11/11/17

Κόκκινος φασισμός

Το πορτρέτο συμπληρώνεται από αντιευρωπαϊσμό, αντιαμερικανισμό, αντιφιλελευθερισμό και ρητορική μίσους 

Σώτη Τριανταφύλλου 
Η εκλογική εκτίναξη της δημοτικότητας της αριστεράς από το 1981 δημιούργησε σκληρό Κατεστημένο: η λαϊκιστική μεταρρύθμιση της παιδείας και ο αριστερός ρεβανσισμός κατασκεύασαν τον φασίστα του σήμερα – αυτό το μείγμα εθνικιστή, δυσδιοίκητου και αμαθούς πλάσματος που αντιστέκεται σε οποιαδήποτε πρόκληση εισόδου στη νεωτερικότητα. Η ηγεμονική ιδεολογία έγινε ένα υβρίδιο: σοσιαλιστικός και αναρχικός λόγος μαζί με βία, ανορθολογισμό, ηθικολογικό κήρυγμα, απόρριψη των κανόνων καλής συμπεριφοράς – στην ουσία, απόρριψη του πολιτισμού, αντιστροφή των αξιών του ωραίου και του αγαθού.

Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με τις καθημερινές εκδηλώσεις φασιστικής συμπεριφοράς: με το γεγονός, για παράδειγμα, ότι ένα ανέκδοτο περί μουσουλμανικής παρουσίας στο σχολείο καταλήγει σε υβρεολόγιο εναντίον της δημοσιογράφου Άννας Παναγιωταρέα, με το ότι μια εκδρομή στη Μακρόνησο παίρνει διαστάσεις ιεροσυλίας – καθώς και με το επαναλαμβανόμενο γεγονός ότι πολλοί δήθεν «αντισυστημικοί» (όχι απαραιτήτως «φρικιά») φτύνουν τους αντιπάλους τους όταν τους συναντούν στον δρόμο. Δεν αξίζει να ασχολούμαστε με ανόητους και άρρωστους ανθρώπους που ευημερούν, με τον καταθλιπτικό τρόπο τους, μέσα στο κοινωνικό μίσος. Αξίζει όμως να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα: τον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας ο οποίος σχετίζεται μέσω ποικίλων διαύλων με τον εκφασισμό του κόσμου.
Η αριστερά είναι χρήσιμη, σε πολύ μικρές δόσεις, όταν επαγρυπνεί για την τήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όταν προτείνει, πού και πού, μια ρηξικέλευθη ιδέα. Γενικά μιλώντας, αποτελεί δύναμη αντιρεαλιστική, συχνά φαντασματική, συντηρητική και «μη προοδευτική» μολονότι πιστεύει ότι κατέχει το μονοπώλιο της προόδου. Όπου επικράτησε, είτε στα θεμέλια της κοινωνίας, είτε στην οικονομία, είτε στον πολιτισμό, τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά: εξάλλου, δεν κρύβει το σχέδιό της, το ολοκληρωτικό της όραμα το οποίο εφαρμόζει σε μικρογραφίες στο εσωτερικό καπιταλιστικών κοινωνιών (στη δομή και λειτουργία των κομμουνιστικών κομμάτων, στην οργάνωση των ΑΕΙ, σε πολλά σχολεία που έχουν αλωθεί από αριστερούς καθηγητές κτλ.) Οι περισσότεροι άνθρωποι που ακολουθούν την αριστερά μοιράζονται αυτό το σχέδιο που δεν προϋποθέτει καμιά πολιτική αρετή – εφόσον ο σκοπός καθαγιάζει τα μέσα.
Τα 35 χρόνια της αριστερής κυριαρχίας καθήλωσαν την Ελλάδα από ηθική και πολιτιστική άποψη. Δημιούργησαν τον περιβόητο Ελληνάρα ο οποίος, εκτός από νεόπλουτο λιγούρι, φοροφυγάς και συνδικαλιστής, μισεί την επάρατο δεξιά, στερείται μόρφωσης και κοινωνικής παιδείας: έχει τελειώσει το πασοκικό σχολείο, έχει πιθανώς μπει και κουτσοβγάλει το πασοκικό πανεπιστήμιο και έχει περάσει τη θλιβερή ζωή του μέσα στις φασιστοειδείς ιδέες που φυτρώνουν στο έδαφος του ανορθολογισμού. Εξού και για πολλά χρόνια, μεγάλο μέρος των Ελλήνων έβλεπε με συμπάθεια την αριστερή τρομοκρατία – και συνεχίζει να τη βλέπει εφόσον το σύστημα της δικαιοσύνης, οι θεσμοί και τα πρόσωπα που κατοικούν στους θεσμούς δείχνουν επιείκεια, αν όχι στοργή, στους τρομοκράτες.
