3/3/11

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Νησιά, δάση, ὀργανισµοί, ἀκίνητα, πρώην µητροπολιτικά πάρκα κατάλληλα γιά πίστες Φόρµουλα 1 καί ἀράβικα καζίνα, ἀσηµικά, σώβρακα, τά πάντα, τό ἀφεντικό τρελλάθηκε καί δέν πουλάει, χαρίζει! Κύριον Παµπουκωνσταντίνου.

 Ζώνη οἰκονοµικοῦ ἐνδιαφέροντος, φούλ στό πετρέλαιο καί στό φυσικό ἀέριο, λόγῳ µεγάλης ἀνάγκης. Μαζί χαρίζουµε ἕνα καστελόριζο µέ φούλ ἐξτρά (κάτοικοι κτλ) καί ἐναέριο χῶρο 4 µίλια. Ἄν σᾶς ἀπαντήσει κάποιος φόν Δηµήτρης καί δέν καταλάβει, ἐξηγῆστε του µέ πιό ἁπλά λόγια, στό τέλος θά τά καταφέρει.

 Ἅρµατα µάχης διακοσµητικά, µαχητικά ἀεροσκάφη χωρίς συστήµατα αὐτοπροστασίας, ὑποβρύχια πού γέρνουν, πολεµικά σκάφη µουσειακῆς ἀξίας, θωρηκτό γιά γαµήλιες δεξιώσεις, ὅλα χωρίς µίζα! Ὁ κ. Βαγγέλας θά σᾶς βρεῖ αὐτό πού χρειάζεστε ἤ τοὐλάχιστον θά σᾶς πείσει ὅτι ἔχει κάτι νά σᾶς πεῖ.

 Ἄδειες γιά ἀνεµογεννήτριες, φωτοβολταϊκά, παραγωγή ἐνέργειας ἀπό τή θάλασσα, τά σκουπίδια, τά σκατά, καί κυρίως ἀπό τό γνωστό κόµµα. Ἐπενδῦστε στήν πράσινη ἐνέργεια καί κερδίστε τώρα πού εἴµαστε ἀκόµα στά πράγµατα! Δῶρο τρεῖς διανυκτερεύσεις στά ξενοδοχεῖα πού ἐσεῖς χτίσατε καί τ’ ἀρµέγει µέ τίς ὀφσόρ της ἡ ὑπουργοσύζυγος.

 Σχολεῖα δηµοτικά, γυµνάσια, λύκεια, κατάλληλα γιά µετατροπή σέ ΙΕΚ, ἰδιωτικές σχολές καί κέντρα λαθροµεταναστῶν, πανεπιστήµια σέ τιµές κολλεγίου, δεκτές προτάσεις µόνο διατυπωµένες στήν ἀγγλική γλῶσσα, κ. Τενεκεδοπούλου.

 Ὑποδοµές, µεταφορές, λιµάνια, ἀεροδρόµια, δίκτυα, αὐτοκινητόδροµοι, κάθε εἴδους ἐργολαβικές ὀνειρώξεις. Εἰδικότης µας τά διόδια, ἀκόµα καί ἐσωτερικοῦ χώρου. Τιµές λογικές, ποσοστό 10%.

 Ἀπασχολήσιµοι Ἕλληνες καί ἀλλοδαποί, οἱ πρῶτοι µέ ἀτοµικές συµβάσεις διάρκειας ἀπό 5 λεπτά – προλάβετε γκαρσόνια µέ 2 µάστερ Πολυτεχνείου. Οἱ δεύτεροι χωρίς µεσολάβηση δουλέµπορου, µέ προϋπηρεσία στό ὑπουργεῖο Ἐργασίας, προσφορά ἑβδοµάδας οἱ Τυνήσιοι. Μέ κάθε 3 Ἀφγανούς δῶρο κι ἕνα cd τοῦ Νταλάρα (κ. Λούκα, κι ἄν λείπει κ. Ἄννα).

