25/6/14

Για όσους υποστηρίζουν ότι δεν ήταν πέναλτυ - Δείτε προσεκτικά το στιγμιότυπο


Δείτε και το επόμενο βίντεο:





5 σχόλια:

  1. Με βάση το βίντεο -καθαρά προσωπική μου άποψη- βλέπω ότι το πόδι του Σαμαρά προσκρούει στο πόδι του αμυντικού ο οποίος δεν κάνει προβολή αλλά τρέχει από πίσω του.Με λίγα λόγια υπήρχε επαφή,αλλά δεν υπήρχε πρόθεση του αμυντικού να ανατρέψει και σε κάθε περίπτωση η δραματική πτώση με τα σηκωμένα πόδια του Σαμαρά που βλέπουμε δικαιολογείται μόνο αν είχε γίνει τάκλιν που θα τον έβγαζε έξω κανένα πεντάλεπτο για θεραπεία από το ιατρικό team.Αντίθετα ο παίκτης σηκώθηκε ατσαλάκωτος και έριξε το πέναλτι.Kατά την προσωπική μου άποψη δεν πρέπει να περηφανευόμαστε που κατάφερε η ομάδα μας να ξεγελάσει τον διαιτητή.Ο Ελληνισμός έχει υποστεί πάμπολες αδικίες σε όλους τους τομείς και τώρα και στο παρελθόν.Δεν πρέπει όμως να χρησιμοποιεί τέτοια κόλπα στην καθημερινότητά του για να <>.Αλλιώς το μόνο που μας μένει είναι ο καθένας να κάνει και να ανέχεται τα πάντα ηθικά και ανήθικα αρκεί να φτάσει στο αποτέλεσμα.Αυτό όμως λέγεται ζούγκλα.Δεν είναι αυτό ουτε ο Ελληνικός Πολιτισμός ούτε τα Πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστή η προσέγγιση του Βασίλη, αλλά τι να πει κανείς για ένα ομαδικά βάρβαρο spor, όλο ΘΥΡΕΣ (κόκκινες πράσινες κίτρινες γαλάζιες) με θύτες και θηράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Βασίλη. Διαφωνώ κατηγορηματικά. Η φάση είναι ο ορισμός του πέναλτι. Ο Σαμαράς ετοιμάζεται να σκοράρει και ο αμυντικός του βάζει άθελά του τρικλοποδιά ρίχνοντας στο έδαφος τον επιθετικό. Υπάρχει επαφή τέτοια που γκρεμίζει τον επιθετικό και ορθως καταλογίζεται το πέναλτι. Ο ίδιος ο αμυντικός δεν διαμαρτύρεται και αποδέχεται ότι έκανε παράβαση, όλος ο ξένος τύπος δεν κάνει καμμία αναφορά για μαϊμού πέναλτι και μιλάμε τώρα ότι ξεγελάσαμε τον διαιτητη; ΕΛΕΟΣ. Μία ερώτηση. Ο Σαμαράς κάνει θέατρο ή πέφτει από την τρικλοποδιά; Eιναι προφανές ότι δεν κάνει θέατρο διότι πέφτει άγαρμπα και όχι προσποιητά. Άρα ο χαρακτηρισμός ότι ξεγελάσαμε τον διαιτητή είναι λάθος και μας αδικεί. Δεύτερον Βασίλη, παραδέχεσαι ότι υπάρχει επαφή που οδηγεί σε πτώση. Μα αυτός είναι ο ορισμός του πέναλτι. Εαν δηλαδή βγεί ο τερματοφύλακας για να πιάσει την μπάλα και την τσιμπήσει ο επιθετικός και με την φόρα γκρεμίσει ΆΘΕΛΆ ΤΟΥ τον επιθετικό, είναι πέναλτι. Βεβαίως. Αρα Βασίλη έχεις λάθος και απορώ πως δεν το βλέπεις. Λυπάμαι. Στο πέναλτι μετράει η επαφή εάν οδηγεί σε πτώση και όχι η πρόθεση. Για όνομα του θεού. Φτασαμε στο σημείο να αδικουμε και την ομάδα μας ή εκτός καιαν δεν είναι η ομάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=k8YwVUYEliA
    Η Αντίδραση του Μικρού Τζέι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Παλαίχθων Συλλογος
    Γράφεις ότι στο πέναλτι μετράει η επαφή εάν οδηγεί σε πτώση και όχι η πρόθεση.Με βάση όμως την άποψη αυτή σε κάθε αγώνα θα έπρεπε να εκτελούνται 5 με 6 πέναλτι από κάθε ομάδα.Τα πέναλτι δεν είναι όπως οι βολές στο μπάσκετ όπου κάθε επαφή στο σουτ σημαίνει φάουλ και που οι ομάδες σουτάρουν 15 με 20 βολές σε κάθε ματς.Γράφεις επίσης ότι Φτασαμε στο σημείο να αδικουμε και την ομάδα μας ή εκτός και αν δεν είναι η ομάδα μας.Υποστηρίζω κι εγώ φίλε μου την Εθνική...Στα δοκάρια του Χολέμπας και του Καραγκούνη κι εγώ όπως όλοι πετάχτηκα από τον καναπέ..Ναι θα μπορούσαμε να νικήσουμε με 3-1.Την άποψή μου όμως για το πέναλτι δεν την αλλάζω.Αν είχε δώσει τέτοιο πέτσινο εις βάρος μας οι γνωστές εκπομπές και εφημερίδες και τι δεν θα έλεγαν για τη διαιτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.