18/8/16

Νέα έκρηξη με 6 νεκρούς στην Τουρκία (Video)

Νέα έκρηξη με 6 νεκρούς στην Τουρκία (Video) - Media
Νέα βομβιστική επίθεση σημειώθηκε πριν από λίγο στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Bitlis, όπου είχε γίνει και άλλη μια την Τετάρτη με τρεις νεκρούς.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα  εξερράγη κατά τη διέλευση στρατιωτικού οχήματος με συνέπεια να σκοτωθούν ακαριαία έξι στρατιώτες και να τραυματιστούν άλλοι πέντε, οι οποίοι διακομίστηκαν στα γύρω νοσοκομεία με στρατιωτικά ελικόπτερα.

Οι Αρχές της Τουρκίας διεξάγουν έρευνα για την 3η επίθεση μέσα σε λίγα 24ωρα κατηγορώντας ωστόσο ευθέως τους Κούρδους μαχητές.

2 σχόλια:

  1. Αν ειναι αληθές οτι σημερα για πρωτη φορα συριακά αεροσκάφη βομβάρδις αν κουρδικές θεσεις στην βόρεια Συρία ,τοτε πολυ φοβάμαι οτι παμε για αντροπες ριζικές ως προς την έννοια των φίλων και συμμάχων στην περιοχη και το κυριότερο οτι σουλτάνος παει να γυρίσει την παρτίδα με την αποτροπή κουρδικού κρατους ( οπως το ειχαμε σημειώσει Εξ αρχής με το ερώτημα τι θα δώσει η Ρωσσια στην τουρκια για τον αρραβώνα τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκλεισαν τα κουρδικά πολιτικά γραφεία σε Μόσχα και Τεχεράνη

      Η αναστολή της κουρδικής εκπροσώπησης στις χώρες αυτές είναι πιθανόν να σχετίζονται με την προσέγγιση εκ νέου της Τουρκίας με τη Ρωσία και το Ιράν.

      Τροχός είναι και γυρίζει ....

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.