4/5/10

Το ΠΑΜΕ κατέλαβε και την Ακρόπολη


Περίπου 100 άτομα ανέβηκαν στον Παρθενώνα και διαμαρτυρήθηκαν για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.Κατάληψη πραγματοποιούν από τις 6 το πρωί της Τρίτης στην Ακρόπολη μέλη του ΠΑΜΕ.

Περίπου 100 άτομα διαμαρτυρήθηκαν για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, ενώ έχουν αναρτήσει δύο πανό με τα συνθήματα: «Λαοί της Ευρώπης Ενωθείτε» και«Peoples of Europe Rise Up».
Τα μέλη του ΠΑΜΕ αποχώρησαν από την Ακρόπολη μετά από ολιγόλεπτες διαπραγματεύσεις.
ΕΘΝΟΣ

44 σχόλια:

  1. 12 χρόνια "Στρατηγάκη" Αγγλικά, αναρίθμητες φάπες από τη μάνα σου την κυρά Δέσποινα να μην κάνεις κοπάνες, και εσύ μά____ Σωτήρη πάς και γράφεις PEOPLES.

    Σου αξίζει να χρεωκοπήσεις ηλίθιε!!

    Δεν κατάφερες να γίνεις "σερβιτόρος της Ευρώπης" ( Σου έπεφτε λίγο τρομάρα σου..).


    Το μέλλον σου θα το εξασφαλίσεις με τη αεροδιαστημική τεχνολογία σου, τη ναννοτενολογία σου, τη βαριά βιομηχανία σου και το R&D.
    Γι αυτό εσύ διώχνεις όλους τους μπατιροτουρίστες που έρχονται να θαυμάσουν κάποιους που εσύ θεωρείς προγόνους ( Καμία σχέση δεν έχεις με αυτους ηλίθιε!! )


    Για αυτό μας βλέπουν έξω σαν UFO.

    Κώστας ( εργαζόμενος "μια χαρά" στη Αγγλία )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο άλλος κοιτάει την ορθογραφία και το συντακτικό...Μιλάμε οτι ο νεοέλληνας είναι πυροβολημένος!Αυτοί αντιστέκονται δεν είναι εργαζόμενοι μια χαρά στην Αγγλία.Αυτοί αγωνίζονται,δεν λιποτακτούν!Η ουσία μετράει στη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζί με τους πολιτικούς κλείστε και αυτούς τους προδότες της Ελλάδας στη φυλακή!!Ντροπή σας ρε δεν πάει άλλο...Δεν ΠΑΜΕ πουθενά με 200 κομμούνια που ξεφτυλίζουν το σύμβολο της Ελλάδας όποτε θέλουν!!ΝΤΡΟΠΗ Κ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε τότε ανεβάστε τη σημαία του ΔΝΤ,των ΗΠΑ και του ΠΑΣΟΚ στην Ακρόπολη για να αισθανθείτε εθνική υπερηφάνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς ανώνυμο 11.52
    Δεν είναι αντίσταση να γελά όλη η υφήλιος με τις γελιότητες .
    Η Ακρόπολη παραμένει ακόμα ο ιερός
    βράχος μας και είναι έξω απο τις πολιτικές σκοπιμότητες του κάθ'ενός.
    Δεν είναι στα πλαίσια της αγωνιστικότητας οίτε της υπεράσπισης του δικαίου των εργαζομένων να πας και αναρτήσεις ανορθόγραφα ορνιθοσκαλίσματα στην αγγλική.
    Χέστηκαν οι ξένοι τουρίστες για τον 13ο μισθό σου.
    Οι ίδιοι ανεγκέφαλοι που δημιούργησαν το θέμα με το κρουαζι-
    ερόπλοιο για άλλη μια φορά κατάφεραν να δισφυμιστούμε παγκοσμίως
    Ειναι ένας απο τους λόγους που
    η Παπαρήγα και η παρέα της είναι
    καλή μόνο για σάτυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση η χρήση του peoples αντί του people (πληθ. του person) είναι σωστή. Γενικά το peoples χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να αναφερθούμε σε μεγάλες αλλά διαφορετικές ομάδες πληθυσμών κυρίως στη βάση πολιτιμικών/εθνικών διαφορών (π.χ. We the peoples of the United Nations...). http://grammar.ccc.commnet.edu/grammar/grammarlogs3/grammarlogs465.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:43 Σ' ευχαριστούμε Λιάνα αλλά τόσα χρόνια διαβάζω αγγλικά δε το έχω συναντήσει συχνά.
    Καλύτερα nations ή people.

    Καλύτερα να είσαι απλά μα_____ παρά
    ανορθόγραφος μα______.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουστ από δω να πάνε!!!
    Μα δεν ντρέπονται οι παλιοξεφτίλες;;;
    Το ότι η Ακρόπολη είναι ΙΕΡΟΣ τόπος για τους Έλληνες δεν τους λέει τίποτα;
    Προφανώς δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο!!! Και δεν είναι και Έλληνες.
    Ντροπή όμως και σε αυτούς που άφησαν το ΠΑΜΕ να καταλάβει την Ακρόπολη.
    Ντροπή σε όλους μας που ακόμα δεν έχουμε διώξει όλους τους προδότες και τους ανθέλληνες απ' την πατρίδα μας.
    Επίσης, ο πρώτος σχολιαστής έχει δίκιο που επισημαίνει το ορθογραφικό λάθος. Είναι και αυτό ένα σημειολογικό στοιχείο. Όπως και τα σφυροδρέπανα!!!
    Κατά τα άλλα βέβαια δεν συμφωνώ. Καλή η Αγγλία φίλε Κώστα αλλά εγώ η ηλίθια (όπως μας κατονομάζεις) δεν πρόκειται να τους παραδώσω την χώρα μου και να μεταναστεύσω επειδή αυτοί αποφάσισαν να μας αντικαταστήσουν με άλλους πληθυσμούς. Αυτή Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ και ναι είμαστε από ΤΡΑΝΗ ΓΕΝΙΑ, τέκνα του Περικλή και του Λεωνίδα. Αυτοί θα φύγουν!!! Εμείς θα μείνουμε!!!

    Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ''Αυτοί αντιστέκονται δεν είναι εργαζόμενοι μια χαρά στην Αγγλία.Αυτοί αγωνίζονται,δεν λιποτακτούν!
    04 Μαΐου 2010 11:52 π.μ.''

    Ωστε οσοι διαλεξαν την ξενιτια για να βρουν δουλεια (γιατι στο κομμουνιστικο Γραικυλισταν ειναι αδυνατο) ειναι λιποτακτες!!! Τι αλλη μαλακια θ'ακουσουμε ακομα απο τους καραγκιοζηδες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε οποιαδηποτε αλλη ευρωπαικη χωρα, θα ειχαν συλληφθει μετα απο 20 λεπτα και οδηγηθει στα κρατητηρια.

    Ειμαι περιεργος να δω αν αυτη η ιδιοτυπη ασυλια της αριστερας στην Ελλαδα θα τελειωσει ποτε.

    Η ζημια στον τουρισμο απο την εικονα της Ελλαδας θα ειναι μεγαλη ουτως ή αλλως απο τις σκηνες επεισοδιων που παρουσιαζουν τα ξενα μεσα.

    Αν ο ξενος περα απο τη σωματικη του ακεραιοτητα βλεπει πως δε θα μπορει καν να επισκεφθει τις αρχαιοτητες, τοτε καλυτερα κηρυξτε πτωχευση αμεσως, να γινετε Ουγκαντα σε μια νυχτα να βαλετε μυαλο.

    Το 80% των Ελληνων δεν ψηφιζε αυτους που οδηγησαν στην καταστροφη? Να αναλαβετε τις ευθυνες σας. Και το ΚΚΕ να μαθει να δεχεται τις επιπτωσεις της θελησης της πλειοψηφιας και των νομων.

    Αν δε σοβαρευτειτε, αυτα που εζησε η Αργεντινη θα μοιαζουν ιδανικο ονειρο σε σχεση με την πεινα που θα πεσει στην Ελλαδα.

    Καλο κουραγιο και νηφαλιοτητα σας ευχομαι (Ελληνας εξωτερικου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Το μέλλον σου θα το εξασφαλίσεις με τη αεροδιαστημική τεχνολογία σου, τη ναννοτενολογία σου, τη βαριά βιομηχανία σου και το R&D.
    M"

    Φίλε 11:41 ξέχασες την ελληνική ακμάζουσα βιομηχανία ημιαγωγών.

    dealer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H εικονα κανει ηδη το γυρο του κοσμου για τουριστικη διαφημιση στην Ελλαδα.

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8658973.stm

    Ενα μεγαλο μπραβο στο ΚΚΕ, το κομμα του λαου, για τις απολυσεις στον τουριστικο κλαδο που θα ακολουθησουν.

    (Ελληνας λιποτακτης-μεταναστης. Μια απορια. Τους λαθρομεταναστες που φτανουν στην Ελλαδα, το ΚΚΕ γιατι δεν τους αποκαλει λιποτακτες?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ντροπη μας και αισχος μας που επιτρεψαμε το μισητο συμβολο της μπολσεβικικης τυρανιας και σχιζοφρενειας,-το σφυροδρεπανο- να κυματιζει στον ιερο βραχο των ελληνων!!!!!
    η μπολσεβικικη κατοχη του εαμ ελασ της πατριδας μας προξενησε πολους περισσοτερους νεκρους και καταστροφες, αποτι η κατοχη των συμαχων τους,γερμανων ιταλων βουλγαρων και τουρκαλβανων κατακτητων.
    θα πρεπει ο ελληνικος λαος ενωμενος να τσακισει την κοκκινη πανουκλα και να ξεριζωσει τον καρκινο της αριστερας μια για παντα απο την ελλαδα.
    τωρα ειναι η ευκαιρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. «Την υπομονή του με την Ελλάδα» χάνει ο αντικαγκελάριος της Αυστρίας

    Η Ευρώπη χάνει την υπομονή της με την Ελλάδα, προειδοποίησε ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Γιόζεφ Πρελ καθώς οι διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας πολλαπλασιάζονται στην Αθήνα.

    "Όταν βλέπουμε τα κινήματα διαμαρτυρίας στην Ελλάδα, η υπομονή μας, η δική μου και της υπόλοιπης Ευρώπης, σχεδόν εξαντλείται», δήλωσε ο υπουργός καλώντας την ελληνική κυβέρνηση να εξηγήσει σαφώς στον πληθυσμό ότι τα μέτρα λιτότητας είναι απολύτως απαραίτητα για να απαλλαγεί η χώρα από το αβυσσαλέο χρέος της.

    Ο Πρελ δήλωσε ότι η διεθνής βοήθεια θα εξαρτηθεί από την αποτελεσματική υλοποίηση των υποσχέσεων που έχουν δοθεί από την ελληνική κυβέρνηση προσθέτοντας ότι τα χρήματα «θα καταβληθούν σταδιακά όταν θα έχουν εφαρμοστεί τα μέτρα λιτότητας».

