4/7/15

Μετά τους "γερμανοτσολίαδες" του ΝΑΙ, νάσου και οι "τουρκοτσολιάδες" του ΟΧΙ στη Θράκη

Αγώνας υπέρ του ΟΧΙ. από τους Τούρκους. Περιοδεία Τούρκου υπουργού στη Θράκη
Ο Τούρκος Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ περιοδεύει σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Μ. Δέρειο – Ευθεία ανάμιξη της Άγκυρας στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας – Θέλουν η Ελλάδα να φύγει από την Ευρωζώνη
Εάν αυτό δεν είναι ευθεία ανάμιξη της Τουρκίας, στα πολιτικά πράγματα της χώρας, τι άλλο είναι; Ο Τούρκος Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, και η συνοδεία του καταφθάνουν σήμερα στην Ξάνθη για να προσευχηθούν, μαζί με όλους τους μειονοτικούς Συλλόγους της Θράκης.

Και εκεί θα δώσει την κατεύθυνση για την ψήφο των μουσουλμάνων της Θράκης, η οποία βέβαια θα έχει στόχο το “ΟΧΙ” για να γκρεμοτσακιστεί η Ελλάδα από την Ευρώπη και να καταντήσει ξέφραγο αμπέλι, για να πέσει ευκολότερα στην “αγκαλιά” της Άγκυρας.
Όπως έγραψε χθες η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, μετά την προσευχή ο Τούρκος Υπουργός, θα μεταβεί στην Κομοτηνή για να γευματίσει με τους τουρκόφρονες της Θράκης. Ακολούθως, θα αναχωρήσει για το Μεγάλο Δέρειο στον Έβρο, όπου και θα διανυκτερεύσει.
Το πρόγραμμα της περιοδείας όμως, δεν σταματάει εδώ. Την Κυριακή ο Τούρκος Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ θα μεταβεί στην Μεσημβρία Αλεξ/πολης για να κάνει τις επαφές του και να δώσει τις τελευταίες οδηγίες.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι προχθές Τετάρτη, ο Μουφτής της Αδριανούπολης, επισκέφθηκε το Διδυμότειχο, όπου είχε συναντήσεις με τον Σύλλογο Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου και ακολούθως μετέβη κι αυτός στην Ξάνθη.
Αυτά τα λίγα εν συντομία, για να είσθε μέσα στα πράγματα και ίσως καταλάβετε τι σημαίνει το “ΟΧΙ” και το “ΝΑΙ” για την Ελλάδα, στο Δημοψήφισμα της Κυριακής.
elthraki.gr

26 σχόλια:

  1. Ουτε με το ΝΑΙ αλλαζει η τουρκικη προκλητικοτητα. Και η Ελλαδα δεν φευγει από την Ευρωπη με το ΟΧΙ εκτος αν το θελησει από μονη της! Και αν επικρατησει και το ΝΑΙ, η υποστηριξη των ετερων μας θα είναι όπως και στην περιπτωση της Κυπρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σαφές, ότι το Δημοψήφισμα,δεν κρύβει μόνο το ΝΑΙ ή το ΌΧΙ στα Μνημόνια και στην λιτότητα, κρύβει και μεγάλες ανακατανομές γεωπολιτκά και γεωστρατηγικά. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει ο ελληνικός Λαός αύριο να διαχειριστεί ένα τόσο δύσκολο θέμα και με τόσες παράπλευρες συνισταμένες. Το Δημοψήφισμα, αποτελεί μεγάλο πολιτικό φάουλ της κυβέρνησης Σύριζα Ανελ, και στόχο έχει να διχάσει την ελληνική κοινωνία. Διχασμένοι,διασπασμένοι, είμαστε πιο ευάλωτοι.Το ΌΧΙ του Τουρκικού Προξενείου, πρέπει να μας ανησυχεί και να μας προβληματίζει.Με σύνεση,ψυχραιμία και εθνική ενότητα, να πάρουμε στις πλάτες μας τις ευθύνες και της ίδιας της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή να ψηφίσουμε υπέρ των μεγάλων δοκιμασμένων τουρκοφάγων Μπουτάρη και Καμήνη.

      Τη Τουρκία δεν την ενδιαφέρει ούτε το ΝΑΙ ούτε το ΟΧΙ, καμία νίκη του ενός η του άλλου, απλώς να εντείνει το ΧΑΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Christian το άρθρο ειναι η τέλεια παραπληροφόρηση αλλα πολύ φτηνή και άκομψη. Εξηγώ παρακάτω σε σχολιο

      Διαγραφή
    3. Με βάση τα όσα λές, εφόσον η Τουρκία επιθυμεί να εντείνει το χάος και ταυτόχρονα προωθεί το ΟΧΙ, άρα το χάος θα είναι πιο έντονο άμα επικρατήσει το ΟΧΙ. Άρα συμφωνούμε, επομένως πρέπει να ψηφίσεις ΝΑΙ.
      Όσο για τους Μπουτάρη και Καμίνη, συμφωνώ ότι είναι εκ πεποιθήσεως τουρκολάγνοι, ειδικά ο Μπουτάρης. Όμως φτάνουμε στο σημείο οι εθνομηδενιστές της άλλης πλευράς να τους κάνουν να φαίνονται πατριώτες!