 Ἄρτιο οἰκόπεδο, Ἀφρικῆς καί Εὐρασίας γωνία, κλῖµα ἄριστο, θέα θάλασσα, φῶς, νερό, τηλέφωνο, εὐκολίες πληρωµῆς, δεχόµεθα καί εὐρωοµόλογα, κ. Ντοµινίκ. Ἄν λείπει ἀφῆστε µήνυµα στό Γιωργάκι πού ἔχει στό πόδι του.
ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ-http://www.komotiniblogs.gr

8 σχόλια:

  1. Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011
    Οι νέες υπερδυνάμεις της παγκόσμιας οικονομίας: Από τα BRICs στα ΜΙΚΤs
    http://politicanea.blogspot.com/

    Αναμένοντας τη νέα ανάπτυξη σημαντικοί οικονομολόγοι και επιχειρηματίες διαβλέπουν πίσω από τις αναδυόμενες «τίγρεις» της διεθνούς περιφέρειας, μια νέα ομάδα δυναμικών οικονομιών που τις επόμενες δεκαετίες θα καθορίσουν τις εξελίξεις. «Νονός» των νέων οικονομικών τάσεων, των MIKTs (Μεξικού, Ινδονησίας, Νότιας Κορέας και Τουρκίας) είναι ο Jim O’ Neill, το νούμερο ένα στον τομέα διαχείρισης κεφαλαίων της Goldman Sachs. Είναι εκείνος που το 2001 καθιέρωσε το ακρωνύμιο BRIC, επαληθεύτηκε δε αργότεραη πρόβλεψή του, ότι «μέσα σε δέκα χρόνια οι χώρες αυτές θα έχουν σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία».
    Ήδη η Κίνα έχει περάσει στη δεύτερη θέση μεταξύ των...
    ισχυρών της παγκόσμιας οικονομίας, ξεπερνώντας το 2010 την Ιαπωνία και κατέχοντας πάνω από 46% του δημόσιου χρέους των (πρώτων) ΗΠΑ. Το 2001 ήταν στην έκτη θέση, μετά τις ΗΠΑ, Ιαπωνία, Γερμανία, Μεγ. Βρετανία και Γαλλία και πριν από την Ιταλία. Σήμερα ο O’Neill προβλέπει ότι τις επόμενες δεκαετίες θα αναπτυχθούν οι οικονομίες των ΜΙΚΤs. Συμφωνεί μ’ αυτό και ο George Magnus, ένας από τους εγκυρότερους οικονομολόγους - συμβούλους της UBS, στο πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο του «Uprising: Will emerging markets shape or shake the world economy?» (Επανάσταση: Οι αναδυόμενες αγορές θα κλονίσουν ή θα διαμορφώσουν την παγκόσμια οικονομία; - εκδ. Wiley Sons Ltd, σελ. 368). Προβλέπει επίσης ότι και άλλες χώρες θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία, όπως η Χιλή, η Μαλαισία, η Ταϊλάνδη, η Ταϊβάν, η Νιγηρία, το Πακιστάν και το Βιετνάμ. Σημειώνεται ότι οι περισσότερες χώρες με αναδυόμενες οικονομίες έχουν αυταρχικά καθεστώτα και ο παραγόμενος πλούτος πηγαίνει κυρίως σε μικρή μερίδα του πληθυσμού.

