19/8/16

Είμαι πράκτορας της CIA

Είμαι πράκτορας της CIA. Δουλεύω για την Αμερικανική πρεσβεία στην Βενεζουέλα και γράφω άρθρα κατά παραγγελία με σκοπό την υπονόμευση της "μπολιβαριανής επανάστασης". Είμαι Φιλελεύθερο σκουπίδι που διαδίδει ψέματα με σκοπό την επικράτηση του ανάλγητου καπιταλισμού στην χώρα του σοσιαλιστικού παραδείσου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το κέρδος και "καίγομαι" διότι έχασα τις διασυνδέσεις μου και την διαπλοκή μου με το προηγούμενο καθεστώς. Με πληρώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το Υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο ίδιος ο Ομπάμα, ο Τραμπ, η Χίλαρι και το Πεντάγωνο ταυτόχρονα.
Χωρίς ίχνος υπερβολής όλα τα παραπάνω έχουν γραφτεί σαν σχόλια κατά καιρούς κάτω από κείμενά μου από τότε που άρχισα να γράφω για το Liberal τις προσωπικές μου ιστορίες, να μεταφέρω γεγονότα αλλά και να καταθέτω την άποψή μου για την κατάσταση στην Βενεζουέλα που ζω και εργάζομαι τα τελευταία 5 χρόνια. Οι άνθρωποι που γράφουν "αυθόρμητα" αυτά τα σχόλια μαζεύονται "τυχαία" πάντα όταν ένα κείμενο έχει ιδιαίτερη επιτυχία και αναγνωσιμότητα. Δεν μιλάμε για σχόλια που διαφωνούν η έχουν διαφορετική γνώμη με ένα κείμενο και την οπτική του. Η διαφωνία και η διαφορετική άποψη με επιχειρήματα είναι και πρέπει να είναι πάντα σεβαστή και καλοδεχούμενη. Αναφέρομαι στα σχόλια προσωπικές επιθέσεις, πολλές φορές με χαρακτηρισμούς, που ποτέ μα ποτέ δεν εκφράζουν άποψη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα του κειμένου και μονίμως πετάνε την μπάλα στην εξέδρα. Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω εάν τα πιστεύουν όλα αυτά που γράφουν η απλά νομίζουν ότι εξυπηρετούν με αυτό τον τρόπο τα ιδεολογικά η κομματικά τους προστάγματα.

γ
Για τη συνέχεια Liberal

24 σχόλια:

  1. Κύριε Κουζινέ ευχαριστούμε για τις ανταποκρίσεις που μας στέλνετε.
    Ελπίζω να χρησιμοποιείτε ψευδώνυμο και να καλύπτετε όσο γίνεται τα ίχνη σας.
    Υπάρχει κίνδυνος οι εγχώριοι σταλινοτσολιάδες να σας καταγγείλουν στον σύντροφο Μαδουρο.
    Τους χαλάτε το αφήγημα - παραμύθι του σοσιαλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Παντελή αντί να τους φταίει η αλήθεια τους φταίει ο αγγελιοφόρος. Συνεχίζουν να είναι στρουθοκάμηλοι.

      Διαγραφή
  2. Μάλλον πρόκειται για μια συντονισμένη οικονομική επίθεση τύπου στρατιωτικής της Λιβύης. Θυμίζω επίσης την αντίστοιχη της κατάργησης μάλλον της Δημοκρατίας στη Βραζιλία από τις ίδιες δυνάμεις.
    Που είτε μας αρέσει ή όχι ο Ερτογάν, οι ίδιες δυνάμεις προσπάθησαν να επιβάλουν χουντικό δικό τους καθεστώς στην Τουρκία.
    Για μας, θυμίζω τι έκαναν οι ίδιες δυνάμεις: υποδούλωση, οικονομική καταστροφή, δήμευση των πάντων, γενοκτονία και το χειρότερο εξισλαμισμός με "στρατόπεδα"¨ σε όλην την Ελλάδα.
    "Εθνικός" ο σκοπός για όλα τα υπηρετικά μνημονιακά κόμματα αλλά και για τον εξισλαμισμό και του διεθνιστικού ΚΚΕ, της ΛΑΕ-Αλαβάνου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
    Και για να προλάβω διαμαρτυρίες θυμίζω παλιές δηλώσεις της στη Βουλή και την αιδήμονα σιωπή της για Χοτ Σποτς, στρατόπεδα κτλ.
    Είναι δυστυχώς, όλοι οι ανωτέρω, εθνομηδενιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν αυτοί που υβρίζουν την πολιτική τους ηγεσία αλλά την καλύπτουν ρίχνοντας το φταίξιμο στους 'ξένους' και υπάρχουν και αυτοί που ψάχνουν να βρουν τα αίτια της κρίσης στο σπιτικό τους δηλαδή στο κράτος τους. Ευριπίδης Μπίλλις προδήλως δεν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία.