Το τοπίο μοιάζει μ’ εκείνο που περιγράφει ο Μπρεχτ στο θεατρικό του έργο «Ταμπούρλα στη νύχτα»: τον τελευταίο καιρό το θυμάμαι ξανά και ξανά – συμμορίες λούμπεν προλεταρίων στο ζοφερό Βερολίνο μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου· ανομία· τρομοκρατία· μια σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση που τρίζει και μια ακροαριστερή ομάδα, ο Σπάρτακος, που τρέφει όνειρα σοσιαλιστικής επανάστασης χωρίς να έχει εξασφαλίσει την παραμικρή συναίνεση. Στους δρόμους περιφέρονται δολοφόνοι· κατουρούν στις γωνίες· βρίζουν... Όπως στα Εξάρχεια του 2016...
Διανύουμε τα μολυβένια χρόνια: την εξουσία σφετερίστηκαν, με όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες, οι συμμορίες των λούμπεν προλεταρίων και των εξίσου λούμπεν μικροαστών. Κι επειδή οι αριστεροί πολιτικοί δεν έχουν, εκ των πραγμάτων, κανένα χάρισμα, ούτε καν τη στοιχειώδη εξυπνάδα, ενθαρρύνουν τον όχλο να εκδηλώνει τα ένστικτά του. Οι διανοούμενοι –λιγοστοί– εμπίπτουν σ’ εκείνον τον συνδυασμό που περιγράφει ο Richard Wolin: μεταμοντέρνοι αναθεωρητές του Διαφωτισμού, ανοιχτοί σε ανορθολογικές, αντιδημοκρατικές και φιλοϊσλαμοφασιστικές θέσεις. Το πορτρέτο συμπληρώνεται από αντιευρωπαϊσμό, αντιαμερικανισμό, αντισημιτισμό, αντιφιλελευθερισμό και ρητορική μίσους. Ο αντιφασισμός, επειδή είναι σήμερα κενός περιεχομένου, ταυτίζεται με μια αριστερά που δεν έχει θέση, έχει όμως αντί-θέση· δεν έχει λόγο, έχει αντί-λόγο. Ακριβώς όπως οι παλιοί αντικομμουνιστές: άνθρωποι ενός παλιού κόσμου, ανάξιοι να χτίσουν τον καινούργιο.
Όπως δεν πρέπει να αθωώνονται οι ψηφοφόροι της «Χρυσής Αυγής» ως δήθεν ταλαιπωρημένα ανθρωπάκια, δεν πρέπει να αθωώνονται οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, του ΛΑΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των άλλων αριστερών και αριστερίστικων οργανώσεων. Οι τυραννικές συνήθειες της αριστεράς έχουν μονιμοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και διαποτίζουν την πνευματική της ζωή: στήριξη δικτατορικών καθεστώτων μόνο και μόνο επειδή είναι αντιδυτικά, απόρριψη της ελευθερίας της έκφρασης και του συνέρχεσθαι (κάθε αντιαριστερή έκφραση και συνάθροιση απειλείται με διακοπή, επίθεση, βιαιότητες, εκφοβισμό), θεωρίες αμερικανικών και εβραϊκών συνωμοσιών, δικαιολογία και στήριξη της μουσουλμανικής μισαλλοδοξίας. Κι αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των αριστερών έναντι των φιλελεύθερων ιδεών, δεν είναι λίγοι όσοι, εκτός από τα παραπάνω, ασπάζονται τον σεξισμό και τον μισογυνισμό – αν και όχι εναντίον των «δικών τους» γυναικών∙ εναντίον των «κακών» φιλελευθέρων που είναι είτε πουτάνες, είτε αγάμητες, είτε και τα δύο (το αποκορύφωμα της αποτυχίας!)
Τι μας συμβαίνει λοιπόν; Η χώρα βρίσκεται στα χέρια του όχλου που καθρεφτίζεται σε μια κυβέρνηση η οποία χρησιμοποιεί την προπαγάνδα όπως έχει μάθει μέσα στα κομμουνιστικά κόμματα από όπου έχει προκύψει. Έχει ξανασυμβεί στην ιστορία: στη σημερινή εκδοχή, η οχλοκρατία συνδυάζεται με κλεπτοκρατία και θεοκρατία· με την προοπτική διαφοροποιημένων πολιτών («οι δικοί μας» και «οι εχθροί μας»), με διείσδυση της κεντρικής εξουσίας σε κάθε πτυχή της ατομικής ύπαρξης και δημιουργίας.
http://www.athensvoice.gr/politics/129002_kokkinos-fasismos