    Τουρκία: η Κίνα της Μέσης Ανατολής

    Την ισλαμική Τουρκία σήμερα ορισμένοι οικονομολόγοι, καθ’ υπερβολή και τηρουμένων των αναλογιών, την αποκαλούν «Κίνα της Μέσης Ανατολής». Επί πολλά χρόνια ταλανιζόταν από αλλεπάλληλες οικονομικές κρίσεις και αναγκαζόταν να καταφεύγει για να σωθεί στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Σήμερα, με πληθυσμό που εκτιμάται στα 72 εκατομμύρια και με μέσο όρο ηλικίας μόνο τα 29 χρόνια (έναντι 40 στην Ευρώπη), οι εν λόγω οικονομολόγοι προβλέπουν ότι έως το 2050 η οικονομία της θα είναι στις δέκα πρώτες του κόσμου. Πάντως παρά τη θεαματική ανάπτυξη κατά το 2010, οι ίδιοι οι Τούρκοι οικονομολόγοι εφιστούν προσοχή. Στις αρχές του 2011 ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, προβλέποντας ότι κατά το τρέχον έτος το έλλειμμα των τρεχόντων λογαριασμών μπορεί να ξεπεράσει το 7% του ΑΕΠ, αρνητικό ρεκόρ από το 1984. Επίσης ο Ντουρμούς Γιλμάζ, νούμερο ένα στο Κεντρικό Οικονομικό Ινστιτούτο της Τουρκίας, εξέφρασε ανησυχία, όσον αφορά την αύξηση του ελλείμματος τρεχουσών συναλλαγών και τη μεγάλη αύξηση του αριθμού των υπαλλήλων στις τράπεζες, κάτι που επιβαρύνει το κόστος λειτουργίας τους σε καιρούς σκληρού ανταγωνισμού. Όπως σημείωσε, μόνο το μήνα Δεκέμβριο ο αριθμός τους αυξήθηκε κατά 7% και ολόκληρο το 2010 κατά 34%. Εξέφρασε επίσης ανησυχία επειδή το προηγούμενο έτος οι εισαγωγές αυξήθηκαν δέκα φορές περισσότερο από τις εξαγωγές. Υπ’ αυτές τις συνθήκες η Τουρκία ακολουθεί τις οδηγίες του ΔΝΤ. Αυτό για τις τράπεζες σημαίνει αύξηση των επιτοκίων και πλαφόν στον αριθμό των θέσεων εργασίας. Με τις οδηγίες επίσης του ΔΝΤ, όπως έκανε παλαιότερα η Βραζιλία, η Τουρκία διευκόλυνε τις ξένες επενδύσεις, κάτι όμως που ενίσχυσε περισσότερο απ’ όσο χρειαζόταν την τουρκική λίρα. Για να αντιμετωπίσει την κατάσταση η Κεντρική Τράπεζα μείωσε τα επιτόκια στο 6,5% και ταυτόχρονα αύξησε τα υποχρεωτικά αποθέματα των τραπεζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 Μαρτίου 2011 10:39 π.μ...είναι ο Jim O’ Neill, το νούμερο ένα στον τομέα διαχείρισης κεφαλαίων της Goldman Sachs.

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΚΕΙ. ΤΟ ΒΡΙΚ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε,ΑΝΤΕ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. amynias.blogspot.com
    προσοχή !!! θέλει γερό στομάχι ...
    το ακολουθο άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση ανοιχτής επιστολής Έλληνα Υποστρατηγου εν αποστρατεία. Α.Κ.
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ε.α ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ..."Γνωρίζω πολλά ! ! ! !"
    Α.Κ., υποστράτηγος ε.α
    Θλίβομαι! Θλίβομαι στ’ αλήθεια που ένα Έθνος Ηρώων, το Έθνος μας, κατάντησε εθνάριο. Μια ασπόνδυλος κοινωνία που κυβερνάται επί 50ετίαν από τρεις οικογένειες. Που κατάντησαν την πατρίδα να σέρνεται, πενόμενη, καταχρεωμένη,κάτι ανάμεσα σε προτεκτοράτο και αποικία…Θλίβομαι! Γιατί ...
    υπηρέτησα συνειδητά αυτήν την Πατρίδα. Με όνειρα, με ελπίδες….Όπως την υπηρέτησαν χιλιάδες άλλοι. Αφιέρωσα τα καλύτερα χρόνια μου, δεκαετίες ολόκληρες, στην υπεράσπιση των άγιων χωμάτων μας. Χειμώνες ατελείωτοι στα λασπόνερα του Έβρου, λιοπύρια αυγουστιάτικα στα ξερονήσια του Αιγαίου μας…Δεν μίλησα τότε. Ήλπιζα. Όπως και οι συνάδελφοί μου. Όπως όλοι μας. Και να που τώρα, φτάνουμε στο τέλος του κατήφορου. Κι η Πατρίδα διαλύεται. Και λέω, και αρωτιέμαι: Δεν πρέπει να σπάσει η σιωπή; Δεν πρέπει να ανοίξουμε τις ψυχές μας; Δεν πρέπει να κοιταχτούμε στους καθρέπτες και ν’ αναρωτηθούμε: Τι πατρίδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας; Που είναι τώρα οι εθνικές μας επάλξεις; Ανησυχώ! Πολλοί ανησυχούμε! Την Πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω! Για αυτό ας μιλήσουμε καθαρά και ξάστερα. Δεν γνωρίζουμε, τάχατες, την αλήθεια; Πολλοί! Και γνωρίζουμε πολλά! Γράφονται τόσα, τον τελευταίο καιρό, ειδικά στα ΜΜΕ,που και κρίνω και συμπεραίνω. Διότι γνωρίζω. Και δυστυχώς επιβεβαιώνομαι.Έλληνες, ξυπνάτε! Μας κλέβουν την Πατρίδα, μας κλέβουν το αύριο των παιδιώντης Ελλάδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν τρελλάθηκε μόνο το αφεντικό όλοι οι Ελληνες τρελλάθηκαν, τρελλαίνει αυτόν που θέλει να τιμωρήσει ο Θεός έλεγαν παληά.

