21/8/14

Αποκαλύφθηκαν οι σφίγγες στην Αμφίπολη - Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τον τάφο της Αμφίπολης

Παγκόσμιο ενδιαφέρον εκδηλώνεται σύμφωνα με τον υπουργό Πολιτισμού, Κ. Τασούλα, για την ανασκαφή στον λόφο Καστά της Αρχαίας Αμφίπολης.
Όπως είπε ο κ. Τασούλας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, πολλά είναι τα διεθνή ΜΜΕ που έχουν ζητήσει να κάνουν λήψεις στο χώρο της ανασκαφής.
Σε ό,τι αφορά τις αρχαιολογικές εργασίες, ο υπουργός είπε ότι και σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις για την πορεία των ανασκαφών και ότι «πολύ σύντομα θα έχουμε πλήρη εικόνα για το εσωτερικό του τάφου».
Ερωτηθείς για το πότε θα υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα ο κ. Τασούλας είπε ότι θα χρειαστούν περίπου δύο εβδομάδες. «Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να μπούμε στον τάφο», ανέφερε, σημειώνοντας ότι αυτό που έχει σημασία είναι να μη θιχτεί η στατικότητα του μνημείου.
ΑΠΕ, Ναυτεμπορική

3 σχόλια:

  1. Εστω οτι προκυπτουν αδιασειστα στοιχεια οτι ειναι ο ταφος του μεγα Αλεξανδρου και βρεθουν ατρανταχτα στοιχεια της ελληνικοτητας του κλπ κλπ εσεις πιστευετε οτι θα βγουν στην επιφανεια? Πιστευετε οτι ολη η επιχειρηση διαλυσης ή αλλοιωσης της ελληνικης συνειδησης απο τον σιωνισμο, θα καταρρευσει? Πλανασθε πλανην οικτρα. Τα στοιχεια θα εξαφανιστουν ή θα αλλοιωθουν.
    Αυτο που με ανησυχει ιδιαιτερα, ειναι το γεγονος οτι η ρωσσικη τηλεοραση δεν προβαλει την φωτο του μακαϊν με τον αρχιαποκεφαλιστη. Αυτο με κανει να ανησυχω οτι ο πουτιν πιθανον να μην ειναι καθαρος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντιπροοδευτικέ,

    Αντί να παίζεις σε "μεγάλα ταμπλώ" και να γράφεις ανοησίες, καλύτερα πάρε μία γραμματική και μάθε ελληνικά.

    Ο μέγας, του μεγάλου και όχι του "μέγα". Επίσης το "προβάλει" θέλει δύο λάμδα, προβάλλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστω για την διορθωση. Ελπιζω να κανω συνολικα λαθος και οχι μονο στην ορθογραφια. Επισης ευχομαι να αποδειχτουν ανοησιες οι αποψεις μου. Αυτο, απο καρδιας. Για την ορθογραφια θα μπορουσα να πω οτι εχει καθιερωθει το 'προβαλει' αντι του 'προβαλλει', καθως και οτι ποιητικη αδεια εχει καθιερωθει ο μεγαλεξανδρος του μεγαλεξανδρου, αλλα δεν εχει και τοση σημασια. Παντως ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.