8/8/16

Αντάρτες του ΡΚΚ κατέρριψαν τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (βίντεο)

Αντάρτες του ΡΚΚ κατέρριψαν τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (βίντεο)

  • (Φωτ.: anfturkce.net)
Κούρδοι αντάρτες, στις 17 Ιουλίου 2016, κατέρριψαν ένα τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένο αεροσκάφος (ΜΕΑ) τύπου Bayraktar, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται στα κουρδικά ΜΜΕ. Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος καταρρίφθηκε την ώρα που έκανε πτήσεις πάνω από θέσεις των ανταρτών του HPG και του YJA Star, στην περιοχή  Şehit Rüstem, στην κοιλάδα Ζαπ, που είναι ο φόβος και ο τρόμος του τουρκικού στρατού.

Οι αντάρτες που έριξαν το ΜΕΑ, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωσή τους χτύπησαν κι ένα εξοπλισμένο, μη επανδρωμένο τύπου, Predatör.
Τα μη επανδρωμένα φωτογραφίζουν και στέλνουν βίντεο θέσεων και κινήσεων των ανταρτών σε ζωντανό χρόνο στα κέντρα επιχειρήσεων του στρατού και της αεροπορίας, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια αεροπορικοί βομβαρδισμοί και βολές πυροβολικού.
Στο μεταξύ, ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε σήμερα και τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν από επίθεση του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) στην επαρχία Σίιρτ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, νωρίς σήμερα το πρωί, όπως μεταδίδει η Hürriyet. Οι συγκρούσεις ξέσπασαν στη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης στην περιοχή Ερούχ, ενώ οι τραυματίες στρατιώτες μεταφέρθηκαν στα τοπικά νοσοκομεία, από τις στρατιωτικές δυνάμεις που αναπτύχθηκαν στην περιοχή, ως ενισχύσεις έναντι των ανταρτών του PKK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.