      Διαγραφή
    4. Αν διαβάσεις Παντελή το σχόλιο του cristian θα δεις οτι λέει ξεκάθαρα οτι την τουρκια δεν την ενδιαφέρει το ναι η το οχι. Πουθενά δεν δείχνει σε κάποιο αρθρο οτι η τουρκια ωθεί μουσουλμάνους ψηφοφόρους σε οχι. Διαβαςε προσεκτικά το σχολιο του cristian και μην δέχεσαι πονηρές εισηγήσεις όπως το πιο πάνω αρθρο

      Διαγραφή
    5. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, είτε με το ΝΑΙ είτε με το ΌΧΙ, θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι την επόμενη μέρα, γτ ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα είναι πολύ δύσκολη. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, θα πρέπει να αποφευχθεί, πάση θυσία η εθνική πειριπέτεια την οποία κάποιοι εθνικοπαράφρονες έχουν στο μυαλό τους. Το ΝΑΙ ή το ΌΧΙ, δεν έχει μόνο δημοσιονομική διάσταση και οικονομική, έχει και γεωπολιτική αλλά και γεωστρατηγική.

      Διαγραφή
  3. Το Συριζανελ καταφερε να ενώσει τους Τουρκους , τους Χρυσαυγίτες και τους Αναρχικούς-τρομοκράτες (βλέπε Κουφοντινας) . Όλοι μαζί για ένα "νέο' , 'διαφορετικό' , "πρωτότυπο" Γιουνανισταν .

    Υγ. Επαφές μου με Βόρειο Ήπειρο , μου λένε ότι και οι Αλβανοί ανήκουν στον ίδιο μεγάλο συνασπισμό του ΌΧΙ .

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε διαβαςε το άρθρο προσεκτικά και μην εξάπτεσαι με βλακώδεις συνέπειες. Πρέπει επιτέλους να μάθουμε να κοιτάμε πίσω απο τους τίτλους. Διαβαςε τα σχολια μου για το αρθρο

      Διαγραφή
  4. Πουθενά στο άρθρο δεν αναφέρεται μια συγκεκριμένη πρόταση η ώθηση σε μουσουλμάνους ψηφοφόρους να ψηφίσουν οχι, ΠΟΥΘΕΝΑ. Έχει ξεπεράσει καθε όριο η παραπληροφόρηση. Μου θυμίζει τον υποτιθέμενο κίνδυνο εκ βορρά απο τους δωσίλογους της χούντας και τους μετέπειτα ηληθιους Καραμανλή και σια για να μην στείλουν στρατό στην Κύπρο το 74. Επαναλαμβάνω οτι πουθενά στο άρθρο δεν βλέπουμε αυτο που έχει ως τίτλο. Σάββα εδώ πάτησες την πεπονόφλουδα και πιάστηκες αδιάβαστος. Οχι καλό σημάδι για πρώην κατάσκοπο. Μήπως γεραματα. Αστειευόμενος φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιάκωβε
      ξέρω πόσοι πέρασαν από τα σύνορα για να ψηφίσουν ΌΧΙ καθώς και τις κινήσεις που γίνονται στη Θράκη. Η κατάσταση είναι χειρότερη από αυτά που λέει το άρθρο.

      Διαγραφή
    2. Εγώ θα σου πω κάτι στα σοβαρά και θέλω να μου απαντήσεις.
      Γιατί η Τουρκία, έδωσε γραμμή και τελικά υπερψηφίστηκε ο Σύριζα απο την μειονότητα, στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις;
      Γιατί αποσύρατε την υποψηφιότητα της κας Σαμπιχά, όταν αντέδρασε το προξενείο;
      Γιατί τον πατριωτισμό σας τον προβάλλετε μόνο έναντι των δανειστών;
      Αλλά μου κάνει εντύπωση η αγωνία σου, να κάνεις το άσπρο - μαύρο. Το άρθρο είναι σαφέστατο. Όσο προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν σας υποστηρίζουν οι νεοθωμανοί στην Θράκη, τόσο εκτείθεσαι.

