19/3/17

Είκοσι δύο χιλιάδες στελέχη εκδιώχτηκαν από τις ΤΕΔ, μετά το πραξικόπημα

Σοκάρουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Φικρί Ισίκ και αφορούν στο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων που απομακρύνθηκε με την κατηγορία της συμμετοχής στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, λόγω της σχέσεώς τους με τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν...
Τα στοιχεία αυτά δόθηκαν μετά από την κατάθεση σχετικής ερώτησης από βουλευτή του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, διευκρινίζοντας ότι οι 6.511 ήταν εν ενεργεία στρατιωτικοί, ενώ οι υπόλοιποι 16.409 ήταν στις στρατιωτικές Σχολές – Ακαδημίες που εκδιώχθηκαν μετά το πραξικόπημα.
Σύμφωνα με άλλες πηγές, τα στοιχεία αυτά ίσως και να μην απεικονίζουν την πραγματική κατάσταση, καθώς κλάδοι όπως η Αεροπορία, έχασαν πολλούς ιπταμένους και έχουν υποστεί δυσανάλογη ζημία.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.