13/3/12

«ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΣΤΑ ΟΠΛΑ «Θα πάρουμε τα όπλα αν υπάρξει χάος», λένε οι αυτόκλητοι... πολιτοφύλακες

«Θα πάρουμε τα όπλα αν υπάρξει χάος», λένε οι αυτόκλητοι... πολιτοφύλακες
Συνέντευξη - ποταμό στην οποία εξηγεί τους σκοπούς και τους τρόπους εκπαίδευσης απόστρατων και άλλων εφέδρων που έχουν αυτοαναγορευθεί σε 'τάγματα πολιτοφυλακής' -προκαλώντας ανατριχιαστικούς ιστορικούς συνειρμούς- έδωσε ο επικεφαλής της λεγόμενης «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής» κ. Γιώργος Ανεστόπουλος.

Μιλώντας στον ρ/σ «Βήμα 99.5» για το θέμα που ανέδειξε με δημοσίευμά του το Εθνος της Κυριακής, ο κ. Ανεστόπουλος... καθησυχάζει ότι η εκπαίδευση των πολιτοφυλάκων «δεν γίνεται με πραγματικά όπλα αλλά ούτε με σφενδόνες» και διευκρινίζει:

«Είναι μια, ευρέως, γνωστή μεθοδολογία με τα όπλα airsoft. Αυτή τη στιγμή παντού σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες ομάδες πολιτοφυλακής που εκπαιδεύονται με αυτό το τρόπο. Είναι όπλα τρίτης γενιάς αερίου και ηλεκτρικά και εκτοξεύουν απλές πλαστικές μπίλιες».

Ως προς το στόχο της εκπαίδευσής τους αναφέρει:
«Εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι Έφεδροι έχουν αναπτύξει μια δυναμική που λεει ότι εκπαιδευόμαστε ακόμη και μετά το στρατό, για να διατηρήσουμε την προσωπική μας γνώση να αυξήσουμε τη στρατιωτική γνώση που διαθέτουμε, ώστε την ώρα που θα παρουσιαστεί κάποιος στο στρατό να είναι πιο πολύ έτοιμος. Εμείς το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Θεωρούμε ότι έρχεται μια δύσκολη κατάσταση και σε κείνη τη δύσκολη κατάσταση, που ποτέ να μην έρθει κι αχρείαστοι να είμαστε, να μας βρει προετοιμασμένους. Είναι μια πρωτοβουλία παράπλευρη από τα σώματα ασφαλείας. Κάποιος που εκπαιδεύεται είναι πιο ικανός να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση».

Για το εάν προτρέπουν τα μέλη τους να πάρουν όπλα, λέει:
«Όχι εμείς δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση. Δεν λέμε στα μέλη μας να πάρουν όπλα. Όταν θέλει κάποιος να εκπαιδευτεί σε πραγματικά πυρά τον προτρέπουμε να γραφτεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, σε μια σκοπευτική λέσχη και να ακολουθήσει ότι του πουν εκεί. Εμείς απαγορεύουμε να φέρει κάποιος κυνηγετικό όπλο, ακόμη κι αεροβόλο με μεταλλικές μπίλιες. Επιτρέπουμε ό, τι επιτρέπει ο νόμος».

Υποστηρίζει ότι οι εκπαιδευόμενοι είναι χιλιάδες:
«Ο γενικότερος αριθμός αυτών που εκπαιδεύονται σε όλη τη χώρα με αυτό τον τρόπο όλα αυτά τα χρόνια μετρά αρκετές χιλιάδες. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται η ελεύθερη χρήση στην εξάσκηση των όπλων . Αλλά να είστε σίγουροι ότι χιλιάδες άτομα, κάθε χρόνο, φεύγουν στη Βουλγαρία ,στην Ουγγαρία, και σε άλλες χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης, όπου επιτρέπεται επί πληρωμή η εκπαίδευση σε οποιοδήποτε όπλο θέλει ο καθένας κι εκπαιδεύονται μια χαρά.

