9/11/17

Κτηνωδίες στα ισλαμικά πεδία της Λιβύης, αφορμή για λογικούς συνειρμούς για την ΔΔΟ τροχιά μετατροπής της Κύπρου σε πεδίο φρικαλεοτήτων πέραν κάθε φαντασίας για πολιτισμένους ανθρώπους.

Ο βιασμός ανδρών, μια αποτροπιαστική αλλά διαδεδομένη ιστορικά πρακτική, χρησιμοποιείται στο μετα-κανταφικό καθεστώς της Λιβύης ως μέσο επιβολής και πολιτικής κυριαρχίας
Π. Ήφαιστος
Το ρεπορτάζ που παρατίθεται στο τέλος καταμαρτυρεί ότι η επάνοδος στην προ-βαρβαρική κτηνωδία είναι βεβαία εάν και όταν ένα κράτος καταλυθεί. Η κατάλυσή του είναι για τους από μέσα συνεργαζόμενους Εφιαλτική στάση και για τους έξωθεν δράστες εγκληματική στα ακρότατα όρια της έννοιας έγκλημα. Ιδιαίτερα όταν κυριαρχούν ακραίες συντελεστικές θρησκευτικές παραδοχές οι οποίες τουλάχιστον ως προς μια μεταφυσική παραδοχή και τις δογματικές διδαχές της για τους άπιστους, δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο, η επάνοδος στην προ-βαρβαρική κτηνώδη εποχή είναι βεβαία.

Πρέπει βέβαια να πούμε εξαρχής ότι, οι ισλαμιστές δεν είναι οι μόνοι που εφαρμόζουν τέτοιες κτηνώδεις και αποτρόπαιες μεθόδους εξευτελισμού και τραυματισμού ανδρών και γυναικών όταν κυριαρχούν στρατιωτικά.
Παρατηρούνται σε όλους σχεδόν τους πολέμους και συχνά είναι κεντρικά καθοδηγούμενες από δήθεν πολιτικά πολιτισμένα κράτη όταν είναι ισχυρά και επιτίθενται και κατακτούν άλλα κράτη.

Παραμένει γεγονός, όμως, ότι στα ακραία όρια των ισλαμικών αντιλήψεων όπως αυτές που κυριαρχούν (και) στην Τουρκία τέτοιες κτηνωδίες αποτελούν πρακτική ακόμη και κατά δικών τους αντιφρονούντων πολιτών ή «κοσμικών» ή άλλων ρευμάτων ισλαμικής πίστης (όσοι ασχολούνται στοιχειωδώς γνωρίζουν περί "Οθωμανικού δικαίου" στο οποίο χωρίς την παραμικρή υπερβολή σύντομα θα ενταχθούν οι νεοέλληνες της Κύπρου και εάν δεν προσέξουμε και πολλοί άλλοι, βλ. πιο κάτω).

Στις δε περιοχές του φρικτού ενδιάμεσου τετραγώνου που εμπερικλείουν τα χαλαρά σύνορα Τουρκίας, Συρίας, Ιράν και Ιράκ, ο σεξουαλικός εξευτελισμός είναι μαζική πρακτική με συγκεκριμένους πολιτικούς σκοπούς μείωσης, διαφθοράς και ανθρωπολογικής εκμηδένισης ανδρών και γυναικών: Οι μεν άνδρες βιάζονται για να εκμηδενιστούν οι στυλοβάτες της οικογένειας και των ενόπλων δυνάμεων του αντίπαλου έθνους ή παράταξης οι δε γυναίκες για να γεννηθούν «μπασταρδεμένα» άτομα προϊόν βιασμού που θα μεγαλώσουν με πνευματικά μπερδεμένο τρόπο επειδή θα στερούνται φυσιολογικούς γονείς (η δε μάνα θα νοιώθει μειωμένη και εξευτελισμένη εκτός και εάν ο βιασμός δεν είναι κάτι τέτοιο). Θα νοιώθουν επιπλέον στερημένοι ταυτότητας και εθνικής συνείδησης κάτι που θα αποδυναμώνει τον δράστη και αποδυναμώνει το θύμα.

Σε πρόσφατο συνέδριο, μια καταπληκτική εισήγηση για την πολιτική σκοπιμότητα αυτών των απάνθρωπων κτηνωδιών, άφησε την κατάμεστη αίθουσα άφωνη για το πόσο συχνά ο πολιτικός μας πολιτισμός οπισθοδρομεί στην βαρβαρότητα.
Συνέχεια εδώ

3 σχόλια:

