4/3/17

Παρουσίαση βιβλίου της ΄Αννας Μπιθικώτση με μουσική εκδήλωση και είσοδο ελεύθερη την Δευτέρα στον Ιανό

Οι εισπράξεις από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στον πανελλήνιο Σύλλογο Τυφλών
Η  συγγραφέας Άννα  Μπιθικώτση, θα παρουσιάσει   την ερχόμενη Δευτέρα στις 8:30 μ.μ. στο Café Ianos, Σταδίου 24 Αθήνα, με είσοδο Ελεύθερη, το νέο της βιβλίο από τις εκδόσεις ΒΕΓΑΣ, «Ψηλαφίζοντας τις λέξεις της Άννας… με τις μουσικές του κόσμου», με μία πρωτότυπη  μουσική παράσταση.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα  του Ομίλου  για την UNESKO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, ενώ  οι εισπράξεις από την πώληση του βιβλίου (απο το περιεχόμενο του οποίου πηγάζει το σενάριο της μουσικής παράστασης) θα διατεθούν για τους σκοπούς και τις δράσεις του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό θα απευθύνουν, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESKO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος κ. Νίνα Διακοβασίλη και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης.
Η Άννα Μπιθικώτση  που ξεχωρίζει για το ταλέντο της  και την προσωπική της γραφή συνυπάρχει επί σκηνής, μέσα από τις λυρικές αφηγήσεις της  με τρείς σπουδαίους ερμηνευτές και δύο μουσικές μπάντες, όπου όλοι μαζί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους  συνδέοντας γλυκά εποχές, ήχους και συναισθήματα μέσα από τραγούδια της ελληνικής και της διεθνούς μουσικής σκηνής, στους δρόμους της κοινής αισθητικής και του ονείρου.
Τραγούδια  των Χατζηδάκι, Λοΐζου, Κατσιμίχα,, Αλκίνοου Ιωαννίδη και Βαρδή, θα ερμηνεύσουν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες, Χριστίνα Μαραγκόζη και Σωτήρης Δογάνης, πλαισιωμένοι από τους μουσικούς  Σπύρο Κονσολάκη, Παντελή Πέτρου και Κυριάκο Πέτρου.
Τραγούδια διασκευασμένα κοντά σε classical και  acoustic styl  από το ξένο ρεπερτόριο που αγαπήσαμε, θα αποδώσουν η ταλαντούχα Ξένια Γαργάλη και η εξαίρετη μπάντα “Mottet”  την οποία απαρτίζουν οι διακεκριμένοι μουσικοί  Δημήτρης Κουζής (βιολί), Σωτήρης Καστάνης ( ακουστική κιθάρα) και Γιώργος Μπαμπάνης (ακορντεόν).
Συντονίζει η δημοσιογράφος ΄Αρια Αγάτσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.