1/7/15

Αυτό θα είναι -αν γίνει- η πραγματική καταστροφή της χώρας - Ενεργοποιεί τις ρήτρες χρεοκοπίας ο EFSF

Αυστηρές προειδοποιήσεις από τον EFSF
Κλιμακώνεται η πίεση για τα ελληνικά δάνεια - Εκτελεστικό συμβούλιο μέσα στην ημέρα του Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας - Τρεις οι εναλλακτικές:
1. Αμεσα απαιτητά τα ελληνικά δάνεια ύψους 140δισ. ευρώ του EFSF
2 Ενεργοποίηση ρητρών για τα δάνεια στον EFSF
3. Να επιφυλαχθεί με βάση τις εξελίξεις στο eurogroup

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=718500

4 σχόλια:

  1. Ο Τσίπρας έπεσε στην καλοστημένη παγίδα του δημοψηφίσματος που του έστησαν οι Γερμανοί και οι εγχώριοι ξεσαλωμένοι βοηθοί τους .
    Οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού ήταν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων για να αντιληφθούν «που το πάει » ο Σοιμπλε π.χ. ο Φλαμπουράρης, ένας τίποτα με μπόλικο πνευματώδες καφενειακό λόγο…
    Ένας πρωθυπουργός που είχε ΚΑΙ έχει τα προσόντα ηγέτη αλλά όχι και τις γνώσεις για το πώς λειτουργούν η παγκόσμια οικονομία και οι «κακές» χρηματοοικονομικές αγορές που ελέγχουν ακόμα και την ανώτατη ηγεσία στην Γερμανία την καγκελαρία.
    Ένας πρωθυπουργός που ηγήθηκε ενός συρφετού ιδεοληπτικών ηλιθίων , αμόρφωτων κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών, ύποπτων αριστερών ιδεολόγων( Χριστοδουλοπούλου…) και μερικών ικανότατων και πανέτοιμων «κομάντο» (Πανούσης, Κοτζιάς).
    Ο Αλέξης Τσίπρας οδηγείται στην πολιτική αυτοκτονία με όμηρο την Ελλάδα
    Οι Ευρωπαίοι είναι σίγουροι ότι ο πρωθυπουργός είναι Υπεύθυνος άνθρωπος και δεν θα καταστρέψει το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα και τα βαμπίρ τους με την πυροδότηση του Ελληνικού χρέους ,Τραπεζικού και Κρατικού.
    Ο δικηγοράκος Σοιμπλε ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να καθησυχάσει τις «Αγορές» και τους Γερμανούς πως η Γερμανία δεν θα επηρεασθεί καθόλου από μια Ελληνική χρεοκοπία καθώς αναλογούν στους Γερμανούς ΜΟΝΟ 84 Δις και αυτό σε βάθος χρόνου !…Αστεία πράγματα δηλαδή ! Και τα άλλα 500Δις περίπου ποιος θα τα «απορροφήσει» ; Οι χρεοκοπημένες ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία ;;;
    Είναι ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ , μα πολύ τυχεροί όλοι τους γιατί δεν είναι ο Λαφαζάνης ή ο …Στρατούλης στην καρέκλα του Τσίπρα…και να γίνει Κούγκι world wide…
    Γιατί το 1,5 δις της απλήρωτης δόσης του ΔΝΤ είναι ένα πασχαλιάτικο κόκκινο καψουλάκι από παιδικό πιστολάκι…που απ’το μπάμ μπορεί και να γελάσει κάποιος ή να πάθει έμφραγμα κάποιος άλλος …
    Τα 500Δις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ο Τσίπρας έπεσε στην καλοστημένη παγίδα του δημοψηφίσματος που του έστησαν οι Γερμανοί"

      Και για το δημοψήφισμα οι Γερμανοί ευθύνονται;

      Κατά τ' άλλα, ο Σαμαράς έχει τον Κρανιδιώτη και ο Τσίπρας εσένα. Πήξαμε στους αγιογράφους, λες και το πρόβλημά μας είναι τα πρόσωπα των πολιτικών. Οι τελευταίοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν ήταν άπειρος, ας μην ανελάμβανε. Δεν τον έβαλαν πρωθυπουργό με το πιστόλι στον κρόταφο.

      Διαγραφή
    2. Καλά εσύ από αυτά που έγραψα , κατάλαβες ότι μπορούσες να καταλάβεις …
      Καλά το άλλο με το ότι είμαι ο Αγιογράφος του …Τσίπρα μόνο για γέλια είναι μια και είναι γνωστό ότι μόνο Αριστερός δεν είμαι, όχι ότι και θα σε ρώταγα για να του κάνω πορτρέτο, Αγιογραφία, βιογραφία…

      Διαγραφή
    3. "Καλά εσύ..", "Καλά το..", αλλά απάντηση γιοκ. Δεν ξέρω αν είσαι αριστερός, ή δεξιός και ούτε μ' ενδιαφέρει. Αυτό που ξενίζει είναι η αγωνία σου για τον Τσίπρα.

      >Ο Αλέξης Τσίπρας οδηγείται στην πολιτική αυτοκτονία< (χεστήκαμε, με το συμπάθιο).

      Δεν είσαι "αγιογράφος";

      >Οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού ήταν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων για να αντιληφθούν «που το πάει » ο Σοιμπλε< (ένας οξυδερκής πολιτικός θα το έβλεπε)

      >Ένας πρωθυπουργός που είχε ΚΑΙ έχει τα προσόντα ηγέτη< (πού τα είδες, στο 15μελές;)

      >Οι Ευρωπαίοι είναι σίγουροι ότι ο πρωθυπουργός είναι Υπεύθυνος άνθρωπος< (το είδαμε!)

      Καλώς υπογράφεις "trellospoly", μονάχα που εγώ δεν θα σε έλεγα "τρελό", αλλά .... τελος πάντων.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.