  1. Ιδού τα οφέλη των νατοϊκών συμμάχων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τα δικά μας ..
    ΜΕΤΑΕΘΝΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ «Νέο Διεθνές Δίκαιο»; http://www.tanea.gr/news/greece/article/4068211/?iid=2
    • «πώς θα μπορεί κάποιος να λησμονήσει τις διακηρύξεις για τα «ΑΗΤΤΗΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ»;»
    • «Κάποιοι άλλοι, αιθεροβάμονες ή τρικυμισμένοι εγκέφαλοι, έπαιρναν τοις μετρητοίς την προπαγάνδα των Αγγλοαμερικανών για τα ανθρώπινα δικαιώματα και μιλούσαν για την ανάπτυξη του διεθνούς δικαίου ¬ και δικαίωμα! επέμβασης ¬ ως να υπάρχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.»
    • ««Νέο Διεθνές Δίκαιο» δεν υπάρχει επειδή κανείς δεν προτείνει αξιόπιστες διαδικασίες παραγωγής δικαίου-δικαιοσύνης στον διεθνή χώρο. Δικαιοπαραγωγικές και δικαιοπρακτικές διαδικασίες ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΟΜΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.»
    • «η τερατώδης σκέψη πως δήθεν υπάρχει δυνατότητα ανάπτυξης κανόνων (με μανδύα δικαίου) στη βάση των ηγεμονικών συμφερόντων, ΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ) ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΟΥΓΚΛΑΣ»
    • «Ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας, ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΣΚΟΠΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΟΝΕΙΡΙΚΩΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ»
    Σημ. Νοέμβριος 2017. Ταξινομώντας το αρχείο βρίσκω εκατοντάδες εάν όχι χιλιάδες κείμενα όπως το παρόν. Αποτελούσαν παρεμβάσεις με επιφυλλίδες ή άρθρα στα δικά μου πεδία. Κοιτάζοντάς τα ξανά διαπιστώνω κάτι: Έλεγα τα αυτονόητα. Αφενός δεν δικαιολογούσαν τόσες βίαιες επιθέσεις και ύβρεις (έχω δύο μεγάλες κάσες αποκόμματα) και αφετέρου το να λες τα αυτονόητα στην χώρα μας είναι άσκοπο γιατί είναι αυτό που λέμε «τρύπες στο νερό». Αυτό βέβαια ερμηνεύει πολλά. Αυτά γράφονταν πριν αποφασίσω να αναπτύξω την δική μου διαδικτυακή δομή. Καλό είναι να ανασύρονται εδώ και εκεί, όμως, γιατί καταμαρτυρούν και ερμηνεύουν κάποια πράγματα. Η επιφυλλίδα που ακολουθεί τελειώνει ως εξής: «Ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας, στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης απαιτεί σφυρηλάτηση του εθνικού φρονήματος, πολύ ισχυρές αποτρεπτικές ένοπλες δυνάμεις, ευέλικτη διπλωματία και τερματισμό των άσκοπων αναζητήσεων ονειρικών υπερεθνικών παραδείσων.». Να πω μόνο, ακόμη, ότι πέντε περίπου χρόνια μετά εκατοντάδες φορείς επιστημονικών τίτλων έβαλαν την υπογραφή τους σε λίστες υποστήριξης του φασιστικού, ανελεύθερου, αντί-δημοκρατικού και γενοκτόνου σχεδίου Αναν ενώ διόλου περίεργο διακεκριμένος αμπελοφιλόσοφος των επιφυλλίδων έγραφε σε κυριακάτικο φύλλο ότι επιβάλλεται να το αποδεχθούμε γιατί θα πρωτοπορήσουμε με το να εισέλθουμε πομπωδώς στην … μεταεθνική εποχή. Εισέπραξε το δικό μου: Την μεταεθνική εποχή των φαντασιώσεών σου όπου υπάρχει μόνο αέρας κοπανιστός. Διόλου τυχαία στην συνέχεια πολλοί από τους ίδιους στήριξαν τα μνημόνια των τοκογλύφων και των κερδοσκόπων. Εδώ είμαστε στην … «μεταεθνική εποχή» και διαχειριζόμαστε τον αέρα τον κοπανιστό των φασιστοειδών μνημονίων. http://www.tanea.gr/news/greece/article/4068211/?iid=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ.Ηφαιστε
    Σωστα ειπατε οτι ζουμε μια εποχη....οπου αεροκοπανιστες ....αεροκοπανιζουν...επι παντος....Το ειδικο βαρος του καθενος απ αυτους δεν ξεπερνα το μοριακο βαρος του διαστημικου κενου.... Δειτε τις κυβερνησεις πουχουμε....Μοριακο βαρος....μελανης τρυπας...Ντροπη...?? Καμμια...κανενος.Ποιος ηλιθιος περασε στον κοσμο την αποψη οτι η ιστορια ανηφοριζει γραμμικα...προς μια καλη κατευθυνση παντα...??Αυτοι....και το αστειο εκπαιδευτικο τους συστημα... Ομως το βελος της ιστοριας γυριζει και πισω...συχνα πολυ πισω...σε κλασμα χρονου..Στην Λυβυη...αυτο γινεται...οπως και στον μεσαιωνα...Η ανθρωπινη ανοησια...παει σαν το τρενο...μπρος πισω......Αυτοι που κυβερνουν εδω...τοχουν παει τερμα πισω...αλλα υπαρχει κι ενα οριο...που δεν παει πιο πισω...κι ακριβως εδω βρησκομαστε σημερα... Πολυ φοβαμαι...οτι υα πεσει αστεροειδης στην χωρα ξαφνικα....θα ακουστει ενα μπουμ...απο στιγμη σε στιγμη...κι οποιον παρει ο χαρος...Εγω πχ...εχω βαρεθει...τα παντα...ακομη και τις λεξεις και ιδιες φρασεις χρονων...εχω συχαθει καθε λεξη δεξια...αριστερη...διαγωνια....καθε ιδια και ιδια φραση...καθε πραξη τους ιδια και ιδια.....Δεν θα ξαφνιαστω με μενα αν εκραγω και τα σαρωσω ολα γυρω γιατι βαρεθηκα να μην μιλω...η ενεργω...Γιατι οχι και οι αλλοι...?? Και καπου εδω ειμαστε σημερα...στο τσακ...κι οποιον παρει ο χαρος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.