Προεξοφλεί ως βέβαιη τη χρεοκοπία και το χάος
«Πάμε σε ερημικές περιοχές και βουνά κι εκεί τα τάγματα πολιτοφυλακής αποτελούμενα, κυρίως, από απόστρατους για να αναλάβουμε ένοπλη δράση αν, κι όταν, διασαλευτεί η Δημόσια Τάξη σε περίπτωση χρεοκοπίας της χώρας. Εμείς ποντάρουμε σε μια κρίσιμη ώρα Μόνο τότε θα ενεργοποιηθούμε. Το ποιά είναι αυτή η κρίσιμη ώρα περιμένουμε κάποιο χάος .Ένα αντικειμενικό χάος Η χρεοκοπία αναγκαστικά θα οδηγήσει σε άσχημες καταστάσεις στη χώρα μας. Όταν έρθει εκείνη η κρίση ώρα να είστε σίγουροι ότι κάθε έλληνας σ αυτό τον τόπο θα έχει κι από ένα όπλο. Οπλα βρίσκονται την ώρα του πολέμου.

Κάνει λόγο για «πολιτικό σκέλος» της στρατιωτικής οργάνωσης το οποίο συμμετείχε μάλιστα στις πορείες της 12ης Φεβρουαρίου:
 «Συμμετείχαμε στις πορείες της 12ης Φεβρουαρίου με το πολιτικό σκέλος μας. Καμία στρατικοποίηση, απολύτως. Συμμετείχαμε μαζί με τον υπόλοιπο λαό, τον κόσμο κανονικά. Καμία στρατικοποίηση. Τίποτα δεν θύμιζε στρατιωτική ομάδα. Δεν συμμετείχαμε στα επεισόδια. Ένα στοιχείο που μας βάζει σε ανησυχία σ αυτές τις δύο περιπτώσεις τα Δεκεμβριανά και την 12η Φεβρουαρίου .Στο σημείο που καταστρέφανε καταστήματα, πλιατσικολογούσανε και καίγανε. Αυτό αν το πολλαπλασιάσετε επί χίλια θα καταλάβετε τι εννοώ κρίσιμη ώρα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι πορείες. Δεν ανακατευόμαστε. Δεν έχουμε καμία σχέση με καταστολή πορειών κι οτιδήποτε άλλο».

Σε ετοιμότητα για πλιάτσικα, Ουτσεκάδες και Αυτονομιστές της Θράκης...
«Μας προκαλεί και μας ενοχλεί στο σημείο όπου κάποιος εγκληματίας εκμεταλλεύεται αυτή την ένταση του πληθυσμού, την πολιτική αγανάκτηση και πάει και κλέβει και πλιατσικολογεί. Αυτό αν το πολλαπλασιάσουμε επί χίλια καταλαβαίνετε για τι είδους χάους μιλάω. Και καταλαβαίνετε γιατί τότε εάν η εγκληματικότητα φτάσει στο σημείο να ανοίγει κάθε κατάστημα κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Κι αν κάποιοι Ουτσεκάδες, Αυτονομιστές της Θράκης τολμήσουν να πάρουν τα όπλα, εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας και του λαού μου και του πληθυσμού μου ναι τότε θα κατεβούμε και μεις. Τότε αρχίζει η δική μας ώρα. Όχι μόνο η δική μας αλλά όλων των εφέδρων».

Θα πάρω τα μέτρα μου αν η Πολιτεία δεν με προστατεύσει
«Βεβαίως να βλέπω τον Ουτσεκα η τον εγκληματία να χτυπάει με τα καλάσνικοφ τον πληθυσμό μου ή το οποιοδήποτε τμήμα αστυνομίας να μην επαρκούν οι δυνάμεις να ανταποκριθούν και γω θα κάτσω να περιμένω να με πυροβολήσει ο απέναντι. Εφόσον δεν θα επαρκούν οι δυνάμεις ασφαλείας να αντιμετωπίσουν την κατάσταση θα αναγκαστούν να τραβήξουν οι κύριοι πολιτικοί το στρατό από τα σύνορα για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. Είμαι αρμόδιος για την ασφάλεια της οικογένειας μου. Κι όταν κρίνω ότι η πολιτεία δεν μου διασφαλίζει την ασφάλεια μου θα πάρω και γω τα μέτρα που πρέπει».

