά θα έλεγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Μάκη

    Τσέτης θα πει "άτακτος", δεν είναι φυλή. Οι Κούρδοι όντως συμμετείχαν στην σφαγή και δεν είναι η πρώτη φορά που έδειξαν τα εχθρικά τους αισθήματα απέναντι στους Έλληνες. Και όταν οι τελευταίοι έρχονταν από τον Καύκασο μετά την Οκτωβριανά Επανάσταση στην Ρωσία, τους σκότωναν και τους βασάνιζαν.

    Πάντως, μην απαλλάσσεις αβασάνιστα τους Τούρκους, απ' όποια φυλή κι αν ήταν, διότι δεν είναι μόνο μία. Αυτή είχαν την κυρία ευθύνη για τις σφαγές.

    Επίσης, σωστά αυτά που γράφεις για τους Γάλλους και του Ιταλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Αρμένιοι τιμούν τους νεκρους τους και έχουν κάνει γνωστή την γεννοκτονία τους σε ολη την υφήλιο μέχρι που βάζουν κυβερνήσεις να την αναγνωρίσουν. Την Ελληνική γεννοκτονία/ολοκαύτωμα ποιός την ξέρει;
    Ενάμιση εκατομύριο Ελληνικές ψυχές ζητούν την δικαίωση.
    Εμέις όμως οι απόγονοι τους ξεχάσαμε και γιορτάζουμε το Ολοκαύτωμα των Εβραίων ( οχι των 6 εκατομυρίων αλλά των 330.000 όπως έχει καταγράψει ο Ερυθρός Σταυρός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγω θυμαμαι που μας ελεγε η μητερα της θειας μου πως τους κυνηγουσαν οι Τσετες αλλα οταν την ρωτησαμε τι ηταν αυτοι μας ειπε οτι ηταν τουρκοι οχι καποια αλλη φυλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάκη
    μήπως ηταν χαζαροεβραίοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.