6/12/17

Αν δεν ηττηθεί η υποκρισία, δεν πρόκειται να βρει το δρόμο της αυτή η χώρα


8 σχόλια:

  1. Αδίκως δολοφονηθέντες και οι δύο νέοι ο εις εκ της υπέρμετρης βίας ενός κρατικού υπαλλήλου και ο άλλος από τρομοκράτη.Και στις δύο περιπτώσεις η απονομή δικαίου έγινε από κάποιον που νόμιζε ότι ήταν Θεός χωρίς να είναι.
    Και υπάρχει και ένα λεπτό σημείο και στους δύο θανάτους που και οι ακροαριστεροί και ακροδεξιοί πρέπει να δουν κατάματα.Και τον Αξαρλιάν και τον Γρηγορόπουλο δολοφόνησαν πρόσωπα ! Δεν ήταν οι θεσμοί (αστυνομία και 17Ν ) που έδωσαν τη διαταγή να δολοφονηθούν ! Αλλά τα πρόσωπα που πάτησαν τη σκανδάλη παίζοντας το Θεό.Πολλές ομοιότητες.Ένα λουλούδι και στους δύο και ένωση των Ελλήνων μπας και καταλάβουμε ότι ο κοινός εχθρός βρίσκεται στις σημαίες με αστέρια.
    Τελικώς ο Καραμανλής είχε χειρισθεί την υπόθεση τότε άψογα και ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας,ομολογώ ότι τότε τον είχα ψέξει δημοσίως για την αβουλία του ! Μόλις προσφάτως το πρώτο κανάλι της ρωσικής τηλεοράσεως απεκάλυψε ότι ξένες μυστικές υπηρεσίες ετοίμαζαν σοβαρότερα επεισόδια διότι μην ξεχνούμε ότι το Μάρτιο είχε υπογραφεί η συνθήκη Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη.Eδώ το μίνι ντοκιμαντέρ των Ρώσων με αγγλικούς υποτίτλους.
    https://www.youtube.com/watch?v=eAHZPZhIaEU&t=16s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τότε πρωθυπουργός καθώς και ο τότε υπουργός Παυλόπουλος λειτούργησαν ψύχραιμα. Μάλιστα δε απέκλεισαν εισήγηση για να κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος.
      Σήμερα πιστεύεται ότι επρόκειτο για έξωθεν προβοκάτσια που ολοκληρώθηκε με τον δολοφονία ενός 15 χρονου. Δολοφόνος ένας αστυνομικός. Αυτό σημαίνει την λειτουργία βαθέως κράτους ή παρακράτους.
      Μια διαφορά μεταξύ των δυο νεκρών είναι.
      Ο Αξαρλιάν δεν ήταν στόχος της 17 Ν. ήταν τυχαίο θύμα μιας τρομοκρατικής ενέργειας.
      Ο Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αστυνομικό με υπηρεσιακό περίστροφο αφού προηγουμένως τον στόχευσε.Το ερώτημα είναι ποιός αστυνομικός από το κέντρο έδωσε εντολή στον δολοφόνο να επιστρέψει (μαζί με τον συνάδελφό του) στα Εξάρχεια χωρίς το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και να εκτελέσει το παιδί

      Διαγραφή
  2. " Δεν ήταν οι θεσμοί (αστυνομία και 17Ν ) που έδωσαν τη διαταγή να δολοφονηθούν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διορθώνω δεν ηταν η αστυνομία και η 17Ν διότι ο ένας δεν ειναι θεσμός.Εχετε δίκιο.Δεν ειναι προσπάθεια εξομοιώσεως πάντως αλλά ηθελα να καταδείξω οτι δεν ηταν κεντρικως σχεδιασμένες ως ενέργειες.