Πάντα υπήρχαν γεράκια
«Τις τελευταίες δεκαετίες μας έχουν συνηθίσει όλοι ως περιστερές στο Αιγαίο γι αυτό και οι Τούρκοι έφτασαν μέχρι τη Ραφήνα. Καιρός να καταλάβουν ότι κι από την αποδώ πλευρά του Αιγαίου υπάρχουν και γεράκια. Πάντα υπήρχαν. Αν κάποιοι τολμήσουν να εκμεταλλευτούν αυτή την πολιτική ρευστότητα που θα επικρατεί στη χώρα μας - κι έχει δικαίωμα να τη λύση μόνος του ο ελληνικός λαός -μέσα από διαδηλώσεις, από την πολιτική, τις εκλογές, αν τολμήσει κάποιος να πάρει τα όπλα, κάποιος ξένος , τότε θα μας βρει και μας μπροστά του».
http://www.ethnos.gr

15 σχόλια:

  1. Αυτοι οι τυποι δεν ειναι μονο γραφικοι, ειναι επικινδυνοι !!Καπηλευομενοι το ονομα των λεσχων και σωματειων εφεδρων που δραστηριοποιουνται ανα την επικρατεια μιλα για χιλιαδες ...ομοιοπαθεις του, βαζοντας τους ολους σε ενα τσουβαλι. Πρωτη υλη για προβοκατσια απο ξενους και εγχωριους εχθρους της Ελλαδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζα οτι ειναι γραφικοι, αλλα τελικα ειναι επικινδυνοι! Βαζοντας σε ενα τσουβαλι τον εαυτο του και ολες τις αλλες λεσχες-σωματεια εφεδρων που δραστηριοποιουνται νομιμα εδω και χρονια στην Ελλαδα, με καποιες απο αυτες να εχουν διακριθει και σε αγωνες του εξωτερικου, μιλα για ...χιλιαδες που εκπαιδευονται στα βουνα αλλα και εκτος Ελλαδος! Φαντασιωσεις που σε αλλους καιρους και υπο αλλες συνθηκες θα ηταν απλως χαριτωμενες, τωρα ειναι η βενζινη που περιμενει το σπιρτο της προβοκατσιας. Απομονωστε τους,ξεμπροστιαστε αυτους τους τυπους που εχουν παρασυρει αρκετους αφελεις στο βρωμικο παιχνιδι τους. Μιλω σε ολους τους συνελληνες μου που οπως και εγω δραστηριοποιουνται σε λεσχες-σωματεια εφεδρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Πατρίδα δεν χρειάζεται καμία πολιτοφυλακή ( και μόνο η λέξη πολιτοφυλακή μου θυμίζει Ρουάντα και ματσέτες) και αυτοί οι απίθανοι δεν ανήκουνε στο εφεδροπολεμιστικό κίνημα, τουναντίον με την συμπεριφορά τους και τα λεγόμενα τους διασύρουν όποια σοβαρή δουλειά έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.
    Ο πραγματικός έφεδρος σε περίοδο κρίσης θα πάει στην μονάδα του στον Ελληνικό Στρατό και όχι σε κάποια τάγματα πολιτοφυλακής τα οποία οργανώνονται από ποιους για να κινηθούν εναντίον ποιών !
    Ναι υπάρχουν χιλιάδες εφέδρων που εκπαιδεύονται για υπηρετήσουν την πατρίδα όταν και όπως εκείνη το ζητήσει.
    Προσοχή συνάδελφοι οι καιροί είναι πονηροί.

