14/7/15

Νετανιάχου:«Το Ισραήλ δεν δεσμεύεται από τη συμφωνία μεγάλων δυνάμεων - Ιράν» - Δύσπιστος και ο πρόεδρος της βουλής των ΗΠΑ

REUTERS/Ahikam Seri
O Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου
Το Ισραήλ δεν δεσμεύεται από τη συμφωνία μεγάλων δυνάμεων - Ιράν και θα υπερασπίσει τον εαυτό του έναντι της ιρανικής απειλής, τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Δύσπιστος ο πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ για τη συμφωνία με το Ιράν
Ο κ. Μπένερ, ο οποίος είναι ανώτατο στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, το οποίο πλειοψηφεί τόσο στο Βουλή όσο και στη Γερουσία, τόνισε ότι εξ όσων έχει δει «δεν μοιάζει για πολύ καλή συμφωνία» (φωτ. αρχείου).
Ο τρίτος τη τάξει πολιτειακός παράγοντας των ΗΠΑ, πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζον Μπένερ εμφανίστηκε δύσπιστος για τη συμφωνία μεγάλων δυνάμεων - Ιράν.
Ο κ. Μπένερ, ο οποίος είναι ανώτατο στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, το οποίο πλειοψηφεί τόσο στο Βουλή όσο και στη Γερουσία, τόνισε ότι εξ όσων έχει δει «δεν μοιάζει για πολύ καλή συμφωνία».
Ο πρόεδρος της Βουλής είναι ο επόμενος στη σειρά διαδοχής του προέδρου των ΗΠΑ, μετά τον αντιπρόεδρο της χώρας. Ο αντιπρόεδρος είναι ex officio πρόεδρος της Γερουσίας των ΗΠΑ, αν και σπανίως ασκεί πρακτικά τα συγκεκριμένα καθήκοντα.
Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.