19/8/16

ΤΟΥΡΚΙΑ: 3 αστυνομικοί νεκροί και 146 άτομα τραυματίες από επίθεση με παγιδευμένο όχημα κατά της αστυνομικής διέυθυνσης στην Elazığ ΒΙΝΤΕΟ

L'explosion a été impressionnante
3 αστυνομικοί σκοτώθηκαν και περίσσοτεροι από 100 άτομα τραυματίστηκαν από επίθεση με παγιδευμένο όχημα κατά της έδρας της αστυνομίας στην Α επαρχία της Τουρκίας Elazığ στις 18 Αυγούστου αναφέρει το πρακτορείο  Doğan.

Δεκάδες τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο κυβερνήτης του Elazığ ο Murat Zorluoğlu δήλωσε ότι 3 αστυνομικοί σκοτώθηκαν και 146 άτομα τραυματίστηκαν συμπεριλαμβανομένων πολιτών ενώ 14 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Αρχικά πλάνα δείχνουν σοβαρές ζημιές που υπέστη το κτίριο.

Πυροδοτήθηκε βόμβα σε παγιδευμένο όχημα κατά τη διέλευσή του μπροστά από το κτίριο αναφέρει το CNN Türk.Ο Υπ.Άμυνας Fikri Işık είπε ότι το κουρδικό  (PKK) είναι πίσω από την επίθεση. 


Η βίαιη έκρηξη προκλήθηκε στον κήπο του κτιριακού συγκροτήματος  σύμφωνα με το sputnik.Οι υλικές ζημιές που προξενήθηκαν γύρω από το τετραόροφο κτίριο είναι σημαντικές το οποίο περιλμβάνει και κατοικίες των οικογενειών των αστυνομικών αναφέρει το  Dogan
Επίθεση με παγιδευμένο όχημα σημειώθηκε χθες βράδυ και στην πόλη .  Van,πιο ανατολικά με στόχο και πάλι αστυνομικό σταθμό.Σκοτώθηκαν 3 άτομα 2 αστυνομικοί κι ΄1 πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.