13941013000830_photoi
Περισσότερα από 500 μέλη της θυσίασε η Jaysh al Fatah  για να πετύχει ν΄ανοίξει ένα στενό διάδρομο στα νότια του Χαλεπίου ..!!Ένας στενός ανεπαρκής διάδρομος που είναι ωστόσο de facto κομμένος  αφού εξακολουθεί να βρίσκεται υπό τα πυρά των πυροβόλων όπλων του συριακού στρατού με αποτέλεσμα ότι κινείται να βομβαρδίζεται είτε όχημα είτε εξεγερμένος….
Αφότου ο συριακός στρατός αναδιπλώθηκε κι ενίσχυσε τις γραμμές του άμυνας στην περιοχή των στρατιωτικών σχολών που ελέγχονται από ένοπλες ομάδες νότια του Χαλεπίου, αδιάκοπες ήταν οι επιδρομές της ρωσικής και συριακής αεροπορίας κατά των εγκαταστάσεων που μετατράπηκαν σε ερείπια και καταβαράθρωσαν δεκάδες πτώματα διαφόρων εθνικοτήτων.
.Επίσης πολεμικά αεροσκάφη σε δεκάδες επιδρομές τους στόχευσαν θωρακισμένα οχήματα εξοπλισμένα με πολυβόλα και οχήματα φορτωμένα με πυρομαχικά των διαφόρων ενόπλων οργανώσεων σε Kfernaha, Alotarb και Khan Tuman αλλά και στην περιοχή γύρω απότις στρατιωτικές σχολές.
Συγκλονιστικές απώλειες υπέστησαν οι  ένοπλες ομάδες ως αποτέλεσμα των εκτεταμένων επιθέσεων που διεξήχθησαν από από δεκάδες βομβαρδιστικά ώστε η «Angmasien» κάλεσε τους άνδρες της ν΄αποσυρθούν από διάφορα σημεία για να σώσουν τις ζωές τους.  Συμμετείχε στην επίθεση των τρομοκρατών μεγάλος αριθμός τζιχαντιστών από αραβικές χώρες αλλά ως και υπήκοοι Κίνας,Τυνήσιοι κλπ.(Ο σύριος πολεμικός ανταποκριτής από το Χαλέπι Ηossein Mortada 7.8.16)
Aνταποκριτής του almayadeen. από το Χαλέπι επιβεβαίωσε ότι σχεδόν 800 νεκροί προέκυψαν στις τάξεις των τρομοκρατών στη Σχολή του οπλισμού, στη 3ημερη μάχη. Έχουν όπως λέει και χιλιάδες τραυματίες.


Xαλέπι τώρα: έφθασε επίλεκτη μονάδα της Hezbollah με 2000 μαχητές
Χαλέπι τώρα. 2.000 μαχητές της λιβανέζικης Αντίστασης του κινήματος της Hezbollah αφίχθηκαν στο Χαλέπι για να ριχθούν στο πιο καυτό μέτωπο στην μητέρα των μαχών στον αγώνα υπέρ πάντων.Πρόκειται για μαχητές υψηλής κατάρτισης κι εκπάιδευσης με εξειδικευμένο οπλισμό. Πληροφορημένες πηγές επιβεβαιώνουν την άφιξη της ειδικής μοναδας παρέμβασης των δυνάμεων της Χεζμπολάχ για να υποστηρίξουν το Ramouseh στο Χαλέπι.

Η πηγή ανέφερε ότι το ίδιο το σύνταγμα της Χεζμπολάχ συμμετείχε σε προηγούμενη επείγουσα κατάσταση σε κρίσιμη μάχη και είναι γνωστό ως εφιάλτης για τις μάχες του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα μάτια όλων είναι σταρμμένα στον άξονα Ramouseh επειδή η ήττα των τρομοκρατών στο Χαλέπι θα το επαναφέρει στην κανονικότητα και θα διαμορφώσει το μέλλον ολόκληρης της ΣυρίαςΥπάρχει η προσδοκία όπως εκτιμούν διάφορες πηγές ότι αυτή η δύναμη μπορεί να κάνει τη διαφορά και ν΄αλλάξει άρδην τα δεδομένα.

Οι τρομοκρατικές ομάδες θεωρώντας τη μάχη του Χαλεπίου ως ζήτημα ζωής ή θανάτου, πραγματοποίησαν χθες το βράδυ μια νέα επίθεση με χιλιάδες μέλη τους χρησιμοποιώντας περισσότερους από 5 εκρηκτικούς μηχανισμούς που εξερράγησαν και δεκάδες βομβιστές αυτοκτονίας που ανατινάχθηκαν στην Ramouseh και στις Στρατιωτικές Ακαδημίες..


Eιδικές ρωσικές δυνάμεις και σύριοι επίλεκτοι έπεσαν με αλεξίπτωτα πίσω από τις γραμμές του εχθρού στο Χαλέπι
13933044_1105961009451874_2049876832_n
Από ύψος 5 χιλιομέτρων αλεξιπτωτιστές των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας και σύριοι έπεσαν από αεροσκάφη  πίσω από τις γραμμές του αντιπάλου στο Χαλέπι. Το πρακτορείο ειδήσεων interfax είχε ανακοινώσει χθες ότι επίκειται ρωσικές δυνάμεις να πέσουν με αλεξίπτωτα στα προπύργια των τρομοκρατών στο Νότιο Χαλέπι…..

Στο νότιο Χαλέπι αργά χθες το  βράδυ έφθασε και το τάγμα « Band Radwan » από τη Χομς γνωστό για το υψηλής ακριβείας έργο του και προστασία της ιδιωτικής ζωής
Η διοικηση του συριακού στρατού ορίζει τη ΝΔ ζώνη του Χαλεπίου ως στρατιωτική ανοιχτή ζώνη κάτι που σημαίνει θ΄ακολουθηθει η πολιτικη της καμενης γης χρήση στρατηγικων καταστροφικών όπλων πύραυλοι εδάφους εδάφους, βαλιστικοί πύραυλοι από πλωτα μεσα κλπΑναμένεται σφοδρή απάντηση στην πρόκληση των τζιχαντιστών και των συμμάχων τους.