      Διαγραφή
    2. @ ΑΚΙΣ και γιατί δηλαδή τα αιτια της κρίσης βρίσκονται αποκλειστικώς εντός του "σπιτικού" μας; η χώρα μας είχε κανονικότατα επιλεγεί και στοχοποιηθεί ως υποψήφιο θύμα του νεοφιλελευθερισμού και της νέας τάξης πραγμάτων! Αυτό δεν επιδέχεται καμμιά αμφισβήτηση.

      Διαγραφή
    3. Επειδή φαίνεσαι γνωστής μοιράσου μαζί μας τα γεγονότα- Πότε επιλέχθηκε η χώρα μας; Γιατί επιλέχθηκε; Από ποιους επιλέχθηκε; Πως στοχοποιήθηκε και γιατί μόνο αυτή;

      Διαγραφή
    4. @ ΑΚΙΣ Τώρα για να με ρωτάς ολα αυτά...μάλλον εσχάτως θα προσγειώθηκες στον πλανήτη γη!

      Διαγραφή
    5. Υπαρχουν και αυτοι που θεωρουν οτι φταινε και οι ξενοι αλλα και το Ελληνικο κρατος,οπως εγω
      Σε μια συνεντευξη του, ο Ταρικ Αλι,δηλωσε οτι η Ελλαδα ειναι θυμα του αποτυχημενου καπιταλισμου και την πληρωσε πρωτη,επειδη ηταν ο αδυναμος κρικος.Τωρα,σιγα σιγα ερχεται η σειρα και των υπολοιπων λαων.

      Επισης,ο Ριτσαρντ Γουλφ,σε βιβλιο του,αλλα και σε συνεντευξεις του,εχει αναλυσει πως ο καπιταλισμος εχει διαλυσει τις χωρες και τους λαους,οχι τα χρηματιστηρια και τις τραπεζες,αλλα τους λαους.

      Θα μου πεις τι ξερουν αυτοι,δεν βρισκονται στις δυο κατηγοριες που κατατασσεις τους ανθρωπους

      Διαγραφή
    6. @Xristos υπάρχει και αυτή η κατηγορία αλλά δε λες που φταίει το δικό μας κράτος και οι δικοί μας πολιτικοί.

      @Giannis συνηθίζεις να γράφεις στον αέρα. Γράφεις μια πρόταση και είσαι ικανοποιημένος ότι έκανες ντεμέκ μια πράξη αντίστασης. Θ περίμενα να απαντήσεις.

      Διαγραφή
    7. Οπως και συ,δεν βλεπω να σχολιαζεις τις δηλωσεις των 2 αυτων προσοπικοτητων,που ανεφερα πριν(ουτε λες αν φταινε οι ξενοι,που απ οτι καταλαβαινω απ τις 2 κατηγοριες που ειπες,μαλλον δεν φταινε σε τιποτα).Ο Ταρικ Αλι μαλιστα,μιλησε για εμας και εριξε το φταιξιμο στους ξενους και οχι δεν ειναι Ελληνας,αλλα τι ξερει αυτος.Επισης η κριση,ηρθε απο την Αμερικη,εμεις ειμαστε οι τεμπεληδες οι κακοι της οικουμενης,οι αλλοι,οι σκληρα εργαζομενοι γιατι δεν εχουν βγει απο την κριση;Μπορω να πω και αλλα γαι τους ξενους,οτι πχ οπως ανακοινωσε η oxfam,oi 62 πιο πλουσιοι ανθρωποι στον κοσμο(πιο πολλοι Αμεικανοι),εχουν περισσοτερη περιουσιαα απ τον μισο πληθυσμο της γης.Οταν το συστηαμ δεν λειτουργει σωστα λοιπον και υπαρχει κριση,θα την πληρωσει πρωτα ο πιο αδυναμος κρικος.Ναι,φταιμε εμεις οτι ειμαστε ο πιο αδυναμος κρικος,μπηκαμε στο ευρω χωρις να ξερουμε το γιατι,θελαμε ολοι να μπουμε στο δημοσιο,αφησαμε την παραγωγη κτλ,τα οποια εχουν αναλυθει.Αλλα ενα λαθος που κανουν πολλοι στην Ελλαδα,ειναι οτι νομιζουν οτι ζουν σ ενα μικροκοσμο και θεωρουν οτι φταιει η χωρα για ολα,χωρις να βλεπουν τι γινεται εξω.Ειμαστε σε μια παγκοσμοιοποιημενη κοινωνια και αυτο τα λεει ολα,για τ οτι δεν φταινε μονο οι ξενοι η μονο οι Ελληνες,φταινε ολοι.Εσυ προφανως θεωρεις οτι φταιμε εμεις....