22 σχόλια:

  1. Με αφορμή το άρθρο "κόκκινος φασισμός" αλλά και το δεύτερο σχετικό άρθρο για τους "antifa" και τις φιλοτουρκικές του θέσεις, θεωρώ χρήσιμο να δώσω λίγες συμπληρωματικές πληροφορίες με τις οποίες ίσως να κατανοήσουμε καλύτερα τα καθυστερημένα εξαρτημένα αντανακλαστικά του κόκκινου φασισμού ο οποίος μάλιστα τώρα τελευταία παρατηρείται σε έξαρση.

    Ο αναγνώστης από το κείμενο που ακολουθεί θα διακρίνει μέσα από τις θέσεις και τις συμπεριφορές του κόκκινου φασισμού όπως ακριβώς διατυπώνονταν αυτές πριν από 84 χρόνια (πχ. Ριζοσπάστης, 22 Απριλίου 1934) αυτά που δυστυχώς για την κοινωνία μας -εν έτει- 2017 με τις ίδιες πανομοιότυπες θέσεις και συμπεριφορές εξαναγκαζόμαστε σήμερα να συμβιώνουμε ως επικρατούσες ιδεολογίες και απόψεις.

    Ακολουθεί κείμενο -αλλά και ένα αρχείο σε pdf που επιβεβαιώνει το κείμενο- από ολόκληρο φύλλο του Ριζοσπάστη της 22ας Απριλίου του 1934 και από το οποίο συγκρίνοντας το με τις σημερινές διακηρυγμένες θέσεις όπως αυτές που θίχτηκαν σε προηγούμενο άρθρο σας με τίτλο Στοιχεία φωτιά «καίνε» τις αντιφασιστικές οργανώσεις: Τις συνδέουν με την τουρκική ΜΙΤ - Η απάντηση μιας αντιφασιστικής οργάνωσης, θα αντιληφθούμε καλύτερα ποια ακριβώς είναι η σημερινή κατεστημένη γραφή και γλώσσα και από που επιβλήθηκε αυτή αλλά κυρίως και σημαντικότερο από ποιον ακριβώς φασισμό πηγάζουν οι σύγχρονες ακραίες ανθελληνικές αντιλήψεις του τύπου "αντι-φα".