    Για κάθε διευκρίνηση εδώ http://www.enkripto.com/2012/03/blog-post_7374.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι είναι λογικές οι ανυσηχίες αυτές των πολιτών.
    Εκείνο που χρόνια τώρα δεν καταλαβαίνω είναι γιατί απαγορεύουν την οπλοφορία(βεβαίως μετά απο φακέλωμα) σε αντίθεση με την πρακτική των περισσοτέρων δυτικών κρατών.Γι΄αυτή τη συμπλεγματική συμπεριφορά θα πρέπει κάποιος να δώσει κάποτε εξηγήσεις.
    Δεν είναι ευρέως γνωστό ότι υπήρχε παλιός νόμος που προέβλεπε την εκπαίδευση κατά περιφέρειες, την δημιουργία σκοπευτηρίων και την ύπαρξη σ΄αυτά όλων των ειδών οπλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανατριχιάζει η γενιά του Πολυτεχνείου όταν ακούει για Ελλάδα, πατρίδα, έθνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από θέματα δια βίου εκπαίδευσης, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ αλλά και αυτοάμυνας ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ του ΔΙΚΑΙΟΥ των πολιτών κατά των διαπλεκόμενων στη διαφθορά τι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριοι πρέπει να γίνει άμεσως διαχωρισμός της ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ που υπάρχει και προσφέρει στην Πατρίδα ενταγμένη μέσα στους θεσμούς της, απο τους όψιμους "λαϊκούς πολιτοφύλακες" που κάνουν απο μόνοι τους ότι τους κατέβει χωρίς ίχνος νομιμοποίησης απο πουθενά. Τα σωματεία εφέδρων δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτούς τους καραγκιόζηδες. Τα σωματεία εφέδρων είναι κοντά στην Πατρίδα και τον Πολίτη και στις φυσικές καταστροφές και στην πυρασφάλεια και στην Άμυνα της χώρας. Αυτοί είναι ανύπαρκτοί. Μην τα μπερδεύουμε λοιπόν εκούσια ή ακούσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aρίσταρχε , για την ασφάλεια του σπιτιού σου και της οικογένειας σου μπορείς να πάρεις κυνηγετικό όπλο , νομιμότατα και πίστεψε με δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.
    Για την οπλοκατοχή τύπου Αμερικής δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι (και δεν ξέρω αν θα είμαστε ποτέ) ούτε σαν κοινωνία ούτε σαν πολιτεία .
    Διαφωνώ όμως κάθετα με ομάδες οργανωμένων , οπλισμένων πολιτών οι οποίοι θα αποφασίσουν κάποια στιγμή (με ποια κριτήρια) ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν και να δράσουν.
    Φανταστείτε να ήταν έτοιμοι τον Δεκέμβριο του 2008 στην Αθήνα και να αποφάσιζαν ότι πρέπει να δράσουν κατά των πλιατσικολόγων, πείτε μου σε τι μακελειό θα είχαμε οδηγηθεί κατά δίκαιων και αδίκων.
    Θα το ξαναεπαναλάβω ότι όλα αυτά είναι επικίνδυνα και οι καιροί πονηροί , το εφεδροπολεμιστικό κίνημα δραστηριοποιείται από το 1993 σοβαρά και υπεύθυνα, τώρα το ότι μια νεοεμφανιζόμενη οργάνωση παρουσιάζεται από το Έθνος το Βήμα και τον Ριζοσπάστη όχι μόνο δεν μου αρέσει αλλά με τρομάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συναδελφοι πρεπει να καταλαβουμε οτι η γραμμη του σωστου κ του λαθους ειναι πολυ λεπτη κ σε αυτους τους πονηρους κ δυσκολους καιρους( οπως συμφωνω με τους φιλους που το αναφερουν)ειναι πολυ ευκολο να κανεις το λαθος κ να χαρακτηριστεις ακομα και αν οι προθεσεις σου (που πρεπει να ειναι η αγαπη σου για την πατριδα )ειναι αγνες...