12/8/16

Η προσποίηση της αφέλειας είναι γελοία

Τρ. Αλεξιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αυταπάτες


Την διαβεβαίωση ότι η πλειονότητα των φορολογουμένων θα κληθεί σε λίγες μέρες να πληρώσει ίδιο ή χαμηλότερο ΕΝΦΙΑ σε σχέση με πέρυσι, και όχι αυξημένο, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, σε συνέντευξη στο iefimerida.
Ο αναπληρωτής υπουργός κατηγόρησε την Ν.Δ. ότι ενώ πέρυσι ψήφισε την συμφωνία με τους δανειστές, τώρα ασκεί κριτική στην κυβέρνηση χωρίς μάλιστα, να διατυπώνει δικές της προτάσεις.
Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αυταπάτες και ότι είπε και υπερβολές κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν είπε ψέματα στον ελληνικό λαό.
Σχετικά με την αύξηση της φορολογίας η οποία αυξάνει παράλληλα και τη φοροδιαφυγή, ο Τρ. Αλεξιάδης ανέφερε ότι "η αύξηση της φορολογίας δεν είναι μια πολιτική επιλογή της κυβέρνησης. Ειδικά αυτή η αύξηση της έμμεσης φορολογίας ή η αύξηση ορισμένων άμεσων φόρων. Ήταν μια πολιτική αναγκαιότητα που προέκυψε μέσα από τη συμφωνία, την οποία, να θυμίσω για μια ακόμη φορά γιατί κάποιοι το ξεχνούν, ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής. Αυτή την συμφωνία την ψήφισαν 221 βουλευτές πριν από έναν χρόνο και προέβλεπε αυτές τις αυξήσεις. Τώρα ερχόμαστε και υλοποιούμε αυτό που ψηφίστηκε τότε. Αν κάποιοι βουλευτές ή κάποιες πολιτικές δυνάμεις νομίζουν ότι αυτό είναι λάθος, ας βγουν και ας πουν τι διαφορετικό πρότειναν".


Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. Θα πάρουν τους όρχεις μας.Όχι τα σπίτια μας.Δεν πληρώνουμε σεντζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.