    Το απόσπασμα κειμένου: [Ριζοσπάστης σελ. 3, φύλλο 22ας Απριλίου 1934 ...]ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ

    Η υποστήριξη και ενίσχυση των εθνικό-επαναστατικών οργανώσεων των Εθνικών μειονοτήτων και η στερέωση των δικών του οργανωτικών θέσεων μέσα σ' αυτές δίπλα στην καθημερινή του πάλη για όλα τα ζητήματα, και τα πιο Ελάχιστα, των εθνικών μειονοτήτων, πού παλεύουν ενάντια στην Εθνική, οικονομική και κοινωνική καταπίεση της αστικοτσιφλικάδικης Ελλάδας και η αναγνώριση στις μειονότητες αυτές του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι και του κρατικού αποχωρισμού, θα επιτρέψει στο Κ.Κ.Ε, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταπιεζομένων μειονοτήτων και να τις κάνει συμμάχους του προλεταριάτου στην επερχόμενη Επανάσταση στη χώρα μας. Το ΚΚΕ -πρέπει να παλέψει αποφασιστικά για την καταπολέμηση του Ελληνικού μεγαλοεθνισμού και τις εκδηλώσεις του μέσα στις γραμμές του και για τη διεθνιστική διαπαιδαγώγηση των Ελλήνων εργατών και αγροτών.
    [...]

    Και εδώ με κλικ διαβάζετε αυτούσιο το αντίστοιχο φύλλο της εφημερίδας σε Adobe Reader (pdf)...


    Για όλα αυτά τα σχετικά που σήμερα βιώνουμε εύχομαι και ελπίζω για μία από τις βασικές αιτίες "να πήραμε μία καλή ιδέα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπαρχει μια μικρη λεπτομερεια που διαφευγει απο ολους...
    την εξουσια δεν την πηραν οι εαμοβουλγαροι μονοι τους, τους δοθηκε το 74 απο τους πανηλιθιους αστους και συγκεκριμενα απο τον καραμαλί(ισως με διαταγη της πρεσβειας?)
    απο τοτε η ελλαδα επεσε στον αριστερισμο- τον καρκινο της ψυχης του μυαλου και του πνευματος. ειναι αδυνατον να αναπτυχθει ενας αριστεριστης λαος ειναι τελειωμενος!
    τους παραδοθηκε η απολυτη εξουσια σε ιδεολογικο πνευματικο ψυχολογικο πολιτισμικο εκπαιδευτικο κοινωνικο πολιτικο εθνικο οικονομικο και σε ολα ταλλα επιπεδα που μπορειτε να φανταστειτε, με ανταλλαγμα να μην κανουν ποτε ξανα πραξικοπημα οι εαμοβουλγαροι ερυθροφασιστες οπως το 41-49, να ειναι στυλοβατες και προστατες του αριστεριστικου καθεστωτος απο τους κακους βασιλοχουντικους ακροδεξιους φασιστες.
    αυτη ειναι η περιφημη συμφωνια της Σόφιας μεταξυ καραμαλί και εαμοβουλγαρων
    εβαλαν δηλαδη τον λυκο(μπολσεβικο) να φυλαει τα δεξιουλικα αστουλικα και μεσαιοχωρουλικα προβατα...
    φυσικα η συμφωνια καταπατηθηκε αμεσως απο τους ερυθροφασιστες. μπορει το κκε να το παιζει παναγιτσα αλλα εκανε μετωπικες τους αριστεριστες και αναρχικους και τρομοκρατικες οργανωσεις 17ν ελα σεκτα πορδοεπαναστατων πυρηνες της κλανιας , κλανιολα ρουπα, κλανικωνας, κλανυνέγγυους κ.λ.π.οι οποιοι καταδυναστευουν τον τοπο και τσακιζουν και σκοτωνοουν οποιον γουσταρουν 43 χρονια τωρα κομουνιστικης τυρανιας και κατοχης.
    δολοφονησαν ακομα και τον φιλελευθερο βουλευτη μπακογιανη και ακομα ο φιλελευθερος δημοκρατικος χωρος μας να παρει εκδικιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(αυτο σαν δικη μου αυτοκριτικη)
    αυτο ειναι το υπαριθμον ενα προβλημα της ελλαδας σημερα το μπολσεβικικο
    μετα το λαθρομεταναστευτικο
    μετα το οσμανλίδικο
    μετα τουρκαλμπανικο μπουλγκαρομακεντονσκι το φραγκικο και λοιπα σκ@τα γυρω μας....
    ωραιες οι αναλυσεις για τα κουρδιστανια και τις μεσες ανατολες αγαπητε σαβα αλλα απο εδω μεσα θα την βρουμε. οι αριστεροι θα μας εξαφανισουν απο τον πλανητη μαζι με τους λαθρο τους αν δεν αντιδρασουμε.
    το διακυβευμα ειναι η βιολογικη επιβιωση πλεον του γενους μας και ΑΝΣΚ η με καθε μεσον και καθε τροπο αποτροπη αυτου.
    και φυσικα αντιδραση δεν ειναι ο κουλις-μπουλις που οπως ειπε και ο φερομενος ως πρωθυπουργος αγραμματος ψευτοτσιπρας του γελοιου καθεστωτος χολερα-κλανιερα καρανικα, μεσα στη βουλη/σεχω πελατη κυριε μητσοτακι σεχω ανετα.... και αντε πηρε την εξουσια ο κουλις-μπουλις. ποσο θα τον αφησει το σταλινικο κατεστημενο? ενα χρονο δυο? αντε τρια σαν τον πατερα του. τι νομιζετε οτι θα γινεται καθε μερα στους δρονους? εκατομμυρια λυσασμενοι ερυθροφασιστες με τους λαθρο επιβητορες τους θα βγαινουν να τα σπανε ολα ουρλιαζοντας ο φασιστας ο νεοφιλελε ο ζημενς ο ακροδεξιος ο μνημονιακος ο γερμανοτσολιας ο δοσιλογος ο ναζι ετσι ο αλλιως και θανατος στους φασιστες και τα γνωστα....ποιος θα αντιμετωπισει αυτο το θανασιμο προβλημα? η αδυναμη σφαλιαρονουδουλα αυτο το κατεξεφτελισμενο καραμαλιδικο εκτρωμα αυτος ο σακος του μποξ αυτη η λεκανη αφοδευσης που τρεμει τους αριστερους μην την πουν δεξια????καποιος μεσαιοχωρουλικος πολος?

