14/11/17

Τα μαθηματικά της υποκρισίας: Βοηθάς τους φτωχούς που εσύ πολλαπλασιάζεις



Υποκρισία και πρόκληση χαρακτηρίζει την εξαγγελία Τσίπρα για το κοινωνικό μέρισμα ο καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μιλώντας στο Liberal. Υποκρισία γιατί έρχεται τώρα ο Πρωθυπουργός και βοηθά εκείνους τους ανθρώπους πάνω στους οποίους έπεσε ο βαρύτερος λογαριασμός από τους δικούς του, ατυχείς χειρισμούς στην οικονομία την τελευταία διετία.

Και πρόκληση, όπως προσθέτει, καθώς το πλεόνασμα έχει προκύψει από την απομύζηση των μεσαίων και παραγωγικών στρωμάτων, τα οποία η πολιτική της κυβέρνησης στέλνει είτε στην άτυπη οικονομία, είτε στην ανεργία, είτε εκτός χώρας. Η θέση του είναι ότι η κυβέρνηση με το ένα χέρι δίνει χριστουγεννιάτικά δώρα, και με το άλλο παίρνει αφού όσο δεν κάνει μεταρρυθμίσεις, τόσο θα υπονομεύει την ανάπτυξη και άρα θα χειροτερεύει τη θέση και των μεσαίων στρωμάτων.


Για τη συνέχεια Liberal


1 σχόλιο:

  1. ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η κυβέρνηση μοιράζει το μέρισμα σε αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στην χώρα και αποκλείει τους Έλληνες που πάνε τα παιδιά τους σε φροντιστήρια

    Δεν με παραξενεύει. Η μανία των ανθρώπων αυτών με τούς λαθρομετανάστες ήταν και είναι γνωστή. Όσοι τούς ψήφισαν, ας μην παραπονούνται τώρα.

    Στην Ελλάδα υπάρχει ένας και μόνο ρτσισμός, ο στρεφόμενος κατά των Ελλήνων και οι σημερινοί κυβερνώντες είναι οι πιο γνήσιοι εκφραστές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.