4/7/15

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ “ΟΧΙ” ΓΙΑ ΤΟ… “ΚΑΛΟ ΜΑΣ”, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Ο Τούρκος Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ περιοδεύει σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Μ. Δέρειο – Ευθεία ανάμιξη της Άγκυρας στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας – Θέλουν η Ελλάδα να φύγει από την Ευρωζώνη
Αγώνας υπέρ του ΟΧΙ. από τους Τούρκους. Περιοδεία Τούρκου υπουργού στη Θράκη
Ο Τούρκος Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ περιοδεύει σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Μ. Δέρειο – Ευθεία ανάμιξη της Άγκυρας στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας – Θέλουν η Ελλάδα να φύγει από την Ευρωζώνη

Εάν αυτό δεν είναι ευθεία ανάμιξη της Τουρκίας, στα πολιτικά πράγματα της χώρας, τι άλλο είναι; Ο Τούρκος Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, και η συνοδεία του καταφθάνουν σήμερα στην Ξάνθη για να προσευχηθούν, μαζί με όλους τους μειονοτικούς Συλλόγους της Θράκης.


Και εκεί θα δώσει την κατεύθυνση για την ψήφο των μουσουλμάνων της Θράκης, η οποία βέβαια θα έχει στόχο το “ΟΧΙ” για να γκρεμοτσακιστεί η Ελλάδα από την Ευρώπη και να καταντήσει ξέφραγο αμπέλι, για να πέσει ευκολότερα στην “αγκαλιά” της Άγκυρας.

Όπως έγραψε χθες η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, μετά την προσευχή ο Τούρκος Υπουργός, θα μεταβεί στην Κομοτηνή για να γευματίσει με τους τουρκόφρονες της Θράκης. Ακολούθως, θα αναχωρήσει για το Μεγάλο Δέρειο στον Έβρο, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Το πρόγραμμα της περιοδείας όμως, δεν σταματάει εδώ. Την Κυριακή ο Τούρκος Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ θα μεταβεί στην Μεσημβρία Αλεξ/πολης για να κάνει τις επαφές του και να δώσει τις τελευταίες οδηγίες.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι προχθές Τετάρτη, ο Μουφτής της Αδριανούπολης, επισκέφθηκε το Διδυμότειχο, όπου είχε συναντήσεις με τον Σύλλογο Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου και ακολούθως μετέβη κι αυτός στην Ξάνθη.

Αυτά τα λίγα εν συντομία, για να είσθε μέσα στα πράγματα και ίσως καταλάβετε τι σημαίνει το “ΟΧΙ” και το “ΝΑΙ” για την Ελλάδα, στο Δημοψήφισμα της Κυριακής.

elthraki.gr


logia starata

12 σχόλια:

  1. Τρομολαγνία στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιάκωβε
    όλα τα ανέχθηκα, αλλά αυτό δεν το ανέχομαι.
    Όταν οι Τούρκοι αλωνίζουν τη Θράκη, υπέρ του ΟΧΙ, δεν ανέχομαι να μιλάς για τρομολαγνία.
    Ό,τι θέλεις πες, αλλά τη συμπαράταξη με τους Τούρκους μην την δικαιολογείς εδώ μέσα.
    Δεν το επιτρέπω, τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάββα το μόνο που έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα ειναι οτι τρεις βουλευτές του Σιριζα στηρίζουν τη γραμμή του κόμματος τους. Κανένας και κανένα αρθρο δεν έχει μέχρι τώρα αποδείξει τουρκική ανάμειξη. Κανένας δεν αμφιβάλει οτι η τουρκια κανει κίνησεις και σπρώχνει αποσχιστικά κινήματα. Εμείς απο την Κύπρο το ξέρουμε και το βιώσαμε καλύτερα απο ολους, κατάγομαι απο Την Κερυνια. Ούτε συμπαρατάσσομαι με τους Τούρκους αλλα ούτε και δικαιολογώ συμπαράταξη με τους Τούρκους. Ειναι πολύ προσβλητικό και μόνο να το λες. Απλά και λογικά λεω οτι σε κανένα απο τα τρεια άρθρα δεν υπάρχει τίποτα που να εμπλέκει την Τουρκια απο τα λεγόμενα των άρθρων. Μόνο εικασίες. Μπορεί να τους μισώ και να τους απεχθάνομαι και έχω καθε δικαίωμα να το κάνω γιατι. Μεγάλωσα στην προσφυγιά , αλλα είμαι και αρκετά δημοκράτης έτσι ώστε να μην εθελοτυφλώ και να με καθοδηγεί η προπαγάνδα. Ζήτησα στοιχεία και κανένας δεν μου παράθεσε. Σε κανένα πραγματικό και δίκαιο δικαστήριο δεν θα συμφωνήσουν μαζί σου αν όλα τα στοιχεία σου ειναι τα τρία άρθρα που ανάρτησες.