    μονο ο αδωνς μαζι με τζημερο το εχουν(το ιερο μενος) το πιστευουν και μπορουν να θεσουν εκτος νομου(βενιζελικο ιδυωνυμο) τους ερυθροφασιστες τυρανους κατακτητες της πατριδας μας. κανενας αλλος!
    αυτη ειναι η προταση μου οχι μονο διαπιστωσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσιμπιεμαι συνεχεια.
    Ωρες τωρα.
    Διαβαζω κ ξαναδιαβαζω.
    Συμπερασματα
    1)η διαστροφη εχει κ τα ορια της
    2)η προπαγανδα εχει κ τα ορια της
    3)η σαλατοποιηση εννοιων γεγονοτων κ της ιστοριας εχει τα ορια της
    4)η διαστρεβλωση των παντων εχει τα ορια της
    5)ο γκαιμπελισμος εχει τα ορια του
    6)η υβρις με οποια εννοια εχει τα ορια της
    7)το μισος η εμπαθεια η κακια η ιδιοτελεια εχουν τα ορια τους
    Συμπερασμα τελικο.
    Εκεινο που δεν εχει ορια ειναι η δεξια νομη κ ο βιασμος καθε εννοιας εξουσιας.
    Εκεινο που δεν εχει ορια ειναι η αρρωστημενη δεξια νοοτροπια κ αντιληψη που ξεπερνουν κατα πολυ τις εννοιες φασισμος ναζισμος κλπ
    Να σας χαιρονται που σας εχουν που ελεγε η δεξια γιαγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτότυπο το "ονειρο" σας αφού φαίνεται να τσιμπιέστε όποτε θέλετε να αποκοιμηθείτε.

