5/9/19

Να κόψουμε τον βήχα στον εκβιαστή

Οτιδήποτε κι αν καταφέρει η κυβέρνηση στον τομέα της οικονομίας και σε κομμάτι της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, κινδυνεύει να εξαερωθεί από τη βάσει τουρκικού σχεδίου έξαρση της λαθραίας μετανάστευσης.
  • Από τον Φαήλο Μ.Κρανιδιώτη*


Ο δυναμικός ρυθμός αλλαγών της κυβέρνησης από την αφετηρία του έργου της, η μείωση του ΕΝΦΙΑ «ατάκα κι επί τόπου», η προσπάθεια να ξεκολλήσει το εμβληματικό για τη μείωση της ανεργίας και την προσέλκυση και άλλων επενδύσεων έργο του Ελληνικού, η κατάργηση του ασύλου και το «νόμος και τάξη» στη χαβούζα των Εξαρχείων θα χαθούν στη λήθη, αν κλατάρουν τα νησιά, το κέντρο της Αθήνας και άλλες περιοχές.
Το πρώτο πράγμα που απαιτείται είναι να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, να μη συζητάμε για το πρόβλημα σαν νούλες υπάλληλοι των Βρυξελλών, όταν πίνουν τσάι με τον ξεδοντιάρη υπάλληλο του Σόρος, τον Φερχόφσταντή σαν ΜΚΟτζίδικα «αλληλέγγυα» λαμόγια. Αυτό σημαίνει να κάνουμε όλοι, πλην των εγκληματιών του ΣΥΡΙΖΑ και του ντιγκιντάγκα μπλοφατζή με τα λαχούρια, που κυριολεκτικά προσκάλεσαν και διευκόλυναν τους λαθραίους και την Τουρκία, την παραδοχή πως το κράτος-συμμορία, που η Ιστορία και η Γεωγραφία μάς έστειλαν για τρισάθλιο γείτονα, είναι ένας κοινός εκβιαστής και ο μεγαλύτερος διακινητής λαθρομεταναστών και προσφύγων στον κόσμο.

Για τη συνέχεια Newsbreak





1 σχόλιο:

  1. Χρόνια τώρα τα διαβάζουμε αυτά από την εποχή του Σαμαρα που άρχισε το πρόβλημα.Οι αριθμοί πολλαπλασιάζονται σε αφίξεις αλλά ο Κυριάκος τα παει καλα ... Πως γινεται αυτο ? Ενα Θεος ξέρει,Σε κανένα χρόνο που θα έχουμε σε καθε πολη της χώρας και ενα γκέτο θα αναπολούν οι νοικοκυραιοι τους κατσαπλιάδες,Δεν ειναι τυχαίο οτι ουδείς προτείνει τη μόνη λύση υπό υπάρχει για να γλιτώσουμε τις γεωπολιτικές τεκτονικές παγκόσμιες ζυμώσεις.Ισως γιατι εχει συμβιβαστεί με το νέο πολυπολιτισμικό μονόδρομου του φιλελεύθερου καπιταλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.