      Διαγραφή
    2. Ποια η γνώμη σου για τους δημοσιογράφους του Θρακικού Αντιφωνητη. Ολοι ψηφίζουν Οχι απο τα γραφόμενα τους. Κανένας δεν ειναι τουρκόφωνος αλλα ούτε και δηλωμένοι Συριζαίοι. Αυτοί δεν ανησυχούν μήπως και υποβοηθήσουν την Τουρκια με την ψήφο τους; Απλά ρωτάω.

      Διαγραφή
    3. Ligo Akelitiki mouxla mou myrizei edo mesa.. Re syntrofe tis Plakas re koumpare. akoma den valate myalo meta apo tosa xronia prodosias. Mipos kai to kryfo sxoleio itane propaganda? Gelio kataskeuasma kai oi treis vouyltes tou Tsyriza einai yia tin mitera Tourkia prota kai meta oti perisevei re haivani. Re gnoste lithie akoma to 1919 den valate myalo akoma prodotes paramenete..To komma prota kai ola ta alla einai psemata??

      Afou pisfizoune olio Oxi suntrofe tote giati valane to arthro sto site tous???

      Διαγραφή
    4. Έχεις πέσει τόσο έξω οσο δεν φαντάζεσαι. Εγώ ΑΚΕΛ. Δεν έχω σταματήσει να γελώ. Τόσο σου κόβει τόσα λες. Οσο για συντρόφους ψάξε αλλου. Ποτέ μου δεν κομματοποιησα τον εαυτό μου η την ψήφο μου. Είμαι αυτο που προσπαθείς εσύ να γίνεις, ΕΛΛΗΝΑΣ. Δεν φορώ παρωπίδες και δεν σέρνομαι απο κομματόσκυλα, της δεξιά η της αριστερά. Αποφασίζω μόνο και με μόνο δείκτη το συμφέρον της πατρίδας μου. Οταν ωριμάσεις και φανείς αντάξιος του ονόματος που κουβαλάς θα καταλάβεις τι λεω. Οσο για προδότης , λυπάμαι για την γλώσσα και το επίπεδο σου. Εισαι ο τελευταίος να μοιράσεις πτυχία πατριωτισμού απο τον καναπέ σου. Μάθε να δέχεσαι την γνώμη του διπλανού σου και τότε μόνο θα καταλάβεις οτι με αυτο τον τροπο βοηθάς την πατρίδα σου. Αυτο ονομάζεται δημοκρατία και παιδεια την οποια δεν διαθέτεις. Οσο γιατι ψηφίζουν οχι ρώτησε τους. Εγώ διάβασα την ανάρτηση σε άλλο αρθρο αυτού του ιστεολογιου οπου ξεκάθαρα τάσσονται υπέρ του οχι. Αν θες να μάθεις περισσότερα πάρτους τηλέφωνο. Και κάτι άλλο, μάθε να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ανόητε. Ποτέ μου δεν υποστήριξα τουρκόφωνους η Τούρκους και ποτέ δεν θα το κάνω. Αυτο που είπα και ακόμη επιμένω σε αυτο, μέχρι να μου απόδειξετε το αντίθετο ειναι οτι σε καμία απο τοις αναρτήσεις δεν παραθέτοντε στοιχεία για ανάμειξη της Τουρκίας. Έχω μάθει στην ζωή μου να μην τρώω κουτοχορτο και να σέρνομαι σαν ερπετό καθοδηγούμενο απο παραπληροφορηση, ούτε απο Ακελ ούτε χ αυγή ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ. Ξύπνησα έλληνα ξύπνησα, μελετώ και προχωρώ.. Και όπως είπαμε απο Δευτέρα ολοι ζούμε και αναπνέουμε Ελλαδα, μην ξεχνάς. Να εισαι καλα

      Διαγραφή
  3. Δεν τοποθετήθηκαν, σύμφωνα με το άρθρο ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πολύ πονηροί για να τοποθετηθούν . Αυτο στο διαβεβαιώνω.

      Διαγραφή
  4. Έλληνες Ξυπνάτε....Οδηγούμαστε σε νέο 1945....Από τη μια λένε ΝΑΙ οι Γερμανοί και από την άλλη ΌΧΙ οι Τούρκοι...ο Τσίπρας εξυπηρετεί συμφέροντα αποσταθεροποίησης της Χώρας μας....ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.......ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.........ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ......ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ........ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ...ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΠΡΑΦΡΟΝΕΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή αν το Προξενείο έδινε γραμμή υπέρ του ΝΑΙ, θα έπαυαν οι Τούρκοι να ορέγονται την Θράκη ;

    Η μήπως η επιλογή ΝΑΙ για το Προξενείο, είναι αποδεκτή και όλα μέλι - γάλα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. An to Prokseneio edine NAI syntrofe 2 pragmata eixane symvei ena oti kai na psifizane oi Mousoulmanoi oxi tha itan eksarxs xameni, Dyo oloi mas edo mesa tha eimastan oxi. Giati tha synevaine kati periergo.. Ase tis galifies kai min gineste sta geramata ypostiriktes ton Tourkon..

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.