      Διαγραφή
    2. μην ασχολείσαι να τους απαντάς. σκυλιάζουν οι σλάβοι πράκτορες κάθε φορά που ξεμπροστιάζεται η κομμουνιστική βία και η ανθελληνική τους δράση. Καμουφλάρονται κάτω από ελληνικά ονόματα και πατριωτικά avatar, αλλά μην αμφιβάλλεις. Είναι οι κομιταζήδες, ο εχθρός που προσπαθεί να κερδίσει έστω μια μικρή νίκη με την ανίκανη σλαβογκλάβα του, ο φουκαράς.

      Διαγραφή
  4. Τσιμπιεμαι συνεχεια.
    Ωρες τωρα.
    Διαβαζω κ ξαναδιαβαζω.
    Συμπερασματα
    1)η διαστροφη εχει κ τα ορια της
    2)η προπαγανδα εχει κ τα ορια της
    3)η σαλατοποιηση εννοιων γεγονοτων κ της ιστοριας εχει τα ορια της
    4)η διαστρεβλωση των παντων εχει τα ορια της
    5)ο λενινισμος εχει τα ορια του
    6)η υβρις με οποια εννοια εχει τα ορια της
    7)το μισος η εμπαθεια η κακια η ιδιοτελεια εχουν τα ορια τους
    Συμπερασμα τελικο.
    Εκεινο που δεν εχει ορια ειναι η αριστερη νομη κ ο βιασμος καθε εννοιας εξουσιας.
    Εκεινο που δεν εχει ορια ειναι η αρρωστημενη αριστερη νοοτροπια κ αντιληψη που ξεπερνουν κατα πολυ τις εννοιες ερυθροφασισμος κομουνισμος κλπ
    Να σας χαιρονται που σας εχουν που ελεγε η αριστερη γιαγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύγε στη Σώτη Τριανταφύλλου, η οποία παρά τις ιδεολογικές της καταβολές, περιγράφει την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πραγματικοτητα πραγματικοτητα δεν εχει κ χαρας τον που δεν την εχει.

      Διαγραφή
    2. Η μόνιμη άρνηση της πραγματικότητας εξηγείται και ψυχιατρικά, αρνητή.

      Διαγραφή
    3. Εξξγειται ομως και λογικα αγαπητε.
      Με τη πραγματικοτητα να ειναι αυτη που εσεις δεν αντιλαμβανεστε με τη παρορμητικη και φανατισμενη λειτουργια της σκεψης σας.
      Χρειαζεται λοιπον οντως ψυχιατρο η μονιμα διαστρεβλωμενη αντιληψη της σκεψης σας.

      Διαγραφή
  6. Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο στις μερες μας να υπαρχει τοσος αναλφαβιτισμος , γιατι Σωτη εαν ηξερες γραμματα καπου θα επεφτε το ματι σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναρωτιέμαι από ποιόν πλανήτη ήλθαν οι δυο πρώτοι.
    Λίγα διάβασα και βλέπω ότι ζουν αυτοί στην εποχή που οι κομμουνιστές ήταν ληστές , προδότες (ιδίως στην κατοχή) πουλημένοι , βάρβαροι, υπηρέτες ξένων συμφερόντων κλπ κλπ.
    Ας είναι καλά γιατί με έκαναν και γέλασα
    Αυτά που γράφουν τα αποδέχονται μόνο αυτοί που προσδιορίζονται πολιτικά από την ακροδεξιά μέχρι τον χώρο των νεοναζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημασία δεν έχει τι ετικέτα τους κολάνε τριτοι,και δεν κρίνουμε ετικέτες αλλά επιχειρήματα και πράξεις.Ο καθένας έχει την κρίση του.Και κάτι ακόμη μιλάω γενικά,μην το πάρεις προσωπικά.Αν έχεις μικρό τσουτσούνι το να είσαι ολυμπιακός που έπαιρνε για χρόνια τα πρωταθλήματα ή αριστερός που κυριάρχησε ιδεολογικά λόγω μέσων μαζικής αποβλάκωσης (σκάαααι κλπ),πάλι μικροτσούτσουνος θα είσαι.