    "Χρειάζεται μια νέα ευρωπαϊκή πολιτική για να αντιμετωπισθούν χώρες όπως η Ελλάδα», τόνισε και ζήτησε να υπάρξει καλύτερος έλεγχος των εθνικών προϋπολογισμών στο επίπεδο της ΕΕ. «Πρέπει να
    συζητήσουμε γι' αυτό χωρίς καθυστέρηση», υπογράμμισε.

    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_04/05/2010_335894


    Ποσο μαλλον οι αγορες... Καποια στιγμη η Ελλαδα θα πρεπει να ξαναβγει μονη της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καποιοι απο εμας εχουν δει οτι η χωρα θα αναγεννηθει μονο αν καταστραφει.....
    Οι υπολοιποι εξακολουθουν να ψηφιζουν:
    1. ΘΑΣΟΚ
    2. Νεα Δουλοκρατια
    3. ΛΑ(Γ)ΟΣ, ο ορισμος του καιροσκοπισμου
    4. ΚΚΕ, η μοναδικη αντιπροσωπεια εργοστασιου που εχει κλεισει εδω και 20 χρονια
    5. ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ με μπλε και πρασινους κοκκους
    6. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ.
    Λυσεις υπαρχουν, αλλα χρειαζεται πανω απ'ολα ριζικη αλλαγη του τροπου σκεψης των Ελληνων. Και αυτο δυστυχως μονο με μια καταστροφη θα γινει........

    "Λιποτακτης" του εξωτερικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σύντροφοι φατουρώστε το Σωτήρη!!

    Οταν καταλάβουμε το Πεντάγωνο να το γράψει κάποιος τουλάχιστον με Lower.

    Κάποιον απόφοιτο του DEREE τουλάχιστον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H Ακρόπολη είναι πάνω από την δουλειά μας, τα παιδιά μας, τα κεκτημένα μας και τα γα*****α τα λεφτά μας. Η Ακρόπολη είναι τα πάντα, ότι είχαμε και δεν είχαμε ποτέ και δεν νοήται να χρησιμοποιήται για κανέναν μα κανέναν λόγο πλην των εθνικών μας αγώνων. Λάβαρο με όνομα οποιουδήποτε κόμματος δεν έχει θέση στον Ιερό Βράχο. Σημαία πλην της Ελληνικής είναι προσβολή!! Τελεία και παύλα!!

    Πίθηκοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έπρεπε να το μετέφραζαν στα ρώσικα να ψαρώναμε όλοι μας. Στα αγγλικά σύντροφοι; Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν και δεν συμφωνω με καποιες θεσεις του ΚΚΕ απο την αλλη δυστηχως ειναι οι μονοι και το ΞΑΝΑΛΕΩ οι ΜΟΝΟΙ που αγωνιζονται σε αυτην την χωρα για τα εργασιακα που εχουν πεθανει και δωσει το αιμα τους οι παπουδες και οι πατεραδες μας. Ειναι ντροπη να τους υποτιματε. Ολοι οι καλοβολεμενοι μια χαρα τα βλεπουν απο την πολυθρονα τους και απο το γραφειο τους. Περιμενουν τι !!! το μαγικο αγγιγμα εξ ουρανου να σωσει την Ελλαδα. Ολοι θα επρεπε να διαδηλωσουμε και να κατεβουμε κατω στην αθηνα με τον οποιο τροπο θελετε. Η ακροπολη ?!!! ποια ακροπολη ρε...εδω σας εχουν παρει προ πολλου τα σωβρακα και το μυαλο στην ακροπολη. Μας πουλανε καθημερινα αυτους που ολοι εσεις εμεις ψηφιζατε τα χρονια. Οταν θα σηκωνουμε το κεφαλι θα βλεπουμε μεχρι την ακρη του ματιου μας γιατι πιο περα δεν θα τολμουμε να φανταστουμε οτι υπαρχει ελλαδα. Ντροπη μας ρε...αντι να ξυπναμε και να γινουμε ολοι μια γροθια λεμε τι πηγε και εκανε το ΚΚΕ στην ακροπολη...

    Εσεις ολοι τι θα κανετε αυριο???

    Εκτος και εαν μπορειτε να ζησετε με 500 euro το μηνα τρωγοντας αερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σύντροφοι στα υπόψη σας (Ξέρετε εσείς) :
    "Υπάρχουν και αυτές οι ειδήσεις…

    Την πρόθεση του Κατάρ να υλοποιήσει επενδύσεις ύψους 5 δισ. δολαρίων στην Ελλάδα, με τη μεγαλύτερη αυτή της δημιουργίας ενεργειακού κέντρου στον Αστακό, γνωστοποίησε χθες ο πρωθυπουργός της αραβικής χώρας σεΐχης Χαμάντ Αλ Θανί, στο πλαίσιο των συναντήσεών του με την ελληνική πολιτική και πολιτειακή ηγεσία.
    Το μέγεθος της επένδυσης στη ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ του Αστακού (ιδιοκτήτες είναι οι Alpha Bank, Πειραιώς και Εμπορική), που αφορά στη δημιουργία μονάδας ηλεκτρισμού, σταθμού φυσικού αερίου και εγκαταστάσεων βιοκαυσίμων, υπολογίζεται σε 3,5 δισ. δολάρια και αναμένεται ότι θα δημιουργήσει 1.500 θέσεις εργασίας.

    Όμως, εξελίξεις υπάρχουν και από το μέτωπο της COSCO, καθώς επισημοποιήθηκε η περίοδος επίσκεψης του προέδρου της, Captain Wei Jiafou, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 22 Μαΐου.
    Ο υπ' αριθμόν τρία παράγοντας στην ηγεσία του Κ.Κ. Κίνας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠ, Γιώργο Ανωμερίτη, κομίζοντας φιλόδοξα επενδυτικά σχέδια για την περαιτέρω ανάπτυξη των λιμενικών υπηρεσιών.