      Διαγραφή
    3. Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε Παντελή. Δείξε μου κάτι στο αρθρο που να δείχνει οτι οι Τούρκοι ζήτησαν απο μουσουλμάνους η τουρκόφωνους να ψηφίσουν οχι. Οσο για τον υπαινιγμό σου οτι είμαι Συριζαιος , μόνο άτυχης δεν ειναι. Στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ μόνο στην επιλογή για το ευρωπαϊκό πρόβλημα αλλα έχω να πω οτι η εξωτερική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους πέντε. Μηνες ειναι δείγμα Ελληνικής ψυχής και πολύ σωστής τοποθέτησης. Ο Κοτζιάς έχει βάλει ματογυάλια στου προηγούμενους Ντενεκεδες, συμπεριλαμβανομένων Βενιζέλων και μπακογιαννηδων. Δεν είμαι ούτε ειμουνα ποτέ κομματικοποιημενως, ίσως γιαυτο βλέπω λίγο πιο μακρυά, ίσως λεω

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Ιακώβ, το "Ποντίκι" ως γνωστόν είναι αντιμνημονιακό, αντιγερμανοτσολιαδικό, "προδοευτικό" κλπ
      Δες λοιπόν τον παρακάτω σύνδεσμο και θα καταλάβεις ότι εκτείθεσαι όσο επιμένεις:
      http://www.topontiki.gr/article/135029/koini-dilosi-voyleyton-tis-meionotitas-yper-toy-ohi-sto-dimopsifisma
      Υ.Γ. Για ενημερώστε και εμάς τις παλιοσειρές πως κάνουμε να γίνεται παραπομπή στον σύνδεσμο (link), απευθείας;

      Διαγραφή
    5. Φίλε Παντελή σε Θρακιώτικη εφημερίδα, τον Αντιφωνητη ολοι ψηφίζουν ΟΧΙ. Μήπως ειναι τσιράκια της άγκυρας;

      Διαγραφή
    6. Ta legame savva apo poly kairo oti xrisimoi ilithioi kanoune ethnikopatriotiko to oxi opos kapote me to dimopsifisma pou ferane oi Basilikoi piso to Konstantino.apo tin exoria.An den kano lathos Syntrofe PsekasmeneJacob Iakovou tote den psifisane kai oi Moemethanoi tis Ellados yper tou stematos??? An nomizete oti oi ksenoi tha kanoune piso ston tsipra eiste gelasmenoi..O monos pou vgazei lefta autin tin stigma einai o megaliteros spekoulas olon ton epoxon,,Autos pou efere ton varoufaki autos pou misi akoma kai tin gi ton progonon tou

      ksypniste zoa..
      Zeis ston kosmo tis mparoufologias syntrofe iakovou kai se ena kosmo pou o syntrofos aleksis epidioki ton 4 gyro meso tis Dimokratias..Oso vlepo tin trelokampero na upsoni tin grothia tis sto koinovoulio peftoune oi paropides ton NEO-koumouniston. O lovotomimenos lapavitsas tragoudouse sta Armata Armata otan kerdise to Tsyriza.. Diladi oi alli pleura ti tha prepei na tragouda griba se theli o vasilias?
      oso gia tous Tourkous kai musoulmanous kai pomakous pou dinei grami I Tourkia tha eprepe na exeis ta mpesa na peis oti kati myrizei kai oxi tin aggramatosini enos imimathi..
      Ela papou na sou dikso pos na markalas..
      Walla??

      Διαγραφή
  5. Σάββα μπορεί να λες αλήθεια αλλα δεν έχεις στοιχεία και ειδικά σε αυτο το αρθρο τίποτα δεν μας λέει οτι οι Τούρκοι ειναι υπέρ του οχι , πουθενά. Το καλύτερο που έχεις να κανείς ειναι να παραθέσεις στοιχεία. το αρθρο ειναι η τέλεια παραπληροφόρηση και χρήσιμοι έξι τον φόβο του Τούρκου για να διαμορφώσει γνώμη. Εντελώς απαράδεκτο. άσε την ποντιακή ξεροκεφαλιά στην άκρη γιατι και εμείς οι Κύπριοι ειμαστε πολύ ξεροκέφαλοι. Θα χρειαστείς κάτι πολύ περισσότερο για να με πείσεις. Παλι συμφωνούμε οτι διαφωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ma ebgalan koinh anakoinwsh oi meiwnotikoi bouleutes yper tpu oxi

      Διαγραφή
    2. Αλέξανδρε οι μειονοτικοί βουλευτές ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ολοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν ΟΧΙ. Το αρθρο μιλάει για οδηγίες απο το προξενείο και την Τουρκια, αποδείξεις έχουν;! Πίστευα οτι μόνο το οτι βρίσκεσαι στο εξωτερικό, υποθέτω για αρκετά χρονια, θα ηταν αρκετό για να έχεις μια πιο ορθολογιστική αντίληψη των πραγμάτων, μακρυά απο την πόλωση και την παραπληροφορηση