      Διαγραφή
    2. Χρηστο
      Οχι δεν ηταν ολα αυτα που ειπες.
      ομως οτι ηταν χαζοι...και οι απεναντι επισης καταχαζοι....ειναι βεβαιο...Μονο χαζα αδελφια σκοτωνονται για τους ξε ους...Και προσεχε...τοσο χαζοι ...ολοι....που ακομη...μετα τοσα χρονια.....ακομη δεν πηραν μυρουδια...τι εγινε!!!!!Μιλαμε...διαγαλαξιακη χαζομαρα... τοση που κινδυνευει το συμπαν ολο...

      Διαγραφή
  8. Παιδια.....χμμμ....δεν παει στο διαβολο και η αριστερα και η δεξια..και η μεση...και η διαγωνια ..μαλακια ..??Αμα εισαι στραβος..εχει καμμια σημασια που γερνεις...????..Οσο στραβη ειναι η αριστερη μερια τοσο θεοστραβη και η δεξια...Και δεν εχει δικαιωμα...καμμια στραβωμαρα να μιλα για πατριδες...για δικαιοσυνες...για χριστιανικες ηθικες και δηθεν ανθρωπισμους...Οσο μαλακες ειναι οι αριστεροι ...τοσο μαλακες ειναι και οι πλουσιοι δεξιοι της χωρας...Μιλαμε εντελως βλαχοι....ολοι....Αν εισαι ανηθικος εως το μεδουλι...ειτε εισαι φτωχος...ειτε πλουσιος...εισαι....σκουπιδι...και σαν σκουπιδι φερεσαι....Αλλα εδω εχουμε χωρα...με εναν λαο..ολοι αδελφια...δεν ειναι η αριστερα σας και η δεξια σας πανω απ την..χωρα...Αν θελετε συνελθετε...Στα αυτα . μας ο μαρξ και ο βλαχος εγκελς....οπως στα αυτα μας και καθε μαλακας..δεξιος διανοητης της πλακας απ την δυση...Εχουμε εκπληκτικους διανοητες αρχαιους...δικους μας.. Ουτε τριχα τους δεν ειναι οι πρωτοι τενεκεδες...που εμαθαν γραμματα απ τους δικους μας...!! Μην βγαζετε τοσο φανατισμο .για μαλακες.. βγαλτε για τους δικους μας....Πρεπει να ξεστραβωσουμε το δεντρο της χωρας...ηθικα...πολιτιστικα...εναρετα...Αν εχεις αρετη....η πολιτεια ειναι καλη με ολους...αν εισαι ανηθικο τομαρι..δεν θα σε κανει καλον η αριστερα η η δεξια...θασαι παντα ενα ανηθικο παλιοτομαρο...και θαχεις μια πολιτεια ανηθικη και αδικη..και φρικτη.....οπως εχουμε εδω σημερα...Η θα την κανουμε ηθικη κι εναρετη...η θα καταστραφουμε ολοι...
    Στα παπαρια ολων των Ελληνων λοιπον ...και η αριστερα...και η δεξια...και η διαγωνια...μαλακια...Εγινε ...ιμαλαια...η μαλακια...και θα τρυπησει...η στρατοσφαιρα...Κανεις δεν το βλεπει...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μην φοβαστε...αν αριστεροι η δεξιοι σας αμολυσουν μια ...λεξη ταμπελα..κλισε...οτι ειστε ...αυτο...Διοτι το θεμα ειναι μονο ενα......αν αυτοι...ειναι ηθικοι...η ανιθηκοι...και σε αυτο να απαντανε εκεινοι....Ηθικοι η παλιοτομαρα ανηθικα....?? Οση ανηθικοτητα εχει η δυση αλλο τοση εχει και η ανατολη...Να απαντανε εκεινοι και μονο σε ενα....ηθικος η ανηθικος.....Η δυση δεν ειναι ηθικη πουθενα....και η αριστερα δεν υπηρξε ποτε ηθικη...διοτι και τα δυο εγιναν απ τα ιδια ανηθικα αποβρασματα...διανοητες...του κωλου...απ τον Καυκασο...