22/11/14

Μπάιντεν: Καλεί ολες τις πλευρές να μειώσουν την ένταση στην Κύπρο

Υπέρ της επανένωσής της σε μία διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία
«Η λύση του Κυπριακού θα συμβάλει στην ασφάλεια και την ευημερία όλης της Ανατολικής Μεσογείου και αυτό είναι σύμφωνο με τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της Τουρκίας»υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα «Χαμπερτούρκ».
«Είμαι αποφασισμένος να υποστηρίξω τις συνομιλίες υπό την καθοδήγηση των Ηνωμένων Εθνών για την επανένωση του νησιού σε μία διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία» είπε ο αμερικανός αντιπρόεδρος και τόνισε ότι «το κοινό ανακοινωθέν της 11ης Φεβρουαρίου ήταν ένα σημαντικό ξεκίνημα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τις εργασίες μας προς αυτή την κατεύθυνση». 

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κάλεσε «όλες τις πλευρές να μειώσουν την ένταση στην περιοχή για να μπορέσουν να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για τη λύση». 

«Αυτός που θα κληθεί να κάνει τα δύσκολα βήματα που θα φέρουν μία πραγματική λύση είναι ο λαός της Κύπρου» κατέληξε ο κ. Μπάιντεν.
ΒΗΜΑ

2 σχόλια:

  1. Μιλούν για χαλάρωση, οι υποκινητές του μίσους των δολοφόνων των λαών, σαν γραφείο κηδειών καθότι νεκροθάφτες, αρκεί να πάρουν μερίδιο της αγοράς πριν τη δευτέρα παρουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Η λύση του Κυπριακού θα συμβάλει στην ασφάλεια και την ευημερία όλης της Ανατολικής Μεσογείου και αυτό είναι σύμφωνο με τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της Τουρκίας»υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα «Χαμπερτούρκ».!!!!!!!!!!!!!!!
    Ερώτηση Έλληνος πολίτη,προς υποτακτικούς του Τζό.
    Εμείς δηλαδή τι θα πάρουμε,αφού για αυτουνούς τους δύο, είναι τα συμφέροντα,ξέρω,ξέρω τι θα μας λέγατε,αν μπορούσατε,τολμάτε να τα πείτε όμως?.
    Για σου σου Τζό!!!.
    Ρε τον Αλ Καπόνε το μακαρίτη,πολύ βλάκας απεδείχθη.
    Δεν κατάλαβε τίποτα και καθόλου από πολιτική.
    Αυτό θα πει πολιτικός,και ηγέτης,με το γάντι φονιάς,αυτό θα πει μαγκιά ΆΛ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.