18/8/16

Τα Ελληνικά ΑΕΙ στην υπηρεσία της Αλβανικής Αθελληνικής Προπαγάνδας


Προβληματισμό προκαλεί διπλωματική εργασία στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ , ΤΜΗΜΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ με τίτλο « ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΛΜΠΑΣΑΝ» από την φοιτήτρια Ορνέλα Ντούκα, με Υπεύθυνη καθηγήτρια την κ Ιφιγένεια Βαμβακίδου Β’ Βαθμολογητή τον κ Νίκο Φωτόπουλο που έχει παραδοθεί το 2015. Μέσα στην εργασία διαβάζει κανείς όλες τις ανθελληνικές αβάσιμες ψευδείς απόψεις που επί χρόνια χρησιμοποιεί η Αλβανία εναντίων της Ελλάδος. Ως ανιστόρητη αλλά και πανούργα η φοιτήτρια αυτή καταφέρνει μέσα από την εργασία της να παρουσιάσεις ό, τι έκτρωμα ιστορικό έχει δημιουργηθεί μέχρι τα τελευταία χρόνια από την αλβανική προπαγάνδα. Βέβαια βρήκε και τους κατάλληλους εκπαιδευτικούς φαίνεται και το έκανε οι οποίοι θα έπρεπε να είναι πολύ «φιλελεύθεροι»
Έτσι στην σελίδα 12 διαβάζει κανείς ακόμα και για το Νικόλα Μάρκου, έναν μεγάλο απατεώνα και ορκισμένο εχθρό του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου, πως είναι αρχηγός Εκκλησίας!!!;;;;
Στην συνέχεια από την σελίδα 46 έως και 54 διαβάζουμε τις ακραίες θέσεις περί των τσάμηδων και την «γενοκτονία» που υπέστησαν από τους έλληνες φασίστες αν και οι ίδιοι ήταν οι μόνοι αρχαίοι κάτοικοι της περιοχής. Για τις «ιστορικές αυτές αλήθειες» χρησιμοποιεί ως πηγή την πιο ακραία ανθελληνική εφημερίδα όπως είναι η http://illyriapress.com μια εφημερίδα όργανο της Εθνικιστικής Οργάνωσης Εστία «VATRA» στην Αμερική που κυρίως οργιάζει με ψεύδη κατά της Ελλάδος.





Για τη συνέχεια Himara 

2 σχόλια:

  1. The erosion of Greece had Lon began with the anti-Hellenic education. The left has done a tremendous work towards disastrous ends.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα όπου τα ελληνικά ΑΕΙ αποτελούν όχημα των σχεδιασμών εχθρικών δυνάμεων προς τον ελληνισμό, με μόνο όπλο τη βαρύτητα του ονόματος του κάθε ιδρύματος, κατά τα άλλα με ψευδείς πληροφορίες και διαστρεβλώσεις.
    Στο Παν/μιο Μακεδονίας πχ (κι όχι Δυτικής Μακεδονίας όπως εδώ), διδάσκονταν σε νευραλγικό τμήμα σχετικό με το Διπλωματικό Σώμα (ίσως ακόμη να γίνεται), το βιβλίο του Κιτσίκη, συμβούλου του Τ. Οζάλ, όπου παρουσιάζονταν ο Κεμάλ ως "φιλέλληνας", ενώ η επανάσταση του 1821 ως κοινωνική κι όχι εθνική.
    Για τις "ακαδημαϊκούς" κ. Ρεπούση και Δραγώνα που μετά τις ψευδείς διατυπώσεις και θεωρίες τους συμμετείχαν σε συνέδριο του ΜHP στην Τουρκία με παρουσία "τουρκικών" οργανώσεων της ελληνικής Θράκης δε χρειάζεται να γράψω κάτι ακόμα.
    Για την εν άρθρω βέβαια καθηγήτρια οι πληροφορίες μου λένε ότι κινείται στα όρια της διαταραγμένης προσωπικότητας, που βομβαρδίζει με e-mail το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας με πολιτική χροιά σε αντίστοιχο στυλ, με υπερβολές, στρεβλώσεις και καθαγιασμό των ροζ (αριστερών) φασιστικών τακτικών.
    Αποτελεί θεμελιώδη και πρωταρχική προτεραιότητα η αποβολή ή έστω ο στιγματισμός και η απόλυτη απαξίωση του ονόματος τέτοιων "ακαδημαϊκών" από το σώμα των ελληνικών ΑΕΙ, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος από που εκπορεύονται τέτοιες "ιδέες".
    Πέρα όμως από τον ύποπτο τρόπο με τον οποίο γίνονται καθηγητές τέτοιοι άνθρωποι, προκύπτει κι ένα ζήτημα ως προς το Διοικητικό Δίκαιο μιας χώρας που ανέχεται να πληρώνει σαν δημόσιους λειτουργούς σε ανώτατες θέσεις, ανθρώπους που απεργάζονται τη διαστρέβλωση της Ιστορίας της & τη διάλυσή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.