      Διαγραφή
    2. Πάντως τα γεγονότα μετά τον θάνατο του Γρηγορόπουλου ΒΟΛΕΨΑΝ αυτούς που θέλαν την ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ της Κυβέρνησης Καραμανλή που ήταν στο στόχαστρο

      Διαγραφή
  3. Μιά επανάληψη της τακτικής του πολυτεχνείου. Ίδιοι πρωταγωνιστές (μη στεκόμαστε στα πρόσωπα)στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, ίδιοι θιασώτες, ίδιος ο στόχος. Και το χειρότερο, ίδια τακτική αντιμετώπισης. Θα μου πείς όταν στην πραγματικότητα οι δυνάμεις καταστολής δεν ελέγχονται, επιλέγεις το μη χείρον βέλτιστον. Αυτό που έκαναν Κ.Κ. και παυλόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι απίστευτο ότι ακόμη και οι νεκροί κατηγοριοποιούνται ανάλογα με την πολιτική τους τοποθέτηση ή την επαγγελματική τους κατάσταση. Πρωτεργάτης σε όλο αυτό το αίσχος, η αριστερά.
    Κανείς δεν μιλάει για τους νεκρούς της MARFIN, ο Αξαρλιάν χαρακτηρίζεται παράπλευρη απώλεια, οι Φουντούλης - Καπελώνης ήταν φασίστες, ο Περατικός ήταν κακός καπιταλιστής, ο Μπακογιάννης ήταν αστός πολιτικός κλπ, ενώ αντίθετα ο Γρηγορόπουλος, ο Τεμπονέρας και ο Φύσσας ήταν ήρωες. Και φτάνουν στο σημείο εδώ να πετάνε λάσπη συνολικά σε όλη την αστυνομία, λέγοντας ότι δόθηκε εντολή από το κέντρο για τον θάνατο του Γρηγορόπουλου και να χαρακτηρίζουν την εταιρεία δολοφόνων 17Ν θεσμό!
    Όλο αυτό το σκηνικό καταδεικνύει ότι μεγάλο μέρος της αριστεράς προσπαθεί να πάρει την ρεβάνς του εμφυλίου, όταν ο σοσιαλισμός έχει χρεοκοπήσει πολιτικά σε όλον τον κόσμο. Αυτό το σκηνικό θα ενταθεί ως αντιπερισπασμός, για την καταστροφή που προκαλεί η οικτρή διακυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διόρθωσα αγαπητέ το σχόλιο αν και η έννοια του θεσμού εννοηθηκε ως προς την οργανωτική βαθμίδα εξ αρχής οχι με την έννοια του πολιτειακού θεσμού, θα ηταν Αλλωστε τραγελαφικο.Δυστυχως δεν μπορω να σβήσω πάνω στο σχόλιο.Το Σχόλιο που έκανα νομίζω οτι δε συμφέρει την αριστερά και απαλλάσσει την αστυνομία απο τις ευθύνες ενός ακατάλληλου κατ εμε ατόμου να φέρει όπλο ο,τι κι αν έκανε ο μαθητής εναντίο του ...Τωρα για το αν ηταν σχεδιασμένο η οχι το περαστατικο υπάρχουν πολλές απόψεις προσωπικώς νομίζω οτι ηταν καθαρά ενα τυχαίο γεγονός αστυνομικής βίας απο αυτά που συμβαίνουν παντού στον κόσμο αλλά απο τη στιγμή που έγινε και μετα υπάρχουν πολλα που δείχνουν σχεδιασμό αναταραχής απο κέντρα και παράκεντρα εντός και εκτός τη χώρας που εκμεταλλεύτηκαν την οργή της νεολαίας .μετα λύπης μου βλέπω οτι κανένα κομμα δεν θέτει το θεμα στη σωστή διάσταση του για το τι έγινε και πριν κι μετα.Εχουμε δυο θέματα αστυνομική βία και οργάνωση αναταραχής που άλλαξε το ρου της ιστορίας και μας έβαλε στο Δ.Ν.Τ .

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.