    Κατά πάσα βεβαιότητα θα συναντηθεί και με τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς και με τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

    Το ενδιαφέρον είναι πως στη συνάντησή του με τον Γ. Ανωμερίτη θα τεθεί και το ζήτημα της δραστηριοποίησης οκτώ containerships.

    Στόχος της COSCO είναι η πλήρης κάλυψη του Πειραιά, με δύο δρομολόγια την εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια αναβάθμισης του ΟΛΠ σε κύριο κέντρο μεταφόρτωσης του κινεζικού ομίλου (και συμφερόντων) στην ανατολική Μεσόγειο. " euro2day.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Oλοι εσείς που λέτε για την Ακρόπολη, το τι συμβολίζει, το πόσο σπουδαίο είναι να μην αμαυρώνεται κλπ, έχετε συνειδητοποιήσει για ποιούς μιλάμε; Μιλάμε για το ΚΚΕ που στο συμμοριτοπόλεμο ήθελε να ανατινάξει την Ακρόπολη και τους σταμάτησε ο Γρίβας και οι Χίτες στο Θησείο.

    Αυτά για όσους αφελείς περιμένουν ακόμα τη περιβόητη "εθνική ενότητα" με τους κομμουνιστές...

    Αλήθεια αν ανέβαινε κάποιος δεξιός και αναρτούσε πανό στην Ακρόπολη σε πόσα λεπτά θα τον μάζευαν;
    Αλλά είπαμε κράτος και παρακράτος (ΚΚΕ/ΠΑΜΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Αναρχικοί) βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @04 Μαΐου 2010 3:24 μ.μ.

    Αραι μάραι κουκουνάραι.

    Πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ αφελής για να πιστεύεις πως οι επαγγελματίες διαδηλωτές του ΠΑΜΕ κάνουν τίποτε άλλο πέρα από τις καθιερωμένες χορογραφίες τους.
    Πληρώνονται για να κάνουν πορείες και μερικοί ανόητοι σα και εσένα νομίζουν ότι αγωνίζονται.
    Ιστορίες για αγρίους, το μόνο που έχει καταφέρει το ΠΑΜΕ είναι να κάνει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να μη θέλουν να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις επειδή δε θέλουν να καπελωθούν από τα ορφανά του Στάλιν
    Αυτός είναι ο σκοπός του ΠΑΜΕ να κάνει τους Έλληνες να γυρίσουν στο καναπέ τους αηδιασμένοι από τις ηλιθιότητες των κομμουνιστών.