      Διαγραφή
    8. @ ΑΚΙΣ για τα αυτονόητα που ρώτησες δεν χρειάζεται καμμία απάντηση, τη γνώμη μου λέω πάντα, δεν γράφω στον αέρα, απλά εσένα δεν αρέσουν αυτά που γράφω, απόψεις είναι αυτά, τι να κάνομε; να αποτελεί τώρα αυτό το πράγμα "πράξη αντίστασης" τι να σου πω, όπως το πάρει ο καθένας.

      Διαγραφή
    9. Από το 1974 μέχρι τη χρεοκοπία του 2010 δεν υπήρχαν αυτοί οι πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο; Τώρα έγιναν από το 2010 μέχρι και σήμερα;

      Διαγραφή
    10. @Giannis γράφει ο καθένας ότι σχόλιο θέλει χωρίς καμία δέσμευση. Θα ήταν συνετό ότι γράφουμε να έχει επαφή με την πραγματικότητα. Εμένα δε μ'αρέσει το ότι υποστηρίζεις μια κυβέρνηση που πρόδωσε το λαό και συνεχίζει να τον προδίδει. Γενικά αν δε μπορείς να αποδείξεις ότι λες μη το λες. Και το κάνεις συνέχεια.

      Διαγραφή
    11. Aπαντας επιλεκτικα σ αυτα που σου λεω.Οσο γι αυτο το αστειο επιχειρημα,προφανως δεν εχεις παρει χαμπαρι,ποσο εχει αλλαξει ο καπιταλισμος απ το 1974 μεχρι σημερα και φυσικα αγνοεις τους οικονομολογους και γενικα τις σοβαρες προσωπικοτητες,οπως τον Τσομσκυ,που λενε οτι ο καπιταλισμος βρισκεται σε κριση.Τελος,δεν ξερω αν και οι 65 ηταν πλουσιοι τοτε,πχ ο Γκειτς το 1974,δεν ξερω αν ειχε καν γεννηθει,αλλα δεν ειχαν αυτον πλουτο που εχουν τωρα.Αυτο που δεν εχεις παρει χαμπαρι,ειναι το χασμα μεταξυ των πολυ πλουσιων με την υποτιθεμενη μεσαια ταξη και κατω(φτωχοι).Αν αυτα δεν τα βλεπεις και για σενα φταινε μονο οι κακοι Ελληνες,τι να πω....

      Διαγραφή
    12. Δεν αντιλαμβάνεσαι τι γράφουν οι άλλοι και νομίζεις ότι αυτά που γράφεις έχουν το αλάθητο. Ερωτήματα κάνω αλλά απάντηση πουθενά. Επιλεκτικά απαντάω εγώ,καθόλου εσύ, ποιος κάνει διάλογο δεν ξέρω. Παντα υπήρχαν και θα υπάρχουν αυτοί που κατευθύνουν τον κόσμο,εμείς το κάνουμε μπορείς να μου πεις;

      Διαγραφή
    13. Mιλαω με στοιχεια,εσυ απ την αλλη μονο κριτικη κανες.Σε ρωτησα τι εχεις να πεις για τα λεγομενα,των συγκεκριμενψν προσωπων,δεν απαντησες τιποτα.Εγω απ την αλλη απανταω σε οτι λες.Σου ειπα που φταει το Ελληνικο κρατος,ο Ελληνικος λαος και συ μου απαντας παντα θα υπαρχουν αυτοι που κατευθυνουν.Προαφανως δεν μπορεις να καταλαβεις τι σημαινει το τεραστιο οικονομικο χασμα,που μεγαλωνει καθε χρονο,αναμεσα στους πολυ πλουσιους με τους απο κατω.Δεν ειπα οτι αυτα που γραφω εχουνα λαθητο,σου παραθετω στοιχεια και περιμενω,απαντησεις,που δεν βλεοπω να δινεις.Δειξε μου οτι εχω αδικα σε ολα,οχι ομως γενικολογα οτι παντα υπηρχαν πλουσιοι και αλλα τετοια αστεια.

