20/8/14

Τι απαντά ο Αθανασίου στους 38 βουλευτές της ΝΔ για το αντιρατσιστικό

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου
Διευκρινίσεις έσπευσε να δώσει ο υπουργός δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου στους 38 βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι με επιστολή τους στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά διατύπωσαν ενστάσεις για διατάξεις του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που θα κατατεθεί προς ψήφιση.
Σύμφωνα με τη δήλωσή του η «κακόβουλη άρνηση ή ο ευτελισμός των γενοκτονιών που έχει αναγνωρίσει το ελληνικό κοινοβούλιο θα αντιμετωπίζεται ως αδίκημα με ρητή διάταξη. Σε αυτές τις περιπτώσεις συμπεριλαμβάνεται το ολοκαύτωμα ή οι γενοκτονίες που διεθνή ή ελληνικά δικαστήρια έχουν αναγνωρίσει με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις».

Ολόκληρη η δήλωση του υπουργού έχει ως εξής:

«Κατά την προ μηνών επεξεργασία του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, δήλωσα κατηγορηματικά ότι η κακόβουλη άρνηση ή ο ευτελισμός και των γενοκτονιών που το Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει αναγνωρίσει, θα αντιμετωπίζεται ρητώς με την τελική διαμόρφωση της σχετικής διάταξης, ως αδίκημα, όπως το ολοκαύτωμα ή οι γενοκτονίες που διεθνή ή ελληνικά δικαστήρια έχουν αναγνωρίσει με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις. Ως εκ τούτου δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας για το θέμα αυτό. Άλλωστε και οι ίδιοι οι συνάδελφοι στη σχετική επιστολή τους προς τον κ. Πρωθυπουργό, αναφέρονται στην ανωτέρω τοποθέτηση -δέσμευσή μου».
ΤΑ ΝΕΑ

8 σχόλια:

  1. >η κακόβουλη άρνηση<

    Και πώς θα ορίζεται/διακρίνεται το κακό- από το ... καλόβουλο (sic); Πόσο καραγκιόζηδες μπορεί να γίνουν ακόμη αυτοί οι αλήτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή που εξουδετέρωσε πολιτικά τον γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου κ. Μπαλτάκο ο οποίος εμπόδιζε την κατάθεση στη Βουλή τέτοιου είδους προοδευτικών νομοσχεδίων. Ίσως τώρα προσλάβουμε και πακιστανούς αξιωματικούς στης ένοπλες δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Excerpt from the FBI Files - A 'Zionist Organization of America' 1943 memo with Dr Heller being Chairman of the Zionist Organization of America.

    Dr. Heller estimated the number of Jews in occupied Europe to be 2,000,000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατα τη δικη μου αποψη το αντιρατσιστικο ειναι ενα νομοσχεδιο που προωθει το ΚΙΣ προκειμενου να το βουλωσουμε. Οι ραγιαδες δεν πρεπει να εχουν αποψη, δεν πρεπει να εχουν δικαιωμα στην αυτοπροστασια, δεν πρεπει να εχουν ιδιοκτησια δεν πρεπει να εχουν δικαιωμα στην ερευνα και φυσικα στο επιχειρειν.
    Αν δεν γινει η μεγαλη ανατροπη απο την ρωσια, τοτε θα ζησουμε εναν φρικτο σιωνιστικο μεσαιωνα. Τυχεροι όσοι πεθανουν νωρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://neoskosmos.com/news-
    "Το Σκοπιανό ήταν βαρίδι για την ελληνική Αριστερά" Το νέο βιβλίο του Αδαμάντιου Σκόρδου

    Πίσω απο την γενοκτονία του Ελληνισμού (Μικρασιατικού-Ποντιακού) πολλοί προσπαθούν να κρύψουν πολλά και να εξαγνιστούν για άλλα τόσα.Παλιό το ανατολιτικό κόλπο και δεν πιάνει σε υποψιασμένους για υτό κρείττον του λαλείν το σιγάν.

    Οι Λευκές Σελίδες της ιστορίας έχουν φαρδιά πλατιά δεξιά Υπογραφή με αυτές εκπαιδευθήκαμε μεχρι το 1981 , ως εκ τούτου αν συνδυαστει με τα οσα περιγραφει το ανωτερο αρθρο το συμπεράσμα που προκύπτει είναι (και) Δεξιοί πατριώτες ξυπβησατε πολύ αργά και πολύ αργά προσπαθείτε να αφυπνείσετε και τους υπολοίπους. Καληνύχτα σας και σιγά η Πατρίδα Κοιμάται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΓΚΑΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ?
    ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.