    Κράτος (ιουδαιοσυριζοπασοκ)και παρακράτος (ΠΑΜΕ, αναρχοσυριζαίοι) βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    «Ένας πίνακας του Παουλ Κλεε υπό τον τίτλο “Angelus Novus” απεικονίζει έναν άγγελο που κοιτά σαν να πρόκειται να κινηθεί μακριά από κάτι που αγναντεύει σταθερά. Τα μάτια του είναι ακίνητα προσηλωμένα, το στόμα του είναι ανοιχτό, τα φτερά του είναι διάπλατα. Έτσι αναπαριστά κάποιος τον άγγελο της ιστορίας. Το πρόσωπο του είναι στραμμένο προς το παρελθόν. Όπου παρατηρούμε μια αλληλουχία γεγονότων, αυτός βλέπει μια μεμονωμένη καταστροφή που συνεχίζει να σωρεύει συντρίμμια και να τα ρίχνει μπροστά στα πόδια του. Ο άγγελος θα ήθελε να μείνει, να ξυπνήσει του νεκρούς, και να κάνει ολότητα ότι έχει θρυμματιστεί. Αλλά οι καταιγίδα μαίνεται μέσα από τον Παράδεισο. Πιάστηκε στα φτερά του με τόση βιαιότητα που ο άγγελος δεν μπορεί πια να τα κλείσει. Η καταιγίδα αναπόφευκτα τον ωθεί στο μέλλον προς το οποίο είναι γυρισμένη η πλάτη του, ενώ ο σωρός των συντριμμιών έμπροσθεν του μεγαλώνει προς τον Ουρανό. Η καταιγίδα είναι αυτό που ονομάζουμε πρόοδος».
    (Β. Μπένγιαμιν , "Θέσεις πάνω στην Φιλοσοφία της Ιστορίας")
    Σήμερα ο ελληνικός λαός πέραν από την οικονομική εξαθλίωση και από την κατακόρυφη πτώση του βιοτικού του επίπεδου είναι θύμα τεράστιου εμπαιγμού. Σκάνδαλα και ρεμούλες, κρατικές σπατάλες ετών, ασύλληπτες μίζες από αμαρτωλές προμήθειες, έχουν ανατεθεί για εξόφληση, υπό τη μορφή του δημόσιου χρέους, στους "μη προνομιούχους".
    Τα πρόσφατα μέτρα είναι το πρώτο πακέτο του σχεδίου ολοκληρωτικής καταλήστευσης του λαού και απόλυτης εξάρτησης της χώρας. Όλα δείχνουν ότι ακολουθεί μεσοπρόθεσμα, προδιαγεγραμμένη πορεία στάσης πληρωμών, πτώχευσης και «αναδιαπραγμάτευσης» του χρέους, με όρους ΔΝΤ.
    Οι ένοχοι, φυσικοί αυτουργοί της καταστροφής, διαπλεκόμενοι πολιτικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες, εκδότες, μεγαλοδημοσιογράφοι, επιδίδονται σε αγώνα παραπληροφόρησης και δρομολόγησης της λαϊκής οργής σε ακίνδυνη εκτόνωση ή ελεγχόμενη από τους ίδιους «αμφισβήτηση». Τώρα, γι’ αυτούς, προέχει η εμπέδωση από το λαό της νέας εργασιακής κατάστασης, η υποταγή στο νεομεσαιωνικό εργασιακό πλαίσιο, η αποδοχή της οικονομικής συρρίκνωσης.
    Όλοι οι υπεύθυνοι της τραγικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα έχουν μεταβληθεί σε κήρυκες της ενότητας, της ομοψυχίας, του πατριωτισμού. Έτσι βλέπουμε ότι όλοι οι υπαίτιοι της καταστροφής κυκλοφορούν ατιμώρητοι προκαλούντες το κοινό περί δικαίου αίσθημα και μάλιστα πολλοί εξ αυτών με περίσσιο θράσος συμβουλεύουν την κυβέρνηση και τους εργαζόμενους για αντιμετώπιση της κρίσης.
    Τα υποκείμενα αυτά και τα πληρωμένα παπαγαλάκια τους καταδικάζουν μετά βδελυγμίας, με τσιρίγματα, καραγκιοζιλίκια και θεατρινισμούς, αυθόρμητες ή οργανωμένες αντιδράσεις εργαζομένων, γιατί τάχα θίγουν την Ελλάδα στα μάτια των ξένων, πλήττουν τον τουρισμό, παρακωλύουν την κυκλοφορία και άλλα υποκριτικά και φαιδρά. Μην εκπλήσσεσθε! Είναι οι ίδιοι αυτοί που παραδίδουν το Αιγαίο στους Τούρκους αμαχητί.
    Όμως ας μην κατηγορούμε κανένα φίλοι μου. Αυτά είναι αναμενόμενα.
    Στην εξέλιξη της ιστορίας ο καθένας έχει ρόλο.
    Η “πανουργία του πνεύματος” έχει φροντίσει…
    Σε περιόδους κρίσης οι κοινωνικές και πολιτικές εγγυήσεις ανατρέπονται. Η ταξική πάλη, η κινητήρια δύναμη της ιστορίας, οξύνεται. Η «τάξη καθ’ εαυτήν» τείνει να γίνει «τάξη δι’ εαυτήν». Ο ιστορικός χρόνος συμπυκνώνεται. Τα γεγονότα επιταχύνονται. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και σε μεγάλο βαθμό απρόβλεπτες. Η συναίνεση δοκιμάζεται. Τα πράγματα γίνονται ρευστά. Η κατάσταση θολή. Οι έχοντες και κατέχοντες ανησυχούν. Το σύστημα τρίζει. Ο αυταρχισμός και η καταστολή αναβαθμίζονται. Η βία καιροφυλακτεί. Οι από πάνω «δεν μπορούν». Οι από κάτω «δεν θέλουν». Το ρίσκο μεγάλο. Εκατέρωθεν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Eίστε απίθανοι εσείς οι δεξιοί (ΠΑΣΟΚοι/ΛΑΟτζήδες και λοιποί εθνικόφρονες)!
    Η χώρα είναι υπό την τριπλή κατοχή του ΔΝΤ, της ΕΕ και της οικογένειας Μάργκαρετ Παπανδρέου και εσείς ανατριχιάζετε για μία πράξη ακίνδυνου (για όλους) πολιτικού ακτιβισμού στην Ακρόπολη.
    Και αντάμα φυσικά, ο ταγματασφαλήτης Bio να ξερνάει τα φασιστικά εμέσματά του.

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΗ ΒΟΙΔΟΠΟΥ##Α που σας αξίζει δεξιοί για τα πίτουρα που έχετε στον εγκέφαλο!
    Ξέρει τί σας κάνει ο Γιωργάκης!
    Το κακό είναι ότι το κάνει και σε εμάς που τον (και σας) έχουμε πάρει χαμπάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το ΚΚΕ θεωρεί τους προγόνους μας, αυτούς που έκτισαν την ακρόπολη, ως τους πιο στυγνούς καπιταλιστές, μήπως η κατάληψη της ακρόπολης έχει και άλλο μήνυμα εκτός του προφανούς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το ΚΚΕ αποτελεί τον καλύτερο συνεργάτη της κρυπτοιουδαικής χούντας Μινέικο και του ΔΝΤ.

    Η επιλογή της Ακρόπολης δεν έγινε τυχαία. Είναι συνειδητή επιλογή για να δείξει το ΚΚΕ ότι κανείς δε μπορεί να το ελέγξει αλλά και συνάμα να ξεφτιλίσει το σύμβολο του ελληνισμού.
    Το γεγονός ότι κανείς δε τους σταμάτησε έχει να κάνει με την αγαστή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΜΕ και κυβέρνησης.
    Η ιουδαική χούντα Μινέικο ξέρει πως ο καλύτερος τρόπος για να εκμηδενίσει τις αντιδράσεις των Ελλήνων είναι να βάλει το ΚΚΕ να τις καπελώσει.
    Οι Έλληνες λοιπόν αηδιασμένοι με τα καραγκιοζιλίκια του ΚΚΕ μένουν στο σπίτι τους και ο Jeffrey συνεχίζει να καταστρέφει τη χώρα άνετος

    Οι Έλληνες ωφείλουν να απομονώσουν τους επαγγελματίες "ακτιβιστές" και "απεργούς" του ΠΑΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ και να κατέβουν στους δρόμους για το καλό της πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. παιδια ηρεμα.. οχι μεγάλες κουβέντεεεεςςς..

    Ας μη ξεχνάμε που ανοίκουν αυτοί που κατέβασαν την χιτλερικη και εβαλαν την Ελληνικη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ηλιθιοτητα των Αριστερο-Εθνομηδενιστων (κατα τα αλλα και "peoples" - ακομα γελανε μαζι μας ...) δεν εχει ορια!