η πραγματικη εφεδρεια που ειναιενεργη για ολους που υπηρετησαν τον ελληνικο στρατο ειναι μεχρι τα 45 χρονια. τα σωματεια που ειναι νομιμα κατοχυρωμενα απο το ελληνικο κρατος με αποφασεις πρωτοδικειων εκπαιδευουν αυτους τους εφεδρους ωστε στις μοναδες που θα κληθουν να επιστρατευτουν απο το ΓΕΣ να ειναι πιο ετοιμοι κ πιο ενημερωμενοι για συγχρονες μεθοδους... κ αυτο γιατι δεν ειναι τοσο οργανωμενο το συστημα ωστε να το κανει απο μονος ο ελληνικος στρατος ....η εφεδρεια υπαρχει οπως υπαρχει κ σε ολα τα ευρωπαικα κρατη οχι τοσο οργανωμενα βεβαια αλλα υπαρχει.....επισης μεσα απο τα σωματεια γινετε πολυ σοβαρη εθελοντικη κινηση για ζητηματα που αφορουν την πολιτικη προστασια(διασωσεις ,πυροπροστασια σεισμοι)κ εκπαιδευονται κ πανω σε αυτα τα αντικειμενα ολα τα μελη τους(πρωτες βοηθειες,)....αρα ολα αυτα εχουν να κανουν με μια προσπαθεια αγνη κ μεσα στα πλαισια των νομων κ του ελληνικου συνταγματος....υπερ των συνανθρωπων μας..οτιδηποτε αλλο πρεπει να καταδικαζεται κ να περιθωριοποιειτε...αλιμονο αν φταναμε στο σημειο να παρουμε εμεις τον νομο στα χερια μας....μιλαμε πλεον για πληρη καταληση του ελληνικου συνταγματος....ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον κ σε αυτους που θελουν πραγματικα αλλα ειναι σε λαθος δρομους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωχ!
    Το Bloomberg κάνει λόγο για μεγάλη κοινωνική εξέγερση στην Ελλάδα και πραξικόπημα, ως συνέπεια της άγριας λιτότητας και της επιδεινούμενης ύφεσης.
    Μπαρούτι μυρίζει..
    Ωχ!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ . ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΠΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΦΕΡΔΟΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ . ΕΤΣΙ ΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΙΔΕΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΑΧΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΩΝ ΕΝ ΕΡΗΝΗ (ΦΩΤΙΕΣ, ΠΛΥΜΗΡΕΣ, ΣΕΙΣΜΟΙ, Κ.Α) ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΟΠΛΙΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ . ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤOΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν υπάρχει πράγματι κάτι το ανησυχητικό σε αυτές τις ομάδες ή οργανώσεις τότε περιμένω απο την πολιτεία,η οποία διαθέτει τις κατάλληλες υπηρεσίες με τον κατάλληλο εξοπλισμό,να κάνει τα αυτονόητα.

    Εκτός και αν πρόκειται για παρακρατικούς....

    Πόσο απίθανο είναι άραγε,αν όντως πρόκειται περί παρακρατικών,κάποιοι απο αυτούς να είναι μέρος των γνωστών πλήν άγνωστων κουκουλοφόρων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. >>>γιαννης είπε...
    συναδελφοι πρεπει να καταλαβουμε οτι η γραμμη του σωστου κ του λαθους ειναι πολυ λεπτη κ σε αυτους τους πονηρους κ δυσκολους καιρους<<<<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ και θα ήθελα μια απάντηση (πιστεύω ότι τουλάχιστον αυτό το αξίζουμε)πριν από μερικές ημέρες σας εστάλει η απάντηση στην ηλιθιότητα κάποιων δημοσιευμάτων από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ποιός ο λόγος που δεν δημοσιεύτηκε:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.