    Αν κοιτάξετε στον ιστό οι πάντες πωλούν. από βίλλες σε Βούλα, Καβούρι και ακρογιάλια για πάνω από εκατομύριο ευρώ, κάθε είδους οικόπεδο με εληές, μέχρι και νησιά ολόκληρα. Ολοι πωλούν ελληνική γή, σε ποιούς, ποιοί αγοράζουν; Σε ποιούς ανήκουν χιλιάδες στρέματα Ελληνικής γής που τα πουλάνε σε ξένες εταιρείες για ξενοδοχειακές μονάδες; σε ποιόν ανήκουν τα Ελληνικά νησιά που έχουν για πούλημα σε ξένες ιστοσελίδες;

    Αυτή η τρέλλα πρέπει να σταματήσει
    διότι πολύ σύντομα θα πατάμε σε χώμα που θα έχει άλλο ιδιοκτήτη.

    Ας καταλάβουμε ότι σήμερα δεν διαλύουν μια χώρα, δεν εξαφανιζουν έναν λαό με πολεμικές εκστρατείες εκτός και άν θέλουν να πουλήσουν όπλα. Σήμερα μια χώρα την αγοράζουν από τους ηλίθιους ιθαγενείς που την πουλάνε για λίγα καθρεφτάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΘΕΛΩ;

    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ.





    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ;

    ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ...ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ...ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.






    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ;

    ΜΕ ΑΙΜΑ.






    ΠΟΙΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ;

    ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!







    ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ;

    ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΥΨΩΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ. ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΕΔΡΑ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ, ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΕΔΡΑ.







    ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ;

    1. ΤΟΥΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΤΑΡΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ.

    2. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΩ ΜΕ ΑΛΑΛΑΓΜΟΥΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΚΟΙ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΛΗΡΗΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.



    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ.




    Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ.
    ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΕΩ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ.
    ΟΥΤΟΠΙΚΟ;
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ;
    ΕΦΙΚΤΟ;
    ΧΑΖΟ;
    ΕΞΥΠΝΟ;
    ΜΠΑΤΣΑΔΙΚΟ;

    ;;;;;;;;


    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ.
    ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΕΩ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.
    3 Μαρτίου 2011 8:34 μ.μ.

    Γιωργο.Μια στημενη υποθεση θα ητανε πολυ...ξεφτυλα να αρχιζει απο μια ληστεια περιπτερου οπως ξεκινησε.Δεν συμφωνω με το σεναριο σου.Υπαρχουν και ορια οταν στηνεις ενα σκηνικο και εδω παραβιαστηκαν.
    Συμμορια ητανε απο τις πολλες που γεμισαν την χωρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΠΟΛΙΤΚΑ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ.

    ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.