3/11/17

Διακρίνετε καθόλου ολοκληρωτική νοοτροπία;


7 σχόλια:

  1. πολύ καλά κάνατε και τα βάλατε στην φόρα ... για ένα συμφωνώ με τον Πολακη !!! Βοθροκάναλα και κωλοφυλάδες !!! Όλα αυτά τα γουρούνια δεν βλέπουν ότι ο λαός υποφέρει !! Δεν βλέπουν τα στραβά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ωραίο Σάββα είναι να διαβαζεις αρθρα της efsyn που αφορουν την ΧΡΥΣΗ Αυγή
    😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που διακρίνει κανείς είναι σίγουρα η διαρκής σύγκρουση στην καμπούρα του κοσμάκη όλων αυτών των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (;) - ας πούμε και κανά αστείο να περνά ώρα - όπως γινόταν πάντα σ΄αυτό τον τόπο, τίποτα το ιδιαίτερο, τίποτα το διαφορετικό, λίγο πολύ όμως έτσι δεν γίνεται παντού στις αστικές δημοκρατίες; Συγκρούονται συμφέροντα με σκοπό τον έλεγχο της μάζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα το καταλάβατε πως οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες, ότι δεν αντέχουν την κριτική και πως δεν έχουν κανενός είδους ηθική, ευθιξία και αξιοπρέπεια; Ευαγγελίζονται την δικτατορία του προλεταριάτου, των εγκληματιών και των τελευταίων της κοινωνίας, δηλαδή. Είναι οι δικτάτορες που χτίζουν τις πυραμίδες... ανάποδα και όταν αναπόφευκτα αυτές τους πέφτουν στο κεφάλι, την πληρώνει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο "αυθόρμητα" γράφεις εσύ, άλλο τόσο αριστεροί είναι τούτοι...

      Διαγραφή
  5. Ελατε τωρα κ. Καλεντεριδη, αυτα ειναι σφεντονες, τα χρυσοπληρωμενα μπαζουκας των ΜΜΕ στηριζουν αναφανδον Κουλη ,Σαμαρα,Μπενυ και ποταμι!!!
    Ας εχει και καποιος κανενα λιανοντουφεκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ. Σάββα Κλεντερίδη.
    Παρουσιάσατε συνολικά τριάντα ιστοσελίδες, εφημερίδες και τηλεοράσεις (που προφανώς κατά την άποψή σας) στηρίζουν τον Τσίπρα. Όμως συνολικά οι ιστοσελίδες ,οι εφημερίδες, και τα κανάλια στην Ελλάδα είναι πολύ περισσότερα από 100.
    Αν εσείς για τα 30 του Τσίπρα διακρίνετε «ολοκληρωτική νοοτροπία» τότε ποια είναι κατά την άποψη σας η νοοτροπία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που υποστηρίζεται από τριψήφιο αριθμό ΜΜΕ;
    Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο ακόμα.
    Εσείς πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν στημένα ΜΜΕ που παραπληροφορούν και μάλιστα συστηματικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.