      Διαγραφή
    3. Ναι αλλα δεν ψηφίζουν όλοι οι βουλευτές του Σύρριζα Όχι, οι ευρωβουλευτές σίγουρα όχι και όλοι ξέρουμε τις sχέσεις των μειονοτικών βουλευτών με το τουρκικο παρακράτος εκτος και αν θέλουμε να κλείσουμε τα ματια! Επίσης, δεν είναι βουλευτικές εκλογές αλλα δημοψήφισμα, κατά τη γνώμη μου oh προσπάθεια για κομματικές γραμμές όσον αφορά τη συγκεκριμένη ψήφο είναι αφενός εγκληματικές και αφετέρου άκυρες! Για αυτό και είπα χτες πως ο πρωθυπουργός όφειλε να μιλήσει και στις δυο συγκεντρώσεις χτες! Διαβάστε τι γραφει ο carnicero rojo στο άρθρο του! Η "ψευτομαρξιστικη" του διαλογιστική έχει αποκλείσει όλες τις άλλες δυνάμεις του τόπου και μας αναλύει το εσωτερικό του κόμματος! Αυτά δεν αρμόζουν σε μια δημοκρατία, ίσως σε μια λαϊκή δημοκρατία! Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι υποστηρίζει το προξενείο στη Θράκη, αλλα επιλέγω να πιστέψω τον Κύριο Καλεντερίδη ως προς το συγκεκριμένο θέμα γιατί επίσης γνωρίζω το παρελθόν και τις δηλώσεις των συγκεκριμένων βουλευτών και τις φωτογραφήσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς! Άλλωστε οι Τούρκοι προχτές προσπάθησαν να αγοράσουν το Αιγαίο για 1.6 dis άτοκο για να πληρώσουμε το ΔΝΤ, και δεν ξέρω ο Κούρδος βουλευτής τι σκοπούς είχε γιατί μέσω αυτού έγινε η πρόταση. αλλα η ουσία είναι πως φάνηκε προς τα έξω και περιμένω κάποια στιγμή να γράψει κάτι πάνω σε αυτό ο κύριος Καλεντερίδης, σίγουρα μετά την Κυριακή!

      Διαγραφή
    4. H kommatiki grammh apo opou kai an proerxetai ND h Syriza!

      Διαγραφή
    5. Γράφω μέσω μηχανής greeklish σε greek γιατί δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο επειδή είμαι στη δουλειά συγγνώμη για τα λάθη!

      Διαγραφή
  6. Ιακωβε,

    Ότι οι μειονοτικοι βουλευτές ψηφίζουν ΟΧΙ επειδή ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, το εννοείς ;
    Πιστεύεις ότι παίρνουν γραμμή από το κόμμα τους και όχι από την Τουρκία ;
    Αν αυτό πιστεύεις, τότε πρέπει να ξαναθυμηθεις τα βάσανά της μαρτυρικης πατρίδας σου.
    Επιπλέον, σου γράφει ο Σάββας ότι γνωρίζει λεπτομέρειες κι εσύ του ζητάς στοιχεια;!;
    Και να ήξερε κάποιος με στοιχεία θα τα αναρτουσε εδώ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. imetere pos to eipa prin apo ligo gia ton koumparo Iakovou : Ela papou na sou dikso pos na markalas..Etsi milane ston savva edo kai kairo kai se allous syggrafeis ethnikon keimenon stratigikis simasias. Oi akoma pio vromikoi xaraktires ton paromiazoune kai san prodoti ton kourdon.. fasista poulimeno .. Ta idia kanane kai stin katoxi . To sarafi ton valane anapoda se ena moulari kai ton peritrigirzane mexri na tous pei oti tha erthi mazi tous.ton kseftilisan ..To syntagmatarxi Psaro ton skotosane. Otan ektelousane tous iroes tis PEAN pou anatinaksane tin Espooi germanoi to EAM tote kai KOA tous Elege prodotes.
      Thes na synexiso....

      Διαγραφή
  7. Το δημοσίευμα λέει: "Και εκεί θα δώσει την κατεύθυνση για την ψήφο των μουσουλμάνων της Θράκης, η οποία βέβαια θα έχει στόχο το “ΟΧΙ”..." (Η Πυθία είναι?)
    Δηλ.δεν διαβάσαμε καλά το άρθρο ... οπότε αλλάζουμε τον τίτλο και ζητάμε συγνώμη από το κοινό.
    Διαφορετικά το κοινό ίσως υποθέσει ότι το blog σκόπιμα ..... κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.