εως την ερημο .....που θατρωγαν μπανανες ακομη ...αν δεν ξεστραβονονταν...απο Ελληνες διανοητες...Ακουω κατα κορον..χρονια..το κλισε.....η ...Ευρωπη του ...διαφωτισμου....αφωνος...γιατι κανεις δεν ρωτησε...Απο τι διαφωτιστηκαν....Υπηρχε αρα φως...παλια....τι φως..??Οι ιδιοι λενε....Ελληνικο.....και ξαναφωτιστηκαν απ αυτο...!! Και...λιγα καταλαβαν οι φραγκοι...αλλα τα διεστρεψαν...αλλα ειπαν ταχα τα...τροποποιησαν....Ποιοι..?? Οι...οστρογοτθοι...??? Δεν ειμαστε καλα....Ομως διαφωτιστηκαν.....αυτο θα πει η λεξη....απο ελληνικο πνευμα..!!Τα γκαφαλια...φωτιστηκαν....και μετα βγαλαν τα δικα τους γκαφαλια....τους διανοητες...για τους οποιους....εμεις μαλωνουμε ..μεταξυ μας...ποιος ηταν πιο....σοφος.. ο μαρξ...ο εγκελς...ο ανταμ...τρεχαγυρευε...κι ο...ρουσω...της πλακας....κι ο...φρηντμαν..της φρικης της μαιμους..νε την μπανανα...Εεε δεν ειμαστε μαλακες...ολοι....??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ψυχιατρικός τομέας για πολιτική χρήση, αν καλώς ενθυμούμαι ξεκίνησε από την μακαρίτισσα την ΕΣΣΔ...
    ΄Οσοι λοιπόν δεν ενστερνίζεσθε τις απόψεις της αριστερής ψευτοιδεολογίας, καλόν είναι να προετοιμάζεστε για μια ψυχιατρική ανάλυση σοβιετικού τύπου...
    Γκούλαγκ παντού, μέχρι να δείτε το "φώς (του κόμματος) το αληθινό"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημητριε
    κοψε αυτο το χαβαλε μισους...σαν αρχανθρωπος του Νεατερνταλ...Θελεις πολυ ακομη να καταλαβεις οτι μιλας σε αδελφια...?? Το ιδιο και οι απεναντι.Χαπια παιρνετε..η κολλησε η βελονα..??Στα παπαρια μας τα σοβιετ....και η δυση ..του ..διαφωτισμου...Καταλαβαινεις η οχι...??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνονόματε:
      Μπορώ να σε αγνοήσω τόσο, όσο μέχρι να αμφιβάλλεις για την ίδια την ύπαρξή σου.
      Στο μέλλον λοιπόν, μπορείς να απευθύνεις όσες νουθεσίες επιθυμείς σε οποιονδήποτε, όχι σε εμένα. Και για να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε...
      Αδέλφια με ποιούς;
      Αυτούς που δέρνουν Ευέλπιδες στον δρόμο;
      -Αυτούς που "μπουκάρουν" σε υπουργεία, οργανισμούς, υπηρεσίες και "αποδίδουν την δικαιοσύνη" του λαικού δικαστηρίου ή του ανταρτοδικείου;
      -Αυτούς που μας "κλείνουν ραντεβού στα γουναράδικα";
      -Αυτούς που θα έσκιζαν με ένα νόμο τα μνημόνια;
      -Αυτούς που αδειοδότησαν τoν φονιά 11 ανθρώπων "κοινωνικό αγωνιστή";
      -Αυτούς ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ακόμη;;;
      ΄Ολοι αυτοί αγαπητέ πιστεύεις ότι μοιράζουν αφειδώς αγάπη, είναι αδέλφια μας και εσύ αβίαστα, διαπίστωσες χαβαλέ μίσους από την μετριότητά μου...
      Αυτά τα ολίγα εν συντομία και σε ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.