    "...Καμιά αμφιβολία ένα μεγάλο κομμάτι του εθνομηδενιστικού συρφετού κάθε χώρας και κάθε εποχής είναι απλά ανόητοι και ή αφελείς και ή ηλίθιοι..."
    (Π. Ηφαιστος, 28.4.2010. "Μέσα στο διαστρεμμένο μυαλουδάκι τους")

    Και εμεις συνεχιζουμε να πιστευουμε στα σοβαρα πως μας φταινε οι αλλοι για την σαπιλα και αυτοκαταστροφη μας, ετσι;

    Ποινικοποιηση των ανικανων και διεφθαρμενων πολιτικατζηδων (Χ. Γιανναράς, "Ποινικά τα πολιτικά εγκλήματα"), των μαφιοσυνδικαλοαπεργων, και προστιμο στον καθε βανδαλο - Τωρα!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και ακόμη δεν είδαμε τίποτα,φίλοι μου οι κομουνιστές είναι αυτοί που είναι,όλοι έχουμε την άποψή μας.

    Χρόνια τώρα περιμένανε την κατάρευση του καπιταλισμού,και να μην γελιόμαστε γιατί περί αυτού πρόκειτε,και τώρα θα το αφήσουν έτσι???????

    Όσο θα υπάρχει αυτό το μούδιασμα στον πολιτικό κόσμο των ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. τόσο θα δυναμώνει η ακροαριστερά,και όσα περισότερα μέτρα θα έρχονται ακόμη περισότερα θα κάνουν.

    Όπως επείσης υπάρχουν και προετοιμασίες οι οποίες γίνονται σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών και όλα δείχνουν πως βρίσκουνε συμάχους ανέλπιστους μέχρι πρότεινως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυριο ολοι να αγορασουμε τον Ριζοσπαστη για να διαβασουμε το συγχαρητηριο τηλεγραφημα του Σταλιν προς την Παπαρηγα.
    Υ.Γ. Παρακαλω οποιον γνωριζει ποσε ς βιομηχανιες ειναι ακομα ανοικτες να επικοινωνησει με το ΚΚΕ ωστε να φροντισει να κλεισουν και αυτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. υτδδω: Ο μεγαλύτερος σύμμαχος μας είναι ο αλογοσκούφης ο Καραμανλής ο τζεφρι διαμαντοπούλου δομημένα ο ΣΕΒ τα ΜΑΤ ο Μπουμπουκος γενικά όλος ο καπιταληστικός συρφετός
    Όσο υπάρχουν αυτοί θα υπάρχει λαϊκή οργή και αγανάκτηση.
    Δημόκριτε, συμφωνώ μαζί σου:
    Πρέπει να ανοίξει πάλι Γυάρος και εκεί αν έχεις ακουστά Παρθενώνας ήταν της σύγχρονης ελληνικής δεξιάς και μας διαφήμιζε το ελληνικό πνεύμα στα πέρατα της οικουμένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Ανώνυμος 4 Μαίου 2010 8:01μμ

    Σε ποιά λαική οργή αναφέρεσαι; Αυτή των έμμισθων επαγγελματιών "απεργών" του ΠΑΜΕ;
    3000 ευρώ πληρώνεται ο καθένας από αυτούς τους κοπρίτες (με το συμπάθειο) για να παραλύουν την Αθήνα σε καθημερινή βάση.

    Σας πήραμε χαμπάρι κκεδολαμόγια, οι καλύτεροι υπηρέτες του συστήματος είστε και του Jeffrey Mineiko.Για αυτό ο κόσμος μένει κλεισμένος στο σπίτι του, βλέπει τα αίσχη σας στην Ακρόπολη και στους δρόμους και αηδιασμένος αρνείτε να κατέβει σε διαδηλώσεις για να μη ταυτιστεί μαζί σας.

    Άξιος ο μισθός σας φερέφωνα του Jeffrey και του ΔΝΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ειστε, εκτος των αλλων, ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ!!!!! 100 ΑΤΟΜΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜ**** ΤΟ ΠΑΝΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟ "PEOPLES"???????? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έχετε πατήσει πρόσφατα στην Ακρόπολη; Ξέρετε ότι μπροστά από το Νέο Μουσείο γίνεται κάθε μέρα παζάρι από τους λαθραίους μικροπωλητές; Ή ξέρετε πόσες φορές τουρίστες ήθελαν να ανέβουν στον αρχ. χώρο της Ακροπόλεως και τον έβρισκαν κλειστό; Έχετε επίγνωση πόσο το ίδιο το κράτος σαμποτάρει τον αρχαιολογικό μας πλούτο;
    Ή νομίζετε ότι βρώμα και η δυσωδία της Αθήνας αποτελούν τουριστικό αξιοθέατο;

    Τώρα θιχτήκατε εσείς;
    Και είσαστε δικαιολογημένοι που δεν βγαίνετε στον δρόμο;;;

    Νομίζετε ότι θα έχετε μετά από ένα ή δυο χρόνια την πολυτέλεια να τους διώξετε; Η Αργεντινή θα φαντάζει παράδεισος, μπροστά σε αυτά που θα πάθουμε εμείς. Γιατί η Αργεντινή και εθνικό ατέλειωτο πλούτο είχε και δεν είχε τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών.

    Και όσο για τον φίλο που αναφέρθηκε με χαρά στην "επένδυση" της Cosco, ας ρωτήσει για να μάθει ότι δουλεύουν μόνο κινέζοι και ότι οι έλληνες τρώνε από παντού αποκλεισμό.
    Και ό,τι και αν κάνουν οι άραβες, θα γίνει το ίδιο. Οι μουσουλμάνοι θα δουλέψουν. Όπως δούλεψαν και στα ολυμπιακά έργα.