      Διαγραφή
    14. Οταν υπαρχει φτωχεια σε πλουσιες χωρες,Αμερικη Γερμανια Αγγλια,ειναι αστειο να λες οτι φταιει ΜΟΝΟ η Ελλαδα και οχι οι ξενοι.Οταν μιλαω για φτωχεις σ αυτες τις χωρες,δεν λεω σε συγκριση μ Ελλαδα,αλλα σε συγκριση με το τι ειχαν,τις προηγουμενες δεκαετιες.Και αναφερομαι στον λαο,οχι τις χωρες αυτες καθ αυτες.Οποιος δεν καταλαβαινει οτι το οικονομικο συστημα,καταρρεει,ζει στο δικο του κοσμο.Εδω εχουμε φτασει να υπαρχουν αρνητικα επιτοκια απο Κεντρικες τραπεζες,που υπαρχει αυτο στον καπιταλισμο;ποιον βοηθαει;εσενα και μενα;

      Διαγραφή
    15. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του εμείς τι κάνουμε θέλω να μου πεις;

      Διαγραφή
    16. Θα πρεπει να μαθουμε πως λιτουργει το οικονομικο συστημα παγκοσμιως και συμφωνα μ αυτα,να κοιταξουμε να αλλαξουμε την χωρα μας.Στην Αμερικη,το φιλελευθερο κομμα,παιρνει κατω απο 10%,βλεπουν οτι οι αποκρατικοποιησεις,δεν εχουν αποτελεσμα και μεις εδω,προσπαθουμε να πεισουμε τους εαυτους μας,οτι ο φιλελευθερισμος,ειναι οτι καλυτερο

      Διαγραφή
    17. Πέφτουμε στην παγίδα κάθε φορά που κοιτάμε τις λεπτομέρειες και όχι τη μεγάλη εικόνα. Έχει σημασία αν θα είναι φιλελευθερισμός ή σοσιαλισμός; Αυτό που παίζει ρόλο είναι τι κράτος θελουμε να έχουμε; Κράτος επαίτη ή κράτος πρότυπο; Όλα τα άλλα βρίσκονται, φτάνει να αποφασίσουμε τι θελουμε να κάνουμε εμείς ξαναλέω.

      Διαγραφή
  3. Αγαπητε μου, μια χωρα με 600 δις βαρελια πετρελαιο στην κοιλαδα του Ορενοκο και μονο, σε αποσταση αναπνοης απο τις Αμερικανικες ακτες υπαρχει περιπτωση να αφεθει να εκμεταλλευτει αυτο τον πλουτο?????Η λογικη λεει οχι. Επομενως το NED (National Endowment for "Democracy")ειναι φυσιολογικο να κανει τα παντα για να στειλει την παρουσα κυβερνηση αδιαβαστη. Το χρημα ειναι ο Θεος. Ετσι δεν ειναι? Στην ηθικη θα κολλησουμε τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί το NED άφησε τόσα χρόνια και κινητοποιήθηκε τώρα κατά τη γνώμη σου;

      Διαγραφή
    2. Ρωτα τους να σου πουν. Ασφαλως και τα παιδια στην πρεσβεια ξερουν......Φαινεται ξεχασες το εκπληκτικο εκεινο πραξικοπημα που εγινε (νομιζω το 2002) κατα του Τσαβεζ. Αριστουργημα ! με την βοηθεια των media και ντοπιων προθυμων. Αγαπητε μου ο πουριτανισμος των ΗΠΑ και η αντιληψις τους οτι ειναι το ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (απο το κατα Ματθαιον ευαγγελιο-με τη Βιβλο ανα χειρας ζουν σε διαβεβαιω) επιτρεπει τα παντα. Ολοι πρεπει να το αποδεχθουν, και αν αρνηθουν, τους εκνευριζει.....

      Διαγραφή
    3. Δικιο εχεις,νομιζουν οτι εχουν ενα Μεσσιανικο ρολο στον πλανητη

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.