    Και οι δεξιοί πρέπει να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει και να βοηθήσετε την παράταξή σας. Ο Σαμαράς είναι αποκλεισμένος:
    Από τη μια η Ντόρα και από την άλλη το ΠαΣοΚ απειλεί ότι θα ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ τον Καραμανλή.
    Ό,τι και αν κάνει ο Σαμαράς, τον έχουν για τέλειωμα, και την ΝΔ για διάλυση. Όσοι τον ψηφίσαμε, ας τον βοηθήσουμε και τώρα. Να χρησιμοποιήσει ως άλλοθι τη δική μας οργή για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του!

    Ξυπνήστε! Και όλοι στο δρόμο αύριο!

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΛΕΦΤΕΣ!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σεβαστές ολες οι απόψεις αλλά μήπως όσοι μιλάνε για "διασυρμο του συμβολου της Ελλάδας" και άλλα τέτοια βαρυσήμαντα δεν είναι οι ίδιοι που τα βράδια περιδρομιάζουν σε "σουβλακερί" με ονοματα GYROS ACROPOLIS και σε ταβερνες "Ο ORAIOS PAR8ENONAS";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γραφεις, Ανωνυμε 04 Μαΐου 2010 8:01 μ.μ.:
    >Δημόκριτε, συμφωνώ μαζί σου:
    Πρέπει να ανοίξει πάλι Γυάρος και εκεί αν έχεις ακουστά Παρθενώνας ήταν της σύγχρονης ελληνικής δεξιάς και μας διαφήμιζε το ελληνικό πνεύμα στα πέρατα της οικουμένης<

    Δικαιολογεις δηλαδη την ατιμωρησια των αυτοκαταστροφικων συμπεριφορων και νοοτροπιων οποιουδηποτε, συμπεριλαμβανοντας και τους Αριστερο-Εθνομηδενιστες, επειδη με το "ετσι θελω", εξισωνεις την βαρβαροτητα της Χουντας με το σημερινο πολιτευμα της χωρας;

    - Ελευθέριος Β., "Όλη η ιδεολογία της αριστεράς στην Ελλάδα",
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/04/blog-post_4143.html
    - Π. Ηφαιστος, 19.4.2010. Ιδεολογία-Πολιτική: Από τον μοντερνισμό στον μεταμοντέρνο εθνομηδενισμό
    - Π. Ηφαιστος, Απάντηση στον ακταρμά σκέψεων και απόψεων «νεαρών» που καυχώνται για τις λεηλασίες και τις καταστροφές του Δεκεμβρίου 2008,
    http://www.ifestos.edu.gr/90BarbarianDec08Gr.htm#Περιεχόμενα
    - Σχόλιο του Ελευθέριου Β. στην ανάρτηση "Απόψεις και 'απόψεις' περί φασισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο!",
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/04/2_28.html

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @Aνώνυμος 04 Μαΐου 2010 10:37 μ.μ.

    Γράφεις: "Σεβαστές ολες οι απόψεις αλλά μήπως όσοι μιλάνε για "διασυρμο του συμβολου της Ελλάδας" και άλλα τέτοια βαρυσήμαντα δεν είναι οι ίδιοι που τα βράδια περιδρομιάζουν σε "σουβλακερί" με ονοματα GYROS ACROPOLIS και σε ταβερνες "Ο ORAIOS PAR8ENONAS";"

    Που ξέρεις εσύ ρε φρούτο που τρώμε και αν τρώμε έξω;
    Και επειδή υπάρχουν αυτά τα μαγαζία σου δίνεται εσένα και των αλητών του ΠΑΜΕ το δικαίωμα να ξεφτιλίζεται το σύμβολο του ελληνισμού και να κρεμάτε το εμετικό σας σύμβολο στον ιερό βράχο;

    Η ύπαρξη του εστιατορίου "gyros acropolis" σου δίνει εσένα το δικαίωμα να μας ξεφτιλίζεις παγκοσμίως και να μην αφήνεις τους λιγοστούς τουρίστες να μπουν μέσα;

    Λίγη τσίπα ρε! Βαλθήκατε να καταστρέψετε εντελώς την Ελλάδα και να την ξεφτιλίσετε παγκοσμίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Tωρα θα παω... στο δρομο,με τους εργατοπατερες του μπατσοκ.Τους ειδα σημερα στην τηλεοραση.Οοοοολα τα λαμογια και οι συνδικαλιστες ειδικα του κκε και του μπατσοκ.ΔΕ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.Αστους να βγαλουν τα ματια τους,καλα τους κανει,αυτοι εχουν λιγδωσει τ'αντερο τους.Ξερεις ο Μικ Τζοουνς των Κλας ελεγε "την αληθεια την ξερουν μονο τα αλητακια στους δρομους" και καποιοι ειμαστε καθε μερα εκει,ζουμε και δουλευουμε στους δρομους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΚ - ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΘΥΛΗ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Π. ΜΕ ΓΙΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΚΑΤΑΙΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ - ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ = ΕΚΑΤΗ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΣΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. ΠΑΤΡΩΑ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΛΩΝ ΠΑΓΚΑΛΕ ΨΟΦΑ. ΣΑΒΒΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. symfwna me ton 'bio' loipon, oi 'kommounistosymmorites' thelan na anatinaxoun (!) tin akropoli, alla eytyhws tous empodizan oi xites(!!).. Vevaia ehoume dei kai proigoumena sholia tou idiou, analogou epipedou gia tous metanastes paradeigma. Kapoios pou ypostirize tous xites prin 65 hronia, itan fasistas, twra apla geloios.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΦΙΛΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΌ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΞΕΡΕΙΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ.
    Η "ΒΑΡΒΑΡΗ ΧΟΥΝΤΑ" ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ (ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ) ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
    ΟΥΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ;
    ΝΑ ΜΗΝΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ!
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ;
    ΑΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ)ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΖΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ.
    ΓΡΑΦΕΙΣ:
    "Δικαιολογεις δηλαδη την ατιμωρησια των αυτοκαταστροφικων συμπεριφορων και νοοτροπιων οποιουδηποτε, συμπεριλαμβανοντας και τους Αριστερο-Εθνομηδενιστες, επειδη με το "ετσι θελω", εξισωνεις την βαρβαροτητα της Χουντας με το σημερινο πολιτευμα της χωρας";

    ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ:
    "Ο Υπουργός Εσωτερικών που έδωσε την εντολή για τη λειτουργία του στρατοπέδου συγκέντρωσης της Μακρονήσου ήταν ο Χριστόφορος Στράτος. Ο Στράτος ανήκε στη γνωστή οικογένεια που στη συνέχεια κατείχε την Πειραική-Πατραϊκή. Οι πολιτικοί της εποχής χαιρέτησαν τη λειτουργία αυτού του σωφρονιστικού ιδρύματος.
    Για παράδειγμα, ο Κωνσταντίνος Τσάτσος αναφέρθηκε σε αυτό ως «αναρρωτήριο ψυχών», «συνέχιση του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού», «Εθνική κολυμβήθρα» και «Νέα Εδέμ στα μάτια της ελληνικής Ιστορίας». Ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος ανέφερε ότι «στη Μακρόνησο αναγεννάται η Ελλάς ωραιοτέρα στην ψυχή των Ελλήνων»." ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ"
    ΧΟΥΝΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!
    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ
    ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ"
    ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΣ!
    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. peoples=έθνη

    ο πληθυντικός είναι σωστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πάντως για να ελαφρύνει λίγο και το μπλογκ από το υβρεολόγιο, το 1ο σχόλιο θυμίζει τους Μόντυ Πάιθον, Life of Brian, όπου οι Ρωμαίοι στρατιώτες συλλαμβάνουν τον Ιουδαίο που γράφει σύνθημα στους τοίχους σε κακά λατινικά και δεν τον τιμωρούν για το σύνθημα αλλά για την λάθος γραμματική, η οποία εν προκειμένω (Ακρόπολη) ήταν και σωστή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γραφει ο Ανωνυμος 05 Μαΐου 2010 10:16 π.μ.:
    >>ΦΙΛΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΌ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.<<

    Εξισωνεις δηλαδη και παλι την Χουντα με το πολιτευμα της χωρας.

    >>ΞΕΡΕΙΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ.<<

    Και λοιπον;

    >>Η "ΒΑΡΒΑΡΗ ΧΟΥΝΤΑ" ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ (ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ) ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ!<<

    Πια μετρα;

    >>ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ<<

    Ταπεινωθηκαν απο ποιον, και γινονται ζητιανοι ποιανου;

    >>ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
    ΟΥΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ;<<

    Χρεοκοπησαμε με αλλα λογια.

    >>ΝΑ ΜΗΝΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ!
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ;
    ΑΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ)ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΖΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ.<<

    Ξεχασες και τα "πουλιμενα" διεθνες ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ - τιποτα αλλο σου φταιει για την καταντια και χρεοκοπια σου;

    >>ΓΡΑΦΕΙΣ:
    "Δικαιολογεις δηλαδη την ατιμωρησια των αυτοκαταστροφικων συμπεριφορων και νοοτροπιων οποιουδηποτε, συμπεριλαμβανοντας και τους Αριστερο-Εθνομηδενιστες, επειδη με το "ετσι θελω", εξισωνεις την βαρβαροτητα της Χουντας με το σημερινο πολιτευμα της χωρας";

    ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ:
    "Ο Υπουργός Εσωτερικών που έδωσε την εντολή για τη λειτουργία του στρατοπέδου συγκέντρωσης της Μακρονήσου ήταν ο Χριστόφορος Στράτος. Ο Στράτος ανήκε στη γνωστή οικογένεια που στη συνέχεια κατείχε την Πειραική-Πατραϊκή. Οι πολιτικοί της εποχής χαιρέτησαν τη λειτουργία αυτού του σωφρονιστικού ιδρύματος.
    Για παράδειγμα, ο Κωνσταντίνος Τσάτσος αναφέρθηκε σε αυτό ως «αναρρωτήριο ψυχών», «συνέχιση του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού», «Εθνική κολυμβήθρα» και «Νέα Εδέμ στα μάτια της ελληνικής Ιστορίας». Ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος ανέφερε ότι «στη Μακρόνησο αναγεννάται η Ελλάς ωραιοτέρα στην ψυχή των Ελλήνων»." ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ"
    ΧΟΥΝΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!<<

    Τι λεω εγω, και τι δεχεσαι εσυ;

    >>ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ<<

    Σωστα.

    >>ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ"
    ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΣ!
    ΦΙΛΙΚΑ<<

    Εδω μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο. Συνεχιζεις να μην απαντας και να δικαιολογεις την ατιμωρησια των οποιον αυτοκαταστροφικων συμπεριφορων και νοοτροπιων, ετσι δεν ειναι;

    - Π. Ηφαιστος, Απάντηση στον ακταρμά σκέψεων και απόψεων «νεαρών» που καυχώνται για τις λεηλασίες και τις καταστροφές του Δεκεμβρίου 2008,
    http://www.ifestos.edu.gr/90BarbarianDec08Gr.htm#

    Φιλικα,
    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.